Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
Troy.
addikt
The Eye [link]
Annyira nem tetszett. Jessica Alba-n kívül semmi jó nem volt benne.

-
rii
nagyúr
X-akták - hinni akarok
ezt az egy filmet vártam. számomra nagy csalódás voltspoiler
volt poén, ami a sorozatban fantrasztikusan jól sült el (igézô szemek), itt viszont (számomra legalábbis) csak gyenge erôlködés (plafonba dobált ceruzák)
az uroff.koltoff, mint doktor nevének elég furcsának hatott nekem, hiszen a sorozatban ez egy hajó volt.
szerintem csináltak egy viszonylag jó bûnügyi filmet, de köze nem volt az x-aktákhoz.
viszont nagy ötlet, hogy több szálon fut a film scully történetét nézve, ami így utólag inkább helykitöltônek látszik, köze nincs a történethez, végképp az x-aktás irányhoz, legefljebb scully-t mutatja be. -
RpPRO
őstag
"Na, Belaim, gondolkodjunk!"
Szanom-banom, de csak most neztem meg a Legenyanyat, bar reszek felsejlenek. Az Egeszseges Erotikahoz hasonloan zsenialis.
-
DemonDani
addikt
Istenem ma láttam a Wall-E trailert a TVben, és a címét magyarosították!
Wall-I nállunk... XDDDDDDDDDddddd -
kicsitomi88
őstag
Esély a halálra 10/4-et akartam de végül úgy döntöttem 10/3. Kiábrándítóan unalmas, néhol már-már nevetséges. Egy srác játszik benne a Cloverfieldből - többet vártam. Azt hittem valami Idétlen Időkig típusú lesz komolyabb húrokat megpengetve - nem lett.
-
diablo1984
veterán
hajnali mentőakció: amolyan vietnámi menekülős karámi, nagy részében nem történik semmi, amolyan életrajzi drámaszerűség! 1x nézhető, bale is érdekes karaktert alakít benne!
5/10
-
Integra
titán
-
Eagle16
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Az egy nagyon jó film, még feliratosan néztem meg. Én is utálom a western-t, de ezt tényleg nagyon jól megcsinálták. Mindenképp nézd meg (szerintem)

-
Viszlát
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Utálom a western filmeket, de ez a film nagyon ott volt, Crowe hozza a tőle elvárhatót, sőt, Bale meg mondjuk úgy, hogy egy klasszissal jobb a Batman filmjeihez képest (bár ez nem nehéz feladat). Érdemes megnézni.

-
diablo1984
veterán
Börtönvonat Yumába-t látta már valaki? látom Bale és Crowe is benne van, így talán rossz nem lehet....

Viszlát: meglesz!

-
deniro2
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha akciófilmet vártál, akkor nem csodálom, hogy csalódtál... Nálam simán 6/10 a film, főleg a hangulata miatt.
Ja, és a Bunkert ne nézd meg, mert majdnem ugyanez a sztori, hangulat és látványvilág. -
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
hat elvileg amerikaban matol jatsszak, hogy hozzank mikor jon, azt nem tudom
-
törölt tag
válasz
DemonDani
üzenetére
jaj, Otis engem kiboritott az elso 5 percben, aztan 20 perc mulva ki is kapcsoltam...vmi szornyuuuu
Szanatorium...
hat mit ne mondjak...az elso 10 percben ki lehet talalni, mi lesz a vege a filmnek es mi minden fog tortenni benne...nem neztem vegig, csak az elso 20 es az utolso 5 percetTitkok szigete es Rejtelyek mocsara: hat ezek a filmek is katasztrofak...

Hol vannak a jo kis ijesztegetos-horroros filmek?

The Southland Tales: ez komoly? marmint, hogy a film olyan lesz, amilyen az elso 10 perc? nekem nagyon elvontnak tunik...
az elejen a forgo gepfegyvernel az justin timberlake?
egy dolog tetszett - a hibahatar 15 cm
asszem ezzel semmi poent nem lottem le
erdemes ezt vegignezni? regebben mintha lett volna szo errol a filmrol itt -
Tibiajax
nagyúr
válasz
enzodasilva
üzenetére
-
brownus
veterán
válasz
enzodasilva
üzenetére
itt van pár:
kivettem a linket: pirate, bay & org
találd meg -
enzodasilva
csendes tag
Sziasztok!

Ismertek olyan portált, ahonnan művész filmeket lehet letölteni?
Köszi!

-
Dilikutya
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Valószínűleg csak a téma hasonló, inkább ők is onnan vették az ötletet, ahonnan a RtCW játék készítői, a filmnek semmi köze sincs hozzá. Azt tudjuk jól, hogy a németek a háború alatt sok zavaros dolgot műveltek, csak azt nem tudjuk, hogy mit
. -
Face8814
őstag
Stop Loss
Először úgy gondoltam hogy háború ellenes amerikai propagandafilm. A végéig ez a hit meg is maradt bennem. Aztán jött a váratlan befejezés, de hogy csavarjanak rajta egyet a narrátoros "lekonf" megint betett nekem. Nem tudom mit gondoljak a film után....
5/10 -
DemonDani
addikt
válasz
brownus
üzenetére
A hush-t is megoldanák 2,5-3 órából... ha az is ilyen (még ennél is töményebb) tömény lenne! Ha az alap szereposztás megmaradna (ami már eleve lehetetlen) akkor vmi iszonyatos dolgot lehetne belőle kihozni... Megint 1. lenne az IMDB-n... szép lenne Top5ben két Batman lehetne

-
brownus
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
tegnap is megnéztem a tdk-ot, és azon töprengek, hogy minden jó úgy ahogy van (érdekes, hogy a vox-ban 13, a moziban meg 16os karikát kapott nem tudom mire föl...) de lehetett volna egy icipicit véresebb, pl: a néger száját mutatni kellett volna ahogy szíjjel vágja, talán majd a dir.cut.ban. és sajnálom, hogy kétarc meghalt vagy mégse?

szerinted a hush sorozat megfilmesítése sikeres lenne? a világ két vagy kedvence egy filmben, bár lehet az lenne vagy 6 órás

-
DemonDani
addikt
Otis
Nem sokat hallotam róla, de viszonylag új asszem. A film eleje nagyon "csak" horroros lett, lassan indult be a film igazi valója. Na ha valaki nem tudja hogy mit néz akkor még el is meg. Aztán szépen lassan beindulnak, és átcsap a végére egy nagyon jó horror-komédiává! Aki szereti ezt a műfajt annak kötelező darab! Szerintem jó volt, kicsit lassan indult be a vége kicsit elcsépelt lett, de én élveztem! 1-2 nézés max.
7/10
-
diablo1984
veterán
Outpost(helyőrség): annak hatására néztem meg, hogy azt hallottam, hogy horror, meg return to castle wolfstein....
véleményem: ez tényleg egy alacsony költségvetésű film, nagyon kevesen szerepelnek benne, habár az elgondolás elfogadható lehetne, csak még én bővítettem volna rajta, mert így 0, a film egészében alig történik valami, csak lightos hentelés..... nem kötött le engem, pedig a wolfstein-ből(márha az alapján készült, bár kötve hiszem) lehetett volna meríteni sokmindent!
3/10

-
Wolverine
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
De, pontosan itt forgatták

-
bagyulajuve
addikt
Megnéztem a Hellboy 2-őt. Reméltem, hogy jobb lesz, mint az első rész, kicsit jobb is lett. A vége nagyon nem tetszett, mint általában, 1-2 poén jól el volt találva, a CGI is rendben volt. 1x simán nézhető.
6/10. Érdekesség h Kamarás Iván is játszott a filmben + néhány magyar. Csak nem Magyarországon forgatták?
Ja és Torrente is benne van
. -
DemonDani
addikt
Spoiler:
Nincsen Mikulás! -
törölt tag
hogy mi akadt megint a kezembe...
13. emelet
asszem ezt megint latnom kell
Tibiajax: ez is Emmerich film

-
Viszlát
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Jajajaj, na.
Ha tudnád, hogy én moziban arrébb ülök, ha valamelyik IQ bajnok étteremnek nézi a mozit, sőt, a legkedvesebb barátommal rendszerint összekapunk, mert ő szereti kommentálni néha amit lát, én meg utálom ha duma megy, a filmre összpontosítok, még akkor is ha gyenge. Vagy felállok és kimegyek. 
Az a bajom az említett vonulattal, hogy elsikkadt, nem érzékeltették a fontosságát, csak 5 perc erejéig. Kicsit olyan érzésem volt, mintha túl nagyot markolt volna a rendező, mindenből egy kicsit belevinni a filmbe, aztán a végül kevés maradt meg a nagy markolásból. Ennek ellenére végignéztem a filmet és nem a jegyár miatt. Viszont Joker nagy monológja a végén az nagyon felbosszantott, mi a francért kellett lógatva elmondatni vele?

-
-
törölt tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
nekem nem az a bajom a mozikkal, hogy kajalnak, bar azzal is el lehet rontani egy szep pillanatot, hanem azzal, hogy kozben kiabalnak, beszelgetnek, aki mar latta camos verzioban lelovi a poenokat, sokan sms-eznek/telefonalnak
ezert nem jarok mar 2 eve moziba...
es ez akkor is igy volt, amikor 8-an ultunk be a terembe...
-
Wolverine
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű volt a szituáció (most mondjam azt, hogy figyelni kellett volna?
), elhangzott, hogy Lau a maffia könyvelője 
Tibiajax, az indoklást nézd meg, amiért betiltották... igen, számomra rohadtul idegesítő az ilyesmi, igyekszem is olyan vetítésekre menni, ahol kevesen vannak...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
De miért, Wolverine??..... Kell az. Itt nem a kajával, ill. nem is kajával hanem csak csemegéről van szó, hanem az emberek neveltetéséről, alapvető kultur/értelmi/illem-szintjéről... Én imádom a rágcsálnivalót/egy jégkrémet/akármi kis valamit film közben (vagy legalább az induláskor..), de nem volt olyan pillanat, amikor nem jutott volna eszembe, hogy vigyázzak, és ne csámcsogjak vagy roppantsak hangosan Barna fülébe.. pedig ott volt 20cm-re tőlem..(
) És ez vagy jön magától egy emberben, vagy nem.. Ha utóbbi, ott a gáz.
Szóval, nem azt kellene itt fennhélyazni, hogy kukoricamentes mozikat, hanem valahol egészen máshol kéne ezt megoldani..a gyökerekben...Face8814. ok, akkor kivesszük.

-
Viszlát
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Készséggel elhiszem Neked, de ez a filmből nem derül ki egyértelműen, éppen ezért el is sikkad, sokkal nagyobb hangsúlyt kap Joker felgyújtom a kupacot akciója.

Mindazonáltal, kár volt a Wanted irányába elmenni az akciójelenetekkel, az első részben nagyon jól bemutatták, hogy lehet ezt úgy is csinálni, hogy ne kapja el a röhögés az embert, mint pl. pont HK-ban, az ejtőernyős résznél.

Demon: SPOILER SPOILER!!!!! Batmannek fekete a ruhája!!! SPOILER OFF
-
Face8814
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Szvsz amelyik filmhez a leginkább hasonlít az Tom Selleck főszereplésével készült Egy ártatlan ember. Kissé modernebb feldolgozás, de nagyon hasonló történet. A mai napig ez az egyik kedvenc filmem.
-
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Face8814
üzenetére
Én mindig is imádtam a börtönös filmeket, a shawshank, green mile, szökés alcatrazbol, bosszu börtönében, etc etc.. vonalat ha mondom, bele illik a sorba, érdemes 'kikölcsönöznem'?
littlelion21 A bigscreenhez, a nagy hanghoz aka a mozi-estehez, hozzátartozik a pattogatott kukorica és amivel leöblíted. Ez nem vitakérdés, az már esetleg, hogy valaki tud-e normálisan, csendben csipegetni, vagy állat és röfög az ember fülébe..
(brownus nyugtass meg, én nem voltam állat..
) -
DemonDani
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
De az élvezhető momentumok között is kell valamit csinálni

Amúgy a beszélgetést kihagytad. Azt sem kéne a film alatt. De azt tényleg nem értem hogy ki az a hülye aki pl a Sötét lovagra beült úgy hogy előtte nem megy el WCre. 2,5ora az azért sejthető hogy meghozza a hatását, főleg ha valaki még alatta is iszogat. Egerben kb 4-5ember is kiment valszeg WCre... Azért aki a TDK alatt elmegy húgyozni... tuti kelett neki fél óra mire összerakta a képet arról amik történtek míg nem volt bent...
-
Face8814
őstag
Felon
Tetszett! Val Kilmer elég érdekesen nézett ki benne, de jó volt. Aki szereti a börtönös filmeket, annak kötelező darab. 8/10
-
littlelion21
addikt
Igazából soha nem értettem,h moziba miért kell vödör pattogatott kukoricával/kanna kólával járni...ha filmet nézek akkor van én és a film, nem zabálok közben, ugyanúgy ahogy hugyozni sem járok és sms-t sem írok - bár ez legyen az én bajom.
Max.1 fél literes ásványvizet viszek be magammal szükség esetére.És még mielőtt valaki belekötne: echte szar filmekre nem ülök be, ha pedig egy film legalább közepes, simán lehet találni benne élvezhető/értékelhető momentumokat.
-
Viszlát
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Értettem én a célját, csak eltúrták. Az az ötlet, hogy hogyan oldják meg a hongkongi kiruccanást, az orosz balerina felhasználása, na az király volt.
Egyébként meg a maffiózókat nem bosszantotta fel ezzel, mert a pénzüket aztán Joker gyújtotta fel és nekik az volt a lényeg, nem az ürge.

-
BITBOYS
addikt
-
DemonDani
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én fogtam és bevágtam a táskámba a pláza földszintjén levő mini tescoban vásárolt -5fokon hűtőtt márka nélküli iceteát (ezt szeretem mert ez a fajta cukkoral készül és nem szaros ízetlen cukorpótlóval...), meg mellés egy zacsi csipszet, meg egy zacskó minőségi kesudiót. És így indultam...
Engem nem húznak ott le.
(mellesleg az össze vett cuccok árából fent kaptam volna egy 0,5ös kólát aminek 30%a jég... 
De igazából annyira figyeltem a filmet, hogy szinte semmiből nem fogyott
Ez meg a Világ legrövidebb trilógiája egy részben!
Mert a történetből 3 kijött volna ha nagyon akarják. Csak akkor nem lett volna ilyen jó, de akkor is év filmje esélyes lenne... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Baromi tömény volt, ez nem vitás. Nekem is elszállt a 2.5 óra, hihetetlen módon. A végén igazábol el sem hittem, h ez ennyire hosszú lett volna..
Brownus a légkondira szórt átkot, én meg a rablónépségre, akik 700ft-ot kérnek el 1 liter pattogatott kukoricaszemért és 0.5 liter viz/cóláért..
Ezt még leverem rajtuk -
brownus
veterán
http://rpg.hu/jatek/survival/ én nem csináltam meg mert kedvem se volt, meg úgysem vagyok nagy zombi film kedvelő.... de hátha nektek szórakoztató lesz

szerk: sokáig tölt...
-
Integra
titán
válasz
DemonDani
üzenetére
biztos lesz folytatás, de jokert hagyják ki.
ledgert nem lehet megverni szvsz, ne is próbálják meg, nem tudom, hogy ennél lehetett e volna jobban. tényleg félelmetes mit művel.a 2.5 óra nekem úgy elszállt, hogy észre sem vettem.
nem eresztett a film, és én sokakkal ellentétben nem éreztem, hogy sok a duma. kell a duma, kellenek a párbeszédek, sőt, egyre inkább, én ezt gondolom.
és nem volt móka és kacagás, egyedül a jól elhelyezett apró poénok odaszólások oldották picit a hangulatot, de a következő képsorban már újra síri csönd.iszonyat magasra helyezte a lécet nolan, most majd mehet a para, mi lesz a harmadik részben, mert ezt a szintet hozni...
-
Wolverine
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
A film kb. az első könyvből készült. Még van négy könyv. A sorozatot maga az író, Douglas Adams is a világ első 5 részes trilógiájának nevezte. 
-
Wolverine
félisten
-
Viszlát
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Hááát... nálam a totál sallang kategória volt pl. a helikopteres érkezés a partira. A hongkongi akció teljes egészében, nagy sebbel-lobbal hazahozták a csávót, aztán úgy eltűnt a színről, hogy alig talált vissza pár másodperc erejéig. Totál felesleges, hatásvadász akciójelenet volt.
-
Dilikutya
félisten
Csak pletyka, de lehet, hogy Billy Bob Thornton játsza majd Freddy Krügert a Rémálom feldolgozásában.
[link] -
Wolverine
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
Lásd a Galaxis útikalauz stopposoknak trilógia, ami 5 részes

szerk: egy mondat azért erősen megütötte a fülem Lucius Foxtól, amikor átadta Batmannek az új páncélzatát: "Ha elcsúsznak a kevlárrétegek, a golyó és a kés áthatolhat rajta, viszont a macskáktól véd." Selina Kyle?

-
diablo1984
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
katika maradjon inkább a pénz szoknyája alatt, vagy Seagal feleségét játszva, de valahogy külföldi filmekben olyan merev viselkedésben, fene tudja! igaz, ha nagy filmben dobja le a ruháit, akkor lehet még pénzesebb producerek ágyába tud bejutni "szerelemből"

milyen az 5-6 részes trilódia? az érdekesen hangzik

-
DemonDani
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Szerintem katika jobban illene a képbe, mint Bale szerelme... Maggietől szebb volt...
Szerintem.Igen az biztos hogy lesz, és kell is 3. Sőt annyi rész csináljon Nolan amennyit csak akar, ha mind ilyen lesz
Nagggyon jó volt benne minden, Csak ebből lehetett volna 2 nagyon jo filmet is csinálni
Vagy 3 átlagosat... Annyira tömény volt. Amivel gond nincs 
Gothamban mint mondtad van elég bűnöző, lehetne csinálni 5-6részes trilógiát is belőle...
-
brownus
veterán
válasz
DemonDani
üzenetére
remélem lesz 3. rész mert anélkül nem egész az újra álmodott batman film széria... meg kell néznem még egyszer, most 9/10 (már várom a dir. cut.-ot ami nem pg-13...)
ledger-re: ilyen fickók minden bokorban teremnek...
kurva jó volt, de ha nem adagolja túl magát és életben marad akkor nincs ez a nagy felhajtás körülötte. sztem lehet majd pótolni, mert joker jó lenne a köv. részben is, de ha mégse akkor van még pár rossz fiú gothamben
ami nagyon bejött még a zene, az kiváló volt. meg batman hangja is kurva jó lett, a színészek alakítása s, katika abszolúte nem hiányzott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszlát, sallang meg nem volt benne, csak annyi és olyan amik a képregényekben is.
egy bajom volt, hogy a légkondit nem kapscolták be
(#6026) Wolverine egyetértek, és örülök, hogy bale í]y gondolja

-
Wolverine
félisten
válasz
diablo1984
üzenetére
A két Joel Schumacheres filmet tessék elfelejteni, azok kb. nem is léteztek és abszolút semmi közük Batmanhez

Ami biztos: Pingvint Nolan nem szereti, nem fogja betenni; Robint Bale utálja és kijelentette, hogy nem hajlandó olyan sztoriban szerepelni, amiben van Robin is. -
Motion_Blur
félisten
Wanted LOL
Hancock LOL
.
.
Felon 10/10
-
adalbert1
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Seagal nekem is nagy kedvencem volt gyerekkoromban. Akkori szemmel nagyon ütős filmjei voltak, 1-2-t a mai napig is megnézek néha ha elkapom őket...
Sajnos elindult a lejtőn, és elkezdett botrányosan gyenge filmeket gyártani, 1-2 csak video vagy dvd megjelenésébe belenéztem, hát a hideg kirázott tőle. Ami még jó volt az talán a Sebhelyek és a Tisztítótűz. -
Integra
titán
dark knight
9.5/10
hosszú évek óta messze a legjobb film. messze.
ledger pedig zseniális. nincs jobb szó rá.
ennyi.
-
DemonDani
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Nekem jó! Nállam ott van a vote historyn!
-
törölt tag
sg oldala tele van filmes hirekkel
-
kicsitomi88
őstag
Miért nem hajlandó az IMDB eltárolni a TDK-ra adott szavazatom? Eddig kb 50* pontoztam de nem hajlandó megjelenni a vote historymban, Másnál jó?
-
Bibby
addikt
-
Akkor kezdj az első részével
Harold & Kumar Go to White Castleszerk: igen, egyelőre feliratos, de sztem jobb is így
-
illu
tag
jöhet még

-
BITBOYS
addikt
Nem új, de nagyon jók!
Sátánka - Pokoli poronty
Ki nevel a végén?
Mindkettő 9/10
-
mark75
senior tag
Valaki informálna arról,hogy lesz vagy nem lesz idén moziünnep
Mert úgy hallottam nem lesz
-
-
illu
tag
tudtok ajánlani valami újabb, jó kis vígjátékot?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest