Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
meroly
üzenetére
Én pedig ellent mondanák az alattam szólónak, a napfény épp csak nézhető, sokkal gyengébb, mint a Pandorum, és mérföldekre esik egy Event Horizon-tól is. De ha nincs jobb kéznél, told be nyugodtan.
(#20084) Arnold2 - Én is azért kérdeztem a címét, mert eszembe jutott, hogy 10 év után őjra meg kéne nézni.

Én az Avatar-rral még mindig azt várom, hogy legyen szabad hely közép-hátsó2/3 körül, de mindig csak a legelső sor legszélén marad valami, mire oda érek. Nem tudjátok meddig lesz műsoron IMAX-ben?

-
joshua7
veterán
Hát, egynek elmegy, de jobbra számítottam. Szinte az összes puskaport ellőtték a trailer-ben.
6.5/10 -
whitezo88
nagyúr
méltó a pontszámához, nagyon izgalmas, mozgalmas, látványos film, egy percig sem unalmas. és a sztori is jól be lett lőve. (kicsit klisés, de nem gond)
-
zolynet
veterán
Halálos ítélet [2007] 7/10
Jó sztori, nem vontatott, fordulatmentes, bár ez az egy ember leszámol egy egész bandával annyira nem bejövős (persze Rambo az más)
-
Pitterix
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
Oké.

Más: The Princess and the Frog
Nagyon jópofa mese. Ray a LEDbogár marha állat, és az a járókeretes LED mamzi, na meg "Evanzselin"......
Azt hittem gagyi lesz, de igen nagyon kellemeset csalódtam.8,5\10
-
Cola111
aktív tag
Armored [2009] 10/8,5
-
legiaap
félisten
Mamma mia!
6/10
Jó a történet, jók a zenék benne, de ennyi.
Egyszer nézhető. -
Gorneck
legenda
válasz
Pitterix
üzenetére
Ezt már írtam, hogy kb semmi...a múlt év nagy csalódás volt számomra...
Másnaposok bejött...oszt itt ki is fújtak a vígjátékok...
Horror kategória az kb a közröhej szánalom kat súrolta amit kiadtak...Akció? Ironman, Tranyó, farkas...ezek bejöttek...amúgy volt nem is egy film ami 8-9 pontot kapott és az nem rossz...nézz csak utána...
-
littlelion21
addikt
The Hurt Locker: ha szigorúan az összetevőit nézem, imádnom kellene a filmet, azaz végre egy olyan háborús film, mint amilyenre mindig is vágytam. Nincs giccs, nincs pátosz, nincs lassítva lobogó csillagsávos zászló, nincsenek tisztelgés hegyek, önfeláldozások, hősködések. Kihagyták a "tökös nő", "vicces néger", "aranyos kisgyerek", "napalm-barát tábornok" karaktereket.
Mindezek ellenére mégis volt ahol untam a filmet, ez viszont a rendező és a színészek közös "érdeme".
A dokumentarista stílus alapvetően bejön, de itt nem hogy közelebb hozott volna az eseményekhez, hanem inkább távolabb vitt.Összességében mégis egy jó és egyedi film, néhány hiteltelen momentumot leszámítva elhiszem, hogy tényleg így mennek a dolgok odaát.
Az utolsó jelenet elég nagyot üt, sokat húzott felfelé és értelmet nyer "a háború drog" idézet.
70%A kilenc Oscar-jelölésén jót röhögtem.
-
Ifju
aktív tag
tween: szori, a választ merolynak szántam.

meroly!
Igen, a Moon egyelőre csak felirattal elérhető.
Még ebéd közben eszembe jutott pár cím, amik már kinyúlnak a dráma kategóriákból, de nálam toplistások - noha van köztük a nagyok által gagyinak mondható is, de talán nem köveztek meg, ha "befejezem" a listám.
Hátha valamelyik felkelti az érdeklődésed...keleti blokkból:
Harcosok szövetsége (háborús - thx to Tibiajax, hogy megismerhettem)
Zatoichi - A szamuráj
Ip Man (kung-fus)
Baraka (meditatív)Szerelem sokadik látásra (ne kövezzetek meg, nálam ez átmegy a rostán)
Összeesküvés-elmélet
Különvélemény
A 200 éves ember
Mesterséges intelligencia (v. értelem)
A zongorista
A tökéletes trükk
Charlie és a csokigyár (thx to Integra, zseniális, én tátott szájjal néztem végig)
Hideghegy
Ház a tónál
Kaméleon (magyar, Goda Kriszta)
K-Pax - A belső bolygó
A forrás
Parfüm - Egy gyilkos története
A mélység titka
MementoNah, hajrá
És majd feltétlen oszd meg velünk a véleményed a topikban.janos666: Igen, tudjuk h sci-fiben valahol könyvben már minden elképzelhetőt leírtak valahol, valakik... De ebbe én már nem mászok bele. Úgy fogott meg a Moon, ahogy van. Bár én nem szoktam trailereket nézni, így azt sem tudtam, hogy klónokról van benn szó! Úgyhogy csavarként ért már az is. Nagyon szeretek úgy filmet nézni, hogy csak fórumok beajánlott pontszámait nézem - így én alakítom ki a történetet és nincs lelőtt poén. Sokkal több élmény tárul a szemem elé, ha előzetes nélkül nézek egy jónak titulált filmet

-
meroly
veterán
Húúú akkor azt (Moon) meg kell néznem, de úgy látom még nincs nálunk szinkronosan ugye?
Ezeket is láttam, A csodálatos elme után kiléptünk a moziból és nem szóltunk egymáshoz egy jó fél órát még. Na én is az ilyen filmeket szeretem, amik elgondolkodtatnak. Az akciós, lövöldözős alkotásokból kinőttem
-
janos666
nagyúr
Én is láttam még régen, szintén fiatalon az HBO-n, vagyis inkább csak nézegettem belőle darabkákat, de sosem fejeztem be igazán (amikor kapcsolgattam a TV-t, és ez ment, nem éreztem úgy, hogy szükséges lenne egyszer megnéz elejétől végéig). Aztán láttam még TV-ben a Tűzgyújtó remekmű 2 részét, és már teljesen le is írtam a Stephen King adaptációkat. Erre jött még a máig legnagyobb kedvencem, a gyilkos kamionok. Ezt nem is láttam, de hetekig felemlegettem a trailer-t, hogy "nem, ilyen nincs, ez valami vicc", és leírtam Stephen-t.

Aztán most nemrég (valamikor nyáron) nekiültem itthon gépen is a green mile-nak, és már értékeltem annyira, hogy megérte elejétől végéig leülni, egy közepesen jó film, de semmi több.A Moon pedig nem copypaste pottyant a szalagról, de annyira azért nem tartom eredetinek a témát. (Minden klón azt hiszi ő az eredeti, stb, ez önmagában már elcsépelt, az erkölcstelen és embertelen cégek, vagy épp a hazavágyódás is mind-mind gyakori téma, és csak az adott kombinációban nem volt még sűrűn, és a melléfestés teszi valamelyest eredetivé ezt a konkrét filmet).
Nagyjából egy időtájt láttam a Solaris-al, és összességében az jobban bejött, mint a Moon. (Tudom, nem épp egyforma filmek, de hangulatában hasonlónak éreztem egy kicsit pár napon belül nézve.) -
Rusher
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát a vége nem az volt, hogy sehol semmi nem az egész föld pusztult el am meg a pénz inkább a bárkák megépítésére kellett......persze sok badarság van benne, de a katasztrófáknak van valóság alapja(nem a 2000°C-os vízre gondolok amit lezártak egy fedővel bár én úgy emlékszem, hogy azt a 3000m-től még 2000m-re lefele mondta....) a többi meg csak egy szokványos film tele klisékkel, de a látvány azért ott van.....persze nem azt mondom, hogy 4K Ultra-bit Blu-Ray Steelbook-ban megveszem majd, de tetszett és még egyszer-kétszer biztos megnézem majd.....
-
Ifju
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Hát sajnálom, hogy így állsz a Halálsoronnal. Dehát ízlések...
Én 2000-ben láttam először, méghozzá moziban; akkor még hedonista tiniként ugyan elbőgtem magam a végén, de 2-3 évig eszembe se jutott. Később aztán megtalált újra, kb. 2003-ban, azóta a stabil Top1-es helyezésem folytán félévente újranézést igényel
Szerintem meg ez a legjobb Stephen King adaptáció. A remény rabjaiban (film) az egyetlen gyenge pont a szememben, hogy 20 év alatt még egy bibircsókot, vagy egy ráncot nem öregedtek. Én a Halálsoronban max. annyi "hibát" találtam, hogy bizonyos kameraállásokból nem mutatkozott olyan hatalmasnak Coffey (mivel abból az állásból nem tehették alá a "magasítót"
). Számomra ideális - őszintén örülnék, ha minden film ilyen igényes lenne minden fronton - mert sajnos King bácsi is sok olyasmit írt, ami csak könyvben lehet (?) jó (Az évszázad vihara, Rémkoppantók, Végítélet, Rózsa vére stb.).
Vagy 15x láttam összesen.Moon.
Lehet 2-3 év múlva már nem tartom ilyen értékesnek, de én nagyon kattanok az eredeti sztorikra, eredeti gondolatokra, és ilyen szempontból ez nagyon eltalált. Engem ezzel lehet lekenyerezni, nem pedig a már végletekig agyoncsépelt piff-puff lövöldözős, üldözős ill. autós jelenetekkel. Én őszintén megmondom Neked, én rendszerint halálra unom magam az akciójeleneteken, és elkezdek inkább alattuk fórumot olvasni. A lőfegyverek meg az üldözős jelenetek nálam csak húzzák le a filmet, minél huzamosabban tartózkodnak a filmben.
#20070 meroly: igen, az az!
Még egy pár cím, ami kimaradt:
Egy asszony illata
Pillangó-hatás
Egy csodálatos elme
Hatodik érzék
Másvilág
Száll a kakukk fészkére
Mátrix 1 + Animátrix -
-
janos666
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Ó, de bizony: IMDB award-page WON list
Worst Film
Worst 'Drama' of Our First 25 Years
Worst: Actor, Director, Picture, Screen Couple, Screenplay, Supporting Actor/Actress
Rég láttam már (úgy 9 éve), nem akarják véletlenül kiadni Blu-ray-en?
-
janos666
nagyúr
Hmm. Nem láttam mindent, de amire szólnék:
Halálsoron - Nekem nagyon nem jött át. Jobb, mint a legtöbb Stephen King adaptáció, ami rendszerint hulladék, de ez is inkább csak megússza a szemetest azzal, amivel jobb.
Moon - egynek nem rossz, de szerintem semmi extra.
Habár egy ilyen listáról lehet lefelejteném, de ezek számomra is különösen emlékezetesek (ahhoz képest, hogy nem sláger-leg-leg filmek):
Terminál, KapcsolatJut eszembe még. Mi az a film, mikor egy hosszú hajú emberszabású azon mérgelődik, hogy meghosszabbították a földi kinevezését, és egy embert lógatnak a szakadék fölé, aztán vitatkoznak, hogy "Az emberek nem tudnak repülni." Többre már nem emlékszem. Csak ez beugrott most valahonnan.
-
sasa134
addikt
lehetetlen bojlerezés nélkül írni róla. Az biztos, hogy nem egy szokványos darab és a sztárparádé ellenére egyáltalán nem lesz divatfilm, sőt talán közönségkedvenc sem. Én nagyon élveztem, főleg a jó script és a rejtett poénok miatt. Ajánlom mindenkinek, aki nem egy hétköznapi filmre vágyik. 8.5/10
-
legiaap
félisten
Péntek 13: 7,5/10
Tipikus amcsi öldöklős film.
Kb. olyan, mint a Texaszi láncfűrész, vagy a Viasztestek, de azért nem rossz film. -
rii
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
SPOILÉREE
az a sok zsé kellett megvenni a nyersanyagot, fizetni az embereket, mert csak a "kiválasztottak" tudhattáák az "igazságot", különben ki dolgozna ha jön a világvége
vagy elmondják amit tudnak*, vagy a piacgazdaság játékszabályai szerint játszanak. Az utóbbit választották, itt meg mindenért fizetni kell.
mondjuk toborozhattak volna embereket így is:
- elmondom amit tudok,
- te meg cserébe jössz dolgozni (bányászni nyeranyag, heggeszteni vas, cavarozni csavar)
- adod a gyáradat, nyersanyagot (ami úgyis meg fog semmisülni)
- adod a tudásod (mérnökök, technikusok)
és akkor lesz egy közös hajónk effektíve ingyen.szerintem ha elmondták volna az embereknek, akkor mindenki csinálta volna a fákin'bárkákat
*ez a film arra jó, hogy hogy _nem_ szabad viselkedni egy ilyen szituáció esetén. Mennyi ember menekülhetett meg? 1.000-10.000?
SPOILÉREE
-
Dr. Romano
veterán
-
Ifju
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Hátha valamelyiket nem láttad, bebököm a kedvenceim, nagyjából mind dráma(i):
Halálsoron
A remény rabjai
Forrest Gump
Good Will Hunting
Schindler Listája
Számkivetett
Út a vadonba
Az őslakó (The Man from Earth)
Benjamin Button különös élete
Angyalok városa
Szerelmünk lapjai
A mágus (The Illusionist)
Terminál
Szerelmes Shakespeare
The Blind Side
Carter edző
August Rush
Farkasokkal táncoló
A falu
Szenvedélyek viharában
David Gale élete
Kapcsolat (sci-fisebb)
Moon (2009) (sci-fisebb)
A gömb (sci-fisebb)Hirtelen ennyi.
-
Rusher
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nyilván nem ezekre gondoltam, hanem a természeti katasztrófákra amik létező dolgok és volt is már rá nem 1-2 példa.....
SPOILER
a limós rész volt a leggázabb az egész filmben meg persze enyhén eltúlzottak voltak a repülős menekülések is meg persze a mindig megmenekülünk még a szakadékból is, meg kiugratunk egy repülőgépből stbstb, de legalább látványos volt és ennyi....erről szólt ez a film én ezért mondtam, hogy ezek nem érdekeltek különben végig sem néztem volna.....ami még furcsább volt nekem, hogy 1B EUR/kopf volt a jegy és mégis mennyi ember volt ott családostul.....megnézném hány embernek lenne hirtelen akár 1M EUR-ja(persze vannak ultragazdag emberek, de azért mégis enyhe túlzás volt sztem......jó persze valamiből meg kellett építeni a bárkákat)......
-
carrot
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
meglehet, h egy másik pilótája vezette volna akit nem ismer. de most már annyit emlegetitek ezt a filmet, h simán megérdemelne egy oscar jelölést a legtöbbet emelgettet vitatott repülőgép felszállások és típusok kategóriában, amit előtte gyorsan bevezetne az akadémia.
nekem a film egy 5ös, h on. term a látványosság miatt. -
diablo1984
veterán
ez a hátszél nagyon bánt téged! ez a te antikritrusod, most ha megfordulnak és hátszélben szálnak fel, akkor belemennek a katasztrófába!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rosszul fordították na, vagy gyorsan tudnak pakolni! a milliárdos, azt sem tudja, hogy milye van, még jóhogy nem bértszámfejtenek, hogy kiderítsék mikor vette a gépet....

jah, meg furcsa lett volna, hogyha repteren nem talál repülőgépet, csak mondjuk bicikliket....

-
rii
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
a filmben bejön Szása -vagy ki-, a reptér várakozójába, és azt mondja:
"főnök, találtam egy gépet, egy Antonovot, csak felszállási tilalom van"
és el tudsz te olyat vezetni?
persze, csak kell egy co-pilotez inkább így hangzott volna:
főnök, itt van az egyik gépünk
vagy: és tudod vezetni
persze főnök, hisz a mienk, csak kell egy co-pilotja és az antonov is hátszélben száll fel

-
meroly
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem arra gondoltam

Számomra az egyik legdrámaibb katasztrófa film, jobb mint az Armageddon, nagyon sok emberi érzés szorult a filmbe és nem az effektekről szól, mint a mai világvége filmek. -
meroly
veterán
Skacok!
Mondjatok jó elgondolkodtató drámát, ami pl a Benjamin Button különös élete volt, vagy a Deep Impact pl. Mostanság nem látni ilyet. A 2012-ben meg csak effektek vannak, érzések nem
-
rii
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
SPOILER
az számmomra még megmosolyogtatóü volt, hogy az antonovra hogy került fel a csávó kocsija, ... sőt, kocsijai... mer'hát azt a gépet felszállás előtt 15 percel találták ...
vicc, mint a hátszélben felszálló kisrepülőSPOILER
-
meroly
veterán
Bedrótozva
6/10Az elgondolás jó, de a kivitelezés borzasztó gagyi lett...
-
Pitterix
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Azért kéne pilóta is, meg csini szőke butaszuka kutyussal megspékelve!

-
Cola111
aktív tag
The Gift [2000]
A film egyetlen pozitívuma az Cate Blanchett volt aki kitűnően játssza dramaturgiailag nem igazán kidolgozott szerepét,rémesen tud nézni, néha lúdbőrös lesz az arca,szóval mindent megtesz, s talán ő a legjobb ebben az egész kavarásban - van benne valami félelmetes. A lerobbant lakás, amiben lakik, az az ócska ruha - hiteles: kisvárosi kvázinyomor.Érdekes, hogy az egész rémisztgetéssztori a tájból nőtt ki: mocsárképekből, ködből, viharból - szóval a szokásos azonban itt valahogy nem hatásképes nekem.
10/6 -
janos666
nagyúr
Egyszerű a válasz: az a film el sem kezdődik, amikor egy nem földi élettel kompatibilis idegen élet kerül a földre, mert nem éli túl, és itt vége. Ezen elgondolásból naponta hullhatnak le ide idegen lények tucatjával, csak egy sem marad meg. (meghal, vagy távozik, mert minek is igázzanak le egy lakhatatlan bolygót...?) Vagy az agyalan lassú zombi is vagy éhen hal, vagy onnantól nem zombis, hanem orvosos-vírusos film, olyan is van.
De mikor véletlenül minden egybeesik, na, akkor elindul egy film!
A The Mist nekem sem tetszett annyira, de szerintem ezzel a befejezéssel semmi gond. Jó, kicsit nevetséges, hogy épp rögtön megmenekül, miután elkaszálta a gyerekeit, de ez is betudható annak, hogy nem akartak még X perc játékidőt kitülteni azzal, hogy egyedül sírdogál, és várja a halált X ideig, míg megmenekül.
Szerintem nem lehetetlen az ilyen viselkedés, egy ilyen esemény teljesen nyugodtan lefáraszthatja egy edzett idegrendszerű ember elméjét is annyira, hogy simán elkövet 2x ekkora hülyeséget is. Sőt, ilyesmit még a kevésbé fáradt ember is elkövet, ha valamivel meggyőzi magát arról, hogy ez a helyes cselekedet, és sok olyan oka lehetett ebben a szituációban, amire erre rávezesse. Add össze a kettőt, és nem is kell tovább magyarázni. (Velem is volt már pl. olyan,hogy egyedül álltam sorban valahol ~4 órát, és mire sorra kerültem, már annyira lefáradtam az üres ácsorgástól, hogy tompábban lettem, mint ha mondjuk istenesen másnapos lennék, és később úgy éreztem, hogy elszúrtad a dolgot, amiért mentem, mert szétszórt voltam. És nem is fröcskölt körülöttem a vér, nem kellett féltenem a sajátom, nem hogy még -a nemlétező- gyerekeim életét...)
Arra már nem emlékszem, hogy magát azért nem lőtte le, mert elfogyott a lőszer, ugye? Vagy csak ahhoz már nem volt elég bártor, hogy magát is megölje? (Mert az már inkább bátorság, mint kétségbeesés, utóbbi csak olyan öngyilkossághoz vezet, ami még menthető, vagy legalább is passzívabb, tehát ő maga csak előidézi a halált, nem ő húzza meg a ravaszt...) -
rii
nagyúr
válasz
littlelion21
üzenetére
Spoiler
engem az "fogott" meg a filmben, hogy (1.)volt egy hülye vallási-fanatikus (2.) a csapatot megosztotta (3.) nem volt egyértelműen eldöntve, hogy ki járt jól, aki bentmaradt a market-ban, vagy akik elmentek (ugye akik kimentek, néhányan azonnal véres pacaként végezték)
de persze az hogy a csávó nem volt képes mindent megtenni a túlélésért, ez szánalmas.
nameg ki van zárva, hogy minden ember így szembe tudna nézni a halállal ... a film alapján 3 emberből 3 elfogadta a kivégzést, amikor kushadhattak is volna a kocsiban.
amúgy én le se merem írni hogy mennyi bajom van a filmmel

mer'hát persze, hogy amit találhatunk földö kívüli élet, az csakis agresszív .... mint ahogy az összes zombis filmben húszabáló agreszív vadak lesznek.
és pont olyan gravitációjú bolygóról jönnek, mint a föld - különben nem tudnának olyan otthonosan mozogni, repülni - és pont olyan légkör is van mint ott - gondolom a táplálkozásiszokásaiknak a föld telllljes mértékben megfelelt - az itt található földi baktériumok teljesen hatástalanok voltak rájuk - áhh .. ez a baj, ha az ember néhány dok.filmet megnéz.
Spoiler
-
rii
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
spoiler
a 10/10 helyett inkább azt mondam az uccsó'1 perce, hogy kib*szás
a csávónak egy sors maradt: végeznie magával is, hacsak nem akar együtt élni azzal, amivel nem lehet
bzononyos szempontból jó film, ... nincsenek benne egyértelmű győztesek vagy vesztesek.
életszagú az emberi oldala.
spoiler -
littlelion21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
60.000 embert szállított a hajó.
-
Rusher
őstag
2012
Annak ellenére, hogy a közvélemény alapján mekkora sz@r film annyira nem volt rossz.....én pont erre számítottam tehát nem nagyon leptek meg a klisék és a kiszámítható történések és igazából nem is érdekeltek.....szórakoztatott, lekötött, tetszett akármilyen túlzások és kamu dolgok voltak benne amiket kihagyhattak volna . Azért mindenféleképpen elgondolkodtató, hogy ilyen végül is miért ne következhetne be......
-
WonderCSabo
félisten
válasz
janos666
üzenetére
SPOILER
Nem csak a legénységből lettek mutánsok, szinte mindenkiből. Ha jól emlékszem, jóval több mint 1200 embert vitt az a hajó. De a bioszos csaj meséli is, hogy mindenki hibernáció alatt kapott cucctól kattant be, ami majd a jövőbeli bolygójukhoz való adaptációhoz kell. Amit ugye mindenki kapott.
-
legiaap
félisten
Személyes vonatkozás: 7/10
Mostanság ilyen elvont filmeket kerülnek megtekintésre...
-
whitezo88
nagyúr
The Soviet Story
meghökkentő dokumentumfilm arról hogy mennyire egy tőről fakad a nácizmus és a kommunizmus, valamint az elhallgatott orosz háborús bűnök tucatjairól. végén pedig kis "outtake" a jelenbe, ahol bemutatkoznak a "náci oroszok" akikből egyre több van, mert erősödik az orosz nacionalizmus. (karlengető politikusok, idegengyűlölő képviselők)
-
janos666
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
SPOILER
Pontosabban csak sejtették, hogy a földnek befellegzett (akkor még csak környezetszennyezés, és hasonlók okán), de menet közben közölték velük, hogy már gyakorlatilag végbement a nukleáris apokalipszis (háború gyanánt), és magukra maradtak. Ettől kattant be az egyik ügyeletes altiszt (megtámogatva azzal, hogy a hibernáció mellékhatásai is fogékonyabbá tehették erre), és akkor rendezte be az állatkertet. -
janos666
nagyúr
válasz
eastsider
üzenetére
SPOILER
Én úgy vettem le, hogy csak néhány ember hagyta el végleg a kapszulát, inkább a legénység tagjai, és az ő leszármazottaik a mutánsok, akik arrafelé garázdálkodtak, de ez az egész cirkusz csak a legénységi fedélzetekre korlátozódott, közben a hajó nagyobb része gyakorlatilag sértetlen maradt. És nem tűnik lehetetlennek elzsúfolni annyi kapszulát egy akkora hajóban. A hihetetlen az, hogy olyan sokáig kibírta a hajó a víz alatt is. Illetve azt fedi igazán homály, hogy ők ketten miért együtt ébredtek, ha korábban nem együtt voltak szolgálatban. Bár lehet már csak ők voltak legénységi kapszulában, és mindenkit felébresztett az AI ilyen szituációban. -
eastsider
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
spóójler
vágom, hogy lakni mentek oda, meg mire odaértek a Földnek helló volt, de akkor is kemény ennyi ember -
rii
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
háááááát (-:
ha ez neked "jó"
meg film, és nem bábfilm (-:köszi carrot linkeket
végignézem őket -
Gorneck
legenda
Dance Flick - Nézhetetlen....10/0.
-
t1
veterán
UP - Fel
Megint egy jó Disney-es mese, tetszett
Nálam: 8/10 -
Gorneck
legenda
Personal Effects - 10/6, kicsit unalmas volt...de egynek mindenképp elmegy...
-
eastsider
nagyúr
Pandorum 9/10
720p eng
marha jó volt ahogy kirajzolódott a történet
és végül is nem az a tipikus happy end 
én csak azt nem értettem, hogy hogyan maradt még 1200ember olyan kapszulákban?
mert nyilván volt másik "raktár", de akkor is nagyon sok, mondjuk hatalmas volt az a hajó
-
Pitterix
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére

-
rii
nagyúr
azonosság - 2003
(identity)szerintem érdekes film
nem csak egyszeri megnézésre -
janos666
nagyúr
Terry Pratchett's The Colour of Magic (2008)
8.5/10
Ebben is vannak sárkányok, ahogy még megannyi más fantasy kreálmány. Nagyon tetszett ez a film, még csak egyszer láttam, de szerintem előveszem még 1-2 év múlva egy második körre is. Nem olyan gericbehasító, de azért érdekes poénok vannak benne. (Nem röhögöd végig, de szórakoztat.)Illetve hogy ne csak viccelődjek, még nem láttam ugyan, de valami oka lehet, hogy be van nálam tárazva: Fire & Ice - The Dragon Chronicles (2008) - Hopzs, beugrott, hogy csak az egyik színész miatt, de sárkányok tuti vannak benne.

-
rii
nagyúr
tudtok mondani jó sárkányosos filmet?

-
legiaap
félisten
Rajzás: 4/10
Nagyon unalmas film. Elég sokszor ránéztem az órára, hogy mikor lesz már vége...
-
joshua7
veterán
Kissé lassan indul be szerintem, de a végére elég élvezhető lett. Ajánlom.
7/10 -
eeXaa
addikt
ADAM
.....egy csodálatos elme, forrest gump fapados kivitelben.... mindenesetre nézhető 10/6 -
t1
veterán
Végső állomás 3D
Teljesen nézhető aki látta a többi részt, szinte ugyanaz más halálokkal, szóval egyszer mindenképp elmegy. Nálam:5/10
-
Face8814
őstag
Death Sentence
Jobbat vártam. Túl együgyű, túl egyszerű, túl kiszámítható film baromi szar szinkronnal.
Asszonynak mondjuk tetszett, így egy 5,5/10-et én is adok rá.
Dante's Inferno Animated
Idegesített, hogy Dante útja során a különböző körökben másként rajzolták meg.
Az elején egy kigyúrt szépfiú, aztán kábszeres rocker, majd "átlagos" katona, utána ezek kombója és a végén visszatérnek a kiinduló izomkolosszushoz.
Természetesen nem csak Ő, hanem a szerelme is átesik ezen metamorfózisokon a film során.
Szvsz sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, csak egy megfelelően beteg japán anime rendezőt kellett volna felkérni.
Na akkor aztán lett volna nemulas.....
-
Thom!
veterán
The uninvited
10/4 a végén jól össze lett kuszálva, ritka fos horror film...Hasonmás
10/4 hát semmi xtra, terminator feeling van egy kicsi, meg Bruce papa, de ultragagyi az egészStepfather
10/6 egynek elment, a szőke csaj benne nagyon jó, érdekes a vége, 1 nézős, valamivel jobbnak találom a fenti 2 filmnél -
Pitterix
őstag
Senkinek sem ajánlom ezt a "művet, alkotást".

Ez egy rakás kaka, vannak jó részei ( a csaj melle
), de amúgy semmi.SP:
Ha ez a marha nő tudta, hogy gyilkos a gyereke, miért nem csinált valamit?!
Érdekes, hogy az anyját nem bántotta, csak a bimbóját harapta le majdnem...SP vége
2\10
-
janos666
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mielőtt messzire mennénk, akár a (HD) Trailer videókból is lehetne 1-2 képkocka.
Akkor a szürkeárnyalat ok, de a kézzel rajzolt feketefehér képek honnan kerültek oda? A forgatás előtt/alatt készült concept arctok lennének? De nekem nem tűnnek annak, inkább mintha valakit direkt felbéreltek volna ezek készítésére (így utólag a régi filmekhez is). -
Cola111
aktív tag
Deception [2008]
A cselekmény ismert, pontosan lehet tudni, hogy mi fog történni, ki kivel játszik össze, és miért. Megvannak a megfelelő szereplők, Hugh Jackman a furcsa élekkel az arcvonásai helyén, amelyektől rögtön lehet tudni, hogy még sokkal gonoszabb, mint amilyennek látszik, Ewan McGregor pedig szemüvegben és lenyalt hajjal már alig várja, hogy hernyóból pillangóvá változzék: nem akarom senki örömét elvenni, ezért nem árulom el, hogy vajon sikerül-e neki, avagy.
10/7
-
janos666
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én azt nem értem az IMDB-n, hogy sok kevésbé népszerű filmből nem volt régebben screenshot (esetleg egy-két poszter vagy borító, vagy még pár kép a forgatásról, de magából a filmből egy szál se, pedig én általában 2-3 jól elsütött képkockából megérzem, hogy érdekel-e a film, de poént még nehezen lőnek le így), és nemrég valakik felbányásztak rá egy-egy tucat képet, szinte minden filmhez, amit csak megnyitok mostanában, és erre ott van egy kazal szürkeárnyalatos kép, sőt, néha ilyen rajzolt feketefehér (és ha azt várnám, hogy üres lesz az images fül, vagy emlékszem is, hogy régen az volt, akkor csak ezek vannak ott)
Na azok hogy kerültek oda ilyen nagy számban és lefedettségben? És ki volt az a barom, aki vette erre a pénzt vagy szabadidőt, és öntötte fel a képeket, de ahelyett hogy a kor igényeinek megfelelően inkább nagyobb felbontású képeket dobtak volna fel, kitalálták ezeket a szürkeárnyalatos screenshotokat, és a rajzolt feketefehér firkálmányokat? Azt nem csak szerkeszteni kellett, de valakinek meg kellett rajzolni. Hány jól elsütött screenshotot lehetett volna ennyi munkából kanyarintani? Vagy miért kellett szürkeárnyalatos képeket feltolni, ha már belefogtak egy képszaporító projektbe? (mai világban ennyire drága a tárhely? adományozzak nekik egy 300Gb-os winyót képeknek?) Ez annyira kiborító.
-
janos666
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem egy örök klasszikus, de szerintem az úgy volt jó, ahogy elkészült.
-
WonderCSabo
félisten
The Big Lebowski
Jobbat vártam ettől a filmtől. A karakterek télleg tetszettek. Főleg Walter, a veterán dumáival, meg a "pofa be, donny"-val.
A poénok nagyrészt is átjött. Viszont úgy az egész film nem áll össze, a történet nem elég erős hozzá.7/10.
-
littlelion21
addikt
Ez megvolt már?

Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2x 3D, egy Imax 3D.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és végül is nem az a tipikus happy end