Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Jhonny06
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
The hole
egyszernézős kis muvi...semmi nincs benne, ami megmaradna az emberben akár 10 percre is...
4/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Vertigo18
addikt
Ha valaki még egyszer szídja a tökfőzeléket, az adminok korlátozzák a jogainkat, és innentől csak Asylum filmeket nézhetünk, és csak azokról írhatunk kritikát egy hónapon keresztül!
Egyébként meg tökfőzelék csirkepörkölttel rulezzzz!!!!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Chosen
addikt
Moneyball - Pénzcsináló
Jó film, egyszer meg kell nézni. Többet is mondanék róla, de az már spoiler lenne.
8/10
Ui: Angolul ajánlom, szvsz gyenge Brad Pitt magyar hangja ehhez a szerephez.
Ui2: én is sokat halogattam attól tarva, hogy túlságosan a a sportról fog szólni a film, de pozitívan csalódtam, jól volt balanszolva, nem kell tőle félni.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz Tothgera30 #43990 üzenetére
Szerintem minden normális ember körettel eszi. Én nem.
-
varsam
őstag
csak a rántott hús
(#43976) ch003067 és (#43977) xxxthrief
Mióta láttam a trailert azóta várom. Végre valami rendes valóságalappal rendelkező film. Elvileg ex és aktív szolgálatot végző navy seal katonák játszanak benne, akiknek van közük a dolgokhoz és nem egy mission impossible szintű fos lesz.
Amint megnézem a filmet, biztos írok majd róla pár sort ide. Ha minden igaz akkor tegnap jelent meg amcsiba, úgyhogy várom a "kölcsönzőbe" vagy moziba
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Na megnéztem a Drive-ot. Mit kellett volna benne megérteni? Nekem csak egy sima filmnek tűnt,ahol a srác megöl pár csávót.
-
Realradical
őstag
Tower heist 10/5 Félig alva elmegy. Nem vártam, hogy középszerű alakításokat fogok látni, mert jó a stáblista, de elég semmilyen volt az egész.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #43972 üzenetére
nem láttad a Pite szinkronos trailerjét?
CC-ben kimaradt ez a Contraband, de januári a film úgy látomGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Safe house - 8/10
eurocenterNa, azt kaptam, amiért fizettem. Pont ezt vártam, se többet, se kevesebbet. Sőt, a meztelencsiga(alias Ryan Reynolds) nem is volt olyan suta, egész ügyes volt. Patent kis akciófilm, ezt kell csinálni. Denzel szokás szerint király volt.
Az előzetesekkel újabban nem találkozom, a ritka mozizás miatt, de amennyi szarszemét van, nem is baj. Ez az Éhezők viadala is egy díjnyertes szemét, falra mászom az ilyen szaroktól. Néha már azt hiszem, hogy az elmúlt néhány évtizedben megcsináltak mindent, és nem tudnak újat/értékelhetőt készíteni. De aztán jön egy ilyen tréler, és akkor úgy érem, hogy van még remény, a filmek örökké élni fognak. Meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
heihachi
addikt
Real Steel - Hosszú, unalmas, kiszámítható, rendkívül bugyuta, a bunyók nagyon gyengék és sablonosak, a főszereplők nem igazán szerethetőek, de legalább nem fizettem érte a moziban.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Huma
addikt
Nekem ez a kedvenc fiús filmem: [link]
Ne tévesszen meg titeket a címe. Vígjáték.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
kmisi99
addikt
tudtok most hirtelen valami jó filmet ajánlani amit társaságban nézhetünk? 4 en vagyunk itt fiúk és kéne valami jó film amit elnézhetünk
-
varsam
őstag
Act of Valor című film nem tudjátok mikor jön hozzánk mozikba?
-
Tothgera30
Ármester
One week (Egy hét) - 9/10
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Huma
addikt
válasz xxxthrief #43961 üzenetére
Játékosból van egy halom. Írd be a keresőbe, hogy milyen stílusút keresel, plusz azt hogy játék vagy egy konkrét nevet. Pl fps, stratégiai, stb.
Olyan topicot nem találtam ahol ömlesztve, nagytételben foglalkoznának az összes stílussal.
Talán ez az egyetlen kivétel.Más:
Megnéztem tegnap a Köpök a sírodra című filmet.
Nem lett olyan rossz.Spoiler!
Szerintem a csaj szenvedéseit kicsit elhúzták, lehetett volna rövidebb is.
A bosszú módja elég fain volt. Rögtön szerelmes lettem a csajba.
Mondjuk szerintem kicsit túlreagálta a dolgot. Bántani azokat a jóravaló embereket...[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
madgie
titán
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, ugyanazt a könyvet dolgozták fel, de - szerintem - a svéd verzió sokkal jobb, mint az amerikai. Ráadásul a svédek már megfilmesítették a trilógiát, azaz tovább lehet nézni, nem kell az amcsikra várni.
(#43953) madgie ezt nem hiszem el, a végén olyan változtatás van, amiből nekem az jön le, hogy azért tették bele, hogy ne tűnjön szolgai másolásnak az egész film.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Realradical
őstag
Legend
Gyerekkorom nagy meséinek egyike. Majdnem olyan jó még így sok év után is, mint emlékeztem. Persze a Fantasztikus labirintust nem übereli. Nem pontozok, mert ott van a nosztalgiafaktor. A szinkron fájdalmasan rossz...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
rt06
veterán
válasz leslieke #43950 üzenetére
"Előbb svéd filmet kell látni és csak utána az amerikai változatot."
miert?
nem a sved film feldolgozasa az amerikai film, hanem ugyanazon konyv adoptacioja, mint a sved filmPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kassadin #43949 üzenetére
- The Girl with the Dragon Tattoo
Előbb svéd filmet kell látni és csak utána az amerikai változatot.- In Time
Jó alapötlet, de lehetne jobb a kivitelezés.- Moneyball
Ez szerintem nem egy izgalmas film.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kassadin
addikt
válasz HollyBoni #43947 üzenetére
Ami borzalmasan megosztotta a topikot, az talán mostanság a Drive.
Ma a Safe House-t néztem meg, jó kis popcorn. Ami fent van a listámon, de még nem láttam, viszont jókat olvastam róla:
- Man on a Ledge
- The Girl with the Dragon Tattoo
- Muppets
- 50/50
- Moneyball
- In Time
- Real Steel
- Incendies -
HollyBoni
veterán
Mostani filmekből mit érdemes megnézni? Mondjuk ami kijött az elmúlt 3 hónapban,na meg van belőle valamilyen rip.
-
leslieke
Jómunkásember
A Man on a Ledge milyen film? Megéri megnézni?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kassadin
addikt
Safe House
MoziNagyon jó volt, végig leköti az embert. Ajánlom megtekintésre mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Köszönöm az ajánlásokat!
Még egyiket sem láttam. Honnan tudtátok? Kémkedtek utánam?Az első kettő különösen ígéretesnek tűnik, de a The Hole-t is mindenképp megnézem.
ui: (#43932) leslieke: A te ajánlásod különösen szívet melengető volt. Különösen pirossal, de link nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
leslieke
Jómunkásember
-
Huma
addikt
Nincs valakinek ötlete mit nézzek? A fal és a tükörképem már megvolt. Most már valami film jöhetne. Valami olyan filmre gondoltam ami 2000-2012 körüli, (2012-nél lehetőleg ne legyen újabb. )jó és még nem láttam.
-
rt06
veterán
válasz kovsol #43908 üzenetére
bar kicsit mas, nekem egyik menekulos, jovoben (amikor keszult, ez egy alternativ jovo volt) jatszodo filmem az escape from new york
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
válasz Kassadin #43926 üzenetére
Hajlok a felé, hogy a régebbit nézzem meg. Olvastam pár negatív jellemzést az újról. Pedig a színészek jók benne.
(#43927) littlelion21: Akkor lehet, hogy kihagyom. Ez a metrós eltérítés amúgy is hülyeségnek tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Meg akarom nézni a Hajsza a föld alatt című filmet. Van itt aki látta a 1974-es és 2009-es verziót is? Kíváncsi volnék a véleményére.
-
Huma
addikt
válasz xxxthrief #43920 üzenetére
Van amelyikhez elég egy szemüveg is.
Ha jól tudom akkor pl a piros/kék szemüveghez elég ha a filmanyag úgy van elkészítve.De ez az ősrégi módszer. A modern 3d-hez mindenképp megfelelő megjelenítő (TV, monitor) kell.
(#43923) kovsol: Szerintem az összes fajtától kifolyik az ember szeme.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz kovsol #43918 üzenetére
csak viccvót'
Gyorsan tedd be utána a 28 héttel később-et is!
Még egy baromi jó Lock-Out előzetes.
szerk.: látom hasonló stílusú filmet keresel, ha bírod a ZS-t, ajánlom a Fortress 2 - Pokoli Űr c. mesterművet Christopher Lambert-el Amúgy ordenáré szar a film, de pont ezért jókat lehet rajta röhögni.
[ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
Ha 3d-t akarok nézni ahoz feltétlen szükséges 1 3d-s monitor?? vagy elég 1 szemüveg is?
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
kovsol
titán
válasz littlelion21 #43916 üzenetére
Star Wars, 28 nappal később, Legenda vagyok, Gladiator, Alien filmek és könyvek, Az ember gyermeke, Gyűrűk ura, Matrix, Underworld, Kaptár, Kedvencek temetője... de még sorolhatnék vagy 20 filmet ezek mellé, ezek azok a filmek amit bármikor szívesen megnézek.
Gyorsan fel is írom, hogy meg kell néznem a 28 nappal későbbet 1080p benMost meg a The.Amityville.Horror.2005 van terítéken
Firefly+serenity pont most volt múlt héten megnézve azt hiszem negyedszer
The road az jó tipp, nem láttam még.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
littlelion21
addikt
Shark Night 3D
Semmi gore, semmi csöcs, semmi kikacsintás. Komoly filmként meg igen szar alkotás.
David R. Ellis az olyan szórakoztató darabok mint a Final Destination 2 vagy a Snakes on a Plane után hogy süllyedt idáig...
A technikai apparátust leszámítva nem sokkal több egy Asylum-produkciónál.25%
kovsol: meg se merem kérdezni hogy mi a többi kedvenced
btw, a Lock-Out jónak ígérkezik.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Kassadin #43911 üzenetére
Pandorum az egyik kedvenc filmem, ehhez hasonlóakat sajnos nem nagyon csinálnak
A többi is jó film, sajnos mindet láttam már(#43910) zetecR ezt lesd meg, ugyan az a film, de más trailer jót röhögtem rajt, lesz bent humor is rendesen
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Kassadin
addikt
válasz leslieke #43907 üzenetére
Látványosnak látványos volt az első rész is, aztán attól még nem lett egy kiemelkedő film.
kovsol: Űr témára: Pandorum, a Moon meg egy kicsit másabb, mint amit írtál, de szvsz kiemelkedően jó film.
Római korra: Gladiátor, A sas, A kilencedik légió, Ben Hur(), meg van még pár biztos.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
nem volt gyenge az biztos
MS One: Maximum Security - Official Trailer #2 (2012) [HD]
Ehhez hasonló film van ami már kint van? Szeretem az ilyen űrben/jövőben játszódó filmeket amikor ki akarnak szökni valahonnan vagy bejutni De ehhez a titánoshoz hasonlót is tudtok mondani esetleg ? Most néztem meg a Róma két évadját és tök ráhangolódtam erre az ókori világra mostMay the Force be with you!
-
tween
őstag
-
Viszlát
addikt
válasz Jhonny06 #43873 üzenetére
Nekem pontosan ennyit ér, egy hajszállal se többet, ezért én kérek elnézést. Sajnálom, hogy számomra ennyire semmitmondó volt egy neked tetsző film, hidd el, ettől se kevesebb, se több nem lett az alkotás, teljesen felesleges emiatt rágódnod.
Tibi: az egy dolog, hogy mit vittek vászonra és mi volt az elképzelés, ettől még marad ugyanaz a fantáziátlan kliséhalmaz, ami. Seth csávó meg olyan amilyen, egy karaktert képes hozni, vannak pár milliárdan akik még ennyit se. Amúgy meg csak szeretne olyan jóképű lenni, mint én.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Tothgera30
Ármester
Toyboy kivégezve! Nagy film, néhány hibával, az eleje nagyon nyüszített, a vége viszont ütősre sikeredett. Viszont pár filmbeli baki nem hagy nyugodni, de ezt meghagyom másoknak. Számomra 7/10-et ér, de az eleje sokat ront, csak amiatt.
Most nekiülök az One week-nek (Egy hét). Nagyon közel áll hozzám ez a daganatos betegséggel, motoros, túrázós téma, van pár hasonló könyv/film, ezért úgy érzem érdemes megnézni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Huma
addikt
Intouchables. Megnéztem. Jó volt. Az első fél órában nem igazán tudtam szubjektíven nézni a filmet mert a néger főszereplő eléggé antipatikus volt a viselkedésének köszönhetően. Azonban utána valahogy túl tudtam lépni ezen és azt kell hogy mondjam nem volt rossz film. Egy 7 pontot megérdemel.
-
xxxthrief
aktív tag
válasz littlelion21 #43900 üzenetére
Ez Egyenlő a "fuss forest fuss" -al
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest