- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
Mammutban meg nem lehet középen ülni, az mi?
MOM-ban ha nagy piát veszel, akkora a tartó átmérője pont, mint a poháré, foghatod kézben... A helyzet az, hogy szar az összes. Euro még vezet annyival, hogy csendes, és sosincs tömeg(nem tudom, hogy nem csődölt még be az egész komplexum amúgy, haverral úgy véljük, hogy a a lenti SPAR hozza a bevétel 90%-át). A poharas incidenst leszámítva a MOM volt a kedvenc, mert eszméletlen jó volt a belső tere, konkrétan zéró ember volt általában, és a filmlistája a legjobb volt, itt 95%-ban volt feliratos, eredeti nyelv. Ma már se a filmlista nem tuti, se a belső tér, átépítették, és mocsok szar lett.Maradok itthon nézem a nagy lapostévét. A hang sajna nem mozi kaliberű, de még így is jobb. És nem kerül nem pénzbe. Euroban még mindig 900huf a diák, a többiben már 1100, felnőttről nem is beszélve. Egyik se ér annyit...
-
adalbert1
veterán
Mi is nemrég néztük újra őket, én is így vagyok vele...
Blackthorne: a kivételezés igényes, de összességében a film szerintem max. egy erős közepes.
Contagion: ennél a filmnél is az volt az érzésem, hogy valami hiányzik belőle, talán a dramaturgiára fordíthattak volna több gondot, néha az volt az érzésem hogy egy unalmasabb dokumentumfilmet nézek.
Na most jön a Killer Elite, kíváncsi vagyok milyen lett.
-
ludsimon
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
Drive (720p)
Úgy látom nekünk eléggé egyezik az ízlésünk.
Hogy a fenébe tudtatok erre a filmnek nem is nevehető valamire 8-9 pontokat szórni? komolyan kérdezem

Felkészültem egy fasza pörgös akciófilmre, aztán alig bírtam magam ébrentartani olyan unalmas volt. Alig lehetett érteni amit a fsz srác gügyögött, majdnem csukva volt a szája. A sztori is hulladék volt. Az itt leírtakkal szemben ezt az "alkotást" maximum 3/10-re tudom értékelni, csakis a fekete mustang miatt.Hozzájuk intézném a postom elején feltett kérdést, biztos, hogy egyazon filmet néztük?
"...Ma volt a Drive premierje, meg is néztük gyorsan. Elképesztően jó film, sőt, erősen karcolja a kihagyhatatlant..." [link]
"...9/10 de csak azért mert 10-et nem adok semmire. fantasztikus hangulat, a sztori egyszeru mint a bot mégis jól van adagolva..." [link]
-
pohár
félisten
-
TRob1
veterán
Beiktattam kb. 1 hete egy Zöld Lámpást, ami majdnem ugyan olyan jó, mint a legtöbb hasonló témájú film. Simán bánnám ha kihagytam volna.

(#39145) hoffman_ : Jók ezek a Bourne-ok még így 2-3. nézésre is (1 és 2 harmadszorra, 3. másodszorra
) Mondjuk kedvencem soha nem lesz, de szívesen nézem mindhármat. Én talán a másodikat kicsit gyengébbnek érzem a többitől, de az tény, hogy az se rossz (az utolsó meg talán a legizgalmasabb
). Átlagban 8 / 10-et adnék nekik.
És ha már Bourne, és még a kedvencek között is szerepel: a '88-as Richard Chamberlain féle változatot láttad már? És a könyvet olvastad? Sztem ezek se rosszak (mondjuk már jó régen láttam ill. olvastam) -
troland26
őstag
-
Pitterix
őstag
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
JNashville
senior tag
-
szumoo
senior tag
-
Kassadin
addikt
-
TRob1
veterán
-
mephi666
nagyúr
a crank szerintem az a kategória, mint a golyózápor: ha valami könnyed, pörgős-lődözős popcornmozira vágyik az ember, teljesen kielégítheti minden igényét
nem lehet komolyabb mozikhoz mérni, viszont időnként jó ez is... a király nevében-t nem láttam, de uwe boll: el lehet képzelni, milyen... a transporter2-3-ról viszont osztom a véleményed: amennyire jó volt az első rész, annyira fos a 2-3...a war viszont más kategória, de nekem bejött... hasonlóan, mint pl az egyetlen, amiben szintén jet li-vel együtt szerepelt
a ravasz meg a blöff viszont szerintem is a 2 legjobb filmje -
TRob1
veterán
-
Kassadin
addikt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
G.Ogre
csendes tag
-
Integra
titán
-
WonderCSabo
félisten
-
madgie
titán
-
Devid_81
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
-
tvse1995
senior tag
-
heihachi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Archanon
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
adalbert1
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
abszolut rendben volt.. ezek a filmek jók, elindulnak, és visznek magukkal. müködnek klissék, nevetséges dolgok nélkül, korrektul össze vanna rakva. ezek a jó filmek, ma már külön örvendek az ilyen alkalmaknak, amikor kifogok egy ilyet.
sok a gagyi, sajnosna de, tegnap este a két film után még nem volt elég, egyszercsak bekattant, h nézzünk már kicsit bele a becstelen brigantikba, a zsidovadász fazonra, mert egyszerüen kívántam.

annyira jól játszotta a gyerek, olyan jól pofázik meg váltogatja a nyelveket, baromi jo
megnéztem az első fejezetet ujra, hát szóval.. csak ismételni tudom magamat, zseniáliiis... -
Arnold2
őstag
Ne e mellett már én sem mehetek el szó nélkül:
Ezért éppen a "inkább nevzném kezdőnek azt aki nem látja, hogy az a film több mint egy szimpla "jó"" nem való ebbe a topikba, az "az a film egy szar" meg éppen ide való vélemény
-Nos hál Istennek ez nem a te tiszted eldönteni. Személy szerint én nagyon szívesen olvasok egy kimerítő és igényes leírást mondjuk Cola-tól, de ugyan úgy egy tömör velős szart Integrától (még akkor is ha nem értek vele egyet).
Nem, a problémák abból származnak, mikor valaki nem csak a véleményét közli, hanem képtelen elfogadni a mások véleményét, degradálóan nyilatkozik másokról..
-Nem ismerős?

Én már nagyon rég olvasom és írogatok ebbe a topicba. Sok mindent láttam már. Anno és is bele mentem egy vitába, hogy kinek tisztje kijelenteni egy filmről hogy szar. (Továbbra is tartom azon véleményem, hogy attól még hogy valakinek nem tetszik egy film nem jelenti egyenes ágon azt, hogy az a film szar.. De ebbe nem megyek bele megint).
Továbbiakban kérlek titeket, hogy az ilyen jellegű vitákkal vagy menjetek át a box topicba vagy privátban elintézni, mert az utóbbi jó pár oldal nem szól másról csak arról, hogy kinek milyen véleménye lehet. Előre is köszönöm!
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
.... a f@szt! ....húzzál már le valamit abban a filmben, nagyon kíváncsi vagyok mi olyan fos neked? bár biztos a transformers-re meg a hary potter-re extra 10-et adsz, mert akkor megértem...

#32621) Kassadin : .inkább nevzném kezdőnek azt aki nem látja, hogy az a film több mint egy szimpla "jó"..

-
ch003067
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
Kassadin
addikt
-
eeXaa
addikt
...pedig van fosabb, ime:
-
pohár
félisten
-
Gorneck
legenda
-
RexpecT
addikt
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
Psychonaut
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Arnold2
őstag
Huh hát sajnálom, de akkor ezek szerint valahogy tudat alatt te bevonzod az ilyeneket. Én anno nagyon sokat jártam moziba, és azért mostanság havonta igyekszem eljutni egyszer egyszer, de ilyen, mint amit meséltél talán egyszer fordult velem elő (akkor is egy tizen valahány éves srác, akit elsőre valóban szépen kértem meg, hogy hagyja abba, és abba hagyta
).
Esetleg próbáld ki a Corvin mozit. Ott kicsit masszívabbak a székek és nincs annyi (első blikkre) taj paraszt.Vaagy beszélj össze darál0w-val és vidd magad mint személyes "rugdosódót pofán baszó" ember. Cserébe te meg fizeted a jegyét

-
Pitterix
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
darál0w
Jómunkásember
-
Jhonny06
veterán
-
MmDorian
őstag
-
F34R
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
Én jobbat eddig nem nagyon láttam, annyira gyenge a felhozatal. A horror kategóriába annyira fér bele, mint a Fűrész és az összes többi mostanában megjelenő tucatfilm. A klasszikus horror, mint olyan, már rég eltűnt. Ma már nem nagyon vannak olyan filmek, amik ténylegesen ijesztőek, inkább a brutalitásra mennek rá mind. Ez a film nekem pont ezért volt üde színfolt.
-
Tibiajax
nagyúr
a pufók srácé hihetetlen volt.. szánalmas
hová süllyedt le a magyar szinkrongyártás.. a régiek csodálatosak voltak, talán a legjobbak a világon, a mostanik meg belesüllyedtek a szürke aljamezőnybe
persze, valahol talán érthető is ez.. a régi nagy színészek, szinkronhangok elhaltak, a maiak már nem művészek csak pénzért beszélő robotok, és egyszerő tömeggyártás folyik. minden harmadik férfinak Forgács a hangja vagy Gesztesi, már egy Csuja is unikumnak számít..
gáz ez az egész -
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
F34R
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
én 2 napja este kapcsolgattam a tv-t és leragadtam a movies24-nél: szeleburdi szuperhősök ment
kb 10 percig nem tudtam elkapcsolni a sokktól és csak ennyit tudtam reagálni:
esküszöm lesokkolt, annyira sz@r volt... gagyi, igénytelen, f*s... és 2009-es (!!!) "film" (imdb-s értékelés szerintem jóval magasabb, mint kellett volna... vagy csak a stáb rokonsága húzta fel ennyire?
durva, hogy az 1db 18alatti csaj 10-esre értékelte) -
F34R
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
BITBOYS
addikt
Bezony

Itt is az előzetes a cápás múvihoz: Shark Night 3D - Trailer semmi extra
-
hoffman_
nagyúr
-
madgie
titán
-
varsam
őstag
-
varsam
őstag
-
bAtt001
addikt
-
adalbert1
veterán
Beszereztem a második részt, szerintem ma meg is nézem (habár lehet hogy Menace II Society lesz helyette). Tud még valaki hasonló Rióban játszódó gettó filmeket mondani? A City of God-ot már láttam, a Last Stop 174 beszerzés alatt.
Elkezdtem nézni a Surviving the Cut című Discovery sorozatot is, ott mondjuk katonai alakulatok kiképzéséről van szó, de ott is vannak brutál dolgok, 1-2 gyakorlat olyan pszichikai terror lehet amibe az átlag ember simán belezavarodna.hoffman_: eredeti hanggal néztem, de most belenéztem magyarul is, hát Jay magyar hangja szvsz nagyon gyenge, szerintem ilyen sorrendben jönnek az általam ismert hangjai: eredeti, Alföldi Róbert (ő a Clerks-ben szinkronizálta), és utána Rába Roland. A magyar szinkront amúgy se bírom, Clerks-ből pl. az egyik legjobb poént hagyták ki.
A filmre visszatérve ismét csak azt tudom mondani hogy állat, Kevin Smith iszonyat pihent arc lehet (a sima poénokon kívül még a filmes utalások is marha jók voltak), a többi filmje közül melyik ami még hasonló kaliberű?Threesome: hát, 12-13 évesen jót lehetett röhögni pár obszcén poénon, de mai szemmel már elég gyenge volt...
-
madgie
titán
-
bAtt001
addikt
-
Integra
titán
-
Arnold2
őstag
-
Integra
titán
-
Froclee
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
törölt tag
-
Kassadin
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
Kassadin
addikt
Vonzod a hülyéket, ennyi. Nagyon ritkán akadok össze debilekkel, mondjuk moziba sose premierre meg sose "népszerű" időpontban megyek. Battle LA-t is késő este néztem meg a mom parkban, mondhatom hogy nem voltunk sokan. Szerinem függ az ember szerencséjétől is hogy milyen embereket kap maga mellé...Vagy még megoldás hogy mentek 8-an és körbeülnek téged...

-
Apollyon
Korrektor
Ha tudsz, meg kell próbálni mások számára lehetetlen időben benni. Pl délelőtt 10.30-as vetítésekre, hétköznap is akár.
Nekem szerencsém volt eddig, túlnyomórészt mindig tök üres a terem, mert vagy ilyentájt nézünk filmet, vagy jó későn nézzük meg, mármint dátum szerint amikor még épp hogy műsoron van, a csürhe általában nem néz "régi" filmeket.Továbbá a feliratost sem szeretik, régebben mindig a MOM parkba vittem az épp aktuális nőmet, ott sem szokott tele lenni a terem a feliratos vetítéseken.
Hja és ha olyan szituba kerülnék mint Te, akkor először nyugodtan, illedelmesen rászólnék, ha meg még ő küld el, akkor meg olyan hangosan rákiabálnék hogy mindenki más is hallja, ez jó megalázó lenne számára, és nagy valószínűséggel abbahagyja.

ON: Ma előkapartam az Alien 4 DVD-met, nosztalgia feeling egy kissé.
A jövőben már nem lehet számítani Alien-szerű filmekre? Az AVP sorozat / koncepció nem igazán jön be. -
AkosL
aktív tag
-
Arnold2
őstag
-
mephi666
nagyúr
te sem tudod, mi a jó...
...ha megnéznél pár ilyen filmet, akkor utána tudnád, mert lenne elég erős viszonyítási alap
...és ezeken a filmeken még szórakozni/röhögni is lehet... vannak sokkal rosszabbak is#28925: és azért a piranha3d-ben vannak cs*cs*k is bőséggel, ez sem elhanyagolandó

ui: van csomó film, amin még ennyit sem lehet szórakozni, mert komolyan is gondolják az egészet... ezek már a szánalmasan sz@r filmek... az ilyen piranha-s baromságok meg viccesen sz@rok, tehát szórakoztatnak... és az is lehet, hogy ezeknek nagy részét olyan céllal nyomják, hogy görbe tükröt állítsanak a jelenlegi filmipar elé
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

miert emlekeztem en masra...
lehet aludni kene mar akkor

MOM-ban ha nagy piát veszel, akkora a tartó átmérője pont, mint a poháré, foghatod kézben... A helyzet az, hogy szar az összes. Euro még vezet annyival, hogy csendes, és sosincs tömeg(nem tudom, hogy nem csődölt még be az egész komplexum amúgy, haverral úgy véljük, hogy a a lenti SPAR hozza a bevétel 90%-át). A poharas incidenst leszámítva a MOM volt a kedvenc, mert eszméletlen jó volt a belső tere, konkrétan zéró ember volt általában, és a filmlistája a legjobb volt, itt 95%-ban volt feliratos, eredeti nyelv. Ma már se a filmlista nem tuti, se a belső tér, átépítették, és mocsok szar lett.

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

kb 10 percig nem tudtam elkapcsolni a sokktól és csak ennyit tudtam reagálni:
én is így gondolom, hogy nem maradtam le semmi jóról

A filmre visszatérve ismét csak azt tudom mondani hogy állat, Kevin Smith iszonyat pihent arc lehet (a sima poénokon kívül még a filmes utalások is marha jók voltak), a többi filmje közül melyik ami még hasonló kaliberű?