Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Mindig is érdekesnek találtam a boszorkány témát, így az ilyen filmek elé sajnos nagy várakozással ülök le. Nos ez a film jó is lehetett volna, teljesen elhittem az ottani körülményeket, még a beszédük is tök jó régies volt, semmi gagyi. Kivéve a sztorit. Az ugyanis nem sikerült, egész végig kb szenvedést láttunk a képernyőn. Lehet nekem magas már az ingerküszöböm, de ennél sokkal többet vártam. 5/10
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Bad Pritt
félisten
válasz ígyvanferi #87095 üzenetére
Könyvből négy van. Azt én is csak tegnap tudtam meg pl. hogy könyvben az Angyalok és démonok előbb volt, mint a Da Vinci-kód. Anegyedik könyv amúgy az Elveszett jelkép.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz spiky03 #87082 üzenetére
hát igen.. ez az egy momentum talán az, amibe bele lehet kötni a civil war-nál, ezért sem kaphat igazán magas értékelést ez a film, én úgy érzem
valóban kicsit/nagyon, szubjektív gagyi lett, ezt, ha valahogy komolyabbra, picit drámaibbra sikerül megcsinálniuk, vasember & co egész fel/letartóztatási procedúráját, szinte hibátlan alkotás lehetne
ezt itt elcseszte a rendező, utána már fasza volt a csihi-puhi, de ezt az egymás felé rohanást máshogy csináltam volna
rögtönözve kellett volna, már ott egymásnak mehetett volna Tony és Kapitány, aztán a többiek jöhettek volna, szép sorban, így kialakítva egy mega battle-t
bár lehet, régen sok wrestlinget néztem meg battle royalt xd[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
lacy86
addikt
Zodiakus 2007 / imdb /
Este ment valamelyik csatornan.
Igaz csak 30 percet lattam belole de nagyon kiraly volt.
Szerintem erdemes / ajanlom megnezni -
WayneGace
őstag
Gondolod, ha a színész nem akarja többet eljátszani vasembert, akkor hanyagolni fogják?
Most képregény feldolgozások korszaka van. Kétlem, hogy hagynák az egyik legnépszerűbb karaktert.
Lehet kicsit erőltetett példa, de Sean Connery nélkül is készült James Bond film.[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
Dilikutya
félisten
-
marilllyo
veterán
Star Wars intro James Bond stílusban.
Szerintem jó!PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dokee78
félisten
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi és Triple 9 nem megy a magyar mozikban?
-
veterán
Concussion
Mara is jutott egy igaz tortenet alapjan keszult film, hat azt kell mondjam ez is baromi jo lett -
Dilikutya
félisten
válasz gyuromoj #87062 üzenetére
Nyilván nem íratnak vele alá 12 filmre szóló szerződést a karakter bevezetése előtt, 2011-ben még nem lehetett tudni, hogy sikeres lesz az Amerika Kapitány, Chris Ewans pedig a legkevésbé sem volt húzónév. Igazából most sem az.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz callmeakos #87064 üzenetére
A Da Vinci-kód sem volt egy kiemelkedő film, de végülis érdekes volt, nézhető. Az Angyalok és démonok viszont nettó baromság. Hogy a könyvek milyenek, nem tudom, annyira nem érdekelt, hogy a filmek után el is olvassam, főleg, hogy a 2. film tényleg rossz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
spammer
veterán
Enough Said (2013)
Régi pótolandó volt, ma sort is kerítettem rá és tényleg nagyon jó kis film, olyan természetes az egész, mind a drámai, mind a komikus oldala. A két főszereplő jól passzol, kedvesek, szerethetőek. Az a fajta film, ami egyre értékesebb lesz, ahogy idősödik az ember, főleg, ha gyerekei is vannak. Méltó utolsó (előtti?) filmje Gandolfininek, nagy veszteség volt az ő távozása.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
callmeakos
veterán
válasz lacy86 #87063 üzenetére
(#87060) k-adi
Nem olvasom el a spoiler részt, mert gondolom a cselekményre utal. Tervezem elég erősen hogy a premierig átmegyek a könyvön. Lelkesedésem jelenleg csak amiatt van, hogy ugyanaz a Ron Howard rendezi, aki rendezte az Angyalok és Démonokat (ami nem esett messze ugye ettől a filmtől), ami pedig az egyik abszolút kedvencem. Lehet meg is nézem a napokban újra.All→M8
-
lacy86
addikt
válasz callmeakos #87056 üzenetére
Ezeket honnan lehet tudni?
( ugy ertem, hogy van ilyen oldal ahol irja? ) -
gyuromoj
veterán
válasz lacy86 #87059 üzenetére
Szerintem
a kapitánytól a Bosszúállók 2 részes befejezésénél búcsút fogunk venni és rajta kívül tippre Vízió és még páran biztos odalesznek. Eddig 5 fimben volt benne és ugye 6 filmre írt alá. Majd Bucky átveszi a helyét. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
k-adi
nagyúr
válasz callmeakos #87056 üzenetére
A két opció szerint én "eldobnám".
Ugyanis ha 100év múlva kihal az emberiség akkor az azt is jelentheti, hogy nem hirtelen (99. év végén), hanem hosszú folyamat eredményeként (azaz pl. mától számítva 100év alatt) tehát ha a másik opciót választom, akkor lehet, hogy naponta fognak meghalni és még a gyerekeimet se láthatom felnőni (merthát ugye ez lenne a "indok" a 2. választás mellett főként) + lehet pont olyan hal meg hamar aki segíthetne megakadályozni az egészet... tehát "biztonságosabb" az 1. lehetőség ha a túlélés a cél... Ha abban a pillanatban kell dönteni. Ha nem, akkor várni kell 99. évet és után eldobni Persze nyilván találnak majd megoldást rá és happy end lesz [ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Amerika Kapitany: Polgarhaboru
Nah, ezt is megneztem
Szerintem nagyon jo volt, volt benne akcio rendesen ( alagut resz, repteren, ... )
Minimalis beszolasok, celzasok
Szoval kiraly voltMar varom a folytatast ( ha jol ertettem a vegen ) Viszont nagyon csalodott lettem mikor nem voltak kaphatoak a figurak
Egyaltalan nem is hoztak Gyorbe[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Holnap jön az Inferno trailere. Mindig elfelejtem, mennyire is várom ezt a filmet.
All→M8
-
w333
félisten
válasz Dilikutya #87053 üzenetére
Igen kb. a film 70% -nál már sejteni lehetett valamit ... de nekem nagyon hiányoznak az ilyen filmek és egyre kevesebb van belőlük, a ilyen popcorn mozik mint pl a Boy, Jessabelle, Annabelle, Insidious 3 szerintem elég gyengusok voltak, de lehet csak én várok többet ezektől a filmektől
Pl. a "Holtodiglan" is nagyon jó volt ... na az is pl. nagyon tetszett !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Dilikutya
félisten
válasz Tibiajax #87043 üzenetére
Jaja, vágom, hogy van egy francia eredetije, csak ez épp szem előtt volt, és kellett egy könnyű vígjáték. Először féltem tőle, hogy úgy járok, mint a Plasztik szerelemmel, hogy röhögős vígjátéknak indul, aztán meg a nyomorult szereplő tényleg annyira nyomorult, hogy kedved sincs rajta nevetni, meg a film is kihátrál a debilség mögül. Ami amúgy egy jó, meg aranyos film, de ha épp másfél óra kreténségre vágysz, nem a megfelelő. Rezgett a léc itt is, már az elején annyira béna volt a Steve Carrell karaktere az egereivel, hogy féltem tőle, hogy sokat fogunk még emiatt drámázni.
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #87041 üzenetére
Falun laktam a 90-es években, és egyébként is drága volt. Azóta adta a retekklub is, de olyat meg nem nézek.
Nem rossz, de nem ez Shane Black legjobb forgatókönyve.
-
Dilikutya
félisten
Viharsziget kiszámíthatatlan? Mivel láttam előtte a Psycho-t, Harcosok klubját, Gépészt, Titkos ablakot, vagy az amúgy remek Fantomlakót, nem igazán okozott meglepetést. Persze ettől még jó film, és kiszámíthatatlan, ha korábban nem láttál hasonlót. De ha azt veszem észre, hogy a főszereplő körül valami nem stimmel, akkor az 99%-ban
lesz.skizo film Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
w333
félisten
válasz Tibiajax #87032 üzenetére
Szerintem ritka az ilyen ami ennyire kiszámíthatatlan ... és egyre jobban hiányolom az ilyen filmeket, mint pl. a "Hívatlan vendég" vagy "Viharsziget" a "23 szám" stb. a színeszek alakítása és feltalálóképessége *5 -s, nagyon sok hasonló filmet láttam már és néha azon gondolkodtam hogy miért nem használja "XY" tárgyat a menekülésre,
szerintem zseniálisan össze van rakvapáromnak mondtam is hogy miért nem az infúzió tartó rúddal próbálja a telefonját magához húzni, erre 3 másodperc múlva pontosan ez történt, aztán ott van John Goodman aki titokzatos és azt állítja hogy vége van a Világnak és mérges gáz van a levegőben, végig azt hiszi az ember hogy kamuzik, aztán megjelenik a nő akinek az arca tiszta vér a mérges gáztól, na itt már komolyan elkezdesz gondolkodni hogy mi történt kint ? aztán van 1-2 olyan fordulat amire soha nem gondoltál volna [ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Dilikutya #87035 üzenetére
a francia eredetijét nézd meg, ne ezt a hulladék usa remeake-jét.
egyik legjobb szituációs vígjáték a világon, nagy kedvenc -
Viszlát
addikt
válasz aizen92 #87029 üzenetére
The First Time: egészen kellemes coming of age film, nem túl nehéz, de nem is semmitmondó.
Enough Said: idősebb korosztály, komolyabb de kellő humorral megfűszerezve. Nem túl rég láttam, engem teljesen elbűvölt.
Melinda & Melinda: Woody Allen szerepében Will Ferrell, talán emiatt az egyik legkönnyedebb filmje, persze azért az összetéveszthetetlen stílusjegyek nem hiányozhatnak.
The Way: nagy kedvenc, igazi dramedy jóóó sok mondanivalóval.
It's Kind of a Funny Story: borúsabb hangulatú, de meglepően jó film, és azért mosolyra is bőven ad okot. Már csak a Queen feldolgozás miatt is érdemes megnézni.
Mujeres al borde de un ataque de nervios: Almodóvar, nagyon spanyol, ha bejön az ilyesmi, akkor erősen ajánlott."How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
Dilikutya
félisten
Felüdülés egy filmmel, amiről az elején tudni lehet, hogy meghal
? Tényleg ennyire lesajnált dolog lett szórakoztató filmeket nézni, és csak a prolik ülnek le egy vicces, szórakoztató, esetleg sima akciófilm elé, ahol a végén a főhős életben marad? Elvonatkoztatva a szuperhősöktől, mert azokat újabban az is megnézi, aki elvileg rühelli.a leukémiás lány Tegnap megnéztük a Gyógyegér vacsorára c. marhaságot. Na, az felüdülés volt, jót röhögtünk rajta, és végül a gyógyegerekből sem csinált viccet.
-
spammer
veterán
rom-dramedy, coming of age, vegyesen:
The Age of Adaline (2015), Love, Rosie (2014), Before We Go (2014), Two Night Stand (2014), The King of Summer (2013), The Way Way Back (2013), The Spectacular Now (2013)
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
dokee78
félisten
-
aizen92
addikt
válasz #54715584 #87028 üzenetére
Évek óta húzom ezt a filmet, pénteken kölcsönöztem ki, hogy majd ma megnézem
Ahogy látom lehet inkább várni kéne vele. Bár nem sűrűn olvasok lehúzó kritikát róla,de egy olyannal összehasonlítani, mint egy rotten 39% és imdb 5,3 vs 7 és 70%. Figyellek!!!
__________________________________________________TOALL:
Most a me and earl and the dying girl, perks of being a wallflower típusú filmeket vadászom. Kell egy kis kizökkenés/felüdülés, mert az utóbbi hónapok dráma "maratonját" túltoltam ( Saul fia volt az utolsó ).
Úgyhogy ha valakinek komoly témájú, mélyenszántó gondolatokkal bíró Rom-Dramedy-je, az ne tartsa magában!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
Évek óta olvasgatom, hogy ez mennyire jó lett, milyen csavaros és hogy mennyire bonyolult, nem lehet elsőre megérteni, az időutazós filmek netovábbja, ennél jobb még nem készült.
Hát, szerintem ez a film egy kalap kaki, és hiányzik majdnem a fele.
Ahogy haladunk a film vége felé, úgy kezd összeállni az egész. Mindent én sem tudtam megfejteni, ráadásul az utolsó 10 percben van a lényeg valahol. Aki meg játszott már a The Talos Principle játékkal vagy hasonlóval, akkor nem nehéz megértenie a több párhuzamos szálat.
Elolvastam néhány magyarázatot és megnéztem pár folyamatábrát, szerintem ez túl van magyarázva. 11 idősíkról beszélnek a film kapcsán, szerintem meg nem volt annyi, mert igazából 3 párhuzamos idősík létezett, amit követnünk kellett. Persze az már más kérdés, hogy mi az, ami nem volt benne a filmben, de mivel a filmnek a fele hiányzott a filmből, így szerintem el is dőlt a kérdés. Azt sem hiszem, hogy Abe azért maradt volna ott még kicsit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben zajlik.
Lehet ezt 10 éve kellet volna megnéznem, és akkor lett volna egy hűha érzésem, de most nagyon csalódott vagyok. Ennél a napokban látott Synchronicity legalább 10x jobb volt. És nem azért, mert több pénz volt a készítésére.
-
Bad Pritt
félisten
Lassan adná magát egy trailer.
-
w333
félisten
válasz xenom0rph #87020 üzenetére
Meglessük köszi ...
Cloverfield Lane 10
10/10
Ez a film egyszerűen zseniális, végig ott van a levegőben a feszültség, a bizalmatlanság, a rejtélyek, a titokzatosság, John Goodman -től pedig a hideg is kiráz ... mindenkinek ajánlom akik szeretek az ilyen filmeket, brutál jó volt
És persze várjuk a folytatást !
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Köszi a helpet , akkor már csak ez a kettő maradt, hátha majd erre jár valaki, aki látta valamelyiket
Marguerite - A tökéletlen hang
Bizonyosság (Confirmation) (2016) -
kstcsk
tag
Amerika Kapitány: Polgárháború
Ahogy sejteni lehetett, tényleg csak a "könnyed szombat esti kikapcsolódás" ligájában versenyez. Igaz, nem is várható el több. A film utáni jelenet (szvsz nem írok spoilereset, szubjektív vélemény, de biztos ami biztos):
ettől "ütősebbet" szoktam meg, ezt be lehetett volna tolni rendes játékidőbe is, e helyett meg valami mást Összességében jól leírja ez a film miért nem leszek soha Marvel fan. Legyen 6.5/10, a fél pont mert megmosolyogtatott - még akkor is ha kínomban
-
törölt tag
válasz norbert1998 #87018 üzenetére
A Dán lányt ne családdal, hacsak nem ők is nagyon nyitottak.
A Colony végén van egy kis brutalitás, de ahhoz képest nem lett rossz film. Ha bírnak egy kis izgalmat, akkor ez mehet velük.
A másik kettőt nem láttam.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz norbert1998 #87018 üzenetére
A Dán lányt én nem javasolnám, így látatlanba...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Lenne pár/egy kérdésem. Az alábbi filmek közül melyikekre mondjátok azt, hogy érdemes megnézni, és ha nem is családdal, egyedül? Nekem kicsit nyitottabb az érdeklődési köröm, le tudnak kötni a lassabban folyó filmek is, ha érdekes a történet.
Szóval a filmek:
Dán lány
Marguerite - A tökéletlen hang
Bizonyosság (Confirmation) (2016)
Colony (2015)Lényegében az értékelésük miatt jutottak el odáig, hogy a rostán idejussanak. Van egy szabályom, hogy ami imdb (és egyéb helyeken is) 60% alatt van, csak nagyon speciális esetben nézzük meg. Vígjátékonál ez a ráta minimum 70%, amit eddig veszettkevés ütött meg, a sok primitív vígjátéknak cukkolt tuskóskodás közepette elveszve. Viszont ennél tovább már nem tudom, mi legyen. Potyára meg nem akarok menni, viszont az értékelés túl jó, hogy kérdés nélkül elmenjek mellettük.
Legyetek szívesek, mind a 4 filmre írjátok meg, ha tudjátok milyenek, hogy családosba vagy gyedülibe ajánljátok-e, esetleg sehogysem.
Illetve egy extra film, a Vámpírtúra(Afflicted)(2013). Ezt mindenképp meg szeretném nézni, viszont kérdés, hogy családhoz kivigyem-e vagy magam nézzem.
Családba két 15 éves testvér és az ősök tartoznak bele.
Előre is köszi
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #87011 üzenetére
ja, én sem bírom sajnos a fejét. felszisszentem egyet, amikor megláttam, ebbe is őt rakták bele..
#87006 A többiek kevesellték benne az akciót
eleve akcióval nyit a film, kis duma, megint akció. kis duma, még egy akció. kis duma, orbitális repülőtér szétszedés, giga akció. kis lelkizés, akciós. még egy kis duma, végén nagy akció.
hát igen, alig volt benne akció...még, ennél is több kell bele, így nem is volt jó a film
-.- -
fant0mi
őstag
The Revenant volt a mai kikapcsolodas. Oszinten en jobbra szamitottam. Harom "dolog" volt, ami szamomra hatalmas elmenyt nyujtott: Leo es Tom Hardy jateka, valamint a lenyugozo kepi vilag. Minden kepkockaja mintha egy festmeny lenne.
Viszont vontatott volt, tobbszor raneztem az oramra. -
w333
félisten
Tudnátok ajánlani valami nagyon jó izgalmas Misztikus Thriller filmeket !
Ma este megnézzük a Cloverfield lane 10 (kíváncsi vagyok rá)
-
haypro
senior tag
válasz ígyvanferi #87012 üzenetére
Meg nem mondaná róla senki, hogy spanyol...
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
gyuromoj
veterán
10 Cloverfield Lane
Eléggé feszült atmoszférája volt végig a filmnek.
Remélem nem kell újabb 8 évet várni.Néha már azt se tudtam hogy akkor most igaz ami a fickó mond, vagy csak egyszerűen bekattant.
Kár hogy nem derült ki több minden a fickóról, például honnan tudta hogy támadás fog történni és hogy miért ölt meg egy iskolás lányt.
Vége alapján egy inváziós film lesz a lezáró rész, nem lepődnék meg ha az "első" részben lévő szörnyet, ezek küldték volna le hogy tisztogasson és felmérjék az emberek "erejét".
Végén a villámláskor látszódó hajó, elég nagynak tűnt.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Magnum_
nagyúr
Jesse Stone - sea change
Verbeli, de tenyleg igazi tevefilm, 2000-es evek masodik fele, de hordozza aa klasszik, 80-as evek tevefilm feelingjet a rossz parbeszedekkel, az irtozat lassu tortenet vezetessel, a nem bunteto, de eletszerutlen egysorosokkal, rossz zenei vagasokkal egy olyan ikonnal a foszerepben, aki korabban eljatszotta 8 evadon at az egyik legzsenialisabb karaktert, Magnumot.
Mar biztos vagyom benne, hogy a kozeljovoben megnezem az osszes Jesse Stone filmet.
Marvel es DC bek.phatjaErtekeles 10+/10
I humbly and respectfully decline™
-
Pitterix
őstag
válasz gyuromoj #86994 üzenetére
Mi hárman voltunk és ebből igazán csak nekem tetszett. A többiek kevesellték benn az akciót.
Én kellőképpen akciódúsnak, poénosnak, megfelelő hosszúnak találtam. Még egy megnézést mindenképpen megér.
Ez a Póki az eddigi legjobb pókarc. A Zemo ganaj viszont olyan semmilyen, mintha csak azért rakták volna bele, hogy hosszabb legyen a film.
Ez az Elizabeth Olsen nevű hölgy egyre jobban tetszik, szerintem simán lenyomja Scarlett Johanssont.
Black Panther rucija meg egyenese állat. Az egyetlen ruha, ami jól is néz ki.9\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #87004 üzenetére
Páros program is lehet akár, bár ismerve a nőket rengeteg kérdése lesz főleg a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest