Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Realradical #49544 üzenetére
perry trilógia az alap timeline - nekem legalábbis.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz Realradical #49544 üzenetére
[link],
spoiler
itt konkrétan harcok folynak az alien ösbólygón[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
antikomcsi
veterán
válasz Realradical #49539 üzenetére
Spoiler
De, ha jól emlékszem, az első AvP film, majd 90 évvel a Prometheus előtt játszódik, és ott meghalt mindenki, egy kivételével.
Tehát az egyértelmű, hogy az "alien faj" már létezett, csak kérdés, hogy milyen infók maradtak meg, és kikhez jutottak?
Elég sok lehetőség van, gyakorlatilag bármit csinálhatnak még nekünk.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Realradical #49062 üzenetére
És mindig a legbelül ülők késnek el...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Realradical #49062 üzenetére
Na ezért megyek vagy haverral, vagy csak barátnővel. Szerencsés vagyok, csajom is úgy van vele hogy fél órával kezdés előtt már ott ülünk és várunk.
Anno Silent Hill-t néztem úgy moziban, mint te ezt a filmet. Egy sorral előttem egy csaj banda volt és 10 percenként felsikoltottak hogy húúúú de félelmetes. A csaj tőlem balra meg csokival bombázott engem. hogy egyek belőle nyugodtan. (eh ha nem lett volna kiskorú. )
Integra:
Akkor szerencsés vagy, mondjuk én IMAX-ben akarom mindenképp.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Realradical #49060 üzenetére
Végül is annyira nem sűrgős, csak jó lett volna ezen a héten megnézni. Jó lesz nekem a hétfő is.
Viszont. NEm tudom ti tapasztaltátok-e már, de szerintem igen.
Miért van az, hogy a magyar ember ha moziba megy, akkor képesek a film kezdése utáni 10 percben beesni a terembe. És nem csak egy két ember, hanem 10-20. Szinte az összes nagy filmnél ez van, amikor moziba megyek.
Én képes vagyok fél órával a kezdés előtt ott lenni már, ezek meg rohadt idegesítően késnek. Ha meg szólunk fel vannak háborodva.
Ha reklám alatt esik be az még úgy ahogy ok, (bár ha félhomályban mászik át rajtam az necces már. De hogy film kezdése után 10-15 perccel.
Azokról meg ne is beszéljünk inkább, akik nem ismerik a számokat, mert szent meggyőződésük hogy az ő helyükön ülök.
(aztán kiderül hogy egy sorral lejjebb van a helyük vagy nem is aznapra vették a jegyet. pf )
Live-Die-Respawn
-
adalbert1
veterán
válasz Realradical #48751 üzenetére
Nekem is tetszett az Iron Sky, igaz kicsit másra számítottam...
Spoiler: az viszont külön vicces volt, hogy a holdról "importált" náci ideológiával kampányol látszólag sikeresen az újraválasztásáért az elnök, illetve a végén ahogy egymásnak ugrott mindenki az energiaforrás miatt. Nem csodálom, ha pár ember tetszését nem nyerte el...(#48761) ClayMore: a The Wire szerintem is az egyik legjobb sorozat (a Seinfeld mellett). Nekem külön tetszett, hogy mindenki szemszögéből bemutatja az eseményeket, a dealer srácok esetleges dilemmáit, stb...
Kedvenc karaktert nem szívesen emelnék ki, talán őket bírtam a legjobban: Omar (mikor tanúskodott, az volt a legjobb jelenete), Senator Clayton Davis (shiiiitttt). A főbb karakterek nagy része nagyon jól ki volt dolgozva, és nagyon jó színészi játékokat láthattunk (ennyiből sokkal jobb egy sorozat, mint egy film, a karakterek bemutatására, árnyalására, fejlődésére sokkal több idő van, miként a történet kibontására is), a mellékszereplők közül is csak 1-2-nél éreztem azt, hogy ők töltelék karakterek.The Final Countdown: jó kis film volt. Külön plusz pont, hogy akkoriban nem igazán volt CGI, így minden repülős jelenetet tényleg le kellett forgatniuk. A témaválasztás is tetszett, szeretem az ilyen lightos sci-fiket.
Egy olyan 6-7/10-et ér. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Realradical #48237 üzenetére
Azért az elmond valamit hogy akik ismerik a könyvet, azoknan nem tetszett a film, viszont jópár embernek aki csak a filmet látta, azt állította hogy egynek bőven jó volt. Én sem mondom azt hogy Oscar díjas mű, de egyszer simán nézhető. A világ meg amit összehoztak az viszont tetszik.
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #48002 üzenetére
Hö? Extended? Mi van? O_o Ne szívass.
SPOILER SPOILER SPOILER
A sima változatban is meghal, nem? Csudába, régen láttam a filmet...
SPOILER ENDAzt hiszem ideje újra megnéznem, mert fogalmam sincs, hogy a bővítettet láttam-e milliószor évekkel ezelőtt, vagy sem. Kérdés: miféle ez a remastered kiadás, miben különbözik a simától?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #47995 üzenetére
Eeehj, pedig az első 10 perc az egyik legjobb jelenet. Braveheart-ot többek között azért (is) szeretem, mert telis-tele van jól megkoreografált csatajelenetekkel. Gladiator-ban szintén, és ezek között az első 10 perc, illetve az első nagy arénaharc... kevés annál monumentálisabbat láttam a filmtörténetben, ettől jobb csak a Rohirok rohama LotR3-ban. (Attól jobbak pedig a Warcraft introkban vannak itt-ott. )
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Realradical #47934 üzenetére
Én csak azt nem tudom hogy honnan van pénzük ilyen filmeket csinálni? Miből fizetik a "színészeket"?
Live-Die-Respawn
-
Viszlát
addikt
válasz Realradical #47870 üzenetére
This Means War
Rég szenvedtem ennyire. Hulladék, darálóba vele. Az asszonynak tetszett...Hehe, nálunk még neki se.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
somasz
addikt
válasz Realradical #47628 üzenetére
Látom itt mindenkinek tetszett, azonban engem a nő miatt folyamatosan ráz a hideg, akárhányszor rá gondolok... Fargoban szintén. Pedig elvileg mind két film nagyon jó.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Viszlát
addikt
válasz Realradical #47524 üzenetére
Kíváncsiságból elolvastam most pár leírást a farkasokról és ezen berosáltam:
Non-rabid wolves are able to distinguish between armed and unarmed people
Mondjuk ha belegondolok, hogy a vizsláim is abszolút képesek különbséget tenni a ruháim között (séta lesz, vagy együtt megyünk valahova, vagy ők maradnak), simán hihető.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Ps Vita
őstag
válasz Realradical #47496 üzenetére
-
Psychonaut
veterán
válasz Realradical #47254 üzenetére
Megértem a problémádat, én azért idézgetek bátran, mert a beszólások-gegek szerintem nem spoilerek, nem árulnak el semmit a filmről, nem árulják el a cselekményt, vagy nagy fordulatot sem...sőt, még azt sem tudod, hogy mikor fognak elhangzani, szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #47254 üzenetére
igazad van, de kellemetlen eset is ez
egyre többen néztük már meg és volt annyira jó a mozi, hogy szívesen beszélnénk meg a bene lévő dolgokat, poénokat akár
de az is igaz, h így azt, aki még nem látta, pocsék helyzetbe hozzuk, össze-vissza kell ugorgatnia a hsz-eketmi legyen a megoldás? kötelezővé váljon innenstől a vastagított spoiler-felirat előtte? az úgy ok?
-
BITBOYS
addikt
válasz Realradical #46956 üzenetére
Szinkronnal és eredeti nyelven is zseniális a film. Egyedül visszafelé nézve nem láttam..
-
mephi666
nagyúr
válasz Realradical #46463 üzenetére
sorry: azt hittem, hogy nagyjából már mindenki látta, mert nem mai darab már
spoiler:
ide lehetne még tenni a pandorum-ot is és ott is rendesen megvan a csattanó a film végén ja a mist-nél szerintem nem is spoilereztem el az igazi csattanót ...szeretem, ha meglep egy film46464: a "hűdegonosz emberi természet"-tel kapcsolatban nagy kedvencem dr. jekyll/mr. hide karaktere... de ezt nem láttam még képernyőn normális megvalósításban, mert szeretik mr. hide-ot egy elmebeteg drabális állatként bemutatni... holott ha valaki olvasta, tudja, hogy mr. hide pont az ellenkezője volt és a mérhetetlenül beteg/gonosz természete helyett a külsőre tették inkább a hangsúlyt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Huma
addikt
válasz Realradical #46314 üzenetére
Cicás brutál mese pszihóknak: [link]
A Felidae-t pedig már be is szereztem. Majd bnővel együtt megnézem. Úgyis valami mesét akart nézni a múltkor.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #45444 üzenetére
hoffman_ kabbe..
pohár csak azért húzzam meg, mert beírt hülyeségeket a kedvenc fórumomba??..
ennél muszáj eredetibbnek lennem.... -
leslieke
Jómunkásember
válasz Realradical #45317 üzenetére
Az jó. Hosszú az olvasásra várók listája, de egyszer sorra kerülnek ezek is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Vertigo18
addikt
válasz Realradical #43786 üzenetére
Figyelj, Humán már senki nem lepődik meg...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Gabás
addikt
válasz Realradical #43782 üzenetére
+ SPOILER
az „anyag” azért kellett, hogy az emberek adaptálódni tudjanak a más légkörű, gravitációjú stb. célbolygóhoz, ehelyett a mutánsok az űrhajó környezetéhez adaptálódtak > erősebbek lettek, embereket kajáltak stb.Ez persze elég szájbarágósan el is van mesélve, lehet, nem kellene fikázni a filmeket, amíg ilyen értelmezése gondok vannak
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz Realradical #43782 üzenetére
Pandorum Spoiler!
Azt vágom, de szerinted mennyi ideig tartott volna ki ez a nem megújuló élelem? Több száz évig zabálták őket. Az is kérdés, hogy az első mutánsok mikor és hogy jelentek meg ill a többiek miért nem cselekedtek?
Ez a mutánsos dolog sehogy sem áll össze. Amikor felébredtek a hibernálásból akkor még emberek voltak. Viszont ha ez így volt akkor hogy-hogy nem tettek semmit? Nem jöttek rá, hogy már földet értek. Nem keltették föl a többi embert. Egyszerűen csak felébredt párszáz ember és bámulták a plafont míg lassan szörnnyé nem változtak?
Sajnos a film ezen része erősen sántít.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
littlelion21
addikt
válasz Realradical #43737 üzenetére
Odébb lesz az még, ha egyáltalán lesz.
Még mindig a Pentagon állja a világ össz-katonai költségvetésének 50%-át, és nem hiszem hogy a felépített technikai fölényüket hagynák elillanni. (Bár ebbe a ritkaföldfémek kínai monopóliuma beleszólhat.)OFF OFF
-
Realradical
őstag
válasz Realradical #43572 üzenetére
A legdurvább szinkronos élményem a Mortal Kombat "gyerecsakide" Scorpion csáklya volt
Egy jó ideje csak angolul nézek filmeket felirattal. Mostanra már zavar a magyar szinkron néhány kivételtől eltekintve.
szerk:
Hja megszokás az ilyen. Nekem a Blöff, Ravasz az amit magyarul szeretek igazán. Bár az angol sem rossz de a káromkodások frenetikusak amiket össze tudtak ütni a fordítók.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
hoffman_
nagyúr
Alapesetben én vagyok az inglisbuzi, pohár tudja De a meséket szeretem, azoknak általában jó a szinkronja. Csizmást amúgy is megszoktam már a Shrekben.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
pohár
félisten
de az angol, nem magyar
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rt06
veterán
válasz Realradical #43431 üzenetére
ez most nagyon jolesett, koszonom
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
válasz Realradical #42955 üzenetére
Sok bajom van ezzel a filmmel. Bugyuta humora van, a drámai részek erőtlenek, vontatott, nem reális.
Az Erőszakik nagyságrendekkel jobb. A drámai részek ütősek, a poénok viccesek.
Én a Fűrészre fogok lehet benevezni hamarosan. Asszem a harmadik részig láttam. (vagy a negyedikig) Viszont mivel elvesztettem a fonalat ezért a többi részbe már bele sem kezdtem.
Tibiajax: Mostanában keveset látlak a topicban. Lanyhuló érdeklődés vagy kevesebb szabadidő? Esetleg valami más?
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz Realradical #42951 üzenetére
Szellem vagy? Vagy te voltál a másik akinek tetszett a film?
-
hoffman_
nagyúr
válasz Realradical #42877 üzenetére
Igazából eléggé egyben volt így, kíváncsi vagyok, hogy lehet folytatni. Bár folytattak már sokkal meredekebb helyzeteket,lezárásokat
littlelion:
Komoly gondok vannak a szövegértéseddel cimbora
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz Realradical #42505 üzenetére
Ne aggódj, a Liman-féle első rész szerintem sem egy különösebben nagy eresztés, egy kissé európai-beütésű korrekt akciómozi. A rákövetkező két részben viszont Greengrass nagyon elkapta a fonalat (meg a kézi kamerát).
De öröm nézni hogy hoffman kolléga majd' elcsöppen tőle -
hoffman_
nagyúr
válasz Realradical #42503 üzenetére
Ezért írtam, hogy különbözünk. Ez azon nem változtat, hogy a Knowig egy sz*r, azon kevés film között van, amiért megbántam, hogy kifizettem a mozijegyet(pedig van 100+), a Bourne pedig tagadhatatlanul az egyik legjobb akciófilm. A Knowin ellenében mondhatom akár, hogy korszakalkotó. Persze, a filmek alapjáraton teljesen szubjektívek az egyén alapján, de azért mégsem.
ha már spoiler
- alkeszpapesz meg a fia rohangál. se füle, se farka, sem az, hogy miért ők, semmit nem tudunk az ablakból néha látható halál para alakokról, semmit nem tudunk a hirtelen jött világvégéről, nudli színészi játék
- girnyó terminátor egy teljesen korrektül kidolgozott alkatú különleges kiképzést kapott katona, teljesen hihető, eladja magát, a szerepét mocsokjól hozza, a karaktert teljesen jól alakítja. se eleje se vége? ja, erről szól az egész. van három rész, tessék megnézni, tökéletesen helyre raknak mindent, nincs benne logikai gubanc, pure akció, a sztori több, mint elég. badass movie, thats it.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Realradical #42499 üzenetére
Bourne-nak 6/10-et adni? Lesz itt anyázás.
-
zoo8800
veterán
-
hoffman_
nagyúr
válasz Realradical #42437 üzenetére
Úh bazd, most látom csak... Ez nagyon fúúúú
-
Integra
titán
válasz Realradical #42437 üzenetére
hehe, not bad
most kapcsoltam be a tévét, syfy-on éppen most kezd: swamp shark
asszem a hsv-bvb meccs előtt megnézemmod: már meg is halt az első szerencsétlen, nagyon lol
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Kassadin
addikt
válasz Realradical #42353 üzenetére
De vajon, hogy működnek ezek a kagylók?
-
madgie
titán
Ódemegnézem, lassan húsz éve láttam, belegondolni is szörnyű
-
hoffman_
nagyúr
-
MODERÁTOR
"szarni lehet?" óriási
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Realradical #42182 üzenetére
Jackie Brown-nal engem vallatni lehetne majdnem úgy mint a LOTR trilógiával. Bár lehet csak rég láttam és rosszak az emlékeim a filmről. Bár a Scott Pilgrim filmmel semmi se ér fel ilyen téren
Huma: 7 pont a ponyva? nebazmár
[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
pam grier szelesvasznat betolto melleit hogy nem lehet egyulto helyben ket oran at nezni?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
Nekem a Négy Szoba sem jött be annyira. A Kill Bill is egyszer nézős volt nálam. A Grindhouse-t végig sem tudtam nézni.
Tudom, hogy ezek inkább művészfilmek mint "igaziak". Nekem nem tetszik a művészi stílusa minden esetben, de elismerem, hogy jó filmeket készít.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz Realradical #42029 üzenetére
Nem tom miért, de olyan szimpatikus.
Modoros, jóindulatú, szerény és van egy hobbija. Pont olyan mint én.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
rt06
veterán
válasz Realradical #41804 üzenetére
-
Realradical
őstag
válasz Realradical #41803 üzenetére
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
válasz Realradical #41762 üzenetére
Nemrég néztem újra az első részt, hogy ráhangolódjak a másodikra, de ezek szerint ez nagyon más lesz.
És nemrég cseréltem le a 3D képes plazmám egy 2D-re limitált modellre. Bár ha csak részben 3D, a nahy része vagy akár az egész csak fake-3D, akkor úgy is 2D-ben nézntem volna a régin is...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Huma
addikt
válasz Realradical #41691 üzenetére
Sean Bean pont úgy nézett ki mint a Gyűrűk Urában. Kicsit fura érzés volt úgy látni, hogy nincs a nyomában egy pár hobbit és nem üldözik orkok.
Utánanéztem, hogy ki a boszi. Ines Marie Westernströer a böcsületes neve.
-
rétisün
veterán
válasz Realradical #41654 üzenetére
ne spoilerezz, lehet még nem ért el odáig
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Jim-Y
veterán
válasz Realradical #41565 üzenetére
Én bírom, és értem is az ilyen filmeket, de a Drive-ot én sem tudtam értékelni, egész egyszerűen nem kötött le, nem volt izgalmas, és még a mondanivaló ha volt benne, se jött át..
2/10 -
MODERÁTOR
válasz Realradical #41561 üzenetére
maximálisan egyetértek, bár én azt hiszem 2 pontot adtam rá
-
Kassadin
addikt
Nem neked találták ki, többet nem is fűznék a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Azt én sem értettem miért nem tört össze a kocsi eleje.
Viszont én 8,5 ponttal azt hiszem többet adtam rá. -
F34R
nagyúr
rosszul közelíted meg a dolgokat egyébként az egyik legjobb film 2011-ben a maga nemében.
-
pohár
félisten
válasz Realradical #41447 üzenetére
a kinti premier még karácsony előtt megvolt, itthon kicsit csúsztatott a forgalmazó, de nincs messze a január 5.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sasa134
addikt
-
pohár
félisten
válasz Realradical #41444 üzenetére
gyakorlatilag is
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #41438 üzenetére
mmja ja.. eteti magát nagyon
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Realradical #41240 üzenetére
igen...ahogy beugrat.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Pitterix
őstag
válasz Realradical #41070 üzenetére
Ha segít....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #41067 üzenetére
Ezek az északi nyelvek annyira egyformák...
Értem. Mindenesetre eltettem a megnézendők közé, egyszer majd beszerzem. Érdekes a téma...Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
peugeotmate
őstag
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #41065 üzenetére
Szent ég... Nem jelent meg magyar szinkronnal? A ruszkit valahogy nem csípi a fülem.
-
mondomén
őstag
válasz Realradical #40738 üzenetére
Szerintem nem jársz vele rosszul. Amúgy 2 évente cserélődnek a szereplők. Szóval Cook a 3-4 évadban szerepel. Nem tudom mennyire vagy felirat párti, de ezt mindenképp úgy nézd, sokat dob a hangulaton az angol akcentus.
-
mondomén
őstag
válasz Realradical #40736 üzenetére
Persze, ezt én is észleltem, de nekem akkor is iszonyat unalmas volt. Igazából egy cseppet sem hatott meg az amit mutatni akartak a készítők. Ilyen világban élünk, én ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, az angol kölykök meg az elborult brutalitás ami sokukat jellemzi nem újdonság. Pont ezért nem nagyon tudott újat mutatni a film, ezért is vártam volna, hogy valamilyen szinten kárpótol a történet vagy az a kis akció vagy mit tudom én. Én filmet nézni ültem le, lehet a mondanivalója nagyon aktuális és nemes, de mint film abszolút hidegen hagyott. Se a történet, se a fényképezés, se a színészek, se a karakterek nem tudtak magukkal rántani, így rohadtul nem élvezni a filmet. Bár mikor feltűnt Cook (Jack O'Connell), reménykedtem, hogy olyasfajta szerepe lesz mint amit a Skins-ben kapott és végre ez pontot tesz az unalmam végére, de sajna nem így lett.
Lehet ha más hangulatomban talál rám a film, akkor élvezem, de most ez így gyenge volt. -
pohár
félisten
válasz Realradical #40649 üzenetére
SPOILER
azt figyelted hogy a csajnak milyen a melle a filmben, kivéve mikor fehér fátyolban enyeleg a föld alatt? ott kb 3x akkora
-
Dyrtyho
őstag
válasz Realradical #40274 üzenetére
Hamarosan érkezik a Hangover III
best regards, egy fórumozó blogger
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #40141 üzenetére
És a Predator se épp sörözni indult "Swárcival" és társaival...
¤ R'n'R ¤
-
tween
őstag
válasz Realradical #39632 üzenetére
c. A 35-40 kilós hölgyek ne kezdjenek el lemezvértes katonákat átszurkálni és hajigálni mikor először látnak másfélkezes kardot, valamint ha kivéreztetik őket egy artériás vágással akkor tessék meghalni.
-
troland26
őstag
válasz Realradical #39220 üzenetére
nálam is..vastagon
-
tween
őstag
válasz Realradical #39139 üzenetére
na ezt "kikölcsönzöm"
-
Huma
addikt
válasz Realradical #39139 üzenetére
Nekem is bejött. Érdekes film volt.
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #39113 üzenetére
"Csoki": Jaja, jó kis bunyós film, Johnny Depp elveri néha Juliette Binoche-t.
Ja, az Chocolat, ennek meg e van a végén. Akkor meg a JeeJa Yanin ver el mindenkit.Egyébként tényleg nagyon jó film (De a másik "csokis" se rossz sztem, csak más műfaj )
¤ R'n'R ¤
-
Orionk
senior tag
válasz Realradical #38663 üzenetére
Köszi, de nem fizetősre gondoltam.
Azt hittem, hogy tudtok valahonnan segíteni letölteni ezt a filmet:
http://www.imdb.com/title/tt0114457/Nem tudtok valami lehetőséget?
-
Huma
addikt
válasz Realradical #38697 üzenetére
Pont ezt a filmet néztem ki az előbb. Már egy ideje fenn van a gépen csak megfeledkeztem róla. Akkor ez lesz az.
ch003067:
Na a vírusos filmektől meg az egyéb katasztrófás filmektől is herótom van. Ha nem láttam már legalább 10 vírusos filmet amiben ki akar pusztulni az emberiség akkor egyet sem.Köszönöm az ajánlásokat!
-
ch003067
addikt
válasz Realradical #38692 üzenetére
Háth, igen,akor biztos lecsuktak volna. Ha mind1, engem annyira nem érdekel a dolog ezen része, csak az, hogy a film legyen jó
-
Huma
addikt
válasz Realradical #38587 üzenetére
Dr. Manhattan rulez.
Amcsi mozikban biztos kitakarták a cerkát.
jer1cho: Mondtam én. Osztó film. Mégis mi nem tetszett benne? Vontatott volt? A legtöbben erre panaszkodnak.
madgie: Ja. Sokkal összetettebb . Nincsen minden leegyszerűsítve benne fehérre és feketére. A gonoszoknak nem az a céljuk, hogy gonoszok legyenek és mindenki utálja őket hanem normális céljaik vannak. A hősök pedig nem azok a báránylelkű maszkosok mint a többiben hanem kegyetlen harcosok. Sokat tudnék írni a filmről, de nem akarok spoilerkedni.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz Realradical #38486 üzenetére
akkor azt nagyon benezted, az elso evad vegen megszoknek, a masodik evadban nem voltak bortonben
az a harmadik -
pohár
félisten
válasz Realradical #38505 üzenetére
nem volt az rossz választás szerintem, pont a szerepre való volt
és kis filmes igazságok
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #38451 üzenetére
Én amiket "néztem előzőleg", azok nem férnének bele a topikba (mennyiségileg)...
A Repo Man nekem is nagyon bejött (meg ahogy elnézem, általában nekem is tetszenek, amik neked (kivéve az Asylum kiadó "művei" )
De nektek így jó, mert bármit ajánlanak, az vagy neked vagy haverodnak be fog jönni (ha közepes, akkor meg mindkettőtöknek )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
-
FF23
senior tag
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #38233 üzenetére
Uhh, de jó hogy mondod, még nem is láttam a Postal-t. Mára Az igazság árá-t terveztem, de holnap tuti megnézem.
¤ R'n'R ¤
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Realradical #38148 üzenetére
én egyáltalán nem éreztem erőltetettnek...dehát ízlések és pofonok
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Huma
addikt
válasz Realradical #38105 üzenetére
Én láttam spanyolul, angolul és magyarul. Ebben a sorrendben. Mindhárom nyelven nagyot ütött. Spanyolul egyébként nagyon érdekes volt nézni mivel talán ez volt az első film amit azon a nyelven végignéztem. Eléggé szokatlan volt a fülemnek.
A Faun beszéde spanyolul volt a legjobb az fix.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ludsimon
veterán
-
Kassadin
addikt
válasz Realradical #37295 üzenetére
A mai filmvilágban annyira egybe vannak gyúrva már a kategóriák, hogy nem igazán lehet különbséget tenni. Szinte mindegyik filmet be lehet sorolni legalább két különböző kategóriába. Tartom, hogy a Taken thrillerként is megállja a helyét, míg az Expendables egy igazi akciófilm.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Realradical #36908 üzenetére
ez a hódos cucc?
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #36577 üzenetére
Thor 9 / 10
Nekem ez nagyon bejött. Volt "ákcijó", némi "pojén", és látvány is. Teljesen szórakoztató volt, kellemes kikapcsolódás. A bosszúállók-at így már mégjobban várom, és mivel lesz benne Vasember és Hulk is Thor mellett, meg is előlegezek neki egy 10 /10-et.
(#36569) eeaa : Ember, erre már nem is mondok semmit. (Igaz, már DeNiro és Scorsese "fikázásod"-nál elástad magad nálam)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #36208 üzenetére
Ha az Egy asszony illata 10, akor mennyi A nő illata? Sztem még jobb.
Egyébként érdekes módon egyetértek az itt szereplő 5 film pontozásával (Solomonra talán 6,5-öt, de lehet hogy 7et is adnék ), viszont az offba említett 2 filmről írtakkal nem.
Az út nálam megér egy 7-est (már csak a hangulata miatt is), A Holt költők társaságát szintén 7-re tartom.
Időveszteség nálam pl. az ilyesmi: A kutya éve(végig se bírtuk nézni asszonnyal, pedig általában mindent végignézek)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Kassadin
addikt
válasz Realradical #36203 üzenetére
Na elmész te a tudod hova.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Realradical #36203 üzenetére
LOL
On SPOILER:
Vagy legalább azt magyarázták volna meg hogy egyáltalán milyen útról van szó? Mert az oké hogy dél felé igyekeznek de azért van vagy 350 ezer délre vezető út... és érdekes hogy úgy állítják be a filmet hogy mindenki azon megy. Ezért tanácsolták a gyereknek hogy térjen le lóra. mert máshol gondolom senki sincs már...
Meg egyáltalán minek igyekeztek délre? Ott mi lesz majd más? (Ha posztnukleáris világról beszélünk nemhiszem hogy Mexióban kisebb lett volna a gáz... , egyszóval nincs értelme.)
A kissrác meg tipikusan az a gyerek aki ha meghal az apja, kb 10 percig élne még egyedül, mert kurv@ra nem önellátó. És annyira azért nem volt kicsi. Ilyen idős korukban a mongol gyerekek már bivalyt herélnek, herélőkéssel, és tálcán viszik az apjuknak a reggelit.
Ez meg vínnyog az egész film alatt...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...