- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
Water for Elephants
ez már a 2. filmje a vámpírsrácnak, ami tetszik.
csajjal is érdemes nézni a romantikus szál miatt
7/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
heihachi
addikt
Tegnap megnéztem a Skyline-t. Ez egy baromi jó film a
SPOILER
zseblámpával (vagy mivel) hadonászó más filmekből lopott lények, akik elég okosak az űrutazáshoz, meg emberek agyának és egyéb alkatrészeinek saját maguk számára történő hasznos felhasználásához, de nem elég okosak egy ház alapos átkutatásához, és akik random újraélednek néha, miközben üldöznek csupa unszimpatikus szereplőt, akik nem tudják eldönteni, hogy a tetőn a jobb vagy valamelyik emeleten, majd pedig mikor végre elkapják őket (minden néző örömére), és valami érdekes is történik, akkor félbeszakad a film
SPOILER OFF
kategóriában."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
rétisün
veterán
láttam, valóban a jobbak közül való.
de abban is igazad van, hogy a stephen king könyveknek megvan egy bizonyos, csak rá jellemző hangulata, ami olvasva nagyon működik (amit kiadtak magyarul, azokat mind olvastam) viszont nem könnyű filmen átadni, ezért hat a legtöbb stephen king film mezei B kategóriás horrornak.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
pohár
félisten
Punisher War Zone
azt kaptam amit vártam, jó kis öldöklős, pörgős eksönmúvi, nem volt rossz
ez a smiley kitűnően visszaadja a film tartalmát
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Huma
addikt
válasz bagyulajuve #42191 üzenetére
Hát ja. Elég jellegzetes az arca. Illik hozzá az őrült szerep.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz rétisün #42189 üzenetére
Ez így van. Bár az is lehet, hogy a horrorfilmjeit nem a megfelelő rendezők kapják. A Remény rabjait és a Halálsoron-t nem olvastam, de jó pár horror könyvét igen amikből film is készült. Ha a fele szöveget kigyomlálnánk a könyveiből még akkor is teljesen kerek maradna a történetük. Rengeteg olyan leírás, gondolatmenet, párbeszéd, stb van a könyveiben amik csak hangulati elemként vannak jelen, valós szerepük elhanyagolható. Ezeket elég nehéz filmre vinni úgy hogy élvezetes legyen. Ami könyvben érdekes, színesítő momentum az filmben lehet, hogy vontatott, unalmas rész lesz.
A The Mist elég jó lett. Ha esetleg nem láttad volna akkor érdemes bepótolnod.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rétisün
veterán
az a furcsa a stephen king filmekben, hogy horror vonalon nem igazán tudják a könyveit jól megfilmesíteni (sztem) a legjobb talán a jack nicholson-os ragyogás.
a legjobb stephen king filmek nem horrorok, remény rabjai, halálsoron....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Huma
addikt
Nálam így néz ki a pontozás:
5 pont: Átlagos film. Egyszer nézhető, semmi kiemelkedő.
6 pont: Átlagosnál valamivel jobb film.
7 pont: Jó film.
8 pont: Nagyon jó film ami valami plusz értéket is képvisel.
9 pont: Csúcsszuper film ami kb egyedülálló a kategóriájában. Mérföldkő a filmezés történelmében.
10 pont: Ennyit nem adok semmire. Épp úgy ahogy 1 pontot sem.A Ponyvaregény még belefér a 8 pontba is. Egyezzünk ki 7,5-ben.
(#42187) Realradical: A Kedvencek temetőjét még gyerekfejjel láttam. Én a csajszi nővérétől fordultam be, de rendesen. Attól akit ápolni kellett. Nem is a feltámadt hullákkal volt bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
A Négy Szobát régen imádtam tini fejjel. Mostanában újranéztem és nem volt akkora nagy szám, mint amire emlékeztem. Ez szerintem azért van ,mert más korban voltunk akkor. Ha jól emlékszem akkoriban jött be a South Park, stb. nem voltak még ilyen nagy blődségek. Akkor ez sokkal nagyobbat ütött. Könyörgöm, két évre rá még cenzúrázták a Carmageddont
A kedvencek temetőjét se nevezné manapság durva horrornak.@koxx
Hja nekem is kéne némi alkohol, hogy nekiüljek újra megnézni[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
MODERÁTOR
válasz Realradical #42182 üzenetére
Jackie Brown-nal engem vallatni lehetne majdnem úgy mint a LOTR trilógiával. Bár lehet csak rég láttam és rosszak az emlékeim a filmről. Bár a Scott Pilgrim filmmel semmi se ér fel ilyen téren
Huma: 7 pont a ponyva? nebazmár
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
rt06
veterán
pam grier szelesvasznat betolto melleit hogy nem lehet egyulto helyben ket oran at nezni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
Nekem a Négy Szoba sem jött be annyira. A Kill Bill is egyszer nézős volt nálam. A Grindhouse-t végig sem tudtam nézni.
Tudom, hogy ezek inkább művészfilmek mint "igaziak". Nekem nem tetszik a művészi stílusa minden esetben, de elismerem, hogy jó filmeket készít.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
somasz
addikt
50/50
Drámának nem túl erős, vígjátéknak talán kevés, viszont kifejezetten tetszett, ahogy az esetlenséget eljátszották a színészek, nagyon emberközeli lett. A kezdő terapeuta, a kezdő beteg, és a haverja. Nagyon jól be van mutatva, mennyire nem tudnak reagálni az emberek, ha megtudják a másikról, hogy rákos...
10/6-7 körüli a film, szerintem.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Realradical
őstag
Már készítettem a baltát aztán láttam , hogy csak teszteled az idegeim.
Tarantino műveiért meg tessék maradéktalanul oda lenni. A Jackie Brown az egyetlen olyan filmje amire ki lehet jelenteni, hogy nem lehet egy-ültő helyben végignézni, de az sem rossz.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Huma
addikt
válasz Tibiajax #42178 üzenetére
Örülök, hogy nem okoztam csalódást. Bár nem tudom miért említesz meg külön. Csak csatlakoztam az éppen folyó diskurzusba.
Mindenesetre most egy véleményen vagyok veletek. A Ponyvaregény tényleg jó film. 7 pontos.szerk:
"mod. bahh.. barom.. már azt hittem, komolyan írod, ezt is..
grr"Szóval végig sem olvastad a hozzászólásomat? Úgy érzem most mélyen belül valami végleg meghalt bennem...
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz littlelion21 #42169 üzenetére
aki csak annyit tud irni egy filmrol, hogy "nem egy nagy etwas az egész", az szinten ne
nem azzal van a baj, ha valaki rosszat ir egy filmrol, hanem hogy teszi ezt nulla indoklassal, pusztan azert, mert nem erti azt
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
Szerintem a Ponyvaregény jelentősen túl van értékelve. Értelmetlen párbeszédek. Kusza történetvezetés. És néha annyira belassul és vontatott lesz, hogy el lehet aludni rajta.
Csak vicceltem. Tarantino műveiért nem vagyok maradéktalanul oda, de a Ponyvaregény nagyon jó lett. Én még csak asszem kétszer láttam, de mindkétszer élveztem minden percét.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
vzsryl
nagyúr
válasz hoffman_ #42175 üzenetére
Én is tudom egy részét, de ebben az a szép, hogy már az első megnézése után is megjegyeztem ezeket a párbeszédeket/beszólásokat. Ilyet egyetlen más filmmel kapcsolatban sem tudnék kijelenteni. Egyébként ha jól számolok, akkor 5x láttam már.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
tween
őstag
Leon, a profi (1994) : azt a nagym@rhaqrvaéletbe mekkora film ez még mindig... 9/10 páfff
-
rétisün
veterán
nem volt, úgy aludtam, mint a bunda
de nem azért, mert a film unalmas lett volna talán kicsit valóban lassú (vagy inkább lassabb, mint a hasonló témájú filmek) de összességében még nem éreztem, hogy nyúlik, mint a rétestészta
nem valószínű, hogy megnézném még egyszer, nekem ez eléggé egyszernézős film. én nem éreztem elpazarolt 1,5 órának, amíg néztem, lekötött, a hangulata bejött a lassabban folydogáló cselekménnyel együtt, szóval egyszer bőven jóés mielőtt bárki azzal jönne, hogy "biztos nem értetted meg" közlöm, hogy nekem ez szórakozás, kikapcsolódás volt, és annak megfelelt. aki bármit bele akar magyarázni a filmbe (nem csak ebbe, bármelyikbe) tegye, sőt egyértelműen vannak filmek, amikbe jobban bele lehet mélyedni, utána napokig agyalni rajta, de nekem a drive nem ilyen.
6/10
mod: mivel itt (is) elhangzott annyiféle vélemény (2 ponttól 10-ig volt minden ) igyekeztem elvárások nélkül, elfogulatlanul nézni.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
vzsryl
nagyúr
"a ponyvaregenyben nem a tortenet, hanem a karakterek, a szituaciok, s meg annal is inkabb a parbeszedek a hangsulyosak"
Így van. A hsz. többi része már nem a fórumba való.
Szerintem a Ponyvaregény a legjobb amerikai film. Nem muszáj egyetérteni velem, és megértem, ha valakinek nem jön be Tarantino stílusa, de ettől függetlenül valóban nem szabad ennél a filmnél a történetre koncentrálni, mert az szinte nincs is a benne, csak épp annyi, hogy az említett karaktereket, szituációkat és párbeszédeket a nézők elé lehessen tálalni.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
littlelion21
addikt
Látom az az apró kis eshetőség valahogy kimaradt, hogy talán azért nem tetszett valakinek a film, mert számára nem egy nagy etwas az egész. /És itt nem az "fúúúj, unalmas szaaaar" típusú fikázókra gondolok./
Nem azzal van bajom hogy megvédted a filmet, hanem azzal hogy (ismét) nem sikerült mindezt lenéző/lekezelő hangnem és mások minősítése nélkül.
-
doc
nagyúr
megneztem a Duplicityt, nagyon fasza kis film
viszont valami nem tiszta, legyszi valaki homalyositson feleros spoiler!
szoval az ok, hogy a b&r kavarta az egeszet es jol pofara ejtette a ket csodakemet meg az 'ellenseget', de MIERT? mire volt jo nekik ez az egesz kavaras? csak annyi, hogy a masik bejelentse a csodaszert, aztan kideruljon hogy megsincs?
-
hoffman_
nagyúr
Mi a rákért kellett belemoderálni, semmi olyan nem volt benne, csak csípett. Pf...
Azér örülök,hogy páran érzik a Ponyvaregényt, ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
F34R
nagyúr
még mindig nagyon fasza film 7,5/10
Nagyon jó kis Christian Bale-s film a régmúltból , szégyenlem de még nem láttam így frissen nagyon tetszett. 8/10
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Jhonny06 #42133 üzenetére
de, sajnos az.. nem írtam be a minap, pedig akartam, beletekertem aztán néztem egy részt belőle, ahogy Vega elmegy a kokoért a hülye nepperhez, aztán megy Mia-ért, elmennek vacsizni, kis tánc, aztán az elcseszés, szívinjekció..szóval kurva jol mulattam
még mindig, pedig hányszor láttam.. és napokig bennem volt, csak ezt a majd egy óra a filmből, simán bennem volt, napokig
hát ezért jó film
nem lehet koknrétan megmondani miért az, de az. -
lorcsi
veterán
hostel III
elég vacak, uncsi, és gáz az egész sztori
amúgy sem szeretem az iylen jellegű filmeket, de ez bőven alulkmúlta a várakozásaim. értékelhetetlen szint.[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Huma
addikt
Úgy érzem most már nekem is látnom kell a Drive-ot. Kíváncsi vagyok mi osztja meg ennyire az embereket.
-
rt06
veterán
válasz Chosen #42153 üzenetére
nem szemelyed ellen iranyult a post, inkabb a hozzaszolasod hangvetele ellen (meg lehet kicsit alacsony az ingerkuszobom mar ebben a topic-ban - foleg, hogy utana kezdodott megint a drive fikazasa, ahol szinten nem a tortenet az, ami kiemeli a filmet a tavalyi ev termesebol, s minimum a dobogora helyezi)
-
rt06
veterán
válasz littlelion21 #42147 üzenetére
lathatoan van, aki ki tudta hamozni belole a szamara (es masok szamara is) hasznos informaciot
te ellenben ugy dontottel, hogy legalabb olyan jol megmondod, cserebe viszont erdemi tartalom nelkulde hogy valaszoljak a kerdesedre: igen, ugy ereztem, szukseges, ugyanis az utobbi idoben rengetegen huznak le filmet azert, mert nem ertik azt
felreertes ne essek, az meg nem feltetlen gond, ha valaki nem ert egy filmet, vagy nem tudja azt helyen kezelni, de meglehetosen zavaro, amikor ezek utan ossze-vissza pontoz (lasd, mikre repkednek itt a 8-10 es a 0-2 pontok), valamint hulyesegeket irPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42155 üzenetére
ha tehetséges vagy és lát benned fantáziát, akkor már Miamiban fogod tölteni a nyarat, minden nap kezet rázhatsz vele
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
littlelion21
addikt
válasz Chosen #42153 üzenetére
"Éppen ezért is fogom újra nézni..." - ezt biza' jól teszed, első megtekintés után én is csak néztem ki a fejemből, "hogy ez mi volt?", másodjára viszont már el tudtam merülni a filmben, és a végeredményt itt látod szorosan balra
Azt hozzátenném, hogy a nálam elvitathatatlan No.1 QT alkotás a Jackie Brown.
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42151 üzenetére
hát én ebből sokat nem nyernék, a zeneírásnál csak véleményezek és javíttatok ha valami nem tetszik, amolyan háttérénekes lennék csak
srác is Akon kiadójánál tolja, van mikor zenét ír neki, van mikor csak besegít, elvannak...valószínűleg mindkettő Akontől van, de ritkán használják őket, mert mindig limóval hozzák-viszik őket
-
Chosen
addikt
Sejtettem, hogy valakitől ezt is meg fogom kapni. Eddig is imdb 8-9-es filmeket néztem, amik egytől egyig történetorientáktak voltak, egy probléma és annak a megoldása. Az eddigi látottakból kiindulva, hogy a történetre kapták a magas érékelésüket a filmek, ebben is ugyanazt a történetet és értelmet kerestem, de mint kiderült hiába, mert ez a film merőben más stílust képvisel és nem azért lett 9-es, amiért egy másik vagy egy harmadik film. Éppen ezért is fogom újra nézni, egy más szemszögből, de óriási hibának tartom azért elítélni valakit, mert egy új stílussal találkozik. Ráadásul ahogy láttad nem pontoztam le egyből a filmet, vagy szidtam, tőletek kértem segítséget a megértésében, mert tisztában voltam azzal, hogy nem véletlenül van sok ember Top10-es listájában.
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42149 üzenetére
á, isten ments, elég ha én hallom magam énekelni
egy nyírbátori srác (producer) összejött egy csajjal, és a csajnak aránylag jó a hangja, írt egy zenét, felénekelt rá valami a csaj, valahogy Akonhöz is eljutott a móka, aztán már egy bő éve kiköltöztette magukhoz Akon a srácot és a barátnőjét Miamiba, viszi őket a Grammy-re is, srác most vett egy Chargert, a csaj meg szülinapjára kapott egy Enzo-t (legalábbis nagyon hasonlított rá), a srác meg még csak 21 éves
igazi sikersztoriGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42146 üzenetére
zenére szeretnénk felénekeltetni vele (house), aztán ha jól sikerült akkor továbbküldeni Akonnek, aztán ha neki is tetszik akkor szedheti a sátorfáját is bejött neki az élet
-
hoffman_
nagyúr
Ja, Stu's song is nagyon vad, az egész cucc jó volt, bánom hogy nem láttam. Amúgy ez mindig jó szokott lenni.
Zenekart tudok, de attól függően, hogy miért keresed a lánykát, meg tudom kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42144 üzenetére
Cruise tényleg az, de az elején mikor megláttam a kis hülye kínait, hát ott fogtam a fejem
az kár, pedig biztos jól tudnál angolul nyekeregni
esetleg ilyen adottságokkal bíró hölgy ismerős?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Dáznt mettör, jó a cucc Engem inkább azoka a fikázok b*sszák a csőröm, akik csak ennyit képesek leírni, hogy he is not a Tom Cruise professional dancer who act like him. Kontár idióták. Tom egy állat
Énekelni? Éppenséggel tudok, de azt te nem akarod hallani
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #42142 üzenetére
Có
ezt a tukó feltöltőt, Cruise nevét se tudja leírni normálisan
btw, véletlenül nem tudsz énekelni?
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Nem tudom kinek mennyire a világa, de én az ilyen pillanatokért megveszek, a fos, stresszes kedvem rendesen helyretette. És 2010-es, vicc hogy csak most láttam.
-
rt06
veterán
szerintem, aki nem kepes onalloan rajonni, hogy a ponyvaregenyben nem a tortenet, hanem a karakterek, a szituaciok, s meg annal is inkabb a parbeszedek a hangsulyosak, az ne nagyon mondjon velemenyt filmekrol...vagy maradjon az egydimenzios karaktereket felvonultato, sablonos tortenetet bemutato, buta akciofilmeknel
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #42133 üzenetére
ahogy mondod, én is nemrég néztem meg, hát sokkalta többet vártam tőle, így csak egy szokásos Tarantino-filmet kaptam...
-
rétisün
veterán
megnéztem....
alszok rá egyet.....
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #42128 üzenetére
Pár topickal blogout-abbara pont olvasós vita megy. Nem valószínű, hogy egyhamar lesz annyi időm(tudok/akarok annyit szakítani erre), hogy leüljek, és könyvetolvassak Illetve februárig be van tervezve egy, de hát ez kirívó, és más tészta. A filmeket viszont mindenképp pótlom - az egyből már láttam részeket, de nem akartam 1/3-tól nézni, úgyhogy inkább offoltam, majd beszerzem hádéban.
orichalcos:
Ja, jogos-jogos. Igyekszem Ez majdnem akkora alapvető hiányosság, mint a - le se merem írni ... - Keresztapa trilógia. Múltkor már itt volt a gépen, mind a három, de nem jutottam el a nézésig sajna.
TheChos3nOne:
Jaaa, hogy innen fúj a szél. Ilyen szinten ne is keress összefüggést, ha nagyon akarom, rá lehet mondani, hogy sefüle-sefarka.
littlelion:
Nekem most csorog, jövőhéten szerintem bezsákolom. De ezek után már én se tudom mit várjak.
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
válasz hoffman_ #42123 üzenetére
Az időrendet abszolút tudtam követni, azzal nem volt gond.
SPOILERT tartalmazhat!
Egy példát tudok mondani, nemrég néztem meg az "For a Few Dollars More" c. filmet, ott összeáll a kép, van egy probléma, elszökött egy bűnöző, Eastwood rá vadászik, el kell kapni és pont.
De itt nem látom hogy alkot egészet a film. Ott vannak az elején az étterem rablók, oké kirabolják de mi lesz velük ezután, vagy mi változik a kiinduláshoz képest? Vagy ott van a Wallace felesége rész. Elmegy vele Travolta de a végére nem történik semmi, semmilyen befolyással nincs a további eseményekre. Szóval nehéz ezt megfogalmazni, de több jól kinéző ám egymásra nem ható jelenetekből áll a film, olyan ebből is egy kicsit meg abból is. Tehát a jelenetek tényleg barók, de nem alkot egy egészet.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #42124 üzenetére
Én nem láttam még az Alien szériát A Predator 1-et viszont már vagy 3x. Asszem ideje lenne pótolni...
AvP-ket azért csípem mert tele van nyálkás savas gonosszal, meg tökös, hightech gonosszal, ennyi elég Kár, hogy általában rángatják a kamerát.
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #42120 üzenetére
avp filmekkel nem sokat tudtam kezdeni, mert nekem a bolygó neve halál és a steve perry alien könyvek (ez a trilógia tekintendő alien fő történet szálnak) után annyira nevetséges volt az egész, hogy... ettől függetlenül ha megy, meg szoktam nézni
asszem azt a zsékategóriásat is láttam amúgy anno egyszer insomniás éjjelek egyikén, tényleg iszonyat...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hoffman_
nagyúr
válasz Chosen #42121 üzenetére
Akkor még nézd meg párszor. Nekem top10-ben van.
Amúgy szerintem ez a többszálonfutás zavart össze, jellemző a Tarantino filmekre. Ha esetleg újranézed, akkor úgy nézd, hogy az épp aktuális chapter nem feltétlen időrendben van.
mod:
Ja, meg nem kell minden filmben vallási, filozófiai esetleg tudományos mondanivalót keresni, vagy az istenhez vezető utat, ésatöbbi. Lehet, hogy simán csak egy bad motherfucker film
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Pulp fiction (Ponyvaregény)
Ennek a filmnek mi az értelme? Most néztem meg, de nem áll össze bennem, hogy mit akar közvetíteni, vagy elmondani.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #42118 üzenetére
Ja, közben kiderült a turpisság, nem Predator 3, hanem Ragadozó 3 címen futott, az eredeti címe valami DNA vagy mi a rák, és vászonkiégető kategória Az új Predi egész élvezhető szerintem is, moziban láttam még. Mondjuk én az AvP-ket is szerettem.
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #42061 üzenetére
jajólvan azt hittem már a nimród félére érted, szerintem is jó volt, meglepően sokat emelt át az elsőből, mind hangulatra, mind látványra és stílusra. annyi pénzből csoda hogy ezt így ki tudta hozni. elégedett lehet vele.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rétisün
veterán
hát ezek után most már muszáj lesz megnéznem ezt a drive-ot, ennyi mindenféle vélemény után.....
-
MODERÁTOR
-
Ferdzsoo
addikt
Drive
3/10.Lassú, vontatott, mindig azt vártam hogy történjen valami. De semmi! Halál unalom volt végig.
Nem akcióra vágytam hanem valamire hogy történjen, haladjon a sztori és akkor egyszer meg átmegy brutál vérspriccbe az egész. No comment. Ez aztán ART.
A soundtrackot istenítik itt, hát a falat vakartam amikor a végén a nő elkezdett énekelni majdnem lenémítottam annyira idegesítő volt számomra.
A brutál bakikról nem is szólok mint itt előttem valaki is írta az atom törhetetlen lámpabúrákat, meg a 200-as tempójú rückwärts-et, meg a magától pillanat alatt tisztuló véres kést.
Ezek elég brutál bakik szerintem manapság, pedig nem vagyok extrajó megfigyelő...
Én sajnálom a rászánt 1,5 órát...Viszont annak örülök hogy valakinek meg iszonyat tetszett, mert akkor mégiscsak megérte megcsinálni ezt a filmet...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nepszter1
addikt
Amelie csodálatos élete
10/10
-
mondomén
őstag
Spoileres!
Korábban már láttam, de még mindig izgultam rajta, főleg a végén. Spacey-től kiráz a hideg, nagyon beteg volt., néztem volna még a játékát. Nagyon tetszett a fényképezés, illetve a színek és a környezet. Minden olyan piszkosnak, szürkének tűnt, majdnem az összes szobának a fala retkes volt és olyan lepukkatt hangulatot árasztott. Az első helyszínen szinte már éreztem a rohadó hulla szagot, nekem nagyon átjött. A témája is nagyon bejött, mármint ez a vallással kapcsolatos dolog. Van egy másik hasonló film, a Resurrection. Igaz gyengébb mint a seven, de én élveztem. Fincher és Pitt elég jó filmeket hoznak együtt össze.@zolynet
A kosaras nálam is ütött. Leo már akkor is jól tolta.[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
The Ides Of March /720p/
remek politikai dráma, Gosling most is jól alakít. Érdekes sztori, engem nagyon lekötött. 7.5/10
Avanti Roma
-
zolynet
veterán
Beginners 7/10 (2010)
Frankón behúzós film, szóval ha valami lassú hangulatromboló dráma kell akkor menj rá, ez az! Nincs kiemelkedő színészi teljesítmény, mindenki hozza a kötelezőt.The Beach - A Part 7/10 (2000)
Másért nem csak azért az öbölért elmennék Tháiföldre, brutális.Egy kosaras naplója 10/10 1995
Óriási alakítás, alapmű. Végig lekötős film, sehol egy unalmas pillanat.
Mark Wahlberg kb 3x akkora a filmben mint Leo, mennyit gyúrt/evett előtte?!Life is too short to stay stock!
-
bAtt001
addikt
mostanában úgyis aktuális a thing ezért itt egy kis rövidfilm, szerintem nagyon jól meg van csinálva Pingu's THE THING
-
tween
őstag
Zodiákus (2007) : valahogy eddig kimaradt..érdekes az egész folyamat ahogy loholnak a gyilkos után, az meg röhög a markába, nagy elme.. 8/10
-
Jojo5
őstag
válasz Kassadin #42102 üzenetére
Szerintem ez sok minden függvénye... a 0-2 pont kategóriát túlzásnak tartom én is, de ehhez a filmhez tényleg kell 1 hangulat és, hogy ha az megvan és a film is magával ragadja az embert akkor szerintem nagyon jó filmként éljük az alkotást, függetlenül a cselekménytől.
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Archanon
őstag
Például. Azt is de régen láttam, újra kéne nézni... De örök kedvenc a Maszk, Ace Ventura 1-2...
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Notebook hűtőpad
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EOS RP kit váz + RF 24-105mm F4-7,1 IS STM
- Csere-Beszámítás! Omen Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- Gainward RTX 4070 Ghost 12 GB szinte új videókártya - 34 hónap Alza garancia
- Thinkpad L14 Gen3 14" FHD IPS i3-1215U 16GB 512GB NVMe gar