- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
dipeti #41511 üzenetére
Én utáltam azt a filmet
Kétségkívül, úgy gondolom, hogy szakmailag ott van a szeren, de hogy még egyszer meg nem nézem az biztosabb, mint a halál
Archanon:
Ezt pont a sok japán után mondod?
Fura, meg kell hagyni
A filmek döntő többsége(8-90%) jobb eredeti hanggal, esetemben többnyire angolul.
-
Archanon
őstag
válasz
dipeti #41511 üzenetére
Én filmeket mindig magyar szinkronnal nézek, valahogy jobban áll a fülemnek. Próbálkoztam régebben original angol szinkronnal, de a legtöbb úgy hangzik, mintha nem lenne újraszinkronizálva (akár egy magyar gagyisorozat), és tiszta rossz a minősége. Persze ezzel nem azt mondom, hogy gagyi az original, pusztán nem állt még rá a fülem... mondjuk azért a magyar szinkron se sikerül mindig jól.
Ugyan már tervezgetem, hogy a kedvenc filmjeimet újra kéne nézni egyszer eredeti hanggal, mert mégiscsak kíváncsi vagyok rá (+jó nyelvtanulásnak is), de az anyanyelvem mégiscsak jobban cseng.
Black Swan-t emlékeim szerint én is 9-re értékeltem, noha magyar szinkronnal láttam (azt is). Nagyon (nagyon) jó film. Újranézésre van nálam is ítélve (ezúttal angolul).
-
madgie
titán
-
Huma
addikt
válasz
dipeti #41497 üzenetére
Annál nagyobbat üt a dolog minél váratlanabb és minél többet kell rá várni.
Sok olyan film van ami arra épít, hogy megszerettet az emberrel egy-két karaktert majd váratlanul meghal/nak. Sokkal nagyobbat üt mint amikor percenként hullanak az emberek.
Arra a jelenségre épít, hogy nagyjából senkit sem érdekel ha hallja hogy épp meghalt 1e kínai a világ túlfelén, de ha mondjuk az egyik szülőjéről kapja ugyanezt a hírt akkor az már teljesen más tészta.Az Irishmanban egy olyan karaktert alkottak meg aki nem a szokványos lelketlen bűnöző ezért nem annyira antipatikus.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dipeti #41393 üzenetére
ahh, ezért néztem én is csak
gyönyörű magyar lányok, főszereplőnek meg berakják ezt a gagyit picsát
jó, a segge ott van, de akkor is.. szégyen
és ahogy olvastam a minap, már a machete-s faszi új filmjébe is beszopta magát... hogy lehetséges ez, azt elmagyarázhatná már valaki a naiv arcomnak, igazán -
rt06
veterán
válasz
dipeti #41383 üzenetére
keszul belole az amerikai verzio is (a konyv, nem a film alapjan)
-
Apollyon
Korrektor
válasz
dipeti #39308 üzenetére
Oké, The Island, Logan's Run (1976) SPOILER következik
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Mindkét film arról szól hogy embereket tenyésztenek arra, hogy a beteg embereknek legyen kitől szerveket kapniuk. Egyéb mód nincs értelme az életüknek, nem kezelik őket embereknek. IMDB Logan's Run tartalom: An idyllic sci-fi future has one major drawback: life must end at 30.
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
Hoppá, tehát ugyanaz mint a never let me go-ban. Oké, novella alapján íródott 2005-ben. A Logan's Run '76-os. Tehát a never let me go ALAPJA is nyúlás. Szóval: Your argument is invalid. -
Apollyon
Korrektor
válasz
dipeti #39300 üzenetére
Mint írtam nem a happy end hiánya volt a baj, sőt. Másfél óra alatt megtudjuk egy pletykáról, hogy az valóban csak pletyka volt, és úgy hal meg benne mindenki ahogy azt végig lehetett tudni. Semmivel nem lettünk előrébb, se hátrébb, semmilyen tanulság sincs benne, egy semmi az egész. JAJ DE JÓ FILM.
-
Huma
addikt
válasz
dipeti #38113 üzenetére
Egy Faun labirintusa féle filmet nem is lehet osztályteremben megnézni.
Egy ilyen filmhez nyugodt légkör, csend és beleélés kell.
Ha a belemélyedsz a filmbe akkor rájössz, hogy sokkal többről szól mint "hülye szörnyekről".
Most nem akarok spoilerezni, ha egyszer rászánod magad és megnézed akkor rá fogsz jönni, hogy miről is van szó.
Maga a film dráma. Ha nem szereted a drámákat akkor ne nézd meg, de ha igen akkor érdemes rászánnod másfél órát az életedből. -
-
-
Kassadin
addikt
válasz
dipeti #37789 üzenetére
Nem ismerek olyat, hogy romantikus vígjáték. Fújj.
Nem akarok megint gépelni, szóval belinkelem előző irományom. És még ide írnám a Bad Santa-t is. Ezeken mind lehet nevetni szvsz.
Ezt meg nézd meg, én sírva fakadtam a végére: Knight Rider paródia.
Aktív témák
Hirdetés
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest