- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
littlelion21
addikt
-
spammer
veterán
Nálam Nolan közel sem tökéletes. Az első rész konkrétan talán 6 pont (nekem egyáltalán nem jön be), a Dark Knight már tetszett, de kb. 8 pontos nálam. Nagyon kiveszett belőle a darkos, képregényes motívum, sok helyen nekem túl steril is. Egy képregényt úgy kell filmre vinni, mint a Sin Cityt vagy a Watchment.
Oké, tudom, állandó vitatéma, Nolan újragondolta, modern feldolgozás, stb. blablabla... De attól még egy képregény cucc alapvetően, és stílusilag Nolan szerintem túlmodernizálta, vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak.
Amellett, hogy Tim Burtontől konkrétan hányok, az Ő Batmanjei meg a többi előző Batman filmek akármennyire is gagyik (főleg mai szemmel), mégis olyanok, mintha a képregény elevenedne meg a vásznon.
Látványban, stílusban egyébként szerintem Zack Snyder tudná nagyon jól megcsinálni a Batmaneket, csak egy jó forgatókönyvet kell neki odatolni.
Lehet kövezni!
Viszont a harmadik részt várom már én is 
-
BITBOYS
addikt
-
littlelion21
addikt
-
BITBOYS
addikt
Persze a legnagyobb ászt kifelejtették: Alfa holdbázis
oké, mondjuk ez egy sorozat. -
rt06
veterán
-
pohár
félisten
-
Zirowe
nagyúr
-
Rusher
őstag
Jah, hogy úgy hátulról....másik hátulra gondoltam..
Az biztos, hogy ennél a megoldásnál, meg a háttérnél lehetett volna igényesebb megoldás.
Valószínűleg a házat tervezték előbb, így utólag meg nem akarnak rajta változtatni, bontani stb. mind1 nem sz@r a cucc azért az biztos, meg vannak vele elégedve..
Tibi ON nem tudok lenni, mert kevés időm van filmezni...Volt még egy mozi lejjebb ahol a Sonus Faber hangszórók voltak az is szépen muzsikálhat...
(powered by papi..
) -
Rusher
őstag
-
Zirowe
nagyúr
Számomra gyerekkorom egyik legjobb élménye volt az MIB 1 moziban.
Kettőt már csak később láttam tv-ben, de az is nagyon bejött, így nagy elvárásokkal ültem be a harmadik részre.
Erre mit kaptam?
Spoilereket is tartalmazhat.
Kezdjük pl a történet keretével: nem volt meg a megszokott bevezető kis intró, illetve a végén nem volt a megszokott outro, ami mutatta, hogy milyen kis semmik vagyunk a világegyetemben.
Az első két rész főcímét Smith énekelte, erre meg berakják ide Pitbull tinglitangliját, ami még a liftben is megy, amikor megérkezik a múltba.
Remek.A Fordot lecserélték Mercire a 2ben, ezzel nem volt gond, de hogy ezek után most egy taurussal közlekednek több, mint nevetséges!
A cgi vmi rettenet volt végig a filmben, és a előzőektől eltérően kb a film 65%-a zöld háttér előtt forgott, de vmi rettenet gagyin.
A legrosszabb animálás akkor van, amikor J először ugrik az időgéppel.A sztori szerint ugyebár K kapta az egyik legnagyobb kitüntetést, mégis a főnök O lett, aki 40 évvel ezelőtt egy kis titkár volt.
Logikus.Mégis mi volt az a nagy áldozat, amit K hozott a védelmi háló aktiválásakor amitől mogorva lett?
Mert ez nem derült ki.Az új idősíkban ugye meghal J apja (bár szerintem ez nem az új idővonal, hanem az eredeti, ami jó kis paradoxot jelent), és?
Ettől lett mogorva?
Amikor visszatér J, akkor meg kicsit vidámabbnak tűnik K.
Nah mindegy.A vágási hibákról nem is beszélve.
Mennek kocsival az elején, mutatják kívülről, hogy üres az egész utca, mögöttük is, átváltanak a kocsi belsejére, és máris tele van kocsi lámpákkal a háttér.Vagy pl amikor J-t leállítják a lopott kocsival és rádumálja a rendőröket az ön neuralizálásra, akkor nincs rajta szemüveg, hip hop, utána már van rajta, pedig lefogva tartották a rendőrök.
Meg minek a nagy befosatós neuralizer, amikor már akkor is volt kicsi zsebtasis (vibrátor kinézetű) is?
Értem én, hogy Jones már öreg, de akkor forgatták volna le előbb a harmadik részt, és akkor talán még az alkotók is emlékeztek volna arra, hogy mi is az az MIB.
Mert ez egy gyenge sci-fi volt, ahol a főszereplők öltönyben rohangáltak a zöld háttér előtt.
Semmi izgalmas sztori vagy jelenet, semmi ütős és maradandó poén.Már kb bánom, hogy megnéztem moziba, illetve, hogy még egy gyerekkori emlékemet tönkretették.
Bár lehet, hogy a modern generációnak tetszeni fog.
Ami mókás volt, az a két kép Frankről (az egyik J falán a hálóban, a másik a táblán, amikor megállítják J-t a kocsival), bár ennyi erővel nyugodtan szerepelhetett volna is.
-
antikomcsi
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
Tibiajax
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
És a legfontosabb kérdés:
Spoiler
A térképeken az anyabolygójik helyett mi a fenének jelölnék meg az elhagyatott fegyverplanétát?!
Az anyabolygójuk semmiképpen sem lehetett, mert földalatti alagutak+sok űrhajó, életre képtelen felszín, vmi telephely lehetett.
Amúgy itt bezzeg nem kellett figyelembe venni a csillagok elmozdulását, mint a Csillagkapuban.

Semmi értelme.
-
Zirowe
nagyúr
Spoiler
Pont erről beszélek, hogy a film során legalább 5 különböző hatása van a trutyinak, teljesen kusza az egész forgatókönyv.
Vagy érdemei miatt, vagy érdemtelensége miatt lett választva, vagy csak szimplán önkéntes volt.

Bár a rakodóteret elnézve, ha minden egyes kannához és bolygóhoz egy lény kell, hamar kipusztulnak, ilyen szempontból az Ősök ügyesebbek voltak a Dakarai szuperfegyverrel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A víz kérdés az egyszerű: univerzális élettér, majdnem minden élet alapja, könnyebb benne fejlődni, mint a szárazföldön.
Szerintem Scott max olyan kérdéseket tesz fel magának mostanában, hogy "hol a szemüvegem"", meg hogy "hol a papucsom"..

-
Zirowe
nagyúr
Spoiler
Elvileg azt azért itta meg, mert az bontja le őt magát és a génállományát+újraszervezi és gyorsítja az evolúciót.
Elvileg az a Föld akar lenni és így keletkezett rajta élet.
Ennek kicsit ellentmond, hogy már volt víz és növényzet.Az, hogy az elején miért még csészealj formájú volt a hajó a jellegzetes patkó helyett, hagyjuk arra a feltételezésre, hogy rohadt régen volt, és hadd fejlődjenek a Tervezők is.

Amúgy szerintem ilyen büntetés jelleggel rakták ki, hogy akkor te most szépen feláldozod magad és életet teremtesz, vagy irány a sarlacc pocakja!
De tök mindegy, bárcsak ez lenne a legkisebb problémája.
Ó, jaj tervezőm..
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyébként igazad van, az övé is egy vélemény, nem jelenti azt hogy nem lehet jó egy film, mert őneki nem tetszik.
Amúgy én is bírom a srácot, nagyon állat. 
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
gordonfreemN
addikt
Mindenesetre a beszámolód utáni élménymegjegyzések engem most meggyőztek.
Amúgy a trailerekkel te hogy voltál? Nézted őket folyamatosan megjelenésükkör és ezek után is lenyűgözött a film, vagy mint én, kivártad a meglepetést?
Most szombaton/vasárnap/hétfőn mentem volna vetítésre, de csak a széleken vannak helyek... -
janos666
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
-
Zirowe
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Ezzel kapcsolatban szerencsésnek érzem magam én is, mert nekem eddig egyszer szóltak, akkor hajnal 1-kor még üvöltött a zene szó szerint amit bírt (persze nem 500W...)
Mondjuk legfelül lakom.
Az biztos, hogy a beton elemek piszok jól "viszik" a hangot....

#49151 babferi : rendkívül érdekes szerintem, bár ez amiatt lehet, mert túl akarják misztifikálni. Ami szerintem egy kicsit vagy ront, vagy javít az élményen, általában nem szokott sikerülni.
-
Realradical
őstag
-
gordonfreemN
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Nem ide való, de én is hozzáfűznék valamit.
Egyet is értek meg nagyon nem is.
Egyrészt, ha te alapnak gondolod, hogy bárki aki x egyéniség + (mondjuk legyen) fodrász, akkor a fodrász is elvárhatná tőled, hogy te bárkit meg tudj nyírni.
Arra szeretnék neked rávilágítani, hogy mindenkinek máshoz van tehetsége.
Ha neked a nyelvhez, akkor annak örülök, de ezt nem illik fitogtatni, pláne nem így.
Másrészt, nem elvárható, de nagyon hasznos tud lenni manapság, az angol nyelvtudás.
(nem vettem személyes sértésnek, jómagam 2 nyelven is elboldogulok)
-
pohár
félisten
-
adalbert1
veterán
Azért szerintem ilyen téren már egyre jobb a helyzet (persze még így is bőven siralmas). Unokatesóm mikor először hazajött Kanadából a 90-es évek elején, még bőven tudott csak nyelvtudással érvényesülni. Majd visszaköltözött, illetve pár éve haza, és most már igencsak sovány az egy nyelv tudása.
Project X: egyetértek rt06-tal, ez inkább egy baromi hosszú videóklip, mint film... Arra elment, hogy netezés közben szóljon valami és néha odanézzek a tv-re, de egyben nem állnék neki végignézni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
F34R
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Viszlát
addikt
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
-
NathanCullen
senior tag
-
bAtt001
addikt
-
Mercutio_
félisten
-
F34R
nagyúr
-
somasz
addikt
-
törölt tag
-
littlelion21
addikt
-
törölt tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
adalbert1
veterán
Pedig az igazi kényelem pont az, hogy nem kell várnod arra, hogy szinkron vagy felirat készüljön valamihez, csak ebbe lehet hogy sokan nem gondolnak bele.

Simán jobb még egy spanyol filmet is megnézni angol felirattal, mint a mostanában készülő szinkronokkal, az általad is említett félrefordítások, finomságok elvesztése meg csak tetézi az egészet.rt06: szerintem a tanárok a legnagyobb probléma... alsóban franciát tanultam, azt meg is utáltam, nagyon ellenszenves nő volt a tanárunk. Felsőben elkezdtem angolul tanulni (mai napig életem legjobb döntésének tartom), erre szegény tanárnőnek meghal a férje autóbalesetben az első pár hónapban, idegösszeomlás, csere tanárok, elmaradt órák, később mikor visszajött, akkor se volt az igazi szerencsétlen. Középsuliban meg kaptunk egy olyan tanárnőt, aki orosz tanárból lett átképezve, hát sok haszna neki se volt.
Azt viszont hatalmas plusznak tartom, hogy 3 éven keresztül is volt lektori óránk (először egy amerikai nővel, majd egy angol fickóval, végül egy amerikai fickóval - igaz ezzel volt hogy Unreal Tournamenteztünk néha órán
).
Ennek a hosszú szövegnek is csak az a vége, hogy szerintem én is sokkal többet tanultam filmekből, játékokból, sorozatokból, zenékből, könyvekből mint a szervezett iskolai oktatás keretében -
hoffman_
nagyúr
Nem is a nyelvtanulásról szól, azon a téren lenne miért szégyellni a pofám
Egyszerűen hozzá tartozik a színészi játékhoz, nem lehet csak úgy sutba vágni. Ha meg nem is fordítanak rá elég figyelmet, nem feccölnek bele munkát, akkor halva született dolog.mod:
Tegnap megnéztem a Due Date című fantasztikus kreálmányt. Hát, legjobb esetben is egy 6/10-et kap, egyszer, unaloműző, búfelejtő, agykikapcsoló hülyeségnek jó volt, de nagyon verte az átlagos szintet.
-
mephi666
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Alapvetően nem panaszkodhatok, mert a fejem/szemem nem fáj és a 3D-t látom rendesen, más kérdés, hogy nem vagyok elégedett "ennyi" 3D-vel, illetve az elmosódást nagyon látom, és zavar nagyon. De ettől az IMAX egy magasabb kategória, ezt nem vonom/vontam kétségbe. Egy IMAX kamerákkal felvett filmet még tervezek ott megnézni, de egy utómunkás, szinkronos filmet nem hiszem, hogy ott fogok nézni legközelebb, inkább itthon, eredeti nyelven. Vagy 2D eredeti nyelven, csak az nem lesz, miért is lenne. IMAX 2D lenne a legtutibb, csak ugye bilibe lóg a kezem.
a mom digitális 3d terme és az imax között fényév a különbség
Ezt pl. pont első kézből tapasztaltam én is, így igaz.
Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy ekkora burzsuj b*znyák vagyok, és nem viselem el a szinkront. Ez nekem is szar, de tényleg egyszerűen zavar, nem tudok mit tenni. Főleg, ha már ismerem az eredeti hangokat, mint most is, az a legrosszabb.
Viszlát:
Hát, akkor megoszlanak a vélemények
Nem baj, ezek után pláne kíváncsi vagyok rá a saját szememmel. És jobbulást!! - elképzeltem az esetet, a hideg kirázott 
koxx:
Erre azért nem mondanék nemet, hogy nem szégyellem magam

-
hoffman_
nagyúr
Integra szólott. Korrekt. Én a 22.15ös IMAX-re ültem be tegnap. Így, ebben a formában azt mondanám, hogy egy kerek 8-ast kap a film. Ez így nem teljesen helytálló, mert a szinkron egy rakás szar volt(ahogy én azt jó előre megmondtam, hiába ellenkezik akárki), és szvsz. a 3D is fostos volt, ki volt írva a legelején, hogy átbaszááás, csak más szavakkal, hiába volt IMAX. Volt olyan barátom(11-en mentünk) kettő is, aki már látta digitális 3D-ben, és azt mondta, hogy annál sokkal jobb volt, ezt mondjuk nem kétlem, de nekem akkor is többet vett el az élvezeti értékből, mint amennyit hozzárakott. Úgyhogy a mérvadó pontozás 1080p@dts után lesz, itthon, de az tuti, hogy nem 8 pont lesz. EPIC.
A történet, akciók, karakterek brutál, nem kell ecseteljem, Integra zanzásítva ugyan, de jól leírta.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Kassadin
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
Tibiajax
nagyúr
én azt nem értem - persze lehet én vagyok a buta -, hogy egy szinkron-munkát összerakni van idő, egy feliratot elkészíteni (amit warezban pár nap alatt össze szoktak dobni ügyes gyerekek is) már jóval több idő lenne? vagy jogi oldalai vannak ennek a húgyszagú sztorinak?
jelen pillanatban ha szétnézel -én tegnap délelőtt óta ezt csinálom- ott tartunk, hogy 90% szinkronos, maradék eredeti vagy feliratos vetítések a mozikban. de inkább csak eredeti, sub nélkül
miért kell ezt így csinálni?
prométeuszt is nagyon szeretnénk megtekinteni moziban, de szinkronnal nem tudom.. én nem akarom úgy megnézni azt sem. most az avangersnél csak beadtam a derekam, nagyon akarom látni már a zúzást. de lehet, h ez lesz az utcsó mozim, jó ideig
(jó még jövő héten josé luis) -
koxx
MODERÁTOR
-
MarioAna
senior tag
tényleg ilyen, én amikor megnéztem és utána kimentem az udvarra, rendese örültem, hogy zöld a fű
.más:
Van valami jóféle vígjáték mostanában? :/ In Bruges, The Guard-hoz hasonló, nagy monológos-szöveges, rasszista poénos, ilyesmi...sírva röhögőst direkt nem mondok, mert nem igazán van olyan, a Spanom Csaja óta nem fordult ez velem elő
. -
Huma
addikt
[moderálva]
Megnéztem a The Bothersome Man-t. A végét nem teljesen értettem.
Most a Donnie Darko-t tervezem újranézni. Csak nem tudom, hogy a rendezői változatot vagy a simát nézzem. Úgy olvastam, hogy a rendezőiben csak 20 perc felesleges rész van. Van aki már látta mindkét verziót?[ Módosította: Barthezz2 ] -
Realradical
őstag
-
Jhonny06
veterán
-
madgie
titán
-
somasz
addikt
-
pohár
félisten
-
somasz
addikt
-
narancsnn
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
Kassadin
addikt
"hogy te meg tipikus bepenészedett negatív magyar vagy, ahogy a túlnyomó többség is, mint ami annyira jellemző erre a népre"
A kilátástalanság belőled is kihoz(hat)ná.
Amúgy szvsz rétisün nem írt semmi sértőt, szimplán csak az igazságot, ami az amerikai filmek többségére vonatkozóan megállja a helyét. Jaj, most én is bepenészedett magyar lettem.

-
Archanon
őstag
"Apró" helyesírási hiba, egyszer még belefért az életembe... ennyivel is többet tudok, köszönöm.

#Tibiajax: Már válaszoltam (igaz, kicsit késve), kérdeztem is, hogy miért érdekel. Ennyi hozzászólás között mondjuk nem is csodálom, hogy elveszett... deee, még mindig nem értem, kellemetlen az alkalmankénti ittlétem, a felettébb "érdekes" (béna) fogalmazásmódom, stb.? Vagy csak tévesen érzek rosszallást, illetve nemtetszést, és kombinálok itt össze-vissza egy egyszerű kérdésből?

-
törölt tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- PlayStation 1 / 2
- Synology NAS
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(powered by papi.. 

"Egész héten (szerda kivételével): 1490 Ft. , 3D filmek: 1890 Ft."
.