- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
mondomén
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
vzsryl
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
antikomcsi
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
antikomcsi
veterán
-
Integra
titán
-
janos666
nagyúr
Riddic nekem olyan, mint Jézus pengékkel. Őszintén imádom.

(#48813) TESCO-Zsömle
Rég megvan! The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
Az Assault on Dark Athena nem sokat tesz hozzá a történethez, viszont érdemesebb azt beszerezni, mert benne van az első játék feltupírozott változata (és extraként a Dark Athena story) is. -
rt06
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
-
Viszlát
addikt
-
rétisün
veterán
-
pohár
félisten
-
törölt tag
-
adalbert1
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
adalbert1
veterán
Nálam is elég előkelő helyen van... Mondjuk a La Haine is nagyon jó (nekem talán jobban is tetszik), ezt pl. szeretem szinkronnal is nézni.
War Horse: voltak benne nagyon jó jelenetek, és a kivitelezés is igényes volt. Számomra mégse olyan erős mű, mint Spielberg pár korábbi filmje (igazából a legnagyobb problémája az, hogy olyan nagyszerű filmekhez volt köze, amiket nehéz felülmúlni), de mégis egy kellemes mozi.
Piranha 3D: ha ez 5.8-on áll az imdb-n akkor milyenek lehetnek a 2-4 pont között álló hasonló filmek?
Persze volt benne pár jó jelenet, kitekintések más filmekre, ismerős szereplők a vásznon, és szerencsére nem is akarta túl komolyan venni önmagát.A két film megtekintése után azon gondolkoztam, hogy vajon egy Jaws remake (akár Spielberggel) milyen lenne a mai technológiai színvonalon... Attól tartok, hogy a látvány biztos jó lenne, de hangulatban nem hiszem, hogy felérnének az eredetihez.
-
dokee78
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
rt06
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
-
mondomén
őstag
-
törölt tag
-
Viszlát
addikt
Azért én kíváncsi lennék, ha nem spanyol nyelvű lenne a Torrente, hanem angol, akkor is ennyire elégedettek lennének-e a népek a fordítással. Merthogy engem például az idiótán kiválasztott szinkronhangoknál sokkal jobban bosszant a sokszor hihetetlenül amatőr fordítás. Kedvenc példám a Sziget, amit hivatalos fordítással láttam moziban: a "dude"-ot sikerült a hölgynek dúvadnak fordítani.
-
pohár
félisten
-
Kassadin
addikt
-
Malachi
veterán
-
chubii
senior tag
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
-
Viszlát
addikt
Utólag már én is úgy véltem, hogy túlságosan jószívű voltam a négy ponttal.
Amúgy ha belegondolsz, az igazi színészeknek voltak a legkisebb szerepeik, leszámítva Michelle Pfeiffert és Hilary Swank-ot. De Niro, Berry, Belushi, Elizondo csak másodperces jelenetekben voltak.Egyébként meg egy Charlie Sheen dublőr, egy lófejű szingli, egy nyálgép, egy vegasi nyálgép, egy megbukott szőke orvostanonc és az Ally McBeal forgatásáról visszamaradt Bon Jovi* vitték (volna) a prímet. Ilyenkor látszik igazán, hogy mennyire más a TV és a mozi...
* tudom, hogy az Bostonban játszódott, de a poén kedvéért, na.
-
Viszlát
addikt
-
mephi666
nagyúr
a slusszpoén nálam az volt, hogy a vésés/csavargatás/rángatás közben lepattogott pár darab a fogamból: doki mondta, hogy 1 kisebb szilánk, de szerinte nem okoz majd gondot... karácsonykor jött az első meglepetés: kilökött egy termetes darabot magából az ínyem félig, amit kis segítséggel kiszedtem, majd pálinkával fertőtlenítettem magam
...kb 1.5mm x 4mm-es darab volt... aztán február elején éreztem, hogy mintha megint jönne valami az ínyemből és akkor egy jóval kisebb darabot lökött ki... aztán 2-3 hete kijött egy 3. is, amire szerintem azt hihette a doki, hogy csak az maradt benne
...ja az egész úgy kezdődött, hogy lyukas volt a fogam, de nem fájt... szeptemberben szépen betömettem, csak jól elcseszte egy vén f@sz az sztk-ban, aztán jól begyulladt 1-2 hónap múlva
ez a fiatalabb srác úgy kezdte, hogy "nem szívesen húzná ki röntgen nélkül meg a lidocain-nak is pár perc kell: röntgenezzük" ...aztán végigmutatta, hogy mi volt a gond: nem tisztította ki az a barom, jól rátömött, ez meg úgy begyulladt, hogy hörcsögfejem lett... egy ideig nincs kedvem fogorvoshoz menni: akkor megyek majd, ha fáj... pedig van vagy fél tucat lyukas fogam, de nem érdekel (nincs szerencsém fogdokikkal) -
mephi666
nagyúr
húzták november végén: hiába kaptam lidocain-t, szó szerint fél órát szenvedett a fogorvos (aki mellesleg egy ránézésre jó erőben levő 30körüli srác volt), mire ki tudta rángatni a bal felső 6ost és a végére rendesen kiment a hatása... véste, rángatta és 3-4-szer leült pihenni, mert egyszerűen alig bírta már... asszisztens csaj viccelődött is vele, hogy "mi lenne, ha nem is járna gyúrni"?
kemény volt nagyon, de inkább kibírnám még egyszer ezt a fél órát, mint ezt a 100perc szenvedéstkeresek egy filmet, amin tegnap agyaltunk barátnőmmel, de nem jutott eszünkbe... egy csaj a főszereplő, aki azt hiszem véletlenek folytán elteszi láb alól sorban a szomszédait(?), meg aki beesik hozzájuk... aztán a pincében húsdarálóval szépen feldolgozza az áldozatokat, a maradványokat bedobozolja és pakolássza a hűtőládába, szép nagy dobozokban
...meg talán a kutyával és a családdal megeteti az áldozatokat? ...először a "titkos gyilkos mama"-ra gondoltunk, de az más... ez mintha valami német film lenne -
koxx
MODERÁTOR
-
adalbert1
veterán
Azt hittem hogy ez az arckifejezés a karakterhez tartozik a lánynál.
Én ezután tervezem a svéd változat megnézését, kíváncsi vagyok hogy milyen élmény lesz. A probléma hogy a story azért elég sokat számít az összhatásból ennél a filmnél, így hogy ismerem már biztos nem lesz akkora élmény.
A svéd és az amerikai változat ugyanott ér véget? Mert akkor lehet hogy egyből a második és harmadik résszel kezdem.
Ja, aki még nem látta azokat ne nézze meg az imdb adatlapját a két filmnek, én belefutottam egy számomra baromi nagy spoilerbe. -
koxx
MODERÁTOR
-
hoffman_
nagyúr
Hát, én véleményeztem nem rég, nem jött át túlzottan. Tipikusan az a film, amit 10 emberből nagyjából 1-2 tart jónak, és amennyiben 2, úgy a második ember csak nagyképűségből, hogy ő milyen jó filmkritikus. Érdekes. Én asszonnyal néztem, neki talán még jobban is tetszett mint nekem. Nem mondom, hogy megbántam, attól azért messze volt nagyon, de újranézni se fogom szerintem.
-
hoffman_
nagyúr
-
Huma
addikt
Ez nem igaz. Egyik sem. De inkább nem kezdeném újra a vitát. Pár hónapja már ki lett vesézve a téma.

Sajnos igazán jó sci-fi szinte csak könyv formájában található meg. Mint ahogy jó fantasy is szinte csak a könyvlapokon létezik. Bár szerencsére itt van nekünk a Gyűrűk Ura ami bebizonyította, hogy lehet jó fantasy filmet csinálni.

(#44095) leslieke: Hozzátenném, hogy jótól lopni nem bűn.

A gond ott kezdődik mikor egy halom bűn rossz történetből lopkodják össze a bűn rossz elemeket és összegyúrják egy giga bűn rossz filmmé amit felturbóznak grafikailag. -
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
rt06
veterán
-
Vertigo18
addikt
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
-
Pitterix
őstag
-
Vertigo18
addikt
-
rétisün
veterán
-
tween
őstag
-
somasz
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
én is, én is!..

én '79-es kiadás vagyok, nekem, sose felejtem el, az alienről mindig a sulis csillagásztábor jut eszembe és mindig az is fog
kinn a határban, egy utmenti kis ház, ami az iskola tuladonában volt, a kisdiákok oda bicikliztek ki péntek délutánonként, ha tüskevárasat akartak játszani, este/éjjel meg ment a kukkerolás a tiszta égbolton
azon az éjszakán láttam először szinte egészében a tejutat és miután meguntuk a bámulását meg már fáztunk is, bementünk a hetedikes meg nyolcadikos kockákhoz, akik videóztak művelődés helyett. alámondásos horrort néztek.. a "bolygó neve halál"t. őrület volt...
-
zoltanz
nagyúr
Én ettől nem aludtam gyerekkoromban (9 évesen) 1983:

A messziről jött ember (L'homme De La Nuit) 1972
André "szelleme" a kastélyban kísért. Szeánszok, lánc csörgés teszi idegtépően félelmetessé a sorozatot. Aztán kiderül, nem is szellemről van szó, hanem André bátyja Jacques zárta őt be, elhitetve vele hogy a pokolra jutott (és emiatt kísértenie kell) . André félig vagy teljesen megőrül a kastéy pincéjében, ám a titok lelepleződik, mikor megtalálják.
Ugyanaz a Michel Wyn rendezte, aki a Látogatók c. sorozatot is. -
Integra
titán
az a baj, hogy ma már csak a pénz számít. egy 18+ film soha nem hozza be azt a 150 millát amit eltapsolnak rá. kell a gyerek, tehát besorolás nélküli lehet csak a film. lásd expendables2. nem is fogom moziban megnézni, nem gyerekfilmre akarok beülni, azok nézzék a teletábbízt, vagy otthon a szülőkkel dvd-n.
-
kenwood3
addikt
-
adalbert1
veterán
-
adalbert1
veterán
Nekem is az Alien volt a legparásabb gyerekkori élményem.
Barátnőm is odavan ezért a sz.rért, múltkor meg is nézte a legfrissebb részt. Én sikeresen kitaláltam egy rakást kifogást hogy ne kellejen a szobában se tartózkodnom, az idő többi részében pedig neteztem, de néha még így is sok volt. Ennél még az is jobb mikor a Gossip Girlt nézi.
koxx: előbb-utóbb sort kerítek rá, de nálam ez tipikusan az a film amit valahogy sosincs kedvem elkezdeni. Tegnap is megnéztem inkább 3 másik filmet, de ahogy fogy a lista, úgy jutok hozzá egyre közelebb.
Tower Heist: üdvözlöm a magyar cím kitalálóit, abból (Hogyan lopjunk felhőkarcolót) és a plakátból én sikeresen valami másra asszociáltam (mondjuk valamilyen úton-módon megszerzik a felhőkarcoló tulajdonjogát, stb. - habár erre nehéz lenne egy vígjátékot felépíteni
). A film igényesen kivitelezett, de elég gyenge anyag. Érdekes volt azzal szembesülni hogy Matthew Broderick és Eddie Murphy is mennyire le van öregedve a fiatalkori sikereikben lévő önmagukhoz képest (legalábbis nekem mindig a 80-as években készült filmjeik ugranak be róluk: Ferris Bueller's Day Off, 48 Hrs., Trading Places).Casualties of War: ez egy fokkal jobb volt, de ez is bőven középkategória (igaz inkább a teteje fele). Itt meg az az érdekes, hogy páran mennyire fiatalok voltak, Ving Rhames-t fel se ismertem, csak miután láttam a stáblistán a nevét akkor esett le hogy ő is benne volt.
Heartbreak Ridge: ez viszont tetszett, egész szórakoztató volt. Clint Eastwoodnak jól állnak az ilyen szerepek, kár hogy nem igazán van hozzá hasonló a fiatalabb színészek között.
-
darál0w
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
Na ja, én amúgy is eng-dub-gay vagyok. Meg Russel hangja tényleg király, az is fontos. Bár Samuel L. Jackson-és is, és a Ponyvaregénnyel mégis csodát műveltek a magyarok, de hát ez a ritka kivétel. Csoda, hogy az Üvegtigris 3-at nem angolul láttam
(megjegyzem, angol felirat volt a moziban
) -
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Igen, ez copás lehet
Enyim csak 13giga volt, ehhez akartam szedni 1080p sub-ot, de 5 darabban volt mind, olyat én meg még nem láttam, aztán kapcsoltam, hogy hátha van gyári sub az mkv-n. Volt
Szóval bemákoltam. De amúgy egy szimpla 720p sub nem lenne elég? Az van sok, egy próbát megérhet.mod:
Azt én is megtaláltam, az nagyon vad

-
pohár
félisten
nálunk a lakásban a legfejlettebb képalkotó eszköz az én Samu 2233BW monitorom

4 crt tv, szóval a minőségi filmezésről lövésem sincs, csak néha mikor betévedek a MM moziszobájába, na ott a bokám lefosom kb
House-osok: új rész megvolt? hihetetlen nagyokat nevettem rajta

van egy olyan érzésem, hogy a Man On a Ledge feliratos lesz, a trailer is az volt a moziban, na meg ez az új idióta törvény is csak tetézi a bajt

-
Inarus
addikt
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
Huma
addikt
-
hoffman_
nagyúr
képileg nem volt hibátlan, de hangban eléggé ott volt a szeren
Koncertfelvétel esetén ez még elfogadható
Én írtam is régebben, hogy a sokadik újranézésnél a Dark Knight-ot nagyon tuti hangrendszer mellett néztem egy régi nagy plazmán, és az is új élmény volt. El tudnék képzelni(sőt meg is tettem már sokszor
) egy jó hangrendszert, de már így is túlnyúltam a takarón, panaszra nincs okom 
janos666:
Még nem voltam IMAX-ben(többiben igen, rakásszar mind), de aki volt, az mind ódákat zeng róla, itt és a baráti körömben is, annyira rossz nem lehet. Ellenben a 3D tévékkel, amikből láttam sokat, de meggyőző csak nagyon kevés volt. Bár plazmán még szerintem nem is néztem 3D-t
De én nem vagyok a 3D híve alapvetően, 1080p@english DTS és köszöntem. -
hoffman_
nagyúr
Egy jó 50"-es plazmán otthon minden jobb
Az összes 3D-t kenterbe veri, még akkor is, ha csak 2D-t tud, kivéve persze IMAX. Vidéki mozikkal nincs tapasztalatom, de a pestiek jók-jók, de nem nagy durranás egyik se, sőt. Egy átlagos 42"-es plazmával és egy snassz 2.0-val mondom, hogy nagyobb élmény lehet a filmezés otthon. -
darál0w
Jómunkásember
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Persze volt benne pár jó jelenet, kitekintések más filmekre, ismerős szereplők a vásznon, és szerencsére nem is akarta túl komolyan venni önmagát.

de összességében tényleg jó kis film.