- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tjokai
senior tag
-
törölt tag
-
Ferdzsoo
addikt
-
pohár
félisten
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
nemcsak a szubok.. azok a nautilusok a classékkal meghajtva elég masszívak.. a kábelezés többe kerül kb mint az én egész rendszerem. azok a szutyok transparent kígyók hátul sokszázezres kategóriák csak
mocskos szép rendszer, alig bírom elhinni, h egy magánemberé, inkább tünik egy highend-es cég prezentációs szobájának -
madgie
titán
Kicsi kis kütyü. Rárakod a monitorra/ráirányítod a vászonra és szépen beállítja egy program segítségével a színeket, gamma görbét, világosságot, stb. Alap lenne egy jobb házimozi rendszernél, vagy legalábbis időnként olyat kéne hívni, aki bekalibrálni (mert nem olcsó ám egy olyan kütyü és szoftver, ami a projektorral is elbír)
-
madgie
titán
-
Viszlát
addikt
SPOILER
Igencsak félreértettél. Nem az volt a bajom, hogy Hulk értelmes lett, hanem az, hogy mindenféle magyarázat nélkül lett eszement baromállatból kezesbárány csapatjátékos (mert az nagyon olcsó magyarázat lenne, hogy a zuhanáskor beütötte a fejét). Nem hiszem, hogy nagy cucc lett volna megoldani mondjuk másfél percben az átalakulást.
-
F34R
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
dokee78
félisten
Az a test amikor öltözik ez a Genesis Rodriguez

Elkezdtem a Szingli fejvadászt nézni.
Katherine Heigl a felkoppintva óta szimpi. -
Integra
titán
-
Zirowe
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
Szándékosan nem pontozok mar, inkább megfogalmazom az erzeseim, ezt jobban szeretem, ilyen vagyok
valóban nem sok időm van, dolgozom orrverzesig, edzés, motorozas, és aztan néha csajozni is kell meg aludni
így sokszor nem is foglalkozom a filmekkel, akkor nézek meg valamit, ha úgy alakul.
De most spec jövő héten megyünk az angol prometheus 3d premierre szerda este
-
somasz
addikt
-
dokee78
félisten
-
NathanCullen
senior tag
-
pohár
félisten
-
Jhonny06
veterán
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
törölt tag
Na, ilyet tudok vinni

Bár engem jobban érdekelne egy hasonlóbb megmozdulás
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
Tényleg úgy jön le a cikk, mintha az Iron Patriotra írná a szerzője, hogy az Firepower. Egyébként én tisztában vagyok vele, hogy ez a páncél az Iron Patriot. Nem lehet, hogy a cikk írója arra gondolt, hogy a Firepower (Jack Taggert) lesz ebben a páncélban? Hisz Norman Osborn jogai elvileg a Sonynál vannak.
-
NathanCullen
senior tag
Azt nem értem, hogy ha valaki készít egy feliratot, miért hagy ki belőle részeket. Sokszor sorozatoknál is kimarad egy-két rész, hülyeségek vannak írva stb., pedig sok esetben nem kezdő külföldi felirat készítő készíti őket... Úgy kell magyarra fordítás közben időzítgetni, meg hallás után beírogatni. Mondjuk még ezt megértem, mert nagyobb sorozatoknál a release után pár órával készen is vannak vele, és nem is olyan nagy hibák, sietnek vele. De egy filmnél, ami már réges rég kint van...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
bAtt001
addikt
-
rt06
veterán
-
NathanCullen
senior tag
Na akkor megnézem én is este az Iron Skyt. Magyar felirat nem lesz egyhamar, hacsak valami kontár nem dob össze egy félrefordított hulladékot. Szaki kolléga azt írta lassan fog vele haladni...
rt06
sajnos nem, nincs jol az
legalabbis beleporgetve tobb helyen pontatlanEzért nem lesz magyar egyhamar.
-
rt06
veterán
-
Pitterix
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
Ilyen biztos nem fog belekerülni az 1.hsz-be.
Viszlát: "Mellesleg a különböző rippek megjelenésének reklámozása akár wareznek is minősülhet" pontosan, kapacitáshiány is ill. ki mennyire veszi szigorúan. Nálam kevésbé meríti ki a warez fogalmát, ugyanakkor zavar, hogy ha vki csak annyit ír be megjelent a "transformers 4 1080p xyz release"
-
Viszlát
addikt
Ha valakit érdekel akkor lehetne módosítani az 1.hsz-t (feliratműhelyekkel predatabase-el )
Így nem kelleme majdnem minden postaban leírni hogy xy 1080p kint (a release nevét is kiírva)Na ezt nagyon nem szeretném. Ezekre a dolgokra vannak megfelelő helyek és források, nem itt kell megoldani. Mellesleg a különböző rippek megjelenésének reklámozása akár wareznek is minősülhet, valószínűleg, hogy a moderátori kapacitás hiányának köszönhető, hogy általában nincs ejnye-bejnye miatta.
-
Lauda
titán
-
stvnppp
senior tag
-
törölt tag
-
mondomén
őstag
Koppintás az Avatarról?
Nem inkább Cameron szemezgetett a John Carter könyvből? -
madgie
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
-
littlelion21
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
-
mondomén
őstag
Én is nemrég néztem meg. Jól szórakoztam rajta. Abszolút kiszámítható, de ennek ellenére élvezhető. Mondjuk a robbantásos rész azért vicces volt. Ha a mellettem lévő ház pukkan egy nagyot, én biztos felkapom a fejem akár mekkora zaj van.

Red Tails
Nagyon rossz film. A CGI pocsék, a színészek is, a történet nem érdekelt, ráadásul hosszú is volt. -
Realradical
őstag
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
-
bagyulajuve
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
rt06
veterán
-
madgie
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
Jhonny06
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Torry
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
Torry
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Torry
addikt
-
rétisün
veterán
-
Pitterix
őstag
-
törölt tag
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
-
xxxthrief
aktív tag
-
DemonDani
addikt
-
ludsimon
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
pohár
félisten
-
rt06
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
Kassadin
addikt
-
Viszlát
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
Huma
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
-
chubii
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
-
rt06
veterán
-
pohár
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- nVidia tulajok OFF topikja
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 192GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg a fele német arra meg alapból van felirat
)

(kivéve ha jó hozzá a BDrip felirata)

Húú mit kapok majd ezért