- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Integra
titán
van valami érdemi különbség a taken és a taken extended cut között?
-
Integra
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
az ősi kosztümösre? powww, kaboowww, smaccck, baaaamm

minden részt láttam a sky-on anno
-
Integra
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
"de igazából se nem jobb, se nem rosszabb az elődökhöz képest" - ez komoly?? orbitális a különbség minden tekintetben az előző próbálkozásokhoz képest. epic a diffi

számomra egyedül a legelső nicholson - kane féle batman volt ami tetszett, a többi ipari hulladék. gyalázat. ha tényleg nem érzed a különbséget a nolan és a többi féle batman között, akkor nagy a baj
-
Integra
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
mert láttunk előtte két vérprofi nolan batman részt, amit azóta sem tudott egyetlen film sem ebben a kategóriában felülmúlni
nekem nolan hozta össze azt, amiről a batman kell, hogy szóljon. zseniálisan, hangulatra, látványra, stílusra, komorságra, egyszerűen nem tudok belekötni, csak élvezem minden percét bármikor megnézem. és nagyon remélem, hogy a harmadik rész méltó befejezése lesz, azonnal veszem a díszdobozos br kiadást. -
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
odabasz.
-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
párszor láttam (vagy 5x
), mert az angol mozicsatornákkon éppen fut (director's cut) és beleakadtam párszor, ilyenkor hagyom mindig a háttérben.
nem volt ez rossz film, vedd figyelembe, hogy nem mai darab. akkoriban nagyon menő volt a stílusával, a hangulatával, hogy vér folyt benne. nekem tetszik most is.
szeretem ezeket a régi vágású sci-fi filmeket. -
Integra
titán
válasz
antikomcsi
üzenetére
fyi, úgy hívják hogy spinner

-
Integra
titán
tévedtem, ami a folytatást illeti, a 2 év nem elég...

-
Integra
titán
válasz
Realradical
üzenetére
perry trilógia az alap timeline - nekem legalábbis.
-
Integra
titán
válasz
Rusher
üzenetére
neeeem, a vásznat hátulról kell megvetíteni, a vászon mögött lévő szobából, nem a szobán keresztül
az az igazán profi és úgy a zajt sem hallod. mert még a sim2 is generál zajt, hallottam élőben. nekem is a fejem felett van a projektor a mennyezetre szerelve és csöndes jeleneteknél hallod. és az enyémre azt mondják hogy az egyik leghalkabb a kategóriában, mégis.. távol van a csöndestől. 
szóval nekem fura, hogy valaki eltapsol 50-70 millát hardverre és a hűzat nem tervezi meg hozzá rendesen.. -
Integra
titán
na, ez egy egész jó írás a prometheus-ról, nagyjából ezt gondolom én is.
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
voltam egy magyarhoni házban, ismerősnél. olyan rendszere van, hogy nem hiszed el.. én nem láttam soha életemben ennél jobb képet és hallottam hangot. döbbenet. durva évek alatt rakta így össze, cserélt mindent mindennel.. elképesztő.. ok, van is aprópénze hozzá.

állítólag a szakik között az övé az egyik referencia rendszer az országban. -
Integra
titán
válasz
antikomcsi
üzenetére
neked is sikerült magad jól megszívatni, ez az igazság

-
Integra
titán
válasz
babferi
üzenetére
fura, mert pont fordítva gondolom. aki nem ismeri az alien univerzumot, nem olvasta a könyveket, annak lesz bukta, aki meg igen, annak befog jönni.
minden eddigi előző film, leszámítva az első 2 eredeti alien filmet bukás volt. nem lehetett ezt így tovább vinni. scott mert változtatni és nagyon jól tette.a craig féle bond-ot tudom felhozni hasonlatnak. iszonyú jót tett bond karakterének a frissítés, az egész bond univerzumnak.
-
Integra
titán
válasz
Zirowe
üzenetére
SPOILER
a fene tudja, valszeg neked lesz igazad az elejével, hogy az a föld, de akkor is epic fail ez így, mert az életben akar új életet teremteni.. meg akkor miért nem lett a föld tele gyilkológépekkel állatok és emberek helyett?

meg hogy miért ő? meg miért a vízbe? felkéne tenni ezeket a kérdéseket a scott-nak

-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
mindkettő a jobb sorozatok közé tartozott szerintem akkoriban. a booker macsóbb volt, csajzabáló és egyedül dolgozott. a jumpstreet meg komolyabb hangvételű volt és komolyabb témákat is feszegetett. aztán a booker valahogy becsatlakozott a jumpstreet-be, asszem egész szezonra is és akkor még jobb lett a jumpstreet is.
-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
a tech7-es srácra emlékeztet, csak az a srác autentikus, jól áll neki, emberünk meg túlzásba viszi. sajnos. kevesebb is elég lenne. megnéztem a bosszúállók riportját is, 10 percnek a fele kapásból a semmiről szólt, filmhez köze nem volt. ettől függetlenül helyenként tényleg vicces, és ügyesen csinálja, csak arányokra jobban kéne figyeljen

-
Integra
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
én megnéztem a trailereket. mindig úgy vagyok vele hogy lelövik a poént és minden jelentős rész benne van, és utólag visszagondolva valóban voltak a trailerben részek amik fontosak, csak nem állt össze a kép sehogy sem. a filmben meg azonnal. igazából egyszer muszáj trailert nézni. és a trailer készítőknek sem lehet könnyű, egyszerre figyelmet felkelteni de nem spoilerezni.. amúgy nem spoilereztek el benne alapvetően sokat.
vannak olyan részek benne, annyira komoly a cgi, a látvány, a tájak.. számomra az avatar szürke ehhez képest, pedig abban is voltak gyönyörű részek, de ez valamiért sokkal reálisabb.. az operatőri meló jól tükrözi az egész film hangulatát. -
Integra
titán
válasz
janos666
üzenetére
én úgy mentem el, hogy a mai randim elmaradt okokból és begurultam és elmentem egy másik randira. és ezt néztük meg.
spontán jött, mert vacsorázni akartunk, de nem bántam meg, marha jópofa volt. helyenként emlékeztet a gyűrűk urára stílusban, díszletben, látványban, de mégis más. meg fura, hogy az annyit hallgatott mese mennyire más átirata ez a film, de esküszöm jól rakták össze. és nekem a gonosz theron is tetszett, mert tényleg gonosz volt, fujj..
a törpék meg... telitalálta 
-
Integra
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
tudsz rajta filózni mert lesznek kérdések, de mivel biztosra veszem, hogy lesz folytatása, sok mindenre választ is fogunk majd kapni. úgy kb 2 év múlva?

-
Integra
titán
hófehér:
ehh, a legjobb adaptáció amit valaha láttam, igazi felnőtt darkos mese.
szegény gyerkőcök... a legtöbben kimentek róla. ez nem gyerek mese, nekik ez sok. nagyon édes volt a kissrác, teljesen elszomorodott egy résznél, apu nem győzte vígasztalni, aztán a végén őt is kivitték. -
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
megnéztem, mert a radnim tegnap bekavart és átrakta magát mára (este n8-kor kelt és csak éjfélre készült volna el...), ami nem fog működni mert ma nem érek rá, így mérgemben éjjel elmentem a kollégáimmal az első vetítésre..

nézd meg tetszeni fog ha szereted az alien világát és nyitott vagy a másra ami mégis alien univerzum
-
Integra
titán
válasz
Zirowe
üzenetére
van ahol borzalmasan, van ahol kevésbé. de mindig megvan a 3d alapvetően. a zárt tereknél, a 3 szereplős párbeszédeknél etc.. nem akarok spolierezni, de a végén van egy elképesztően szép rész.. hiába a digi3d, az imax az imax.. ez van. majd ha jövő héten angolul is megnéztem mom-ban, akkor jobb lesz az összehasonlítási alapom.
-
Integra
titán
válasz
zoltanz
üzenetére
"csak nem erre számítottam a többi rész alapján" - itt követted el a hibát

nem is foglalkoztatott az első két rész (a harmadik és negyedik részt szándékosan nem veszem figyelembe, mert nem tekintem alien filmeknek, annyira szarok, ahogy az avp filmek is..), max annyiban hogy alien univerzum és hogy köti össze majd az alienekkel. ennyi nekem pont elég volt és hiszem azt, hogy új életet lehelt az egész alien világba. -
Integra
titán
válasz
zoltanz
üzenetére
milyen izgalomra gondolsz? szerintem nagyon rendben van, és jól felépített az egész, nekem az arányok pont rendben voltak ebben a filmben. számomra egy pillanatra sem volt unalmas, sem a párbeszédek, sem az akció. a túl sok akció ebben a filmben egyszerűen hiteltelen lett volna, ez nem a bolygó neve halál volt. ez egy felfedezős film volt. nyitott kérdés meg bőven van.

-
Integra
titán
prometheus - imax
istenkirály film, nagyon bejött..
a látvány, a díszletek, a zene, a távoli felvételek letaglózó
aki trancsirozós, belezős, arcbamászósra számít, végig akciróa, az csalódni fog, el se menjen rá inákbb. aki meg szereti a filózós, beszédes, jól felépített dolgokat az menjen el. nem revolúció a film, nem is értem, hogy miért várták ezt sokan, mivel eleve tudni lehetett, hogy előzmény film, inkább evolúció és annak nagyon jó. elsőre nem is nagyon tudtam más sci-fi filmekhez hasonlítani és most sem nagyon tudom, annyira elütött a hangulata és a stílusa az egésznek a korábbiaktól. és mégis érzed rajta, hogy ez az alien világa..
majd mehetek mom-ba angolul nézni, a magyar szinkron egyszerűen vacak ahogy van.. száraz, semmilyen, mű..
a folytatás (vagy trilógiává bővítés) borítékolható, meglepődnék ha eleve nem így lett volna megtervezve. csak scott csinálja tovább... -
Integra
titán
válasz
BITBOYS
üzenetére
szerintem is jó volt a V-ben, nem látok benne túl nagy gebaszt. sw filmekben meg mit tehetett volna? ilyen kis gyerek pofi ez a nő és a szerepe is annyi volt, amennyi.. ki játszhatta volna el azt a szerepet ha nem őt választották volna? a haydensen mellé kellett valaki aki passzol párként is.
-
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
alattam teremgarázs, szomszédom nincsen, a mélynyomó meg lefelé néz.. hajnali 3kor is szólhat, ahogy csak tud, szerencsém van

gordon:
lehet a fejet homokba dugni, a társadalom által felépített fals beidegződéseket és "normákat" hangoztatni és konfliktust kerülni. szíved joga, nem igazán érdekel. én nem ilyen vagyok. ennyi. -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
én csak alázattal tanulok ez nem tehetség kérdése, hiszek magamban és a képességeimben. amíg más siránkozik és önsajnál, addig én előre tekintek és hajtok és nem érdekelnek a negatív emberek és ahogy próbálnak visszahúzni. ez kitartás, akaraterő, célok és hit kérdése.. ennyi a titok nyitja. ugyanúgy lehetnék mesterfodrász is ha akarnék. másképpen alakult, ilyen egyszerű.

-
Integra
titán
imádom, mert stark karakterében sok mindenben magamra ismerek és azonosak vagyunk (a gigantikus bankszámlát leszámítva
), a cinizmus, a beszólogatások, a céltudatosság, a hit, a soha fel nem adás, a nő ügyek és még sorolhatnám.. és a filmet jól csinálták meg ez sem utolsó
-
Integra
titán
Szándékosan nem pontozok mar, inkább megfogalmazom az erzeseim, ezt jobban szeretem, ilyen vagyok
valóban nem sok időm van, dolgozom orrverzesig, edzés, motorozas, és aztan néha csajozni is kell meg aludni
így sokszor nem is foglalkozom a filmekkel, akkor nézek meg valamit, ha úgy alakul.
De most spec jövő héten megyünk az angol prometheus 3d premierre szerda este
-
Integra
titán
iron sky
igazi b mozi,ennek megfelelően bugyuta, helyenként nagyon frappáns poénokkal.
az utolsó 2 perc a lényeg és sajnos nagy igazság.
egész jópofa a díszlet és a cgi, főleg ebből a büdzséből.mi: ghost protocol
nem azt mondom, hogy nem néztek emészthető epizódot, de helyenként már fájt nézni.. a bújtatott tablet reklám meg egész egyszerűen nevetséges már, bosszantó az egész, az ügynökök már nem gépelnek, nem írnak már be semmit, semmi input, csak tilitolizzák a képeket az ájpeden.. vicc az egész. sajnos maga a film is.
a homokvihar meg, áááá, hagyjuk is -
Integra
titán
tegnap elkezdtem nézni a 22 bullets c filmet a jean reno-val, de annyira fáradt voltam, hogy kinyomtam. kíváncsi vagyok mi lesz a vége, az alapján amit láttam belőle, nem tűnt kimagasló produkciónak. vicces volt a francia nyelv, angol felirattal éjfél körül

-
Integra
titán
valaki betonpiac profi írjon rám privben pliz
-
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
úristen, ez fogós kérdés..

spoiler,
bűn rossz mindkettő, az egyiket meg úgy hagyták nyitva, hogy adja magát a folytatás. mert ugye csak annyit láttál, hogy a világnak kampec, szépen gyűjtik a zemberi agyakat, főhősünk valamiért ellen tud állni és kék agy helyett az övé vörös lett, a csaja meg a hullahegy között terhes és felismerte. ebből csak oszkár díjas remekmű születhet, nem?

-
Integra
titán
válasz
somasz
üzenetére
ez egy baron film, mégis mit vártál?

polgárpukkasztó és tipikusan a politikusoknak, nagyvállalatoknak és a vallásnak szólt be úton-útfélen, baron ilyen ember, ehhez kellett filmet kitalálnia. ez lett.
a poénok között viszont rengeteg nagyon rendben volt, és célba is talált
-
Integra
titán
sci-fi filmezést tartottam a héten, legalábbis ezeket adták a mozicsatornák ilyen témában.
super8 - tisztára mint az e.t. csak felnőttesített verzióban, egyszer nézős, nem fogott meg.
skyline - értékelhetetlen gigafosch, mi a rákról szólt ez?! döbbenet.... és ami igazán ijesztő, hogy az imdb-n már ott az a folytatás megjelölése in developement statuszban...
-
Integra
titán
válasz
Viszlát
üzenetére
ezzel én is így vagyok, ezért megspórolom magamnak az idegességet és nem is nézek szinkronizáltat, max utólag ha tv adja egyszer, de magyar tévét semmit se nézek. max hbo, de azon meg már amióta van, angolra állítottam a nyelvet.
mondjuk pont tegnap néztem meg a diktátort moziban szinkronosan, de mentségemre legyen mondva, csajoztam....
a film amúgy teljesen beteg, baron egy barom, elképesztő, muszáj angolul megnéznem, mert a szinkron akkora gigafosch volt még a poénok ellenére is, hogy a fele elveszett a poénoknak és savazásoknak. inákbb utóbbinak, mert az egész film egy hatalmas cinikus savazós valami. végig visítottam rajta 
-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
nem vagy burzsuj buznyák, egyszerűen nyelveket tanulsz, és aki valóban akar is tanulni és megszereti, utána nem tart igényt a szinkronra, rájön, hogy sokkal jobb az eredeti, a finom nyelvi csavarokat nem lehet mindig átadni és egyszerűen bosszantja, hogy igénytelenségben él és nincsen lehetősége többre, mert a túlnyomó többség egyszerűen nem akar tanulni, nem is érdekli és lusta. az van, amire igény van.

-
Integra
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
szerintem nagyon személy függő ez a 3d. én asszem szerencsés vagyok, mert látok mindent, mélységben is könnyedén. de simán elhiszem, hogy másnak a feje megfájdul tőle vagy egyszerűen csak nem látja amit kéne. viszont ami az avengers-ben néha zavart, hogy mosódott a nagyon gyors jelenetek alatt a 3d, egyszerűen nem tudtam rendesen lekövetni.
imax-et meg nem érdemes lehúzni, mert iszonyú odaver, ennél jelenleg egészen nincsen jobb. és az is biztos, hogy a mom digitális 3d terme és az imax között fényév a különbség. gondolkodom, hogy kénytelen kelletven az imax miatt megnézem mégegyszer magyarul a filmet imax-ben.
szerintem
-
Integra
titán
majd egyszer megnézem magyarul is, ha úgy hozza, akkor lesz igazi viszonyítási alapom, de a hangsúlyt, főleg stark-nál.. nem hozza vissza, ez tuti.
ami viszont bosszantó, megkérdeztem, hogy miért nincsen angolul imax film, azt mondják, hogy csak így és egy kópiát kapnak, tehát már eleve magyar szinkronnal. egyszerűen nem kapunk angolt...
-
Integra
titán
végre láttam az avengers-t a mom-parkban.
imádom, úgy végig ültem a 2.5 órát, mint egy kisgyerek és élveztem minden percét
SPOILER:
ez a hülye stark meg... amikor oldalba böki azzal a rázó kis bizbasszal a banner-t, és belebámul a szemébe, hogy változik e már át... visítottam, rettenetesen odavert
meg a végén mikor cpt america kiosztja a parancsokat, ki mit csináljon, odafordul a hulk-hoz és aszongya hirtelen zavarodott fejjel: hulk: smash! LOL
scarlet kisasszony meg... sunáznám
ezt szinkronnal csak elronthatták, szerintem a fele poén nem jöhet át magyarul, szerencsére a momban még van eredeti nyelv.
sose rosszabb filmeket!!!
jöhet a batman és a prometheus
-
Integra
titán
commando a film+-on most

-
Integra
titán
na ezt én nem tudom megerősíteni.
az angol zseniális, és a német szinkron is az, elképesztően átjön a német szinkronon is a szóvicc, de már itt is elveszik sok minden, ami tipikus amerikai. a magyar pedig döbbenet silány és ócska.. a married with children pont jó példa arra, hogy milyen a minősíthetetlen szinkron munka. minden tekintetben legalja
kár érte. -
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
emlékeim szerint anno a westendben az idegen nyelvű filmek felirattal mentek rendszeresen. aztán mikor németo-ba költöztem, ott sose mentek felirattal az angol filmek.
hogy most a mom-ban mi van, passzolom. de ha nincsen felirat, akkor arra tippelek, hogy azért, mert rengeteg az expat néző és alapvetően oda a bp-en élő külföldiek járnak. és ők a nagy többség az eredeti nyelvű filmeken, ők pedig nem igénylik.
személy szerint én csak örülök, ha nincsen felirat, de azt megértem, hogy másoknak meg kellene. -
Integra
titán
válasz
Tibiajax
üzenetére
érthetetlen...
vagyis értem, magyar ember nem beszél nyelvet, mindent szinkronizálni kell mert a plebs lusta és nem is érdekli...
amúgy meg érdekes, mert a titanic 3d-t adta az imax eredeti nyelven is! nem igaz, hogy nem tudnak pár előadást néha éjjel eredeti nyelven leadni... akkor leszek rohadt mérges ha a prometheus-t nem adják le eredeti nyelven imax-ben.. -
Integra
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
tegnap olvastam

-
Integra
titán
mától van avengers eredeti nyelven 3d-ben mom-ban

-
Integra
titán
szombaton torrente magyarországon

Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még nem néztem meg, fene tudja hogy angol mozicsatorna hány hónap késéssel adja le