Hirdetés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz Typhoon47 #41297 üzenetére
Ha már ennyire nekem szántad, eltettem listára.
IMDb-n jókat írnak róla... igazából nem vagyok a "sportfilmek" híve, de nyilván nem feltétlen arról szól. Utoljára talán hasonló témában a Pankrátor c. filmet láttam. Az is nagyon jó volt.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Forráskód
Source CodeMost rövid leszek. Ütött. Kicsit zavaros volt a vége, de elmélkedtem rajta egy kicsit, nagyjából sikerült összeállítani a képet. Talán egy icipicit kiszámítható volt benne néhány dolog, de ettől függetlenül jól szórakoztam. [8/10]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
pohár
félisten
volt aki itt kérdezte régebben, hogy tud-e küldeni neki valaki meghívót a magra... na most tudok, kell valakinek?
egész héten a Brosnan-féle James Bondokat néztem, asszem folytatom a sort az újakkal
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
F34R
nagyúr
BD-Eng
6/10
Többre számítottam , kicsit nyálas is volt.
Idővel több mindent ki lehet hozni ebből a Taylor gyerekből , szimplán rá lehet fogni hogy kezdő. -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?! Keresek egy filmet...
80-90 es évekből lehet..
A történet egy elveszett "pillangós" törzsről szól, valahol a dzsungelben, amit meztelen (?) nők védtek, ahol elveszett egy nő apja, majd elment megkeresni, eléggé erotikus film...
Kb ennyi...Hátha rávágja valaki a címet...
Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Froclee
őstag
Friends with benefits / barátság extrákkal
férfi létemre megnéztem és basszus, tökre tetszett. nem hittem volna, hogy egy ilyen csajosabb filmről fogom valaha ezt mondani, de szerintem simán év végi top 10. mila kunis meg...
amúgy amerikában mindenki ilyen gazdag? mármint úgy vettem észre, hogy viszonylag egy átlagos kereső amerikai a 2 főszereplő, de elég komoly körülmények között élnek a magyar viszonylathoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Shark Night 3D
Eng-BD5?/10
Fú ez nagyon gyenge lett , nem javaslom hogy bárki is megnézze hacsak aludni nem akar.
-
BITBOYS
addikt
válasz Komplikato #41261 üzenetére
Kíváncsi vagyok lesz-e idézet a film elején
-
somasz
addikt
Tudom, ez éppen ezért nagyon jó.
Donnie Brasco: fuggettabautit!
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Tibiajax
nagyúr
nekifutok én is akkor lehet ujra majd, két ünnep között
régen, még a kazaa-s időkben szedtem le én ezt, divx, elkezdtem, és annyira emlékszem csak belőle, h kikapcsoltam, mer' annyira nem....
de azota eltelt pár év, imdb-n nagyon erős, mindenkinek bejött, lássunk akkor egy újrapróbát, jó hádében, kíváncsi leszek -
kmisi99
addikt
Red Dog
9/10
rég láttam ilyen jó filmet nekem nagyon tetszett bár a befejezés miatt nem tudom miért családi vígjáték de nagyon jó kis film. -
tween
őstag
Fedőneve: Donnie Brasco (1997) : 8/10 ezeket a filmeket még lehetett élvezni...
-
F34R
nagyúr
-
Archanon
őstag
válasz Archanon #41257 üzenetére
A majmok bolygója: Lázadás
Rise of the Planet of the ApesMegnéztem. Emlékeim szerint nem voltam valami nagy rajongója az eredeti szériának, és a 2001-es remake-re is csak nyomokban emlékszem. De azt tudom, hogy akkor nem tetszett, sőt, utána is, mikor tv-ben adták az ősváltozatot, menekülhetnékem támadt, nem bírtam a majommaszkokat. De ezek csak előítéletek voltak, mai fejjel viszont azt mondom, lehet meg kéne néznem legalább a 68'-as ősklasszikust, esetleg a további 4 (?) részt is. Ha nem is kapcsolódik szorosan ez az idei darab az eredetiekhez, meghozta a kedvem hozzájuk.
A filmről... volt benne néhány logikai agyatlanság, de hát istenem, film, ráadásul sci-fi(szerű valami, inkább "sci-fi-fantasynak" mondanám). Nagy értékelést nem írok, nem vagyok kimondottan "filmesztéta", de nekem meglehetősen tetszett a film. Nem volt túl hosszú, látványos volt (egyáltalán nem túlzottan), kellően lassú (közepes) lefolyású és jó sztori, remek akciókkal dúsítva, és még mondanivalója is volt - bár igencsak elcsépelt. [Utólag örülök, hogy nem néztem meg a trailereket korábban... hogy azokban minden értelmesebb jelenetet lespoilereztek... LoL.] Technikailag is szerintem rendben volt minden (mármint a CGI), a kisz Szméágol... akarom mondani Caesar nagyon szimpatikus volt. Nagyon tetszett, ahogy "emberi" érzelmeket vittek az arcára (mikre nem képes a motion capture... ).
Szóval... Gőzöm sincs, hogy most meggyalázta-e vajon a korábbi klasszikusokat, vagy a regényt, mennyi köze van hozzájuk, de szerintem jól meg lett csinálva. Pont. Folytatás remélem lesz, mert ígéretes sorozat készülhetne belőle.
[8/10]
mod.: Utálom, amikor az emberek bénáznak. A rendőrök is rendre gagyik, mindenki olyan könnyen elintézi őket az ilyen filmekben. Persze, ilyenkor jön elő a fánkzabálás átka.
[ Szerkesztve ]
-
dipeti
senior tag
Friends with Benefits (2011)
+ poénok
+ zenék
+ Mila Kunis
- a vége sablonos és túl nyálas.Összességében nagyon tetszett.
10/8Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Komplikato
veterán
A hozzá tartozó Wiki oldalon nem szerepel. ha jól tévedek az Avatnál használt 3D kamerákkal készül, az meg elvileg nem IMAX, viszont az Avatarból is volt IMAX változat. Szóval lövésem sincs mitől függ
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Prometheus-ról lehet tudni hogy lesz IMAX verzió?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tibiajax
nagyúr
sok csöpögés, hozok már pár rongyot a topicba alátok
..aztán jönnek majd a csalódott, rívós hszek mozi után meg a sok okoskodás, humával majd az élen, hogy jajj ennél de többet vártam
rofl -
rétisün
veterán
várós
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
bagyulajuve
addikt
ez nagyon odab.sz, de többet nem akarok látni belőle, majd csak a moziban
Resistencia eterna
-
tween
őstag
-
bAtt001
addikt
késő, én már kétszer megnéztem egymás után és olyan érzésem van hogy kétszer fogok rá mozijegyet is venni
-
Komplikato
veterán
Prometheus Trailer - Official TRUE HD[link]
Készítsétek a pelust!"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Jazz
veterán
A harcos útja / The Warrior’s Way [link]
Egész jó film, a kevert műfajok kavalkádja, kiváló képi megvalósítással, látvánnyal, remek fényképezéssel. Született már hasonló stílusú film, és ebben is megjelenik a távol-keleit filmekre jellemző bús melankólia, de még is egyedien hat. Természetesen a hentelés sem maradhat el, ami már-már Ninja Assassin szintű.
free your mind
-
F34R
nagyúr
-
-
gyuromoj
veterán
válasz Archanon #41250 üzenetére
Sajnos én is így vagyok a régi részekkel.
Szerintem ez akarja majd bemutatni hogy igázták le az embereket a majmok, de ez egyelőre csak felvezetés volt. Nem tudom hogy a régi részekből kiderül-e hogy lettünk mi a rabszolgák. Egy folytatás mindenképpen készülhetne, mert eléggé úgy lett vége.
SPOILERHa jól emlékszem akkor valahol olvastam hogy alapból ennek a végén James Franco meghalt volna, de újraforgatták.SPOILER[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Archanon
őstag
válasz gyuromoj #41249 üzenetére
Kérdés: mennyiben kapcsolódik a korábbi filmekhez? Nagyon régen láttam őket (10-11 évesen talán) félig-meddig, abszolút nem emlékszem rájuk...
-
gyuromoj
veterán
Rise of the Planet of the Apes
1080pKorrekt film lett. CGI bejött. Caesar teljesen emberi volt. A vége pedig folytatásért kiállt, amit várok sok szeretettel.
8/10
-
gyuromoj
veterán
-
BLeP_i
tag
válasz darál0w #41204 üzenetére
Egyetértek.
Tom Hanks egyébként az egyik kedvenc színészem, lelkesen is ültem le megnézni ezt a filmjét, kevésbé lelkesen álltam fel a székből.Viszont: Hawaii, Oslo
Különös hangulattal megáldott, eseménydús, ötletes, sablontól nagyon távol álló film, zsíros befejezéssel. 125 perc, de elrepült, megkapja tőlem a 8,5-öt, ajánlom figyelmetekbe!http://vister.hu
-
tween
őstag
"A csodálatos Pókember nem remake, nem forgattuk le még egyszer Sam filmjét. Ez már egy teljesen más univerzum, más történettel rendelkezik és más karakterek vannak benne. Természetesen van néhány fontos elem, amit nem lehet csak úgy kihagyni, de elmondható, hogy egy gyökeresen eltérő tónusú filmről van szó." - mondta Marc Webb
bocsánat koxx véletlen ment válaszra...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
From Paris with Love (720p Hun)
Könnyed esti akciófilm (50-60 hullával), Travolta jól nyomja. Kicsit olyan mint a Taken, tetszett. 8/10
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Realradical #41240 üzenetére
igen...ahogy beugrat.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Jazz
veterán
Dinamite Warrior [link]
Ez a film sokként ért, feldolgozni az élményt mai napig nem tudtam.
Muszáj megosztanom, hátha valaki segít megérteni vajon mit akarhattak a szerzők.Varázsló, extravagáns traktor kereskedő, menstruáló szűzlány, rakétán lovagló thai-box harcos, járomfával hadonászó bélpoklos kannibál....
Színészi játék, mint olyan nincs is. Primitív történet, végtelenül gagyi képi megvalósítás, szereplők, cselekmény, nem létezik.
Paródiához kevés a humor, távolkeleti harcos filmnek nevettséges.free your mind
-
rétisün
veterán
válasz Pitterix #41241 üzenetére
ahogy én fogalmaztam, mikor láttam: a kör bezárult.
én is meglepődtem rajta, ezt tekinthetjük akár a sorozat befejezésének is. persze azért nem lepne meg, ha mégis lenne folytatás(#41225) heihachi: esetemben leginkább a gyalog-galopp-ból, de tényleg szinte nap-mint nap előkerül valami idézet. klasszikus....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Pitterix
őstag
Azért egyszer nézhető.
A végén a csattanóra nem számítottam, kicsit meglepett.
Spoiler!
De úgy látszik tényleg divat előzményt csinálni, miután lefutott egy széria.
Vajon még hány bürke lesz....6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
darál0w
Jómunkásember
ma eljutottam oda, hogy megnézzem a Machete című remekművet
nálam bejönnek az ilyen stílusu kaszabolos filmek... leültem a TV elé és a pofámba toltak 1000 féle kaszabolást, ölést, loccsano véráradatot. krvajo
8/10
-
Archanon
őstag
Én valahogy egyetértek ezen kijelentésével. Esetleg! mellékszerepként feltűnhetne, de semmiképp sem főszerepben. Túl koros már hozzá, kb. a többiekkel együtt... ha nagyon akarják a folytatást, csinálják meg egy új generációval, jól (!), és akkor befutó lehet. No majd 2-3 év múlva kiderül úgyis mit alkotnak, ha lesz valami... (lehet lesz 4-5 is O.o )
-
F34R
nagyúr
válasz gordonfreemN #41232 üzenetére
kár hogy Bane egy puhapöcs benne , igaz hogy szedi a venomot de akkor is Batman mellett kis törpe
-
gordonfreemN
addikt
-
Thom!
veterán
-
tween
őstag
-
gyuromoj
veterán
Skyline
1080pNagyon remélem hogy nem lesz folytatása... (végéből kiindulva)
Másfél óra pazarlás az életemből.
Megtekintése nem ajánlott.4/10
-
Tibiajax
nagyúr
Contagion
hd,dts
szó szó.. sikerült egy hangulatot teremtenie, én ezt is értékelem már..
olyan jó egyszer nézős
7/10 -
senior tag
Hostel: Part III
Egészen gyenge lett. Emlékeim szerint az első rész még nem volt olyan rossz de ezt leforgatni nem sok értelme volt szerintem. A helyszínt nem szabadott volna Amerikába áttenni.
A talán meglepőnek szánt fordulat egészen szar és a gyilkolós részek se jók.
3,5/10-et talán megér mert az alapötlet szerintem még mindig jó csak minden mást szarul csinálnak.Youth hides the key to salvation
-
ludsimon
veterán
Egyszerre volt poénos és drámai.
Mikor bementek fogadóórára hatalmas volt.Tetszett
8,5/10undefined
-
heihachi
addikt
Én pl a Torrentét nem bírom, egyáltalán nem találom viccesnek a legkisebb mértékben sem. Biztos nagyon jó, mert sokan szeretik, ezért megpróbálkoztam vele én is, de hát szerintem nem vicces. Ellenben az angol humort bírom. Python filmekből mai napig idézgetünk haverokkal.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Archanon
őstag
Akkor ez valóban nem a te világod. De..
"Az angol humor elég gyér." - szerinted, meg sok más ember szerint is. Viszont a másik tábor meg az ellenkezőjét állítja... Tehát ebben a témában valóban fölösleges a vita, ellenben kijelenteni tényként, hogy "elég gyér", szvsz badarság.. Neked nem tetszik. Pont.
Én speciel ilyeneken nőttem föl... Folytassa, Mr. Bean, Monty Python, Csengetett Mylord, Fekete vipera, whaaah... És merem állítani, hogy nem feltétlen értettem minden poént akkoriban, sőőőt... Talán ideje lenne újra elővenni némelyiket.
Egyébiránt gyakran találkozok én is olyan emberekkel, akik valahogy nem tudják értékelni az ilyen típusú humort, és nem azért, mert agyilag zoknik, és esetleg nem fogják fel, hanem egyszerűen nem az ő világuk. Ezt viszont soha nem fogom tudni megérteni, de nem is töröm magam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Tibiajax #41221 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy tetszettek is. (mind)
A Mr Bean részek kb 10%-a tetszik. A Python filmek is elég visszásak. Vannak benne nagyon jó poénok, de mellette sok elég hanyagolható is. Összességében nagyon tetszenének, ha tartanák a jó poénok színvonalát.
A Folytassa sorozatot utálom.Vannak jó Brit vígjátékok nem tagadom. De az évek során nekem az angol humor több "szenvedést" okozott mint örömöt.
Mondjuk a Hangover 1-2 sem igazán jön be nekem.
Én az árnyaltabb humort szeretem meg a jó beszólásokat. Pl a Shop Stop elég bejövős.
Meg a Modern Family című sorozat is tetszik. A Firefly pedig western sci-fi és az akción van inkább a hangsúly, de mégis százszor jobb poénok vannak benne mint egy mai Hangover típusú vígjátékban.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tibiajax
nagyúr
..Mr Bean-t és jópár Python filmet is láttam. Fekete Viperát és a Csengetett Mylordot szintúgy...
de akkor.... miért írsz ilyeneket??
vagy akkor mondd ki végre azt, hogy igen, imádod a csak azért is polgárpukkasztást, itt is, meg mindenhol máshol is, és akkor oké, megértünk végre téged.
aztán vagy elfogadunk vagy nem, de...legalább megértünk -
Typhoon47
senior tag
The Guard
720p7/10
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Huma
addikt
válasz Tibiajax #41214 üzenetére
Mr Bean-t és jópár Python filmet is láttam. Fekete Viperát és a Csengetett Mylordot szintúgy. Valamint a Folytassa filmeket is.
Szóval van összehasonlítási alapom. A Fekete Vipera egész jó. A Csengetett Mylord is elmegy.De hol vannak ezek kifinomultságban egy Torrentéhez képest?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
lorcsi
veterán
válasz Motion_Blur #41201 üzenetére
huh...ez valami über állat lesz !
még talán moziban is megnézném..eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tibiajax
nagyúr
-
Archanon
őstag
válasz Tibiajax #41212 üzenetére
Épp akartam linkelni, csak elmélyedtem a nézésében. Megelőztél.
Azt hiszem én ugyanezen az állásponton vagyok, mint te. Imádom a jó angol humort (ahogy a magyar abszurd humort is... ala Besenyőpistabácsi... ).
-
Tibiajax
nagyúr
nem szeretem, imádom.
Bean-t is, python-ékat is, Rowan Atkinson-t Vipera epizódjait, a Csengetett Mylordot, Sir Austin Powerovicsot, mindet
egy brit humorsorozat van csak, amit nem bírtam nyelni, az az angolkák volt
De azon kívül szinte mindet
Én ilyen vagyok sajnaés ugy érzem, a vita ez esetben (is) totál felesleges lenne, ugyhogy nem kezdem el.
De lécci olyanokat ne írjál, h 'elég gyér'.. Köszike! -
Huma
addikt
válasz Tibiajax #41209 üzenetére
Miért? Szeretek megvitatni dolgokat. Kedveled az angol humort?
Én azt nem szeretem benne, hogy elég primitív. Olyan dolgokra épít mint pl ügyetlenkedés, irreális félreértések valamint nagyon buta főszereplő aki inkább idegesítő mint vicces.
Nem mondom, hogy nincs kivétel. Csak túlnyomó részt ha angol filmet látok akkor ilyen humorral találkozom benne.
Ha az angolok más téren is ilyen "kifinomult" kultúrával rendelkeznek...Mondjuk a A Blöff pl nagyon jó kis film. Meg a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső is.
Szóval azért nem teljesen reménytelenek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mickemoto
őstag
The Guard 8/10
Welcome to the Rileys 7.9/10 -
-
Huma
addikt
válasz sasa134 #41200 üzenetére
Az angol humor elég gyér. Valamelyik sorozatban is kifigurázták, asszem a Family Guy volt az.
Amit az angolok 90%-a mindennél viccesebbnek talál. = Egy bajszos úriember nőnek öltözve.Az IT Crowd-ban viszont vannak jó jelenetek.
-
Archanon
őstag
válasz Motion_Blur #41201 üzenetére
Voút má'. Habár nem YT. Épp most lestem meg, eszméletlenül várós. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez tényleges befejező epizód lesz-e, vajon átveszi-e később valaki valamilyen folytatás rendezését? Elvégre volna még egy rakás Batman storyjából...
Asszem ez is volt már, deeee: Clash of the Titans 2: Wrath of the Titans Trailer alapján ismét mozgalmasnak tűnik, meglátjuk mit hoz filmileg. Az első részben anno csalódnom kellett.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
Larry Crowne
nem néztem meg mit takarhat ez a cím, csak azt, hogy Tom Hanks...hiba volt
nem nekem valo, romantikus kis izé...4/10
-
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest