Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz somasz #50091 üzenetére
Szerintem Kate Winsletet leszámítva mindegyik színész zseniális volt. Jodie Foster-t folyamatosan meg akarod fejelni a film közben, annyira ellenszenves, a férje meg a papucs szerepből remekül kilép a film közepére. Én is nagyon jókat mulattam egyébként, pontozásügyileg kicsit magasabbra tenném nálad.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
hoffman_
nagyúr
válasz somasz #48489 üzenetére
Pite 1-2-4, megint Vagy Trópusi vihar, ha még nem volt meg - ha igen, akkor is, elcsépelhetetlen. Vagy a Road Trip(alias Cool Túra) nagyon bitang, én imádom, vagy ez, de ez nagyon beteg
BITBOYS:
Istenemre, én agyaltam neked perceket, az első a Moon volt, de rádkerestem, hogy láttad-e, hasonló kaliberű, érdemes film, nem jut az eszembe
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
gordonfreemN
addikt
-
MmDorian
őstag
válasz somasz #48218 üzenetére
ugyanez, mondtam is a többieknek, hogy túl jó volt a trailer, de sikerült elrángatniuk...
Intouchables
na, itt már más a leányzó fekvése. kifejezetten jó volt, rég nem láttam értékelhető filmet, kicsit földobta a hétvégém. a néger kicsit gyenge volt, de a francia csávó jót játszott.
na a vörös csajról meg ne beszéljünk, lehet, ha ő nincs benne csak egy 8ast kap, de így9/10
------------------------------
Afro amerikai vagy néger, nem az amit írtál.[ Módosította: koxx ]
-
Integra
titán
válasz somasz #48218 üzenetére
ez egy baron film, mégis mit vártál?
polgárpukkasztó és tipikusan a politikusoknak, nagyvállalatoknak és a vallásnak szólt be úton-útfélen, baron ilyen ember, ehhez kellett filmet kitalálnia. ez lett.
a poénok között viszont rengeteg nagyon rendben volt, és célba is talált...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
gyuromoj
veterán
válasz somasz #46798 üzenetére
Gina Carano a Halálos iram 6-ban
Underworld Awakening
Egynek elment... Kate és a bőrrucija remélem még egy rész erejéig visszatér.(a vége alapján)
6/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
hoffman_
nagyúr
válasz somasz #43578 üzenetére
Top Gear is nagy kedvencem(én csináltam neki topicot), de azt elismerem, hogy néha rosszul választanak
mod:
Persze félre értés ne essen, lehet hogy a Top Gearben remekelt, azt sem kétlem, hogy tök jó figura, engem a szerepei nem győztek meg.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
adalbert1
veterán
válasz somasz #42563 üzenetére
Szintén első világháború, és akció is kevés van benne, de szintén nagyon jó:
Paths of Glory (A dicsőség ösvényei).Dirty Dozen: múltkor néztem a Where Eagles Dare-t, és akkor eldöntöttem hogy újranézem a filmet, ugyanis évek óta nem láttam. A színészek jók (legjobban Telly Savalas játéka tetszett, habár kb. ő volt a legérdekesebb karakter is), igazi sztárparádé van a filmben. A Where Eagles Dare nekem akciódúsabbnak tűnt, és a story is csavarosabb, de ennek ellenére szerintem a Dirty Dozen a jobb film (pont valamelyik nap filóztam hogy az átlag akciófilmekben legtöbbször a felkészülési időszak tetszik a legjobban, amíg a csapatot összeszedik, tréningeznek, megbeszélik az akciót, stb - na ebben aztán van bőven mindegyikből ).
-
littlelion21
addikt
válasz somasz #42347 üzenetére
Vagy még: Ellenséges vizeken
-
littlelion21
addikt
válasz somasz #42345 üzenetére
Jó kis filmek ezek
Ezúton is ajánlom a tengeralattjárós zs-kategória alábbi gyöngyszemeit: Halálos merülés 1-2 Michael Dudikoff-al (mindkét remekmű gyönyörűen felhasználja a "Crimson Tide" robbanásait), valamint az Acélcápák-at Gary Busey-valBár festett-szőke srácra nem emlékszek, de a Mélytengeri vészjelzés hasonló történetet dolgoz fel.
-
Huma
addikt
válasz somasz #42340 üzenetére
Én régen a Mélység titkát szerettem. James Cameron már 89-ben is mesterművet alkotott. Mai napig a kedvenc víz alatt játszódó filmem. Az Avatar 2 is ott fog játszódni állítólag. Szóval hamarosan érik a csere a kedvenc kategóriában.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
-
rt06
veterán
válasz somasz #39837 üzenetére
valoszinu ra van egetve, annak meg nem tudsz allitani semmit (maskulonben nem lett volna szukseges a crop)
szerk.: a release amugy megjelenest jelent, es nem tesz kulonbseget a moziban es/vagy a lemezen megjelenes kozott (raadasul imdb-n ide szamitjak a fesztivalon torteno bemutatast is)
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
killerjohn
addikt
válasz somasz #39224 üzenetére
hmm, véletlenül olvastam amit írtál, és gondoltam, hogy végre megkérdezem, habár a sok-sok oszkár miatt eddig nem mertem még senkinek sem feltenni ezt a kérdést...
SPOILER (???)
mi a fészkes fenétől jó film a nem vénnek való vidék, amiben az ég világon semmi sem történik, csak az idegeskedés meg annyi, hogy csávókám mindenkit fejbenyom azzal a cuccal? megmondom őszintén, hogy nem kötekedni akarok, csak nem értem, azért kérdezem. ráadásul csak "félszemmel" láttam, mert benyomtam a TV-re, de 30 perc után annyira hitetlenkedtem, hogy "mi ez a fos???", hogy bekapcsolva hagytam, de leültem a notebook mellé dolgozgatni, meg telefonálhattam, szóval azt sem tudom mi lett a vége... mindenesetre annyi maradt meg a filmből hogy megy a fószer, és legyilkolászgat mindenkit aki szembe jön.
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz somasz #38400 üzenetére
kmplyer-t nem ismerem, de nezz utana, hogy be lehete-e allitani neki cache meretet, es ha igen, told fel par 10 MB-ra, annak ki kellene szurnie a lemez miatti akadozast (felteve, hogy csak idonkent akad meg, nem pedig folyamatosan szaggat)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
WonderCSabo
félisten
válasz somasz #38389 üzenetére
Egyetértek, nagyon-nagyon jó film. Azt hozzá kell tenni, hogy Phoenix és Witherspoon annyira komolyan vették a szerepeiket, hogy az összes dalt saját magukat énekelték fel, sőt Phoenix még megtanult gitározni is, és ő maga gitározik a filmben! Én úgy láttam, hogy teljesen beleélték magukat a szerepeikbe, azonosultak a karakterekkel.
-
-
-
Zoo123
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest