- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
-
spammer
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
littlelion21
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
-
Viszlát
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
adalbert1
veterán
Nekem a kedvencem a folyékony nitrogénes jelenet volt.
Eredeti nyelvű filmeket csak a Mom parkban adnak (ahogy látom az Arenaba is ki van írva a Prometheus, de ott 3D)? A feliratos verzió magyar vagy angol feliratot takar (az angol jobb lenne, a magyar felirat csak összezavar, ott kb. mindig azon gondolkozok egy idő után, hogy mennyire mást írnak ki 1-2 helyen)?
A Sunshine-ban szerintem az OST volt a legjobb, arra a tényre a mai napig emlékszem, hogy tetszett.
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
Gyusz
őstag
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
Eszem ágában sem volt összehasonlítani, csupán a dráma és az értéktelen szenny közötti viszonyulásra céloztam, az esetlegesen moziba látogató tinédzsert illetően.
Minden tiszteletem mellett, de ez a kozmetikázzuk az elvárásainkat, viszonyulásunkat azért, hogy jó színben tudjunk feltüntetni valami számunkra tetszőt dolog nekem nagyon ellenszenves. Ez nem egy youtube-os bulivideó, nem is videoklipp, ez egy egészestés mozifilm, 12 millió dollárt költöttek rá és közel 100 milliót termelt ki ezidáig a nagyérdemű zsebéből.
Nincs azzal semmi gond, ha valakinek elég a pár percenként felvillanó didkók látványa, azt hiszem nem mondtam senkire egy rossz szót sem, ellenben te vagy a harmadik aki arról ír nekem, hogy velem van a gond, mert nem tetszik.

-
Integra
titán
-
NathanCullen
senior tag
-
Lauda
titán
-
Jhonny06
veterán
-
b3Ro
senior tag
-
AXisBOLD
addikt
-
NathanCullen
senior tag
-
bAtt001
addikt
nah igen végül csak nem olyan lesz a buli mint a megszokott csak az eleje, meg a történet is a megszokott ott a húdejócsaj mindenki akarja, aztán megkapja de rájön hogy neki mégis a végig jelenlévő barát kell
az méginkább igaz hogy nem kéne ilyeneket néznem vizsgaidőszakban mert elkap az érzés aztán meg ülhetek le tanulni 
-
NathanCullen
senior tag
-
stranger28
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Jojo5
őstag
abban a hitben ültem be Finnországban a moziba, hogy ki kell kapcsolnom az agyam...
hát az nem volt elég hozzá, teljesen gagyi... 1-2 poénosabb jelenet van benne, meg 1-2 jobban eltalált beszólás, de összességében nekem nagyon nem jött be, szenvedtünk a moziban mint állat, erőltetett és gagyi sok helyen, vagyis úgy általában...A Finnek még jobban lehúzták, pedig a rendező nemeztük egyik kiválósága a kisfilmjeivel...

-
bAtt001
addikt
-
F34R
nagyúr
-
madgie
titán
-
pohár
félisten
-
mondomén
őstag
-
madgie
titán
-
Tibiajax
nagyúr
ahh, ne butáskodj, nem is így volt..(ironia) sosem felejtem el, amikor 3.osztályban egy nap jöttünk haza a menzáról a kissuliba és a tanítónink kérdezte, ki milyen angolt is szeretne tanulni(!), angol angolt, vagy amerikai angolt.. természetesen a kis Tibi amerikait szeretett volna, de utóbb kiderült, szart se érdekelt ez igazából. következő évben oroszt tanultunk már, egészen 8-ig.. ez volt '89-ben
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
en altalanos elsotol kezdve tanultam nyelvet, heti 4, majd ketto, majd kozepiskolaban megint 4 oraban...mondjam mennyit ert?
aztan mikor eldontottem, hogy en meg akarom tanulni, kb 3 honap alatt osszehoztam egy kozepfoku nyelvvizsgat ugy, hogy elotte bukdacsoltam nyelvbolValó igaz. 12 évig tanultam németet, semmit nem tudok. Angolt nulláról kezdtem, nem erőltettem meg magam, gimiben kényelmesen 2 év alatt leraktam a középfokot. Lassan elő kell vegyem a németet megint, kell abból is nyelvvizsga. Arról nem is beszélve, hogy nincs használva az angol, csak net meg film alatt, kopik durván.
Az olvasósdit mondjuk jobban belegondolva megértem. Én megszoktam a feliratot, pillanatok alatt elolvasom, de tényleg koncentrálni kell.
mod: Én már középsőben tudtam írni/olvasni, anyum rengeteget foglalkozott velem. Az otthoni háttér számít a legtöbbet, ez nem kérdés.
madgie:
Ugyan már, ez könnyen kiküszöbölhető. Nem kell olvasni a táblákat, én se nézem őket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
De basszus, nem azt várom el, hogy mindenki sprechelje és értse az angolt, mondom, egy felirat nélküli angollal én is bajban vagyok, jó ha a 60%-át értem. De feliratosan miért nem lehet kiadni? Azért nem olyan nagy dolog olvasni pár sort. Szerintem.
Viszlát:
Az olvasás gond? Ne vicceljünk, ez azért durva. Hát én is a fiatalabb generációhoz tartozom, azért ez ijesztő lenne. Amúgy abban is igazad van, hogy ha lenne munka és minőség a szinkronban, akkor tényleg nem sírnék ennyit én sem.
-
Tibiajax
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
rt06
veterán
-
hoffman_
nagyúr
-
Psytróger
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már Trailer nézésekor tudtam hogy nagy állatság lesz a film.

A zenék meg tényleg jók. -
hoffman_
nagyúr
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Azzal, hogy leírom, hogy valami egy fos, véleményt nyilvánítok. Nem kell odaírnom, hogy szerintem, mivel ez benne van. Az már nem az én problémám, hogy te beleképzeled azt, hogy én itt megpróbálok mindenkit meggyőzni arról, hogy mi a jó.
Ha szerinted nem az és teljesen más véleményen vagy, akkor ne vedd magadra. Kicsit felhúztad magad, netán beletartozol abba a bizonyos halmazba?
-
Jhonny06
veterán
-
Jhonny06
veterán
Én döntöm el, hogy nekem mi az értéktelen szar és mi nem. Arra próbáltam rávilágítani, hogy alapvetően az a kurva nagy baj ezzel a topiccal, hogy nagyon sok itt a bólogatós. Ha 10-ből 9 embernek tetszik valami az bizonyítottan jó film (röhej) és a 10. még véletlenül se merje azt mondani, hogy szar, mert akkor lehurrogjuk, mint az ősemberek. És pont ezért hősünk még véletlenül se fogja leszarozni, hanem beáll a birkák közé, mert nehogy már. Na ez nem én vagyok.
(A szórakoztatás nem egyenlő az értékkel, halkan jegyezném meg.)
-
mephi666
nagyúr
-
Archanon
őstag
-
b3Ro
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
hoffman_
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
rétisün
veterán
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mephi666
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
A Divide-ban a világvége dolog nem több szimpla körítésnél, semmi jelentősége nincs, lehetett volna bármi más oka a bezártságnak. A lényeg a lehetséges emberi viselkedés bemutatása, ami ebben a filmben gyalázatosan gyengére sikerült.
A Kísérletet biztosan láttad, de szerintem nagyon jó volt a The Mist is. A harmadik címe is beugrik majd, később beírom.
-
koxx
MODERÁTOR
-
pohár
félisten
-
madgie
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
bAtt001
addikt
-
bAtt001
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Viszlát
addikt
-
leslieke
Jómunkásember
-
darál0w
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Igen, ugyanazt a könyvet dolgozták fel, de - szerintem - a svéd verzió sokkal jobb, mint az amerikai. Ráadásul a svédek már megfilmesítették a trilógiát, azaz tovább lehet nézni, nem kell az amcsikra várni.
(#43953) madgie ezt nem hiszem el, a végén olyan változtatás van, amiből nekem az jön le, hogy azért tették bele, hogy ne tűnjön szolgai másolásnak az egész film.
-
madgie
titán
-
Huma
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
pohár
félisten
-
Jhonny06
veterán
-
Kassadin
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ezek már szerintem is eredetiek.

" "
"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.
Amúgy mindig törlöm őket (többek között pont azért is, mert annyira jó nézni, ahogy a sok no life barom kiakad, ha eltűnik egy írás), de látom nem esik le.