Hirdetés
Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz ngabor2 #2652 üzenetére
jah, nálunk is felröhögött a mozi, érdekes "röhögés" volt...
I'Am Legend - egyszer nézős, Smith jót alakít, de maga a film nem fogott meg
AvP2 - nekem vicc kategória volt, kár volt kidobni rá a jegyetmod: Cloverfield-et nagyon várom
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Planet Terror az milyen film?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Integra #3067 üzenetére
Pedig de beleestem én is a trailerek alapján...
Rambo4, Cloverfield akkor kilőve, viszont egy haverom ezt a filmet ajánlotta: Nem vénnek való vidék
Hol tudnám ezt beszerezni
-
Motion_Blur
félisten
Wanted LOL
Hancock LOL
.
.
Felon 10/10Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Mostanában nagyon ritka az ilyen komoly és szép film. Nagyon tetszett!!
-
Motion_Blur
félisten
utálom az ilyen vontatott filmeket, de most full egyedül ehhez van kedvem
-
Motion_Blur
félisten
Amióta az első trailer kijött, azóta nagyon várom az Inceptiont. Tegnap óta olvasom a kommenteket a youtube-os videok alatt, mindenki az állát keresi, aki látta már Áhh nem is tudom hogy bírom ki még ezt a 6 napot
-
Motion_Blur
félisten
Jegyek lefoglalva Inception-ra
szigorúan eredeti nyelven, felirattal
-
Motion_Blur
félisten
Inception 10/10
Egyelőre nem tudok mit írni... készen vagyok teljesen. És a film vége... a legvége, az utolsó tizedmásodperc... pfff hát haverokkal csak néztünk magunk elé, de a moziban is kuss lett és mindenki maradt a helyén! Matrixhoz nem lehet hasonlítani, az ehhez képest mesefilm... nem véletlenül vártam már a filmet 1 éve, ez nekem total KO!
mod: MOM Park / 1-es terem / felirattal / utolsó sor közepe
mod2: nagyon tetszett feliratosan, és teljesen jól olvasható volt[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Ma megnéztem az Inceptiont szinkronosan is. Eredeti nyelven sokkal jobb szerintem. Hozzá kell tennem, hogy a mai mozizás nagyon negatívra sikeredett... nem tudom megérteni, hogy miért kell a film közben annyit, és úgy zabálni hogy a másik a csámcsogáson kívül semmit sem hall.. meg a járkálás, telefonálás... ezeket sajnos most nem tudtam kizárni, bár a MOM Park-ban érdekes módon semmi ilyesmit nem tapasztaltam, mindenki ült kussban és tátotta a száját ahogyan kell. Ide biztos, hogy többet nem megyek mozizni (Szfvár, Alba Cinema), mert maga a vetítés is nagyon halk volt és többször megcsuklott a hang is... ennek ellenére a film továbbra is überalles, sok apró részletet észrevettem, ami elsőre kimaradt. Persze miután a közönség jól lakott, és tudtam figyelni..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Touching the Void 2003 (720p)
8/10
Döbbenet a film..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Kértem egy barátomat ajánljon nekem valami beteges parázós filmet így éjszakára. Sikerült neki..
7/10 (kategóriában 8.5/10)
-
Motion_Blur
félisten
A Black Swan megy már a mozikban? Én nem nagyon láttam sehol.
Azaz seholStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Feldolgozás, igazából semmi újat nem mutat.
Én az ilyen filmeken már nem tudok kiakadni, pedig ebben is van naturalisztikus horror bőven. A főszereplő kiscsaj meg kimondottan aranyos.. persze csak egy ideigerős jóindulattal 5/10
-
Motion_Blur
félisten
Takers
Sokan hasonlítják az Olasz melóhoz, kicsit erős ez szerintem... tényleg egyszer nézős, 1 nap után kb. el is felejtettem hogy mi bolt benne.
5/10
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Unstoppable 10/2
Kritikán aluli, már-már nevetséges volt a szörny hangon üvöltő vonattal...
The Fighter 10/8
Wahlberg eltörpül Bale mellett.. én lehet elfogult vagyok Bale-el szemben (szerintem diCaprio-val jelenleg a két legjobb színész a 'piacon') de ez az ember nem tud gyengén játszani pár éve. Minden filmje hatalmas..
The Social Network 10/5
Engem lekötött, de kb. ennyi. Többet vártam..
Black Swan 10/8
Iszonyat beteg film, a sztori kívül szerintem nagyon jó a vágás, ezek a közeli kameraszögek.. még nyomasztóbb tőle az egész. De szerintem kicsit nagyobb a hype mint a valódi érték.
-
Motion_Blur
félisten
8/10, Denzel Washington talán legjobb filmje
5/10, idegesítő volt hogy össze-vissza ugrál a kép, a hang és elég kiszámítható volt a vége
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
9/10 ez egy hatalmas film!!!!
-
Motion_Blur
félisten
Rubber
2/10 - legalább összejött volna a csajjal
-
Motion_Blur
félisten
A Föld inváziója - Csata: Los Angeles
5/10 - ebben a filmben is sokkal több lehetett volna, az első 20 perc még egész jó volt illetve az első akciójelenetek. de utána már csak az unalmas hentelés, mellette az amcsi hőscincér zene... kicsit hasonlított a Sólyom Végveszélyben című filmre, de az sokkal jobb ennél
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Zodiákus
9/10 - végre egy egész estés thriller, nagyon jó film, ha tudtok még hasonlót..
-
Motion_Blur
félisten
Insidious
Nem osztok ki pontot, de amikor leültem a film elé, elkezdtem (volna) kajálni. Aztán a film végén azt vettem észre hogy még mindig fogom az üres kanalat
Leköt, az biztos.
Nem szépítem, néha majd besz*rtam.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Paranormal Activity 2
4/10 - rém gyenge, majdnem bealudtam rajta..
-
Motion_Blur
félisten
Transformers 3 (3D)
5/10
Látványra, hangeffektre továbbra is nagyon jó film. Minden más viszont hányinger. Ez a megcibált amerikai zászló alatt belassítva vonulunk hőscincér zenére... na ez nekem sok. Illetve annak ellenére hogy Fox kisasszony utódja absz. méltó, túl sok szerepet kapott a filmben.
Ez a gagyi 3D továbbra se bejövős egyébként.
-
Motion_Blur
félisten
Sorsügynökség: 4/10 ritka langyi
-
Motion_Blur
félisten
Source Code
8/10 - féltem tőle, de jó kis film
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
2012 - Ice Age 720p
ez mi? ez annyira sz*r hogy még pontozni se lehet!
durva hogy vannak olyan színészek, rendezők akik felvállalnak egy ilyet..Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz WonderCSabo #33312 üzenetére
Ki ez a b*zi emo-s k*tsög?
-
Motion_Blur
félisten
Mission: Impossible - Ghost Protocol
8,5/10
SPOILER: talán meglepő, de marha sokat röhögtünk film közben, néha azt lehetett érezni mintha kicsit paródia jellege lenne a filmnek, de így is nagyon bejött és azt a szintet hozta amit elvártam. Legjobban a Burj Dubai-os rész tetszett, talán azért mert tériszonyom van amit negatívumként tudnék felhozni az talán a túl sok csöpögős, lelkizős rész + volt egy jelenet amikor Benji és Brandt beszélgettek a repülőn, az is érdekes volt, mintha nem illett volna valahogy a filmbe.. Ő viszont annál inkább: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest