- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #50042 üzenetére
sírok a gyönyörtől
még akár mehetett volna lejjebb is az optika
bár ahogy elnézem, neki mióta ilyen széles a csípője?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #49943 üzenetére
Egyszerűnek én sem tartom, hiszen ahogy írtad is, akinek bejöttek a Nolan féle változatok, azok nyilván ebben az új előzetesben is azt látják viszont, amit kedveltek az előző részekben.
A kérdést azért tettem fel, mert én nem estem hanyatt ettől az új Batman-től, nem volt rossz, de igazából se nem jobb, se nem rosszabb az elődökhöz képest, így ez a trailer is elfogulatlan szemmel egy szokványos akció trailer, bár az egyértelmű, hogy a jobbak a közül való. Jó lett volna olvasni néhány objektív okot is ami miatt ilyen nagy a lelkesedés, de így is értem és el is fogadom a véleményeteket.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
spammer
veterán
válasz hoffman_ #49933 üzenetére
Szvsz a másik kettő sem sokkal rosszabb, mint a Burton félék. Igaz, hogy giccsesebbek, színesebbek, de stílusban eléggé hasonlóak, csak annyi, hogy a Burton félék darkosak. Meg nálam a pingvines téma is nagyon gáz...
Na mindegy, Nolanes jó egyébként, csak nem túl képregényes nekem, mindössze ennyi a bajom vele (mármint a Dark Knight, mert a Begins az nálam továbbra is közepes).
(#49934) Ijk igen, valami ilyesmit érzek én is
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #49655 üzenetére
Nem tudom hogyan lehetne megreformálni a pontozást, mert alapvetően a 10-es skála teljesen rendben van. Ami meg a szubjektivitást és az összevisszaságot illeti, azt hiszem a rendszeres látogatók úgyis kiismerték már egymást, megvan, hogy ki kinek a véleményére ad, mert mondjuk nagyjából hasonló az ízlésük, satöbbi.
Ami a saját oldalt illeti, muszáj egy kicsit felturbózni a dolgot, mert a jelenlegi formájában nem működik, ez egyértelműen látszik. Két ötletem is van, de egyiket sem tudom egyedül megvalósítani, így egyelőre próbálom kitalálni melyik a könnyebben megoldható, aztán majd meglátjuk.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
BITBOYS
addikt
válasz hoffman_ #49591 üzenetére
Amúgy régebben(értsd egy, max két éve) elég nevetséges módon pontoztam, a pillanatnyi lelkesedés beszélt, nem a filmérték(telenség), még a mai napig jó filmnek tartott, szeretett dolgokat is túlpontoztam, a középkategóriásokat meg pláne. Na majd lehet összegyűjtöm blogba a pontozott filmjeim és korrigálom, ha lesz egy kis időm/kedvem.
F34R: Nálam ez kimarad örökre
[ Szerkesztve ]
-
válasz hoffman_ #49538 üzenetére
Talán mondhatnánk, hogy a hit éltette vak optimizmus és a hit vagy bármi más hiányában a környezetében csak fulladozó logika vitatkozik. Ha érdekel melyik nyer, akkor nézd meg.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #49316 üzenetére
mindkettő a jobb sorozatok közé tartozott szerintem akkoriban. a booker macsóbb volt, csajzabáló és egyedül dolgozott. a jumpstreet meg komolyabb hangvételű volt és komolyabb témákat is feszegetett. aztán a booker valahogy becsatlakozott a jumpstreet-be, asszem egész szezonra is és akkor még jobb lett a jumpstreet is.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
BITBOYS
addikt
válasz hoffman_ #49306 üzenetére
Total Recall 16 August 2012 (Hungary) Remélem ez is brutál lett
Idei nyár filmkihozatala eddig perfekthoffman_: A logoutos filmvilágra gondoltam, nem találtam meg a posztom, végülis mindegy
mod: RoboCop (2013) Lassan, de készülőben
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #49293 üzenetére
a tech7-es srácra emlékeztet, csak az a srác autentikus, jól áll neki, emberünk meg túlzásba viszi. sajnos. kevesebb is elég lenne. megnéztem a bosszúállók riportját is, 10 percnek a fele kapásból a semmiről szólt, filmhez köze nem volt. ettől függetlenül helyenként tényleg vicces, és ügyesen csinálja, csak arányokra jobban kéne figyeljen
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #49214 üzenetére
Kár hogy csak januárban jön (legalábbis az origos írás alapján), ez a trailer nagyon jó volt.
Monstre, rt06: szerintem egyszer bőven nézhető a Jaxon X, legalábbis azok számára, akik szeretik a Péntek 13 sorozatot (igaz az első pár résznek a közelében sincs, viszont a kilencedik részt szerintem túlszárnyalja)... Hmmm, most ezeket így leírva azon gondolkoztam, hogy Tarantinonak kellene egy Péntek 13 remake-et csinálni, az biztos hozná az elvárt színvonalat.
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48877 üzenetére
hát most nincs dolgom Debrecenben, bebuszozni meg nem fogok 1500-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48833 üzenetére
na, azért el tudná játszani amit Craig, vagy amit anno Brosnan játszottlezúz mindenkit, aláteker 1-2 csajnak, 15 percenként elsüt egy poént, és kész is
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48818 üzenetére
akár még egy Bond filmben is simán el tudnám képzelni, ha úgy döntene Craig báttya, hogy elég volt
-
senior tag
válasz hoffman_ #48812 üzenetére
Nyilván nem lehet komolyan venni csak mondtam hogy vicces hogy a végén a szülő még meg is dicséri a gyereket ezért.
Bár ez is mindegyik ilyen filmben igy van szóval nem szabad meglepődni.Szerintem csak átlagos volt. Én semmi olyat nem láttam benne ami más ilyen filmben ne lett volna már.
Youth hides the key to salvation
-
vzsryl
nagyúr
válasz hoffman_ #48517 üzenetére
Én is csak abból tudok kiindulni. De ha csak fele annyit emozik, mint Tobey, akkor máris sokkal jobb lesz. Ráadásul az előzőben Kirsten Dunst engem kifejezetten irritált, viszont Emma Stone egy nagyon szimpatikus színésznő. A Zöld Manóról meg ne is beszéljünk. Hogy nézett az ki? Lizardnak ha nem is lesz hosszúkás pofája, akkor is komolyabb küllemű. Számomra így hitelesebb a dolog. A Zöld Manó olyan volt, mintha Disney Landből egy gagyin beöltözött figura hülyéskedett volna. Mondjuk a 2. és 3. részben az ellenfeleket elég jól megcsinálták.
(#48518) littlelion21: Nem tudom, ennek a Garfield gyereknek is nehezebb a haja, mint a teste, de valóban szimpatikusabb kicsit.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
somasz
addikt
válasz hoffman_ #48491 üzenetére
Mindet láttam, kivéve az utolsót, de azt nem vagyok hajlandó megnézni...
Lehet, hogy Pite lesz ebből, egy-ketten úgysem látták , én meg már 100szor.
Trópusi vihar is sokszor látottNem kötelező fetrengős filmeket mondani, jöhet kihagyhatatlan nagy alkotás, vagy valami jó popcorn múví.
Safe House 10/6
egyszer nézős, egy-két helyen jó, néhol laposabb, egytucat.Contraband 10/7
ezt lehet megnézném mégegyszer, de nem volt sokkal jobb, színészi játék bosszantott a sógorsráctól, meg Ben Fostertől, Wahlberg jó volt, Beckinsale gyhönyöhű, sztori várhatóan fordulatos, de nem túl izgalmas. Kellemes kikapcsolódás, semmi több.mod:ha kijött volna, perszehogy a pite4-et néznénk meg...
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48494 üzenetére
és hogy nézed meg otthon?
a Comedy-n mekkora fasság meg, atyavilág
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz hoffman_ #48434 üzenetére
Monstre szerint általánosságban ez a probléma:
A régi és hőn (ez milyen szó ) szeretett akciósztárok már kiöregedtek, csak bohóckodnak a filmvásznon. A helyükbe lépni próbáló 30-as 40-es színészek ész nélkül ontják az akciófilmnek nevezett filmeket, amikből egy évben akár hármat is kaphat az ember az arcába, és már unalmasak, nem is tudnak újat nyújtani, a színészi teljesítményről már nem is beszélve.
Bár ez gyenge pontja a 70-80-90-es évek akciófilmjeinek is, de azokon nőttünk fel, azokat szeretjük, ezen kívül már sok újat nem tudnak nyújtani az új filmek, max látványban és hangzásban.
A 20-as és 30-as színészekkel pedig tele van Hollywood, akikkel jelenleg árasztják a nézőket. De ők is papírforma szerint próbálkoznak valami ütősebb filmmel, aztán elmennek valami szar romantikus, szerelmes és/vagy vígjátékba bohóckodni és az ember csalódik bennük. Én is csalódtam már így jó pár színészben.
Arról meg már nem is beszélve, hogy néha egy ismeretlen rendező jobb filmet csinál, mint egy évtizedek óta a filmiparban dolgozó "kolléga", aki már szarrá kereste magát.És különben is hol van egy jó sci-fi, horror, thriller, ami JÓ, vagy ami megborzongtat vagy elgondolkoztat, vagy egy vicces vígjáték, amit nem felejtek el egy hét múlva, hogy valaha láttam is...
Most értem végig a Spartacus 3 évadján: még a legutolsó rabszolga/statiszta is nagyobb színészi játékot performált, a főszereplőkről nem is beszélve, 5*-t adnék mindegyiknek. És ott kevés pénzből olyan látványt és hangzást kreáltak, hogy csak na!
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
vzsryl
nagyúr
válasz hoffman_ #48398 üzenetére
Nálam Dwayne is pirospont, de attól még nem várom, mert az első része nem tetszett.
Ahogy a droidon is írták, nem biztos, hogy csak a 3D miatt késik ennyit. Szerintem se lehetne túl nyereséges az idei blockbusterek között.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48363 üzenetére
én is ezt mondtam, csak telefonról voltam, nem tudtam ennyire kifejteni
-
BITBOYS
addikt
válasz hoffman_ #48256 üzenetére
Valóban kicsit elborult
The Intouchables (2011) 9,1/10
Zseniális volt, emberi. Jobban éreztem magam a film után, szinte feltöltődtem.
Bahreini nagydíj (2012) 9/10
Végre megnéztem 1080i-ben, állat volt Go Kimi
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték 9/10
Nekem ez a film is nagyon tetszett, végig lekötött. Jól szórakoztam rajta még betegen is.
Igaz, Robert Downey Jr. az egyik legnagyobb kedvenc színészem.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48252 üzenetére
az elsőt láttam már vagy egy hete, be is akartam ide tenni, de elmaradt valamiért
-
F34R
nagyúr
válasz hoffman_ #48230 üzenetére
nem hát , ha érdekelnek én is mindig eredeti nyelven nézem (pedig pont ennél a filmnél már leszedhettem volna a magyart is , de tudod mikor ... nem vagypk fogyatékos elég lesz öregkoromra )
nincs angol .
viszont így kurva hangulatos volt a gesztusok az artikuláció ez így volt megírna -
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #48207 üzenetére
Family Guy-t nem szoktál nézni? ott párszor van Aquamanes poén
-
xlife11
senior tag
Aktív témák
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia