Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
Cola111
aktív tag
válasz
Arnold2
üzenetére
Uma Thurman téglalapot rajzol a levegőbe, jelezvén Travoltának, hogy ne legyen már kockafej, és a téglalap körvonalait animált szaggatott fehér vonal jelzi a levegőben szerintem, oké lehet nem V effekt, de nem tudhatod.
Amúgy elvileg ez a film egyetlen speciális effektusa, és azt is el tudom képzelni, hogy QT csak poénból rakta bele, hogy "na ezen rágódjatok, miközben nem is jelent semmit".láttam a Kaukázusi krétakört

-
Arnold2
őstag
válasz
Cola111
üzenetére
Ellent kell mondja. Az én véleményem szerint egyáltalán nem elidegenítő effektus (avagy ahogy a német mondja V Effeckt), mert akkor jóval több lenne benne. Ezt az eszközt nem egyszer használják, hanem tömegesen. Nézd meg egyszer a Kaukázusi Krétakört.
Vagy ha megnéztük Bertolt Brecht vagy Max Frish munkásságát ott is tömegesen alkalmazzák ezt az irodalmi "effektet".
Na de mi is az az elidegenítő effektus: röviden olyan eszköz ami ráébreszti a nézőt arra hogy amit lát az nem a valóság, hanem annak csupán a reprezentációja. Ezzel késztetve a nézőt ön vizsgáltra (mikor a színházban néztük a Kaukázusi Krétakört, annyira Ön vizsgáltam, hogy szerintem megláttam a tarkóm).
Szóval ezért nem értek veled egyet, miszerint a kis szaggatott vonalakból álló négyszög elidegeníteni a nézőt, mivel egymagában nagyjából a film közepén nem sok ereje van. Szerintem csupán egy fasza effekt, ami hirtelen az eszébe jutott és úgy gondolta jól mutatna. -
Cola111
aktív tag
Ponyvaregény [1994]
HDDVD 1080p DTS HUNTegnap este megnéztem ismét ez a remekművet már sokadjára, és még mindig lekötött, még mindig tudtam rajta nevetni. Nomen est omen... Aki valaha olvasott már ponyvairodalmat annak képben kell lennie azzal, hogy ennek a műfajnak gyakran szerves része a vulgaritás illetve a felesleges szálak és párbeszédek. A Pulf Fictionnak éppen ez az erőssége, mármint az, hogy Tarantino milyen sikeresen visz filmre egy ponyvaregényt.
Mielőtt Mia és Vincent bemegy a Jack Rabbit Slims -be, mit jelent a levegőbe rajzolt kis téglalap, gondolom többen tétték már fel a kérdést meguknak.
A történet szempontjából:
Mia azt kéri, hogy Vincent ne legyen olyan kocka, begyöpösödött, merev nyárspolgár, hanem legyen nyitott az újra (jelen esetben a Jack Rabbit Slims-re), mégha az első látásra csilivili és giccses is.
A film szempontjából:
A kritikusok szerint ez egy elidegenítő effektus (mármint a szaggatott vonalak), amivel QT kizökkenti a nézőket a filmbe való beleélésből, hogy hirtelen bevillanjon nekik, hogy csak egy filmet néznek. Mintha azt mondaná: "Hé haver, nem kell ezt komolyan venni" -
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Little Britain, Absolutely Fabulous, ne hagyd ki ezeket se

-
Zoli1222
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Crank 1-2 azért zseniális, mert annyira lehetetlen az egész, anyira őrültség, h még csak véletlenül se szabad komolyan venni. Simán 8-8pont nálam mind2.
Meg akkor már az összes fantasztikus meg horror, meg kardozós-karatézós-repülős film fos mert képtelen hülyeség?
-
diablo1984
veterán
válasz
Arnold2
üzenetére
nem, a crank az eleve fos, mert alapjában véve nem poénos, habár van benne 1-2 jobbacska poén, meg volt 1.része, aminek eleve folytatásának sem nagyon kellett volna lennie, mert totál hülyeség....és lett is, nem törődtek semmivel, amilyen hülyén lehet egy lezárt dolgot folytatni, úgy is folytatták, sokat nem gondolkoztak rajta.....
a leszbi vámpíros meg végig jófajta angol humorral van fűszerezve, igaz annak sincs túl sok realitása, de nekem tetszik, jobb mint a crank2! pláne meghogy a fekete vipera évadjait nemrég sasoltam végig, szinte már rááltam az angol humorra!

-
Arnold2
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát diablo elvtárs én már tényleg nem tudok rajtad kiigazodni. Crank fos mert marhaságok vannak benne leszbikus vámpírok gyilkosai meg király mert marhaságok vannak benne.
Te vagy a yang-om. -
diablo1984
veterán
Leszbikus vámpírok gyilkosai: 8,5/10
ahhoz képest, hogy túl sok lovettát nem áldoztak rá, iszonyatosan jól eltalált film, kellően poénos, nagyon zsír! ajánlom mindenkinek!
-
diablo1984
veterán
Crank 2: High Voltage: képtelen hülyeség az egész, de volt néhány jó poén penne, az első rész ehhez képest maga az isten, de ebben voltak jobb poénok is....ezért:5/10
-
hemaka
nagyúr
Zombieland: Egész jókat röhögtem rajta, mókás. Bár a csúf igazságot nem érte el a röhögési faktor.

De egyébként 8/10-nek jó.
-
I_Am
veterán
-
brownus
veterán
hogy ne feledjétek: ph movies
(#16078) BITBOYS , felejtsétek el a filmbuzit, főleg a kritikáit...
én ezt várom tőle: law abiding citizen(#16040) puttputt, király az a kis kieg!! kösz a tippet
-
törölt tag
Eeeh, olyan vagy

Bár kevés a szavazat, de első helyen van

-
Arnold2
őstag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Hmmm a rendező verősdi az érdekes lenne. Mert akkor az "hót sicher" hogy nem lett volna Trafó 2. S talán Trafó 1sem, mert úgy megvertem volna hogy az ökölcsapások egy örvényt nyitottak volna a tér idő kontinuumban s akkor egyszerre kapott volna a jelen Bay és a múlt Bay is.
S ennek Tibi nagyon nem örült volna mert akkor fuccs a Megan kultuszának
Jaja: látom vannak itt még net bulvárt ismerő értelmiségiek

-
Arnold2
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Neeeem, mármint ha Star Wars-ra gondolsz. Az valahogy így hangzana: Düüü Düm düdüdüdűűű düm, düdüdüdűűű düm düdüdüdüm. DüDüm.
(#16063) Tibiajax: Már annak is örülnék ha tényleg kapnék egy ingyen példányt. Most skandáljam "hogy mondjon le" s hogy "el lehet menni" s hátha megkapom az egész XPress-t?

(#16064) monstre: Köszönöm Emese. Most pedig diktálnék ...
(Uhh mit fogok ezért kapni..) (hetero vagyok, hetero vagyok, hetero vagyok, hetero vagyok...
)(#16066) I_Am: Jaaaj már komolyan I_Am. Most tényleg... ? Csak azért írtam pont rád, mert te voltál az első visszakérdező, "hogy ez miért is koppintás?" . A többi rutinosabb topiclakó úgy is emlékezett erre. Gondolom te épp nem jártál akkor erre. De ha még is te lennél az XPresses, akkor sem érdekelne. Nem lóg bilibe a kezem, hogy ingyen példányt várjak. Bár jól esne nem vitás.
(#16067) BITBOYS: Még akkor is, ha az a pár film kocka, amit az előzetesből láttunk, (felejtsük már el a trialert, hát magyarok vagyunk, nem? ) úgy nagyjából lefedi az össz. királysági faktort a filmből? A maradék meg a herceg és Farah (a női karakter) el amerikanizált erotikusan, először a sivatagban majd az ágyban való bujálkodása teszi ki? Mert tuti ez lesz, emlékezz erre a hozzászólásomra. De nagyon remélem, hogy nem lesz igazam. Max Paynt elvették tőlem, a herceget már nem akarom.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Mondjuk ebben tökéletesen igazad van, tényleg csalódtunk már párszor.
Valahogy viszont úgy vagyok vele, hogy egyszerűen megvesznek bizonyos jelenetekkel a trailer készítők, így bizalmat szavazok a filmnek is. A kígyós jelenet jó példa lehet erre, mikor szemből-lassítva ugrik a kamera felé. Annyira jól néz ki az a pár képkocka...ritkán látni ilyet.
Meg már annyi filmet rommá savaztunk, lehet átestünk a ló túloldalára. -
törölt tag
-
Arnold2
őstag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Ó dehogynem tetszett, s nem az újtól idegenkedem, hanem a csalódástól és a szartól. De ugyan úgy tetszett többek között a Pók 3, Hipervándor és még a Max Payne (bár ezt nem láttam) trailerei is. és nézd meg mi lett belőlük.
Szóval én lassan már nem is nézek trialert hanem a ti leírásotok alapján választok már szinte filmet.Jójó, hogy te tetted be, de akkor is én találtam ki
A tiszteletpéldányt majd akkor megbeszéljük. Az a gyanúm, hogy I_Am kolléga az XPress-es, de lehet hogy valaki teljesen más. Majd nyitva tartom a szemem.
Ok, hogy elég sokan vagyunk a földön, és megvan rá az esély, hogy tényleg nem én találtam ki elsőnek, de azért banyek, a dü düm düm dü düm elég nagy hülyeség hogy joggal mondhassam, hogy az én gyermekem
-
-
-
Arnold2
őstag
-
Arnold2
őstag
Hohhhhoooo! Ezért a lopásért minimum egy ingyen példány a hallgatásom ára... Ejnye. Legalább tudjuk, hogy az X-Press-től az illetékes olvassa a PH! film topicját.
Kérem keressen meg privátban és megadom a címem hogy hova küldhetik az ingyen tiszteletpéldányt (természetesen a limitált fémdobozos változatból).
Habár benne vagyok az adatbázisukba.Mindig elfelejtem kivenni a második monitor képét. Sorry azért, már nem akarok új képet tenni.
-
Eagle16
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Rusher
üzenetére
Digitally re-mastered into the unparalleled image and sound quality of The IMAX Experience® through proprietary IMAX DMR® technology, "Transformers Revenge of the Fallen: The IMAX Experience" will debut concurrently with the nationwide release in conventional theatres beginning June 24, 2009. "Transformers Revenge of the Fallen: The IMAX Experience" will feature select scenes filmed with IMAX® cameras. Director Michael Bay has seamlessly integrated the IMAX footage with state-of-the-art CGI to create an unprecedented look and feel for this highly anticipated sequel. The movie sequences shot in traditional 35mm will be digitally re-mastered into the unparalleled image and sound quality of The IMAX Experience® with IMAX DMR® (Digital Re-mastering) technology. The IMAX DMR scenes will appear in the traditional “letterbox” shape, while scenes shot with IMAX’s cameras will expand vertically on the IMAX screen.
-
Pitterix
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezt: Transformers - A bukottak bosszúja (2 DVD) - LIMITÁLT FÉMDOBOZOS VÁLTOZAT (Steelbook)!
Remélem behozza másnak is az oldal, nemcsak nekem....
Én sosem állítottam, hogy okos, vagy okosabb lett a "rókácska".

-
z00li
senior tag
-
Pitterix
őstag
Végre megjött és még mindig 10\10!!!
Tibi, Megan nem lett csúnyább!

-
puttputt
őstag
Egy kis "musthave" Firefox usereknek:
-
BITBOYS
addikt
Babelről van valakinek infója? Érdemes meglesni?
-
hemaka
nagyúr
Hát ha a bugyi meg a top akkora nagy szám, akkor villantott. Bár nem estem hanyat.

Meg tegyük hozzá egy Scarlett Johansson-nak jobban örültem volna.
-
hemaka
nagyúr
Vakító fehérség, semmi extra, egyszer nézhető. 5/10
-
puttputt
őstag
Hetvenöt
Egy kissé elgagyizott "telefonbetyáros-horroros-szeletelős".
Kihozhattak volna belőle sokkal-sokkal többet (,de talán ők is érezték, hogy felesleges).
Vontatott történet, előre kitalálható sztori, "favágás".
Telefonbetyároknak és mobilszolgáltatóknak különösen ajánlott.
Értékelés: 10/5 -
Tibiajax
nagyúr
nézem a Heat-et...
00:28:50-től...
30 évesen jutottam el, hogy egyszerüen belekönnyezek, mennyire belül érzem ezt a képsort.
a hangulatát, Rypdalt a háttérben, L.A pulzáló skyline-ját..
összeroppanok, annyira eltalált vele ez a piszok Mannps. sorry, csak most ez így kijött
-
bagyulajuve
addikt
Jennifer's body - unalmas, horrornak látszó film. "Remek színészi játékok"
. Megan Fox meg egyre csúnyább (bocs Tibi). 4/10.Moon - eleinte érdekesnek tűnt, de aztán valahogy mégsem volt az igazi. Kicsit unalmassá vált számomra film. Az ötlet azért nem rossz. 6/10
Zombieland - egyszerűen fenomenális. Nagyon beteg, nagyon vicces. Woody Harrelson - Bill Murrey zseniális, egyből eszembe jutott a tökös tekés. Látvány is ott van a helyén. Ajánlom mindenképp megnézésre. 8/10.
-
I_Am
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Jól beszélsz, veszteséget visszaállitani nem lehet. Viszont már vannak olyan eljárások, hogy a veszteség gyakorlatilag kisimitható a hangoknál ezáltal hangot képzel a helyére. (amugy nem egyszerű eljárás, de például masteringnél a click-eket is igy veszik ki akármiből, tehát a helyük az előttük lévő és a mögéjük érkező hangsávokból visszaállitható, mert üresek.
) -
Tibiajax
nagyúr
kiraktak egy dts sávos Heat-release-t, érdekes, amit a gyerek ír rola..
there is no need to convert DTS from DTS-HD, you simply extract the core, can be done with tsMuxeR for example. Heat BD has only TrueHD (ac3 640kb core) though, CHD transcoded TrueHD to DTS, but even if they used Surcode DTS encoder, it wont be as good as the core from an actual DTS-HD audio.
Tehát, ezek szerint ha adott az ac3 core, abból tudnak egy dts-muxot is kreálni?.. nem lesz ez olyan szarból várat sztori kicsit? mp3bol vissza wavra és örüljünk az minőségjavulásnak?..
én szmsz nem hallottam még erről, de kiváncsi leszek az eredményre -
brownus
veterán
http://www.deadline.com/hollywood/joss-whedon-makes-bid-for-terminator/ lásd a kommenteket is
-
hemaka
nagyúr
SAW 6, csak a szokásos brutalitás, meg egy-két csattanó, de a hatodik résznél már nem szólnak akkorát. 6/10
-
Zoli1222
addikt
Isten városa 9/10
Egy remek 2 órás film, Rio de Janeiro nyomornegyedének fiataljairól. -
Eagle16
addikt
Changeling - Elcserélt életek
Hű...Clint Eastwood újabb remekműve (a Gran Torino mellett). Nagyon tetszett, mindenkinek ajánlom. Bővebben nem is tudok írni róla, most néztem meg 10 perce, ilyenkor még nem megy... 9/10
Akit érdekel, ez egy nagyon jó oldal a témában: [link]
(valódi fényképek és az akkori újságok) -
BITBOYS
addikt
Prince of Persia: The Sands of Time Meglepően jónak tűnik, vicc nélkül.
Face8814 Belenéztem, de sajna felirat híján nem pörgettem le végig. Egy biztos, így sokkal de sokkal jobb az egész film. Brutál a kép és a hang is. Amint meglesz a felirat már nézem is végig. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Arnold2
üzenetére
na, csak most nézem, h írtál nekem
öö de, ugy volt, és ugy is lehet még, no para
Ezt én csak ugy mellékvágányon büffentettem fel jó Bitboysnak, én ezt majd moziba akarom mindenképp megtekinteni. S mivel barátnőm sajnos kizárva, a film jellege miatt, ezért gondoltam a topiclakokra. Persze, mással is szivesen megyek, szoval ez ne tartson senkit vissza. De Bitboys meg én akkor már tuti a parapszihiáter filmre 
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
én köszi, nem
-
littlelion21
addikt
-
törölt tag
A Perfect Getaway
Nem rossz film, mire kezdene leülni az egész, akkor pörögnek fel az események, a tájak gyönyörűek, és úgy tűnik, hogy Hitman bácsi mégiscsak tud színészkedni.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest