- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Huma
addikt
A Twilight tinicsajoknak készült. Főleg az emosok meg a különféle dark, goth, stb körében népszerű akik saját bevallásuk szerint nagyon szenvednek ebben a sivár világban, de a twilight féle nyáltenger azért megmutatja, hogy valójában semmiben sem különböznek a szokásos tiniktől.
Egyszerűen nehezemre esik elhinni, hogy van olyan felnőtt akinek ez tetszik. A vámpírokat mindig is körüllengte egyfajta romantikus érzés. Ezt továbbfokozva már túl nyálas lesz a történet.
Pont olyan mint mikor egy fantasyból szerelmes regényt csinálnak. (Erre is csak a nők képesek)
Olvastam már pár fantasyt nőktől és észrevételeim szerint hajlamosak túlságosan erőltetni a szerelmi szálakat. Persze tisztelet a kivételnek.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
mondomén
őstag
válasz Viszlát #43290 üzenetére
Spoiler.Kezdünk egy elnyújtott esküvővel, és ezzel le is tudtuk az első 30 percet. Na jó, azért nem egészen. Kiderül, hogy Edward embereket ölt, ráadásul bűnözőket. Ennyi részen keresztül magában tartotta ezt a titkot, biztos nehéz volt neki, szegény VÁMPÍR. Ott van még Jacob, akinek nehezen, de végül leesik, hogy akivel percek óta beszélget és táncol, még mindig ember. (Azt hittem ezek a kutyák messziről kiszagolják az ilyet, de mindegy is.) Ezen persze kicsit felhúzza magát, hisz félti a lányt, mi van ha belehal az első dugásba. Nehéz ügy...
A következő 30 perc még ennél is izgalmasabb, röviden: sziget, sex, sex, sziget, DÉMON GYEREK. Na, gyorsan vissza Cullan lakba, ahol egy újabb vontatott 30 perc áll előttünk, ami ráadásul már gusztustalan is. Ezt is megpróbálom össze foglalni: ne szüld meg, de megszülöm, sóhaj, akkor is megszülöm, jóvan szüld meg. A vége már kicsit esemény dúsabb, de nem izzadt le a talpam az izgalomtól. Megtörténik amire mindenki várt, átváltozik az az életképtelen. Ja, és Jacob egyre erősebbet pisál, így ő lesz a falkavezér. Vége.
Spoiler vége.
Várom a következő részt...
Neked biztos nem így jött le az egész, hisz akkor nem adtál volna ennyi pontot rá, de nekem ez kevés. Jöhet egy jó kis szerelmi történet, de valami más csomagolásban.
Az meg, hogy csillog a vámpír a napon és nem pedig gyötrelmes kínok között elhamvad vagy cafatokra foszlik a teste, az már nem érdekel. Az első filmnél még vicces és egyben lehangoló volt ez a megközelítése a vámpíroknak, farkasembereknek, de most már ez elkopott, már más rontja el az összképet nálam.Szerk.
A legjobbat ki is felejtettem. Az a lány a kipeckelt szájjal, már megint össze sóhajtozott pár házra valót.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Integra #43246 üzenetére
Na igen, az első kettő tényleg nagyon jó, az első paráztatásban, a második pedig akcióban. A két AVP amit egyszer megnéztem, és azóta se láttam. A könyveket nem ismerem, így azokról nem tudok nyilatkozni.
Viszlát: igen, mindenkinek más az ízlése. Ugyan egyik twilight részt se láttam elejétől a végéig, de amit láttam az alapján szerintem van rengeteg sokkal jobb love story (pl. Casablanca - ott a körítés is ezerszer jobb) és vámpíros film is.
J. Edgar: nekem csalódás volt a film. Azt éreztem, mint a The Dark Knight-nál is, hogy túl sok mindent akarnak belezsúfolni a játékidőbe. Így ugyan kaptunk egy képet a személyiségéről, de igazán semmi sem volt kifejtve a filmben, és tényleg túlzsúfoltnak érződött az egész (szerintem egy film eleve túl rövid ahhoz hogy egy egész életet bemutassanak, így hirtelen nem is emlékszem jó életrajzi filmre).
Winter's Bone: ez viszont egész jó volt. A környezet nekem már a Justified-ban is tetszett, miként az öntörvényű karakterek is. A film nagyon valóságosnak tűnik annak ellenére hogy sose jártam arra, vagy sose találkoztam egy hillbilly-vel sem (ez persze betudható annak hogy a szereplők nagy része tényleg környékbeli ember). A főszereplő Jennifer Lawrence is jó, de annyira nem hiteles mint a Teardrop-ot alakító John Hawkes. A történet ugyan elég egyszerű, de pont így alkot egy kerek egészet a film. Viszont aki nem vevő az ilyesmire, azoknak ez szerintem csak egy lesz a baromi unalmas filmek közül, ezért nem ajánlanám mindenkinek.
-
troland26
őstag
válasz littlelion21 #43294 üzenetére
az előzetes alapján eredetiség 10 % cgi 90%....
-
hoffman_
nagyúr
válasz littlelion21 #43294 üzenetére
Erről van szó
mod:
Ilyen film tényleg lesz? Gyáá, pedig a Thor-t is szerettem, meg a Hófehérkét is. Most kettőt tesznek tönkre egy csapásra.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
littlelion21
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #43280 üzenetére
Nekem azért van benne pár momentum, amit nagyon gyenge eresztésnek érzek, de ettől függetlenül még is megnéztem mindet. De az utolsót tuti, hogy nem moziban fogom már Amúgy a könyvről nem tudok véleményt mondani, nem olvastam, de a barátnőm igen, neki tetszett(bár a 4 már annyira Neki sem), illetve pl. az egyik edzőtársam asszonykája is olvasta, ő is hasonlóképp vélekedik, mint te
mod:
Amúgy mondomén véleményét nagyjából osztom, szerintem is annyi volt lényegében, hogy szenvedtek. Na meg a lányka, ha már filmes kritikánál vagyunk. Na ő valami katasztrófa. Női Stevan Segal, csak ő nyitott szájjal csinálja az 1000 arcú művészetét...
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz mondomén #43282 üzenetére
Már hogy a csudába ne történne? Persze ez nem akciófilm, tehát viszonylag kevés autó robban fel benne.
"Ha esetleg lenne egy jó történet és úgy amblok minden passzolna, akkor is pofán verné az egészet a színész gárda."
Ez érdekes, mert sokaktól hallottam már hasonlót ahhoz, amit a mondat első felében írsz. Őszintén szólva, nagyon jókat tudok azok mulatni, hogy az emberek kiakadnak azon, hogy Meyer teljesen másként képzeli el magának ezeket a fiktív lényeket, mint ahogy azt mások tették.
A színészgárda tényleg nem egy nagy szám, de azért nem vészes, megoldják a dolgokat többnyire egész jól.
Madgie: mások vagyunk. Az én oldalbordám szerint is kifejezetten jó könyv és kezd gyanús lenni, hogy talán a magyar fordítás helyrehozta azokat a hibákat, amit én az angol eredetiben kifogásoltam.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
madgie
titán
Annak idején tök véletlenül ültünk le megnézni az asszonnyal az első részt, azt se tudta akkor még, mi fán terem. Mindketten úgy voltunk a film végére, hogy ez egy híg fosch... aztán a kezébe került a könyv, végigolvasta, azóta meg oda, meg vissza van az egészért.
Persze én meg sosem hagyom ki, hogy ezzel a filmes sztorival cukkoljam
-
pohár
félisten
hát akkor ez úgy néz ki kimarad... bár ki tudja
a 2. részt mindenképp moziban akarom nézni mint anno, a hatalmas csatákat akarom érezni/látni nagyban[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
más filmnél sem? mert hát itt nem sok olyan jelenet van ami nem a zöld háttér előtt lett felvéve, azt könnyű háromdésíteni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
t1
veterán
Star Wars : Baljós Árnyak 3D
Ha maga filmet nézzük akkor 9/10 DE! köze sincs a rendes 3D-s élményhez, nem azt kaptam a pénzemért amit vártam, nem mellesleg olyan hülyén volt beállítva a moziban ( Veszprém, Balaton Plaza) a fűtés, hogy egyszer 60 fok meleget utána meg 10 fokos hideget fújt össze vissza azt se tudta az ember hova öltözzön vetkőzzön már, ha bele gondolok, hogy ez 4400ft-omba került idegsokkot kapok. Egy szónak is száz a vége ez egy bőrlehúzás semmi más...
-
mondomén
őstag
Most esett le miről is írsz. Az akkor úgy korrekt.
Engem sosem zavart a Twilight mint olyan, tudom kiknek csinálják és, hogy miért. Láttam is az összes részét (azt hiszem), nem mondom, hogy tetszettek, de meg lehetett őket nézni. Viszont ez a legutóbbi nagyon vérszegény lett, semmi sem történik benne, végig csak szenvednek.
Ha esetleg lenne egy jó történet és úgy amblok minden passzolna, akkor is pofán verné az egészet a színész gárda. Borzasztó, főleg a csaj. Amúgy a sziget ahova mentek az tetszett, a rumnapló jut eszembe róla, amit viszont nagyon szerettem. -
Tibiajax
nagyúr
Süti nem süti
jó volt, jó volt..
7/10 -
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #43255 üzenetére
Ez egy klasszikus love story, rendhagyó körülményekkel. Nem vámpíros, farkasos múvi, ami miatt megy ez az egész buzulós, Blade linkelős trollkodás a "filmszakértők" körében. Én pont fordítva éltem meg, az első rész még igen csak esetlenke volt, egész jól belejöttek azóta. Nem rég elolvastam a könyveket és igencsak meglepett, hogy egy hihetetlenül gyenge alapanyagból egy néhol elfogadható, néhol kifejezetten jó sorozatot tudtak kihozni belőle a vásznon.
Engem a film tempója sem zavar pl, az első szerelem nagyon összetett dolog, a helyett miatt felmerülő konfliktusok nélkül is, tetszik, hogy be merték vállalni ezt a sokaknak vontatottnak tűnő ritmust. Kíváncsian várom, hogyan sikerült a befejező rész...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #43276 üzenetére
a szinkronhangok remélem ugyanazok maradnak, jó lenne ugyanazon a hangon hallani a baromságokat mint az első részekben
-
pohár
félisten
kis ízelítő
-
F34R
nagyúr
válasz Brutforsz #43260 üzenetére
április 1 vetítés + 2-3 hónap rá mire lesz br.
taylor , tinker , soilder , spy.
egy jó kis hangulatos film megérte megnézni .
[7/10]
puss in boots
egy közepesen jó animációs történet sajnos elég snassz.
[6/10]
tower heist
azt hittem ez sokkal jobb lesz , eddie murphy sem dobta fel túlzottan.
[6/10]
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Solar_Wind #43272 üzenetére
ha már a cseh filmipar remkeinél tartunk, egy másik gyöngyszem: tau bácsi (asszem ilyen címen ment annak idején)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
tween
őstag
nekem az alámondásos rambo1 még mindig meg van vhs-en
-
Tibiajax
nagyúr
válasz madgie #43248 üzenetére
én is, én is!..
én '79-es kiadás vagyok, nekem, sose felejtem el, az alienről mindig a sulis csillagásztábor jut eszembe és mindig az is fog kinn a határban, egy utmenti kis ház, ami az iskola tuladonában volt, a kisdiákok oda bicikliztek ki péntek délutánonként, ha tüskevárasat akartak játszani, este/éjjel meg ment a kukkerolás a tiszta égbolton
azon az éjszakán láttam először szinte egészében a tejutat és miután meguntuk a bámulását meg már fáztunk is, bementünk a hetedikes meg nyolcadikos kockákhoz, akik videóztak művelődés helyett. alámondásos horrort néztek.. a "bolygó neve halál"t. őrület volt... -
BeeNiTTo
tag
Nem tudja valaki a Torrente 4 kijött már szinkronosan ???
ha nem mikor fog? -
zoltanz
nagyúr
válasz madgie #43239 üzenetére
Én ettől nem aludtam gyerekkoromban (9 évesen) 1983:
A messziről jött ember (L'homme De La Nuit) 1972
André "szelleme" a kastélyban kísért. Szeánszok, lánc csörgés teszi idegtépően félelmetessé a sorozatot. Aztán kiderül, nem is szellemről van szó, hanem André bátyja Jacques zárta őt be, elhitetve vele hogy a pokolra jutott (és emiatt kísértenie kell) . André félig vagy teljesen megőrül a kastéy pincéjében, ám a titok lelepleződik, mikor megtalálják.
Ugyanaz a Michel Wyn rendezte, aki a Látogatók c. sorozatot is.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #43232 üzenetére
Engem is lebuziztak már párszor, mióta leírtam, hogy láttam mindet, és az első rész még tetszett is A többi szerintem viszont egyre rosszabb lett, durván csökkent a minőség, az elsőnek még volt egy érdekes rideg a hangulata, a többi szerintem ilyen 16 éves amcsi lányka ficegtetőre sikerült.
-
Integra
titán
igen, csakhogy teljesen más történet mint a sly filmje. nem hasonlítanám a kettőt egymáshoz. ahogy az avp-t sem a bourne-hoz. mind a sly és mind az avp esetén a film adja a darabolást, a ronda nyelvezetet.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pakfong
tag
Blood and Bone 6/10
Jó kis feka bunyós film, nem kevés gyurmagyurival. Semmi komolyabb történet, de a harcok kárpótolják az embert, mert azok jól megvannak csinálva, bár jobb lett volna, ha a főhős nem egy terminátor. Meg vmi háttértörténet is jó lett volna az emberünkről.
6 pontot lazán megér a film, aki szereti a verekedős filmeket, annak érdemes megnéznie.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Integra
titán
válasz madgie #43248 üzenetére
az a baj, hogy ma már csak a pénz számít. egy 18+ film soha nem hozza be azt a 150 millát amit eltapsolnak rá. kell a gyerek, tehát besorolás nélküli lehet csak a film. lásd expendables2. nem is fogom moziban megnézni, nem gyerekfilmre akarok beülni, azok nézzék a teletábbízt, vagy otthon a szülőkkel dvd-n.
-
Integra
titán
válasz adalbert1 #43237 üzenetére
nyolcadik utas: a halál és a bolygó neve: halál rulez, utóbbi absz alapmű szerintem. a többi könnyen felejthető... a többi csalódás, de leginkább az avp-k. botrány, hogy ennyire futotta. igaz, nem is igazodnak a steve perry könyvekhez. na ezt a trilógiát kéne megcsinálni...
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
-
DemonDani
addikt
Hát megnéztem az In Time című alkotást.
Ha ilyen világban élnénk most baromi dühös lennék. Elvesztegettem volna 2 órát egy bullsh#tparádéra. Oké hogy "mindössze" 40 millióból kellett kihozni, de a filmben néhány jó színészi alakításon, és az alap koncepción túl SEMMI nincs ami ehető lenne. Az alap baromi jó, de lássuk be, ez egyrészt túl sok sztori ennyi időre, így a filmet egy szitához tudnám hasonlítani, és baromi elcsépelt, főleg a vége. SPOILER mi az hogy ellopnak 1 millió évet és mindenki boldog? miért? jut rá több millió ember bakker WTF kaptak egy nyaralást és vége a világnak?
Továbbá, ami már a pénzen múlhatott, mik ezek az autók? 60-70es évekbeli autók vannak mindenhol, amik össze vissza sziszegnek a motorhang MELLETT minden autóba tettek egy ilyen falusi turbót?, az össze ajtó is sziszeg, ami még lehetne hidraulika is de MIÉRT? és végül, a film egyetlen komolyabb CGI-t igénylő pontja, a jaguár balesete mi volt ez bakker?4/10 jóindulattal...
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
adalbert1
veterán
válasz madgie #43230 üzenetére
Nekem is az Alien volt a legparásabb gyerekkori élményem.
Barátnőm is odavan ezért a sz.rért, múltkor meg is nézte a legfrissebb részt. Én sikeresen kitaláltam egy rakást kifogást hogy ne kellejen a szobában se tartózkodnom, az idő többi részében pedig neteztem, de néha még így is sok volt. Ennél még az is jobb mikor a Gossip Girlt nézi.koxx: előbb-utóbb sort kerítek rá, de nálam ez tipikusan az a film amit valahogy sosincs kedvem elkezdeni. Tegnap is megnéztem inkább 3 másik filmet, de ahogy fogy a lista, úgy jutok hozzá egyre közelebb.
Tower Heist: üdvözlöm a magyar cím kitalálóit, abból (Hogyan lopjunk felhőkarcolót) és a plakátból én sikeresen valami másra asszociáltam (mondjuk valamilyen úton-módon megszerzik a felhőkarcoló tulajdonjogát, stb. - habár erre nehéz lenne egy vígjátékot felépíteni ). A film igényesen kivitelezett, de elég gyenge anyag. Érdekes volt azzal szembesülni hogy Matthew Broderick és Eddie Murphy is mennyire le van öregedve a fiatalkori sikereikben lévő önmagukhoz képest (legalábbis nekem mindig a 80-as években készült filmjeik ugranak be róluk: Ferris Bueller's Day Off, 48 Hrs., Trading Places).
Casualties of War: ez egy fokkal jobb volt, de ez is bőven középkategória (igaz inkább a teteje fele). Itt meg az az érdekes, hogy páran mennyire fiatalok voltak, Ving Rhames-t fel se ismertem, csak miután láttam a stáblistán a nevét akkor esett le hogy ő is benne volt.
Heartbreak Ridge: ez viszont tetszett, egész szórakoztató volt. Clint Eastwoodnak jól állnak az ilyen szerepek, kár hogy nem igazán van hozzá hasonló a fiatalabb színészek között.
-
tween
őstag
Magyar Retró (2010) : 9/10
-
Jhonny06
veterán
Real Steel (2011)
720p, DTSMár ezer éve itt van a gépen, nagyon nem akartam megnézni, amúgy is hosszú. Aztán végre nekiültem és nem tudtam kikapcsolni, végig lekötött. Annyira nem jön be ez a robotos téma, de kellemes hangulatú, jó kis film volt. 7/10.
-
F34R
nagyúr
J edgar , Puss in boots , Tower heist blueray!!
-
Viszlát
addikt
Először úgy voltam vele, hogy nem írom be amit legutoljára láttam, de végül is, max végleg leírom magam előtt a topiklakók előtt.
Twilight: Breaking Dawn part 1 (8.5/10): teljesen rendben volt, mindenképpen a legjobb rész eddig az egész sorozatban. A fényképezés, a látványvilág különösen tetszett, de a zenék is egészen jól lettek összeválogatva. Kellemes love story, újranézős. Mínusz fél pont, volt egy-két igen meredek vágás...
Ne kíméljetek...
[ Szerkesztve ]
-
-
Huma
addikt
Gyerekkoromban nekem is félelmetes filmnek tűnt. Anno még moziban láttam. Utána három napig azt játszottam a játszótéren, hogy ha földhöz vagy homokhoz értem akkor átrohantam rajta ill átugortam a "biztonságos" aszfaltra ill betonra.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pohár
félisten
tudom, láttam hogy láttad
csak lusta vagyok időben felkelni, hogy buszozzak 40km-t DebrecenbeGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
holnap meg kéne nézni a Man on a Ledge-t, hmhm
-
rt06
veterán
válasz darál0w #43217 üzenetére
en a tremors-sal vagyok igy - nem voltam meg 10, mikor eloszor lattam, fostam is rendesen....ma meg...
szerk.: lehet ujra is nezem megint, eleg regen lattam legutobb
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
tween
őstag
Balaton retró (2007) : 10/10
-
Integra
titán
volt a kirk douglas-nak valami sci-fi filmje régen, azzal kezdődik, hogy az elején valaki meghal az űrállomáson és ő veszi át a helyét és megy le valami bolygóra, ahol asszem csak egy pár él.. nem tudja valaki melyik film ez?
-
Vertigo18
addikt
Nálam bejövős, de csak a zombis feeling miatt. Emiatt persze jár tőlem a plusz 1 pont...
7/10 (a +1-gyel)
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #43206 üzenetére
Valaki mintha linkelte volna par honapja a traileret. Mindenesetre varom
adalbert: na igen, a kiraly beszede sem egy porgos film, en is nehezen szantam ra magam, de nagyon megerte, igaz csak eredeti nyelven szabad megnezni
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #43205 üzenetére
hmm, nem... de ígéretesnek tünik
koxx?..
..
Aki kedvelte a Sopranos, azaz a Maffiózók című sorozatot, annak igazi ínyencség lehet a hamarosan elstartoló Lilyhammer című norvég sorozat. Az északi széria főszereplője ugyanis az a Steve Van Zandt, aki Tony Soprano mellett az egyik központi figurája volt a a rengeteg Emmy-díjat nyerő sorozatnak, mint Silvio Dante, a család fejének helyettese..[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
50/50
ez a műfaj így nekem nagyon tetszett...dráma, de mégis voltak benne olyan részek, amin sírva röhögtem...de mondjuk Seth Rogen amugy is az a figura, aki ha egy faviccet dadog el, az is elképesztően poénos szvsz
9/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Huma
addikt
Én is ezért sírtam, hogy jegy az van film viszont nincs.
Ha a Sherlock nem volt még meg akkor azt érdemes megnézni. De gondolom már láttad.F34R: Nem vagyok benne biztos, hogy ugyanarról beszélünk. Ha U-val kezdődik akkor igen.
Amúgy Steamboy nem rossz anime.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Politika
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar