Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz BITBOYS #32097 üzenetére
én nem tudom miért nem csípitek a srácot, szerintem jó arc, meg színésznek se utolsó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mephi666
nagyúr
válasz brownus #32098 üzenetére
ja, ha az alien-t scifi-be sorolták, akkor az event horizon is simán befért volna műfajra szerintem hasonló scifi-horror keverék mindkettő... mondjuk a thing meg inkább horror, mint scifi... a donnie darko-ról nem is beszélve, mennyire kilóg innen... megszokhattuk, hogy szubjektív minden hasonló lista... (nálam is máshogy nézett volna ki: alien filmekkel a legelején és lett volna ott riddick, event horizon, pandorum is)
a wall-e is érdekes még ezen a listán meg robocop... ennyi erővel az iron man/transformers is scifi
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
The 50 Greatest Sci-Fi Movies Ever a donnie darko mióta sci-fi??? na mindegy...
az összes filmet láttam kivéve a 1975es évek előtt készülteket nem: a CWO láttam)amit nagyon hiányolok:
- event horizon, riddick filmek, V for V, watchmen, stb... -
BITBOYS
addikt
válasz Psychonaut #32095 üzenetére
Gyorsan rövidre zárta
Fordot csípem nagyon, jellemző lehet rá az ilyen hozzáálláspohár: Majd kiderül, de azért jó érzés volt olvasni
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #32085 üzenetére
ez egy kis fityma gyerek (egyik nagy kedvencem az ezerarcú tomi mellett )...
egy külföldi lapnak bay azt nyilatkozta, hogy többet nem akar shiaval dolgozni, mert rinyál mindenért mint egy kislány..
nemet mondott egy boyle filmre???? lol, ekkora marhát
bár, így utólag belegondolva ez jó lett így mert j.franco kapta meg a főszerepeket. őt meg nagyon csípem, kurva jó színész. nem beszélve arról, hogy szuper zöld ha értitek mire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz BITBOYS #32085 üzenetére
akkor ez a gyerek nem csak a szerepeiben egy irritáló h*lye p*cs, hanem a valóságban is? nem is igazi színész, mert pusztán magát kell alakítania a szerepeiben (biztos ezért szeret tranyó filmekben szerepelni, mert ez a legkönnyebb neki)
ja: pár év, néhány idióta beszólás és már csak uwe boll-tól fog szerepet kapni ilyen bloodrayne7-ben meg hasonlókban
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BITBOYS
addikt
válasz darál0w #32083 üzenetére
...amiben ugyanezzel a lendülettel küldi el a picsába Steven Spielberget, Michael Bayt és általában mindenkit, aki kételkedik a menőségében.
na ez pfff
(LaBeouf nemet mondott a 127 órára, a Közösségi hálóra, az új Bourne-filmre, és a Majmok bolygója-előzményfilmre, viszont szerepel Transformers 3-ban),
ha ez igaz akkor tényleg beteg[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Évszázad híre!:
-
mephi666
nagyúr
végülis, ha megan fox kiöregedik, ő is elmehet a mcdonalds-hoz szó szerint reklámarc-nak
-
adalbert1
veterán
válasz BITBOYS #32068 üzenetére
Annak a filmnek számomra nagyon bejött a hangulata, a zenéje is nagyon jól sikerült (mondjuk ahogy kiderül a kommentekből erősen Carl Orff nyúlás - így azért esett a szememben)..
Esetleg Layer Cake? -
BITBOYS
addikt
-
Fr3eWar
őstag
Hát nekem a ponyvaregény sem jött be annyira max 5/10 a remény rabjaira meg adnék mondjuk 7/10-es.
Ha dogos film akkor inkább Trainspotting
Ha rabos film akkor inkább Halálsoron amit meg tudok bármennyiszer nézni.(Már vagy 27 éve szennyezem a földet)
Viszont ez a Párizsis filmet megnéztem mert sokan felértékeltétek.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Cthulhu Dawn #32059 üzenetére
Hangok nalam rendben voltak (megfelelo hangero mellett), a tobbi gyenge...en se ertem a sztarolasat...
Gorneck#1239
-
heihachi
addikt
válasz Motion_Blur #32063 üzenetére
Hogy lehet ilyen filmen bealudni? Én már a trélerétől sem tudtam aludni
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Motion_Blur
félisten
Paranormal Activity 2
4/10 - rém gyenge, majdnem bealudtam rajta..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kassadin
addikt
válasz MmDorian #32035 üzenetére
Arra gondolok, hogy ne az alapján rangsorold a filmeket, mert az csak a "tömeg" véleménye.
Például itt van ez:[link]. Enyhén alul van pontozva, mert eszméletlen jó vígjáték, igaz nem a legújabb, de rengeteg jó poén van benne, én amikor először láttam a tv-ben, rengeteget nevettem rajta. Szóval majd ha lesz fölös időd, nézd meg, aztán rádöbbensz hogy az imdb pontozása semmit sem jelent.heihachi: Meg van az a film, évekkel ezelőtt pár száz forintért vettem meg. Nekem a Gran Torino jobban bejött, kinek mi a szimpi ugye.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Tompo92 #32048 üzenetére
Hali!
Esetleg a Szóljatok a köpcösnek és a Csak lazán filmek nekem ezt a hatást keltették.
Remélem tudtam segíteni.
Július 16.-án valaki T3 IMAX-ben?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Insidious: Elsősorban azért ültem le megnézni a filmet, mert mindenki az egekig magasztalta, de végül alig bírtam felállni a döbbenettől, hogy bírtam így elpocsékolni 100 percet az életemből. Az első 20-30 perc még egészen korrekt volt, de ezután valahogy így voltam vele: ez most mi? hát ez tökre indokolatlan. most ez komoly?. Tehát innentől rossz rossz vicces rossz rossz poén pocsék. Már megszoktuk a horror filmekben, hogy életszerűtlenek az emberek reakciói, de ez ebben a filmben különösen jellemző. Egyik szereplővel se tudtam azonosulni, egész végig idegenek maradtak számomra, pedig egy jó filmnek képesnek kéne lennie magával ragadnia az embert, nem is beszélve arról, hogy teljesen kiszámítható az egész cselekmény. Marha keveset tudunk meg a szereplőkről, mindez rossz, sőt pocsék alakítással társul, így nem is érdekel mi történik velük, én már úgy voltam vele, hogy felőlem meg is dögölhetnek nem fog fájni miatta a szívem. A hangeffektek, és maszkok más tészta, annyira röhejesek, és komolytalanak, hogy már-már nem tudtam eldönteni, hogy ez egy szatíra vagy horror (esetleg vígjáték). Most komolyan emberek, tele van az imdb (is) olyan értékelésekkel, hogy az évtized (meg ennek fokozása) legfélelmetesebb filmje. Én nem horror filmeken nőttem fel, de még így se akadt olyan pillanat ahol igazán féltem volna, de az olyanokat is megtudom egy kezemen számolni ahol akár csak megrémültem. Szánalmasan próbálnak erőlködni azon, hogy a hangokkal, és a maszkokkal próbálják ránk hozni a frászt, de az egésznek egy vicc az eredménye. Igaz, hogy néha ugrottam egy-kettőt, de végül mind röhögésbe fulladt, vagy egy erős facepalm-ba, egy olyan gondolatba, hogy "ezt most ezek tényleg, TÉNYLEG komolyan gondolták?!". Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy gondolhatja ezt bárki is félelmetesnek, ez nem félelmetes, ez röhejes. 10/3 A film vége felé már azon agyaltam, hogy lehet rossz verzió van meg nekem, és ez nem az a film amit annyira dicsérnek, pedig sajnos az volt.
SPOILER
Nagyon nincs ez a film átgondolva, én például nem bírom felfogni a következőket (és ez csak néhány a sok közül):
- vegyük például a lepedőt a véres kéznyommal, szerintem nem mindennapos dolog ilyet találni a kómában lévő gyerekünk alatt. Egészen addig a részig hihető a sztori amíg a nő zaklatottan hozzávágja a férjéhez a vérnyomos lepedő darabot, viszont onnantól kezdve szó sem esik róla.
- a film közepe táján beállít egy nő, akiről a végéig nem is tudjuk, hogy kicsoda egyáltalán. Csak 6x gondoltam magamban, hogy ki az isten ez mire nagy nehezen kiderült, hogy a férj anyja. Addigra viszont annyira érdektelenné váltam, hogy már nem is érdekelt.
- az különösön röhejes volt amikor férj nagy nehezen feltépte a kómában lévő fia szobájának ajtaját, ami úgy nézett ki, mintha egy tornádó söpört volna végig rajta, és ezután még elküldte a francba a "szellemirtókat", és a feleségét, hogy ez az egész nem valódi. Jaa, elvégre biztosan csak a Szentlélek dúlta fel a szobát.
SPOILER VÉGETudom, hogy nagyon csűrtem csavartam, de egy ekkora aranynak titulált kalap szar után muszáj volt kiírnom magamból.
[ Szerkesztve ]
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
szatocs
őstag
Donnie Darko - 8.8/10
Egyáltalán nem untakoztam a film közben, mindig vártam a csattanót, az értelmet, a végén pedig olyan következtetéseket von le az ember, amilyet akar. Örülök, hogy ajánlották nekem és megnéztem. Gondolkodóba ejtett ez a film is.
=== Szatocs ===
-
pohár
félisten
-
No-kia
addikt
From Paris with love: 8/10 Travolta kemény volt tetszett az egész
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Tibiajax
nagyúr
UHF
hd,szinkron
ez valami nagyon, nagyon beteg volt most..
7/10 -
Tompo92
senior tag
Jó estét valaki tudna nekem mondani egy olyan filmet ami olyasmi mint pl: Ravasz az agy és a két füstölgő puskacső , Blöff , Spíler
Ilyesmi balhés film kéne..
Köszi előre is -
pohár
félisten
válasz darál0w #32045 üzenetére
jajte, én a Drive Angry-t néztem meg... bár ne tettem volna
tegnap este a Gagyi Mami 3. részét, egyedül a főszereplő picsa volt benne a jó... azok a mellek, aaahhhGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
darál0w
Jómunkásember
mindenki Transformersezik...nekem meg a
The switch jutott mára....majdnem el is aludtam rajta...de bnőnek tetszett...
5/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
pohár
félisten
Transformers: Dark of the Moon
először is Tibiajax kedvéért 10/10
naszóval, az új csaj van olyan jó mint Fox kisasszony volt, legalábbis a segge tuti
sajnos csak szinkronnal tudtam eddig megnézni, de ha lesz alkalmam eredeti nyelven, jobban kijönnek az effektek, hanghatások, mint a szinkronos verziónál
a történet érdekes, a csavar megvan benne, ami eddig nem volt benne, sőt duplacsavar van benne, tessék felkészülni
rengeteg akció, zúzás, robbanás, nagy pörgés megvan, ez egy kicseszett látványos film lett
én is kicsit elfogult vagyok, mivel tetszett az előző két rész is, ezért tőlem ezt kapja:
9/10
amúgy lesz 4. rész? rémlik olyasmi hogy lesz, vagy lehet az rémlik, hogy ha lesz is, akkor Spielberg rendezze...
TF3 SPOILER
az mekkora rész mikor Sam mutogatja a csajnak a kitüntetést a Fehér Házban, és elkezdi hogy Obitól kapta... hát azon szakadt az egész terem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
MmDorian
őstag
amit Ti mondtok az szubjektív, az viszont, hogy nem tetszett a Sósenk, az hülyeség...
megjegyeztem ám.
más öngyilkos jelölt, akinek esetleg a Pulp Fiction nem tetszik ?
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz Kassadin #32032 üzenetére
Szerintem még a 100. hely is túlzás, annak ellenére, hogy nem rossz film, csak épp messze nem kiemelkedő semmilyen téren.
Mod: Szerintem pl. a Millió dolláros bébi 147. helye sokkal méltatlanabb
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #32027 üzenetére
ezaz
-
Kassadin
addikt
válasz ludsimon #32007 üzenetére
21 vagyok, az elég nagykorú neked?
MmDorian: Az már régen rossz ha imdb250 alapján nézel filmet. Gran Torino is valahol a 100. helyen tanyázik, aki látta azt a filmet, az tudja hogy sokkal előrébb kellene lennie.
koxx: Köszi. Habár nem tervezem egyenlőre az utazást.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Transformers 3
IMAX8/10
Elfogult vagyok mert tetszett az összes rész. Ez is nagyon vadállat volt, sokkal jobb mint a 2. rész.
Olyan hamar elment az a két és fél óra , hogy az hihetetlen.
A trailer kicsit átvágós volt, de ezt elnézem neki.
Besz*artok de a végén a monológ majdnem az volt amit írtam tegnap.
Live-Die-Respawn
-
zolynet
veterán
válasz kenwood3 #32018 üzenetére
most húztam be az Insidious-t 8/10-et kap tőlem
most nem igazán voltam ráhangolódva, de azért 1-2x szaladgált a libabűr
pattintsd be izibe
Paranormal Activity erősebb volt jóval, majd a héten a 2. részt is behúzom.Sukár Puncik / Sucker Punch 4/10
jáó effektek voltak, és ki is fújt részemről az egész, felejtős[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
MmDorian
őstag
válasz bagyulajuve #32027 üzenetére
-
kenwood3
addikt
Mielőtt elkezdeném az Insidious-t 1 pár filmet lepontozok amit mostanában láttam
The Rite
8/10
Ez nagyon tetszett bár kb 1x ijedtem meg közbenA lány és a farkas
5/10
Nem erre számítottam egyszer megnézhető többször semmiképpA negyedik
7/10
Bejött , remélem kap 1 második részt !The comebacks
0/10
Senkinek nem ajánlom = ultra fosParanormal Activity 2
3/10
Nem ilyen folytatásra számítottam pedig az első rész qrvára bejöttkb most ennyi
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
kenwood3
addikt
válasz Psychonaut #32020 üzenetére
Na az jóféle azt is imádom, az ilyeneket csakis este egyedül szabad nézni
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
sasa134
addikt
Sucker Punch /720p/
hát ez miez? marha jó csajok, szuper zene, még látványos is, hangulat 20-as 30-as évek Amerikája - kár, hogy ultragagyi a sztori. 3/10
Avanti Roma
-
kenwood3
addikt
Üdv !
Ajánljatok már 1 jó horrorfilmet nekem estére de olyan legyen amin tuti besza..ok
köszMi az az ekezet dragasag??
-
Ferdzsoo
addikt
From Paris With Love
7/10.Travoltának eddig a legjobban álló szerep. Az Ál-Arc is hasoló volt, ott is imádtam ahogy a "Gonoszt" játszotta.
Film is egész jó, még ilyet!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #32009 üzenetére
daráló nem..
-
littlelion21
addikt
Transformers: Dark of the Moon [2011]
Először egy kis magyarázat: az első részben anno csalódtam, egy közepes akció-blődlinek tartom/tartottam, a második résztől már jóval kevesebbet vártam, ennek ellenére az egyik legszánalmasabb fosmocsok amit valaha láttam. E film elé így gyak. elvárások nélkül ültem le.
A filmről: pörgős, fasza, nem tökölnek, a nevetséges vígjáték-betétek szerencsére kimaradtak.
A végére kicsit ugyan már ásítoztam az akció-túltengéstől, és a kötelező röhejes filmvégi robotmonológ sem maradhatott el, de végeredményben elmondhatom hogy igen jól szórakoztam.70%
/3D-s filmet viszont esélyes hogy utoljára néztem (legalábbis Szegeden a Cinema City-ben), valami undorító képminőséggel kápráztattak el minket, élesség-fényerő nuku, pedig anno az Avatar egész szép élmény volt ugyanitt másfél éve. A haverok szerint viszont még így is jobb volt mint a Karib 3./
-
ludsimon
veterán
Nincs is itt nagykorú csak én vagy mi a szösz?
Kezdek megijedni.[ Szerkesztve ]
undefined
-
MmDorian
őstag
válasz Jhonny06 #32001 üzenetére
17 (again).
nem ezzel van a baj, szerintem. a börtönös filmeket gyárilag nem szeretem, meg úgy nem jött át. mégegyszer modnom, nem arról van szó, hogy nem tetszik, meg hogy szar, de szvsz nem akkora durranás, mint amilyennek mondják/tok.
a bajom azzal van, hogy nem tudtam magam beleélni. van sok ennél sokkal rosszabb film, amibe bele tudtam magam élni.
(#32002) Psychonaut Te se vagy sokkal több, ha jól tévedek. jogsis topicba láttalak sokat.
(#32005) Jhonny06 én meg azért írom, hogy igazam legyen Ponyvaregény ? Ahhoz elég 15 évesnek lenni, hogy megértsem, és a kedvencem legyen ? ettől függetlenül lehet hogy velem van a baj.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest