Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
pohár
félisten
ti Limitless-ből melyik release-t néztétek meg? a CtrlHD-shez van valakinek passzoló felirata? mert kifejezetten hozzá készült nincs, csak a MaxHD-hoz

-
bobalazs
nagyúr
Shelter Nekem nagyon tetszett.
-
runner 125
nagyúr
Ismeretlen férfi
9/10
Iszonyúan bírom a normális akció-thrillereket, pláne amelyikben Liam Neeson játssza a főszerepet. Nagyon helyén volt a film, attól eltekintve, h egy burkolt Mercedes reklám.

-
Apollyon
Korrektor
Most fejeztem be a Mr. Nobody c. filmet. A koncept jó lett volna, de egy csomó szálon fut, összevissza az egész nem érteni semmit mi miért van. Ahogy már írták jah, több utat tudunk választani, de ez nem lehet a lényege mert a valóságban nem fogjuk tudni minek mi lesz a hosszútávú következménye.
Szóval ez egy idióta művészfilm, felesleges és értelmetlen belassításokkal, random bevágásokkal, én nem ajánlom, szerintem időpocsékolás mert semmivel nem leszünk okosabbak, sem bölcsebbek, szórakoztató meg nem tudom ebben mi. Inkább nem is pontozom, olyan szar volt.
-
BITBOYS
addikt
Pedig a Tron Legacy jó kis film, zene is über

-
moha21
veterán
Az alkonyat harcosa 2002 10/8,7
Nem sok mindenkinek fog szerintem tetszeni, de aki vevő az ilyenre annak tuti.
-
Megérte az "árát".

Ez a "Mettyúmegkonaghiuő" eléggé megöregedett, de azért még vállas.7,5\10
-
Kanczy
veterán
Source Code (2011) - 9/10
Hát, ez valóban olyan jó, mint amilyennek mondtátok

-
hoffman_
nagyúr
Hali Srácok!
Elég tetemes lemaradásban vagyok, igyekszem behozni... Jelenleg kéne egy kis segítség. The Departed HD - ehhez eresek feliratot, már időtlen idők óta. Ami opensubon van, az sajnos nem jó. Valaki nem tudna mentőövet dobni, nincs meg valakinek esetleg? Előre is köszi

-
diablo1984
veterán
Sikoly 4: ez egy vicc, teljesen, az elejétől a végéig!

-
-
moha21
veterán
Adam almái 2005 10/8,2

Humort, vallást, ha kicsit groteszkül is néha, de nagyon jól ötvözi.
-
Typhoon47
senior tag
Gone Baby Gone
9/10Nagyon szépen összerakott jól működő film, Affleck első rendezésén nyoma sem látszik, hogy ez az első rendezése, szinte mintha rutinszerűen csinálta volna sok filmes tapasztalattal. Respect. Sztoriban van meglepetés, nem ül le, tartja magát, nem sablonos.
A vége meg hát... megosztó. én Freeman-el értettem egyet és úgy hagytam volna ahogy... -
Ferdzsoo
addikt
Sanctum
3/10.Fos.
Unalmas, kiszámítható, megbántam hogy fentmaradtam miatta...
-
Tompo92
senior tag
hát van az "italian job" akkor van az "italian job 2" van a "bank job" de én emléxem valami olyasmira mintha lett volna még valami job valamien más ország nevü job

Ez a gondolat nem hagy nyugodni de lehet én vagyok a hülye.Már volt rá példa álmodtam valamit amibe volt egy "tárgy" és rá 1 hétre elkezdtem keresni azzal a tudattal hogy nekem van egy ilyenem valahol.
Később viszont rá eszméltem hogy az csak álom volt

-
doc
nagyúr
válasz
Tompo92
üzenetére
ott a regi Italian job (vagy az uj, attol fugg melyikre nem gondolsz), azzal mar harom

amugy engem is erdekel, mindket (mindharom) emlitett film nagyon bejottTRON:
na igen, en is imadom a regi filmet, lehet hogy ez a korombol (33) adodik, de szerintem nagyon jo kis film. az lehet hogy mai szemmel nezve unalmas, de akkor a "jo film" mertekegysege meg nem a kiloccsano agyvelo/perc volt...
a grafika/latvanyvilag meg szerintem lenyugozo, en imadom az ilyen ultra-egyszeru designt -
Archanon
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Tudod, ízlések, és pofonok. Nyilván nem egy korombelinek fog tetszeni [persze ez sem kizárt]. Amúgy 1 hónap híján 19.
Egyébként sok mindent próbáltam a film nézése közben: igyekeztem elvonatkoztatni attól, hogy ~30 éves, ősrégi grafika, próbáltam úgy venni, hogy bizony ez akkor high-technek számított. Még a kamera minősége is nagyon jó volt amúgy - sok akkori film megirigyelhetné. Nem is azzal volt bajom, hogy régi a film, meg hogy hozzá vagyok szokva a mai, általában nem sok mindenről szóló látványfilmekhez. Egyszerűen... az egész témája számomra nevetségesnek bizonyult. Itt-ott előfordult benne valami erőltetett "poénnak látszani akaró valami". A film maga, unalmas volt, mondjuk nem néztem végig. A zene... az meg tipikus régi zene, azon csak jót nevettem, hozzá vagyok szokva. Nem bírom magam rávenni, hogy befejezzem, és erős kétségeim vannak, hogy megnézzem-e az új Tron-t. Bár valahogy felül kéne írni ezt az "élményt".

Na, nekem [!] nem tetszett, ettől még másnak lehet az egyik kedvenc darabja.

-
Tompo92
senior tag
Hali....
Segítsetek légyszi ezen agyalok 1 órája.
Tehát, van az a film hogy Bank job, Italian job, és emlékszem még egy ilyesmi nevű filmre, de valahogy nem ugrik be. -
Integra
titán
válasz
Archanon
üzenetére
hány éves vagy? ne értsd félre, csak azért vagyok kíváncsi mert ez a maga korában az egyik úttőrő film volt és aki kis korában ezen a filmen (is) nőtt fel, annak bizony sokat jelent, akkoriban ez volt a sci-fi.
én speciel szívesen nosztalgiázom rajta újra és újra, ha megy a tévében. -
Archanon
őstag
Tron, avagy a számítógép lázadása (1982):
Gondoltam megnézem, hogy értsem a legújabb Tron-t. 1 órát képes voltam végigszenvedni, aztán bealudtam. De fene se fogja befejezni ezt a... úh. Nagyon rossz. De legalább már tudni fogom ki kicsoda, anno mi miért hogyan történt [a végét meg valahol lespoilerezem magamnak, biztos írnak valahol róla]. Értékelhetetlen film... nem is pontozom. -
pohár
félisten
The Lincoln Lawyer - 9/10
veszett jó film, csak ennyi
-
tween
őstag
Ó, testvér, merre visz az utad? (2000) : hát ez nagyon nagy
8/10 -
-
F34R
nagyúr
51%
ez momentán egy fing , nagyon jó indulattal adom ezt az értéket és egy Shift+del-t kedvességem jeléül
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
doc
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
lattam, nagyon jo film, viszont a Gepeszt meg nem, ugyhogy azt megnezem, koszi

-
mephi666
nagyúr
ja, ezen én is meglepődtem, mert láttam többször a filmet és nekem tetszett... nem egy tipikus hepiendes ijesztgetős mozi volt...
barátnőm is szereti a horrort, beszerezzük a trilógiát és megnézzük mind (ő nem látta szerintem az első részt sem... én meg csak az elsőt) az egyedül a probléma, hogy dvd(rip)nél jobb minőségben nem találom
és csak az első szinkronosui: volt valami hasonló film... a fogtündéres, na ez valami ritka sz@r volt... felrobbant a végén a boszorkány

-
gyuromoj
veterán
Season of the Witch
1080pValamiért jobban bejött mint a Drive Angry. Nekem tetszenek az ilyen dark-fantasy filmek.
Egyszer simán nézhető, semmi extra.6/10
-
lvnt
őstag
The Adjustment Bureau - 7,5/10
A film leírását sem elolvasva, kizárólag az IMDb-s adatlapra (thriller, srsly?!) támaszkodva valami akciódúsabbat vártam tőle. Arra persze már a szállodai jelenetnél rájöttem, hogy itt valami egészen mást fogok kapni. Ennek ellenére azt kell mondjam, nem volt rossz.
A történet maga elég eredeti volt. Viszont azért voltak olyan részek, amikor egy kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, főleg a vége felé. Amilyen eredeti volt az alapötlet, olyan sablonosra sikerült a befejezés, de hát mégiscsak egy romantikus film.
Amúgy mint olyan, ezerszer inkább ez, mint a mostanában divatos rom.-vígjáték. -
Tibiajax
nagyúr
mm..ez ígéretesnek tünik. kösz
mondjuk lehet nem most lefekvés és villanyoltás előtt kellett volna linkelned.. kösz!!
xdGoing the Distance
hd,szinkron
na, ez most korrekt volt, egészen élveztem. két dolgon kell túltenned magad az elején, a szokásos jellegtelen mai szinkronhangokon és a fsz jellegtelen irritáló gyereken. Ms.Barrymore és a többiek szerencsére jók, a dramaturg is, kedvenc városomban játszódik, kellemes kis mozi és még nevetni is tudtam
jó volt, köszke kovsol az ajánlást.
8/10 -
tween
őstag
Tibinek : Intruders előzetes - Ha a mumus létezne
-
heihachi
addikt
Elkezdtem nézni a Halálfutam című filmet, de minden porcikájában gagyi, szóval félúton abba is hagyom
Sebaj, holnap úgyis korán kell ébredni. -
doc
nagyúr
Moon tenyleg jo, mar lattam

Most meg megneztem a Quiet Earth-ot, nagyon jo kis film, bar a vege az elegge WTF
-
moha21
veterán
válasz
vzsryl
üzenetére
Nálam elég gyenge lett az új x-man.. 10/6,5 mondjuk. 1-2 az jó volt, 3 elmegy befejezés, farkas egész jó, de sok kihasználatlan karakter. Ebben az újban az akció a 0-hoz konvergált.
Az új HP2 ( nem hazipálesz ) viszont jó. 10/ 8,5
Transformers 3 : hát meg lehet nézni, de nekem vontatott. 10/7
Pap: szar 10/4

Batman-nél nekem is inkább a begins az új jó, főleg az eleje, de utána "leül", ha lehet ezt mondani. 10/7
Sunshine: Na az egy elég beteg film lett, kár kicsit el lett baszva a zombis jelenettel. Amúgy elég pszichotikus film.
(#34035) Kassadin : Moon +1 van egy jó atmoszférája neki, nem tucatfilm.
Iron man 1 az zsír a kettő alulról sem közelíti.

-
vzsryl
nagyúr
A gyerek lelkemnek tetszenek a szuperhős filmek, és tetszeni is fognak örökké.

A Dark Knight-al kapcsolatban teljesen ugyanez a véleményem, csak nem akartam ennyire durván fogalmazni, mert még régi barátok is idegesek lettek, amikor ilyeneket mondtam nekik. Szóval ebben a topicban nem akartam flame-t kelteni. Mindegy, majd Te elviszed a balhét helyettem...
Na, a Watchmen is egy újabb kategória. Nálam 9/10-es.
Egyébként az X-men First class-on kívül nem értékeltem más képregény adaptációt 10/10-re, és azt is csak azért, mert többször is lúdbőröztem közben. Ilyen hatást szerintem még nem ért el nálam egy film sem. És mire adjak 10-est, ha nem erre?
-
kenwood3
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez nem néz ki rossznak azt hiszem meg van az esti filmem

-
Ijk
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Én nem igen vagyok oda ezekért a képregény adaptációkért, nem ezek jelentik számomra a 10/10-et, a Dark Knight számomra egy középszerű akciófilm (ha nem halt volna meg Heath Ledger, akkor közel sem lenne ennyire túlértékelve). Mondjuk a Watchmen a nyitányával rögtön magasra tette a lécet, és maga a film is elég jó, már-már groteszk amilyen kontrasztot ad a gagyi jelmezes, színes képregényhatással és a végig komor hangulattal és a történettel.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
GabN73
üzenetére
Tudom, de nekem bejönnek az ilyen buta szuperhősös filmek.

Spiderman, Punisher és Fantastic 4 filmek nem tetszenek, de az X-men, Iron Man, Hulk filmek igen. A viccesebb, életigenlőbb, vagányabb, tömegeknek jobban fogyasztható szuperhős moviekat bírom. Szerintem ez a lényege egy ilyen filmnek. A Batman-t szándékosan nem írtam. Az egy külön kategória. Nem tudom a többi képregény filmhez hasonlítani. Szerintem erősen túl vannak hypeolva, főleg a Dark Knight, de ettől függetlenül nagyon jó filmnek tartom mindkettőt. -
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
azt se' tudom mi az, csak lattam emlegettetek

-
doc
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
pont tegnap neztem meg a Source Code-ot, SPOILER: en remeltem mikor 'megfagytak' hogy nem lesz happy end, ez igy jo ahogy van, bar jobb erzes volt nezokent hogy azert megis

Limitless es Event Horizon is megvolt mar
azert koszi hogy igyekeztek
vegigolvastam az utolso oldalt a topicbol, ezeket gyujtottem ki: Sucker punch, The quiet Earth, A furgonegyebkent nemreg neztem meg a 'Last man on Earth' c. sacc 50-60 eves (meg fekete-feher) filmet, nagyon jo, ajanlom mindenkinek, nalam 7/10 (kicsit eroltetett volt az 'indok')
daralow: nem beszolni, ennek az avatarnak jelentese van

-
Psychonaut
veterán
Source Code
De a fent ajanlott Limitless sem rossz, egyszer elvezetes. -
doc
nagyúr
legyszi ajanljatok valami jo filmet, sci-fi es thriller elonyben, nyugodtan lehet regebbi film is ha jo es meg nem lattam

-
vzsryl
nagyúr
Green Lantern 8/10.
Szerencsére nem ismerem az eredeti történetet, mert állítólag sokban eltér. Valószínűleg ez is közben járt abban, hogy tetsszen a film. Nagyon szeretem a szuperhősös moviekat, és ez pont hozza azt a történetet, amit csípek. Az értékelések, kritikák miatt sikerült nagyon kellemesen csalódnom, mivel mindenhol lehúzták.
Kb. középmezőnyben tudom elhelyezni a Thor, és az Iron Man közé. A Thor egy 7/10-es film, viszont az Iron Man 9/10-es, szerintem. De sajnos elfogult vagyok a kategóriával szemben. -
F34R
nagyúr
61%
Érdekes egy film , ehhez hasonló van egy rahedli már régóta , mindegy azért nem volt olyan rossz.
-
Nova96
őstag
Üdv szüleimnek kéne valami jó sok film. Amit megnéznek vígjáték vagy romantikus.
Nekem bármilyen film jöhet kivéve horor:
Másnaposok 1,9,2012, Sucker Punch,tegnap ezeket néztem meg.. Előre is köszi.
-
pohár
félisten
Sorsügynökség - 8/10
egész jó volt a film, a végén még izgultam is hogy mi lesz Damonnel, pedig ilyet ritkán csinálok

-
tween
őstag
A néptelen Föld (1985) : tetszetős darab 7/10
-
bAtt001
addikt
pandorum
megint megnéztem mert egyszerűen hiányom van a jó sci-fikből
szerencsére a nagy fordulatot már elfelejtettem az előző megtekintés óta így megint meglepődtem rajta kicsit. nagyon jó film, az egyik kedvencem lett mára. már meg is van a következő áldozatom, az i,robot formájában. ezt is sokadszorra fogom nézni de egyszerűen ami jó az jó.
pandorum -> 9/10 -
adalbert1
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Eddig nem tudtam hogy van eredeti is, szerintem ha lesz rá alkalmam meglesem - Carpenter filmjeit amúgy is szeretem, amit eddig láttam tőle az mind jó volt.
Ez a 2005-ös változat volt, és hiába van több ismertebb név is benne, nem tud túllépni egy átlagos akciófilmen (főleg hogy akció se sok van benne - viszont a feszültség is hiányzik). -
Inception
tag
Lesz idén mozi ünnep

-
mephi666
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
szerintem erre gondolt

-
Tibiajax
nagyúr
jajj gyerekek de krva jó kis film volt ez a The Thing.. hát igen. ezek voltak azok az igazi feeling-horrorok
tegnap este 11-kor szépen beraktam, csend, sötét ahogy kell, kristálytisztán megszolalt a is zenei aláfestés és indult a hideg feszültség
ez kell.
hd,dts
9/10Integra. természetesen az eredeti
-
sasa134
addikt
The Lincoln Lawyer
korrekt kis krimi(?) volt ezen az esős vasárnap estén. Lassan indult be, de onnantól fordulatos, néhol izgalmas mozi. Ajánlom (amúgy is borzalmas uborkaszezon van...) 7/10
-
Froclee
őstag
Harry Potter és a félvér herceg / Harry Potter és a halál ereklyéi part I
Ezeket mostanában néztem és kb. semmi érdekes nem történt benne. Az utolsó részt (part II) még nem láttam, de kb. most tudom hogy mi fog benne történni. Meg se nézem moziba, inkább megvárom még kijön dvd-n (
). Mindkettő 7/10Se7en
Este néztem, elgondolkodtató filmecske. Tetszett. 8/10
Unknown
Na ez olyan, mint a Bourne rejtély, csak nem annyira jó. Egynek elmegy, mert vannak benne kifejezetten remek megvalósítások, de semmi extra. 7/10
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az a te bajod. Pedig tényleg jó.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)