- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Szerintem Kate Winsletet leszámítva mindegyik színész zseniális volt. Jodie Foster-t folyamatosan meg akarod fejelni a film közben, annyira ellenszenves, a férje meg a papucs szerepből remekül kilép a film közepére. Én is nagyon jókat mulattam egyébként, pontozásügyileg kicsit magasabbra tenném nálad.

-
törölt tag
-
F34R
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
-
littlelion21
addikt
-
Vigneau
félisten
-
hoffman_
nagyúr
Pite 1-2-4, megint
Vagy Trópusi vihar, ha még nem volt meg - ha igen, akkor is, elcsépelhetetlen. Vagy a Road Trip(alias Cool Túra) nagyon bitang, én imádom, vagy ez, de ez nagyon beteg 
BITBOYS:
Istenemre, én agyaltam neked perceket, az első a Moon volt, de rádkerestem, hogy láttad-e, hasonló kaliberű, érdemes film, nem jut az eszembe

-
gordonfreemN
addikt
-
MmDorian
őstag
ugyanez, mondtam is a többieknek, hogy túl jó volt a trailer, de sikerült elrángatniuk...

Intouchables
na, itt már más a leányzó fekvése. kifejezetten jó volt, rég nem láttam értékelhető filmet, kicsit földobta a hétvégém. a néger kicsit gyenge volt, de a francia csávó jót játszott.
na a vörös csajról meg ne beszéljünk, lehet, ha ő nincs benne csak egy 8ast kap, de így9/10
------------------------------
Afro amerikai vagy néger, nem az amit írtál.[ Módosította: koxx ] -
Integra
titán
-
Realradical
őstag
-
gyuromoj
veterán
Gina Carano a Halálos iram 6-ban
Underworld Awakening
Egynek elment... Kate és a bőrrucija remélem még egy rész erejéig visszatér.(a vége alapján)
6/10
-
Integra
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Huma
addikt
-
Viszlát
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
madgie
titán
-
enginev3.0
félisten
-
adalbert1
veterán
Szintén első világháború, és akció is kevés van benne, de szintén nagyon jó:
Paths of Glory (A dicsőség ösvényei).Dirty Dozen: múltkor néztem a Where Eagles Dare-t, és akkor eldöntöttem hogy újranézem a filmet, ugyanis évek óta nem láttam. A színészek jók (legjobban Telly Savalas játéka tetszett, habár kb. ő volt a legérdekesebb karakter is), igazi sztárparádé van a filmben. A Where Eagles Dare nekem akciódúsabbnak tűnt, és a story is csavarosabb, de ennek ellenére szerintem a Dirty Dozen a jobb film (pont valamelyik nap filóztam hogy az átlag akciófilmekben legtöbbször a felkészülési időszak tetszik a legjobban, amíg a csapatot összeszedik, tréningeznek, megbeszélik az akciót, stb - na ebben aztán van bőven mindegyikből
). -
littlelion21
addikt
Jó kis filmek ezek

Ezúton is ajánlom a tengeralattjárós zs-kategória alábbi gyöngyszemeit: Halálos merülés 1-2 Michael Dudikoff-al (mindkét remekmű gyönyörűen felhasználja a "Crimson Tide" robbanásait), valamint az Acélcápák-at Gary Busey-val![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár festett-szőke srácra nem emlékszek, de a Mélytengeri vészjelzés hasonló történetet dolgoz fel.
-
Huma
addikt
Én régen a Mélység titkát szerettem. James Cameron már 89-ben is mesterművet alkotott. Mai napig a kedvenc víz alatt játszódó filmem. Az Avatar 2 is ott fog játszódni állítólag. Szóval hamarosan érik a csere a kedvenc kategóriában.
-
littlelion21
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
somasz
addikt
-
Huma
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Davidof92
senior tag
-
tween
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
rt06
veterán
-
rt06
veterán
valoszinu ra van egetve, annak meg nem tudsz allitani semmit (maskulonben nem lett volna szukseges a crop)
szerk.: a release amugy megjelenest jelent, es nem tesz kulonbseget a moziban es/vagy a lemezen megjelenes kozott (raadasul imdb-n ide szamitjak a fesztivalon torteno bemutatast is)
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
hmm, véletlenül olvastam amit írtál, és gondoltam, hogy végre megkérdezem, habár a sok-sok oszkár miatt eddig nem mertem még senkinek sem feltenni ezt a kérdést...
SPOILER (???)
mi a fészkes fenétől jó film a nem vénnek való vidék, amiben az ég világon semmi sem történik, csak az idegeskedés meg annyi, hogy csávókám mindenkit fejbenyom azzal a cuccal? megmondom őszintén, hogy nem kötekedni akarok, csak nem értem, azért kérdezem. ráadásul csak "félszemmel" láttam, mert benyomtam a TV-re, de 30 perc után annyira hitetlenkedtem, hogy "mi ez a fos???", hogy bekapcsolva hagytam, de leültem a notebook mellé dolgozgatni, meg telefonálhattam, szóval azt sem tudom mi lett a vége... mindenesetre annyi maradt meg a filmből hogy megy a fószer, és legyilkolászgat mindenkit aki szembe jön.
-
TRob1
veterán
-
rt06
veterán
-
TRob1
veterán
-
dipeti
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
Egyetértek, nagyon-nagyon jó film. Azt hozzá kell tenni, hogy Phoenix és Witherspoon annyira komolyan vették a szerepeiket, hogy az összes dalt saját magukat énekelték fel, sőt Phoenix még megtanult gitározni is, és ő maga gitározik a filmben! Én úgy láttam, hogy teljesen beleélték magukat a szerepeikbe, azonosultak a karakterekkel.
-
lvnt
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
doc
nagyúr
-
somasz
addikt
-
Typhoon47
senior tag
-
doc
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Typhoon47
senior tag
-
chungee
addikt
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
-
diablo1984
veterán
-
Pitterix
őstag
-
용 Bob
senior tag
-
sti10p
senior tag
-
tween
őstag
-
Zoo123
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy Trópusi vihar, ha még nem volt meg - ha igen, akkor is, elcsépelhetetlen. Vagy a Road Trip(alias Cool Túra) nagyon bitang, én imádom,