Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz dipeti #41511 üzenetére
Én utáltam azt a filmet Kétségkívül, úgy gondolom, hogy szakmailag ott van a szeren, de hogy még egyszer meg nem nézem az biztosabb, mint a halál
Archanon:
Ezt pont a sok japán után mondod? Fura, meg kell hagyni A filmek döntő többsége(8-90%) jobb eredeti hanggal, esetemben többnyire angolul.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Archanon
őstag
válasz dipeti #41511 üzenetére
Én filmeket mindig magyar szinkronnal nézek, valahogy jobban áll a fülemnek. Próbálkoztam régebben original angol szinkronnal, de a legtöbb úgy hangzik, mintha nem lenne újraszinkronizálva (akár egy magyar gagyisorozat), és tiszta rossz a minősége. Persze ezzel nem azt mondom, hogy gagyi az original, pusztán nem állt még rá a fülem... mondjuk azért a magyar szinkron se sikerül mindig jól.
Ugyan már tervezgetem, hogy a kedvenc filmjeimet újra kéne nézni egyszer eredeti hanggal, mert mégiscsak kíváncsi vagyok rá (+jó nyelvtanulásnak is), de az anyanyelvem mégiscsak jobban cseng.
Black Swan-t emlékeim szerint én is 9-re értékeltem, noha magyar szinkronnal láttam (azt is). Nagyon (nagyon) jó film. Újranézésre van nálam is ítélve (ezúttal angolul).
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
madgie
titán
-
Huma
addikt
válasz dipeti #41497 üzenetére
Annál nagyobbat üt a dolog minél váratlanabb és minél többet kell rá várni.
Sok olyan film van ami arra épít, hogy megszerettet az emberrel egy-két karaktert majd váratlanul meghal/nak. Sokkal nagyobbat üt mint amikor percenként hullanak az emberek.
Arra a jelenségre épít, hogy nagyjából senkit sem érdekel ha hallja hogy épp meghalt 1e kínai a világ túlfelén, de ha mondjuk az egyik szülőjéről kapja ugyanezt a hírt akkor az már teljesen más tészta.Az Irishmanban egy olyan karaktert alkottak meg aki nem a szokványos lelketlen bűnöző ezért nem annyira antipatikus.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dipeti #41393 üzenetére
ahh, ezért néztem én is csak
gyönyörű magyar lányok, főszereplőnek meg berakják ezt a gagyit picsát
jó, a segge ott van, de akkor is.. szégyen
és ahogy olvastam a minap, már a machete-s faszi új filmjébe is beszopta magát... hogy lehetséges ez, azt elmagyarázhatná már valaki a naiv arcomnak, igazán -
rt06
veterán
válasz dipeti #41383 üzenetére
keszul belole az amerikai verzio is (a konyv, nem a film alapjan)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
pohár
félisten
válasz dipeti #41362 üzenetére
használnak még T9-et az emberek?
én mindig is rühelltem, abban a másodpercben kikapcsoltam ahogy kézbe vettem a telefont, lehetetlen sms-t írni vele, meg úgy mást isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Archanon
őstag
válasz dipeti #41360 üzenetére
Lehet meg kéne néznem őket ismét, régen láttam már. Viszont tervben vannak az eredeti japán részek, nagyon kíváncsi vagyok, miből gyártottak az amerikaiak.
#pohár: ....
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
pohár
félisten
-
Apollyon
Korrektor
válasz dipeti #39308 üzenetére
Oké, The Island, Logan's Run (1976) SPOILER következik
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Mindkét film arról szól hogy embereket tenyésztenek arra, hogy a beteg embereknek legyen kitől szerveket kapniuk. Egyéb mód nincs értelme az életüknek, nem kezelik őket embereknek. IMDB Logan's Run tartalom: An idyllic sci-fi future has one major drawback: life must end at 30.
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
Hoppá, tehát ugyanaz mint a never let me go-ban. Oké, novella alapján íródott 2005-ben. A Logan's Run '76-os. Tehát a never let me go ALAPJA is nyúlás. Szóval: Your argument is invalid.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz dipeti #39300 üzenetére
Mint írtam nem a happy end hiánya volt a baj, sőt. Másfél óra alatt megtudjuk egy pletykáról, hogy az valóban csak pletyka volt, és úgy hal meg benne mindenki ahogy azt végig lehetett tudni. Semmivel nem lettünk előrébb, se hátrébb, semmilyen tanulság sincs benne, egy semmi az egész. JAJ DE JÓ FILM.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz dipeti #39297 üzenetére
Mivel egy **** film volt, ezért direkt spoilereztem el és megmentettem másfél órát annak az életéből aki arra vetemedne hogy megnézze, úgyhogy illik ezt nekem megköszönni
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
pohár
félisten
válasz dipeti #38385 üzenetére
a 3. csaj melyik lenne? a csokicsaj?
ennek a kis picsának de gyönyörű arca van még mindig, aah... meg a főszereplő csajnak is, spriccehehehehee, nincs mit
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Huma
addikt
válasz dipeti #38113 üzenetére
Egy Faun labirintusa féle filmet nem is lehet osztályteremben megnézni.
Egy ilyen filmhez nyugodt légkör, csend és beleélés kell.
Ha a belemélyedsz a filmbe akkor rájössz, hogy sokkal többről szól mint "hülye szörnyekről".
Most nem akarok spoilerezni, ha egyszer rászánod magad és megnézed akkor rá fogsz jönni, hogy miről is van szó.
Maga a film dráma. Ha nem szereted a drámákat akkor ne nézd meg, de ha igen akkor érdemes rászánnod másfél órát az életedből.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
TazLeacher
nagyúr
-
janos666
nagyúr
-
Kassadin
addikt
válasz dipeti #37789 üzenetére
Nem ismerek olyat, hogy romantikus vígjáték. Fújj.
Nem akarok megint gépelni, szóval belinkelem előző irományom. És még ide írnám a Bad Santa-t is. Ezeken mind lehet nevetni szvsz.
Ezt meg nézd meg, én sírva fakadtam a végére: Knight Rider paródia.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest