Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #710 üzenetére
A Next nekem sem jött be, sokkal jobbra számítottam (v vágytam), semi nem maradt meg a filmből nekem, speciel, az óráját leszámítva, az zsír volt. (1milla). Egy igazi ratyi amerikai film volt, szvsz, sajnálom Cage papát, hogy egy las vegas v egy ördögfióka után ilyen mélyre ereszkedik.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #714 üzenetére
Az a baj, hogy filmeken egyszerüen felesleges vitázni, föleg az ilyen kukoricafilmeken, mint a next is. Beülsz, megnézed, szórakozol. Elfelejted. Innen a köv a szitu:
Az átlagembert (nem filmrajongot, hanem átlag mozinézőt) ha megkérdezed, milyen volt, ''ahh, jó volt, jaja..'' Ha egy picit kritikusabb, picit igényesebbre éhes rajongót kérdezel meg, akkor a next esetében kétfelé nyilik most pl.az ut: egyik monstre, aki azt mondja ''sztem nagyon fasza volt, nagyon bejött, de tényleg...'' . A másik, aki én(is) vagyok, azt mondja, ''nézhető, jo alapötlet, de végül igazábol krva szar egy film volt, sajnos, a ratyi akciojelenteiröl nem is nyilatkoznék...''
És van a 3.csoport, a filmkritikus, aki -véleményem szerint, de ha jol tudom, valóban is- lehúzzák ahogy azt kell, mehet a süllyesztőben, Nicolas, tessék visszatérni a drámaibb szerepekhez és khmm. ennél azért mélyebb, jobb forgatókönyvekhez, abban nagyon ott tudsz lenni, mert egyébként kedvelünk..''
Nem vagyunk egyformák, annyira nem, hogy egy filmet is mindenki másképp lát.
Egyet értesz, monstre?
mod. most látom tbs linkjét, nah, Fountain-ba egyezünk.
[Szerkesztve] -
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #788 üzenetére
Nna, azért egy ilyen kijelentéssel vigyázzunk.
Ettől függetlenül csarlakozom, kötelező az (igényes) filmek szerelmeseinek, eléggé hogyismondjam, magával ragadó film. -
Tibiajax
nagyúr
Ide akartam írni, aztán végül blog lett belőle.. [link]
-
Tibiajax
nagyúr
Shortbus
Ki volt az a szerencsés aki már látta, rajtam kívül?
Kiváncsi lennék a véleményére. -
Tibiajax
nagyúr
Mr.Brooks. Ajánlom, fasza film.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #1022 üzenetére
soha nem néznék pokeresfilmet v ami arrol szol, brrr, annyira nem érdekel, hogy ihhaj...
Hanem, jó filmek, melyekhez mostanság volt szerencsém, és ajánlok.
Drágaságom
Mr.Brooks
A Forrás
Shortbus
Hajlakk
ez utóbbira totál úgy ültem be, hogy "..mindegy, majd végigalszom, barátnőmért mindent.." , aztán milyen jó kis film lett belőle. Élmény. -persze, szigorúan moziban!És amit szintén most láttam, de bennem nem hagyott mély nyomokat, pedig áradoznak rola
FelkoppintvaÉs mégegy bónusz, amiről, hát..nem is tudom mit mondjak..
Begottten
hát gyerekek, nézzetek bele, ha van rá módotok, ilyen nincs még egy..de, asszem, nekem elég is volt, egy életre. Akit érdekel, itt a trélere[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Janoska26 #1027 üzenetére
Előre szólok, ne úgy ülj be, hogy popcorn meg kóla meg haverok, v ilyesmi, "mert jó film lesz.."
Ha így teszel, könnyen felsültök. Ez nem az a film. Arra ott a transzformersz..Este, leülsz, kedveseddel, meghittség... és garantálom, hogy maradandó élményt fog okozni.
(de..nem akarok beleszólni, csak jóakarat vezérel..)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Arnold2 #1048 üzenetére
Begotten miről szól??.. Hát, nem tudom. Igazából én is csak néztem egy darabig (nem a trélert, a filmet), és csak néztem, és egyszercsak jött egy iszonyatos világvégehangulat rám, olyan 35-40perc tájékán, és akkor volt még annyi erőm, hogy megnyomjam az ESC gombot. Addig bírtam.
Gondoltam, hogy nekifutok mégegyszer, de..nem..
Hanem, itt van egy leírkafirka róla. Katt rá.Én csak azt nem értem, hogy egy ilyen alkotásért, mint ez, miért vannak odáig a nagy newyorki és más filmkritikusok és lapok.. Sőt, sokan szeretik is, vagyis, inkább, csodálják.. Nem tudom, talán a mondanivalóját nem sikerült megértenem, Biztosan nem fogtam fel elég mélyen Földanyát és a körítést..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Janoska26 #1051 üzenetére
Sosem jött be igazán a Rémálom nekem.. Egyszerüen nem bírtam rettegni a röhögő Freddy-től. Persze, elismerem, nem szívesen találkoznék vele egy sötét sikátorba éjjel, de, valahogy mégsem..emiatt nem is igazán néztem őket.
Nekem Jason volt/van az etalon mindig is a félelemben Ő nem röhög, nem szol egy szot sem, de ha elkap, nem sok jóra számíthatsz. Kedvencem, a part VI introjában, amikor Tommy kezében elalszik a gyufa az esőben, felnéz, megdörren az ég és ott áll Jason.
Nnna, azt nem kívánom senkinek, hogy élőben ilyet lásson.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Dilikutya #1100 üzenetére
Nekem errol a Farelli-szemétről mindig az az emlékem van, hogy milyen lelkesen vettem ki anno haverral a tékábol, miután a Dumb&Dumbert ronggyá néztük és imádtuk(imádjuk), hogy nna, a Farelliék uj filmje.. A film közepén előjövő unalommal, szánalommal és csalódással érkező hányingerem méretét nehezen tudnám most kifejezni, de nem is akarom. Gyorsan dobtuk vissza. Azota is kerülöm és sajnálom. Egy évezredben nem lehet a Carrey-poénfilm-klasszikussal emlegetni.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Janoska26 #1116 üzenetére
Ok. Megmondom Neked őszintén, jobban örültem volna, ha azt mondod, "..neem, ennyi évesen már érett férfi akarok majd lenni, saját lakással, egy komoly kapcsolatban.." Ebben az esetben mély tiszteletem, és csak annyit fűzök hozzá, hogy "semmi gond Jánoska, majd.." Így viszont, csak annyit, egyszerű ember vagy, egyszerű lelkivilággal.
De, ez sem gond, nem vagyunk egyformák és így izgalmas a világ..meg ez a totyik is.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Janoska26 #1131 üzenetére
ez tetszett.. de tényleg.
Na, szoval, amit írtál, hogy szereted 'az egyszerű valóságot tükröző' filmeket, ez oké, ez teljesen rendben van, sőt, elmondom, hogy én személy szerint is ezeket szeretem, sőt, ugy vadászgatom őket, mert már a tököm televan a hálivúdi szenny filmekkel meg az un.kasszasikerekkel, amelyek egymást akarják felülüberelni a látványés hangzás-világgal, az egyre nagyobb amerikai-gondolkodás(?)módból eredő idiótaságokkal..
Szóval, ebben egyetértünk, azt szeretem, ha egy film kikapcsol, de ugyanakkor elhiszem, vagy valamennyire elhihetem azt a mit látok és magamévá tudom tenni. Most nem mondok példákat direkt sem a poz.sem a negatívokra..
A Forrásra - nem tudom, elolvastad-e - de direkt írtam neked, hogy hogyan érdemes leülni megnézni, ez nem délutáni (vagy délelőtti..) matiné, de nagyon nem.
Annál sokkal de sokkal mélyebb és elvarázsolóbb. Elmondom, nálam mi történet, aztán legfeljebb nevetsz egyet, és ezzel be is fejezem a témát.
Barátnőmmel nekikezdtünk, és néztünk. Tetszett a nyitány, egyre kiváncsibb lettem, mi fog történni, merre megy a story. Amikor egyre többször bukkant fel a fa a gömbben, benne a férfival és a nővel (amit írtál is..), egyre többször ismételve, megmondom halál öszintén, én sem vágtam, sőt továbbmegyek, feszengve kezdtem magam érezni, most mi ez, miért is van ez. Egy idő mulva pedig már nem érdekelt, vitt a film, kikapcsolt, és ha hiszed ha nem, mire végére ért, egyszerüen könnyűnek éreztem magam, mintha kicsit kitisztultam volna, vagy mi a fene, a bartánőmre néztem és átkaroltam és furán éreztem magam, de kellemesen.Azt hiszem, ezért érték ez az alkotás, és ezért nem lesz soha ilyen hatású egy Emerich v más aktuális látványbaromság rám. Ez után meg főleg nem.
-
Tibiajax
nagyúr
Na gyerekek.
Bourne Ultimátum.
Ez teljesen jó volt ma este, esti mesének. Máris jobbat alszom..
Az egy dolog, ami tetszett. Amikor néztem Julia-t, mondtam magamban, aranyos ez a kislány, bár fekete haju lenne.. Erre köv kép. Festi a haját feketére, a tükör előtt.
Egyébként tré egy film, mehet az ajándék popcornzacsi után. -
Tibiajax
nagyúr
A hétvégén volt szerencsém a Dune-hez és a T2-höz, 720p Hd-ben élveztem. Fantasztikus élmény. A filmek kiválóak, a képpel egyszerrüen nem bírtam betelni. Arnie frissen borotvált nyaka király
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #1368 üzenetére
Én vagy 5éve láttam, amikor itthon megjelent dvd-n. Azt kell hogy mondjam, kevés olyan mü volt rajta kívül, ami akkora hatással volt rám (és azóta is), mint akkor, az.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #1391 üzenetére
dejó, akinek van plazmája...
Más.
Láthatatlan Pff.hát, aranyos kis sztori, meg minden, de..namindegy, nem is mondok semmit inkább.. maradjunk annyiban, hogy aranyos volt..
Kapj el ha tudsz Nna, ez már mindjárt jobban tetszett. Régen vártam már egy ilyen jo kis filmre, ami nem rohan, nem ugrál, nem kapok hányingert meg fejfájást a kameramozgástol, (ugye ez mind most nagyon kis divatos lett manapság..), hanem normálisan, végigvisz egy jopofa kis sztorit, jo, hihető alakitásokkal. Ezt szeretem, ez a film olyan volt.
Coming up:
1408 - már megvolt, de most dvd-n, DC verzioban
Captivity -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #1522 üzenetére
a next egy fos. Cage bácsira nézve szégyen. De már írtam, nemrég, jo alapgondolat, ótvar, ratyi megvalósítás végül, semmi nem maradt meg belőlem, oylan nagy hatással volt rám. Ennyi. Sorry cica-haver, ez az első ütközésünk. :-(
Karib meg poén, Depp viszi a hátán a filmet, egyértelmü, ha ő nem lenne, már rég süllyesztőben lenne, és a folytatásokban sem lennék biztos, hogy készültek volna. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Dilikutya #1547 üzenetére
a linkre reagálva..
Jajj de ne, ne fusson mááár.... Nem akarom. Legnagyobb ipari gyilok kedvencem ne-fusson-már. Pont az a jo őbenne, hogy nem beszél, nem fut, csak megy. És végzi a dolgát. Pont ezért birtam mindig is, ellentétben az idiota freddy-vel, pl.
De mi lesz még itt? Következőben majd meg is szólal??.. hatalmas[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Old School. Sulihuligánok vagy mi a franc.
Már megint sikerült benéznem egy f*st...
ps. vki szoljon már, ha tud egy jó vígjátékot.. -
Tibiajax
nagyúr
daa-raa. köszi, az már rég megvolt, classic.
RedWing. na ez a kategória, amitől ma már félek. sandler-en sajnos nem tudok nevetni, bármennyire is erőlködik, annál rosszabb.nem bírom igazán szeretni. nem tartom rossz szinésznek egyébként csak..nem. egyébként az sem biztos, h tudok mókázni, h két faszi eljátsza hogy együtt vannak..nemtom. persze, mindig lehet kellemesen csalodni, lehet bepróbálom..
köszi egyébként.Nade.
Gyerekek. Surf's Up.
Aki még nem látta, villámgyorsan pótolja. Monstre, hallod?.. Iszonyat jo kis mese, áá, zabálom. Komolyan mondom, utobbi hetek legjobb film-élménye nekem. HD720p, még dobott is az élményen persze.. Este szkrin.
És tudjátok mi az érdekes?..mondjuk, ezt már régebb óta észrevettem magamon, de, talán a nálatok is így van..legalábbis aki elkötelezzetten vágyik és vadássza a jó filmeket.
Hogy én amit elinditok filmet, az első -komolyan mondom- percekből levonom, h ez tetszeni fog v nem. Lehet, lehet baromság, persze, hiszen sok alkotás van, ami nehezebben, hossszabban indul be, és csak utánna nyilik ki..de..akkor is. ez a mostani is már bőven nem az első alkalom volt, hogy már a nyitoképeknél tudtam, hogy jajj ez jóó lesz.. Szoval, az ilyen hitvány alkotásoknál is, mint (nekem) a benézett sulihuligánok, meg hasonszőrű társai, az ember leül reménykedve, h hátha jó lesz, és végre ellazultan, önfeledten röhöghetek, erre nem, csak szenvedés, és elalvás..
A Surf's Up-nál ilyen problemo nincs, kötelező kis darab. Csirke powaa
-
Tibiajax
nagyúr
válasz #54715584 #1610 üzenetére
Monstre, ismét hasonlo cipők.. nekem is 10év lencse, és most mondta a dokihölgy, hogy ejnyebejnye, szemüvegezzek most csak egy kicsit ugy fél évig.....
Hanem, hogy vidítsunk kicsit a topic alapmorálján, íme a csodafilm Surf's Up csodaképei
Éljen a HD, éljenen a szuper filmekez pedig a kedvenc képsorom.. (most is röhögök )
[link]
[link]
[link]
Zseniális.. -
Tibiajax
nagyúr
Ez nem igaz. Pontosan már az első mp-ben lejön h nem ugyanaz, ugyanis annyira adtak egy dokumentumfilm-jelleget az egésznek, narrátorral, állandoan kamera mögött álló forgatócsoporttal, hogy ki lehet jelenteni, abszolut egyedi és nem tömeg animációs törénet.
Integra. Igen, én is hasonloan voltam/vagyok vele, nem sokszor nézek én sem, mert annyira nem érdekel, meg sok is van belőle. Az autos meg a családos, meg a cápás pixar filmeket sem néztem meg, de ezt nagyon nem bántam meg. Jah, és a Lecso is jo volt. Ez a kettő, szuper.
Ezel most elég is volt nekem az animbol kicsit, hétvégén nálam Ocean-hétvége lesz, a három ocean-film, egymás után, ezzel igen régi lemaradásomat próbálom behozni, hd ofcourse.
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest