Hirdetés
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Realradical #36203 üzenetére
LOL
On SPOILER:
Vagy legalább azt magyarázták volna meg hogy egyáltalán milyen útról van szó? Mert az oké hogy dél felé igyekeznek de azért van vagy 350 ezer délre vezető út... és érdekes hogy úgy állítják be a filmet hogy mindenki azon megy. Ezért tanácsolták a gyereknek hogy térjen le lóra. mert máshol gondolom senki sincs már...
Meg egyáltalán minek igyekeztek délre? Ott mi lesz majd más? (Ha posztnukleáris világról beszélünk nemhiszem hogy Mexióban kisebb lett volna a gáz... , egyszóval nincs értelme.)
A kissrác meg tipikusan az a gyerek aki ha meghal az apja, kb 10 percig élne még egyedül, mert kurv@ra nem önellátó. És annyira azért nem volt kicsi. Ilyen idős korukban a mongol gyerekek már bivalyt herélnek, herélőkéssel, és tálcán viszik az apjuknak a reggelit.
Ez meg vínnyog az egész film alatt...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Kassadin
addikt
válasz Realradical #36203 üzenetére
Na elmész te a tudod hova.
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #36208 üzenetére
Ha az Egy asszony illata 10, akor mennyi A nő illata? Sztem még jobb.
Egyébként érdekes módon egyetértek az itt szereplő 5 film pontozásával (Solomonra talán 6,5-öt, de lehet hogy 7et is adnék ), viszont az offba említett 2 filmről írtakkal nem.
Az út nálam megér egy 7-est (már csak a hangulata miatt is), A Holt költők társaságát szintén 7-re tartom.
Időveszteség nálam pl. az ilyesmi: A kutya éve(végig se bírtuk nézni asszonnyal, pedig általában mindent végignézek)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #36577 üzenetére
Thor 9 / 10
Nekem ez nagyon bejött. Volt "ákcijó", némi "pojén", és látvány is. Teljesen szórakoztató volt, kellemes kikapcsolódás. A bosszúállók-at így már mégjobban várom, és mivel lesz benne Vasember és Hulk is Thor mellett, meg is előlegezek neki egy 10 /10-et.
(#36569) eeaa : Ember, erre már nem is mondok semmit. (Igaz, már DeNiro és Scorsese "fikázásod"-nál elástad magad nálam)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
pohár
félisten
válasz Realradical #36908 üzenetére
ez a hódos cucc?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kassadin
addikt
válasz Realradical #37295 üzenetére
A mai filmvilágban annyira egybe vannak gyúrva már a kategóriák, hogy nem igazán lehet különbséget tenni. Szinte mindegyik filmet be lehet sorolni legalább két különböző kategóriába. Tartom, hogy a Taken thrillerként is megállja a helyét, míg az Expendables egy igazi akciófilm.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
Huma
addikt
válasz Realradical #38105 üzenetére
Én láttam spanyolul, angolul és magyarul. Ebben a sorrendben. Mindhárom nyelven nagyot ütött. Spanyolul egyébként nagyon érdekes volt nézni mivel talán ez volt az első film amit azon a nyelven végignéztem. Eléggé szokatlan volt a fülemnek.
A Faun beszéde spanyolul volt a legjobb az fix.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Realradical #38148 üzenetére
én egyáltalán nem éreztem erőltetettnek...dehát ízlések és pofonok
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #38233 üzenetére
Uhh, de jó hogy mondod, még nem is láttam a Postal-t. Mára Az igazság árá-t terveztem, de holnap tuti megnézem.
¤ R'n'R ¤
-
FF23
senior tag
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #38451 üzenetére
Én amiket "néztem előzőleg", azok nem férnének bele a topikba (mennyiségileg)...
A Repo Man nekem is nagyon bejött (meg ahogy elnézem, általában nekem is tetszenek, amik neked (kivéve az Asylum kiadó "művei" )
De nektek így jó, mert bármit ajánlanak, az vagy neked vagy haverodnak be fog jönni (ha közepes, akkor meg mindkettőtöknek )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
pohár
félisten
válasz Realradical #38505 üzenetére
nem volt az rossz választás szerintem, pont a szerepre való volt
és kis filmes igazságok
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
doc
nagyúr
válasz Realradical #38486 üzenetére
akkor azt nagyon benezted, az elso evad vegen megszoknek, a masodik evadban nem voltak bortonben
az a harmadik -
Huma
addikt
válasz Realradical #38587 üzenetére
Dr. Manhattan rulez.
Amcsi mozikban biztos kitakarták a cerkát.
jer1cho: Mondtam én. Osztó film. Mégis mi nem tetszett benne? Vontatott volt? A legtöbben erre panaszkodnak.
madgie: Ja. Sokkal összetettebb . Nincsen minden leegyszerűsítve benne fehérre és feketére. A gonoszoknak nem az a céljuk, hogy gonoszok legyenek és mindenki utálja őket hanem normális céljaik vannak. A hősök pedig nem azok a báránylelkű maszkosok mint a többiben hanem kegyetlen harcosok. Sokat tudnék írni a filmről, de nem akarok spoilerkedni.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
ch003067
addikt
válasz Realradical #38692 üzenetére
Háth, igen,akor biztos lecsuktak volna. Ha mind1, engem annyira nem érdekel a dolog ezen része, csak az, hogy a film legyen jó
-
Huma
addikt
válasz Realradical #38697 üzenetére
Pont ezt a filmet néztem ki az előbb. Már egy ideje fenn van a gépen csak megfeledkeztem róla. Akkor ez lesz az.
ch003067:
Na a vírusos filmektől meg az egyéb katasztrófás filmektől is herótom van. Ha nem láttam már legalább 10 vírusos filmet amiben ki akar pusztulni az emberiség akkor egyet sem.Köszönöm az ajánlásokat!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Orionk
senior tag
válasz Realradical #38663 üzenetére
Köszi, de nem fizetősre gondoltam.
Azt hittem, hogy tudtok valahonnan segíteni letölteni ezt a filmet:
http://www.imdb.com/title/tt0114457/Nem tudtok valami lehetőséget?
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #39113 üzenetére
"Csoki": Jaja, jó kis bunyós film, Johnny Depp elveri néha Juliette Binoche-t.
Ja, az Chocolat, ennek meg e van a végén. Akkor meg a JeeJa Yanin ver el mindenkit.Egyébként tényleg nagyon jó film (De a másik "csokis" se rossz sztem, csak más műfaj )
¤ R'n'R ¤
-
Huma
addikt
válasz Realradical #39139 üzenetére
Nekem is bejött. Érdekes film volt.
-
tween
őstag
válasz Realradical #39139 üzenetére
na ezt "kikölcsönzöm"
-
troland26
őstag
válasz Realradical #39220 üzenetére
nálam is..vastagon
-
tween
őstag
válasz Realradical #39632 üzenetére
c. A 35-40 kilós hölgyek ne kezdjenek el lemezvértes katonákat átszurkálni és hajigálni mikor először látnak másfélkezes kardot, valamint ha kivéreztetik őket egy artériás vágással akkor tessék meghalni.
-
TRob1
veterán
válasz Realradical #40141 üzenetére
És a Predator se épp sörözni indult "Swárcival" és társaival...
¤ R'n'R ¤
-
Dyrtyho
őstag
válasz Realradical #40274 üzenetére
Hamarosan érkezik a Hangover III
best regards, egy fórumozó blogger
-
pohár
félisten
válasz Realradical #40649 üzenetére
SPOILER
azt figyelted hogy a csajnak milyen a melle a filmben, kivéve mikor fehér fátyolban enyeleg a föld alatt? ott kb 3x akkora
-
mondomén
őstag
válasz Realradical #40736 üzenetére
Persze, ezt én is észleltem, de nekem akkor is iszonyat unalmas volt. Igazából egy cseppet sem hatott meg az amit mutatni akartak a készítők. Ilyen világban élünk, én ezzel teljes mértékben tisztában vagyok, az angol kölykök meg az elborult brutalitás ami sokukat jellemzi nem újdonság. Pont ezért nem nagyon tudott újat mutatni a film, ezért is vártam volna, hogy valamilyen szinten kárpótol a történet vagy az a kis akció vagy mit tudom én. Én filmet nézni ültem le, lehet a mondanivalója nagyon aktuális és nemes, de mint film abszolút hidegen hagyott. Se a történet, se a fényképezés, se a színészek, se a karakterek nem tudtak magukkal rántani, így rohadtul nem élvezni a filmet. Bár mikor feltűnt Cook (Jack O'Connell), reménykedtem, hogy olyasfajta szerepe lesz mint amit a Skins-ben kapott és végre ez pontot tesz az unalmam végére, de sajna nem így lett.
Lehet ha más hangulatomban talál rám a film, akkor élvezem, de most ez így gyenge volt. -
mondomén
őstag
válasz Realradical #40738 üzenetére
Szerintem nem jársz vele rosszul. Amúgy 2 évente cserélődnek a szereplők. Szóval Cook a 3-4 évadban szerepel. Nem tudom mennyire vagy felirat párti, de ezt mindenképp úgy nézd, sokat dob a hangulaton az angol akcentus.
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #41065 üzenetére
Szent ég... Nem jelent meg magyar szinkronnal? A ruszkit valahogy nem csípi a fülem.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
peugeotmate
őstag
-
Archanon
őstag
válasz Realradical #41067 üzenetére
Ezek az északi nyelvek annyira egyformák...
Értem. Mindenesetre eltettem a megnézendők közé, egyszer majd beszerzem. Érdekes a téma...Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Pitterix
őstag
válasz Realradical #41070 üzenetére
Ha segít....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Realradical #41240 üzenetére
igen...ahogy beugrat.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Realradical #41438 üzenetére
mmja ja.. eteti magát nagyon
-
pohár
félisten
válasz Realradical #41444 üzenetére
gyakorlatilag is
-
sasa134
addikt
-
pohár
félisten
válasz Realradical #41447 üzenetére
a kinti premier még karácsony előtt megvolt, itthon kicsit csúsztatott a forgalmazó, de nincs messze a január 5.
-
F34R
nagyúr
válasz Realradical #41561 üzenetére
rosszul közelíted meg a dolgokat egyébként az egyik legjobb film 2011-ben a maga nemében.
-
mondomén
őstag
Azt én sem értettem miért nem tört össze a kocsi eleje.
Viszont én 8,5 ponttal azt hiszem többet adtam rá. -
Kassadin
addikt
Nem neked találták ki, többet nem is fűznék a dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
maximálisan egyetértek, bár én azt hiszem 2 pontot adtam rá
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Jim-Y
veterán
válasz Realradical #41565 üzenetére
Én bírom, és értem is az ilyen filmeket, de a Drive-ot én sem tudtam értékelni, egész egyszerűen nem kötött le, nem volt izgalmas, és még a mondanivaló ha volt benne, se jött át..
2/10 -
rétisün
veterán
válasz Realradical #41654 üzenetére
ne spoilerezz, lehet még nem ért el odáig
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Huma
addikt
válasz Realradical #41691 üzenetére
Sean Bean pont úgy nézett ki mint a Gyűrűk Urában. Kicsit fura érzés volt úgy látni, hogy nincs a nyomában egy pár hobbit és nem üldözik orkok.
Utánanéztem, hogy ki a boszi. Ines Marie Westernströer a böcsületes neve.
-
janos666
nagyúr
válasz Realradical #41762 üzenetére
Nemrég néztem újra az első részt, hogy ráhangolódjak a másodikra, de ezek szerint ez nagyon más lesz.
És nemrég cseréltem le a 3D képes plazmám egy 2D-re limitált modellre. Bár ha csak részben 3D, a nahy része vagy akár az egész csak fake-3D, akkor úgy is 2D-ben nézntem volna a régin is...
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Realradical
őstag
válasz Realradical #41803 üzenetére
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
rt06
veterán
válasz Realradical #41804 üzenetére
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
válasz Realradical #42029 üzenetére
Nem tom miért, de olyan szimpatikus.
Modoros, jóindulatú, szerény és van egy hobbija. Pont olyan mint én.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű DELL Latitude 7490 i7-8650u! Gyári világító HU billentyűzet! 8GB RAM 256GB SSD ujjlenyomat o
- Dell Latitude 5420 i5-1135G7 Iris XE VGA gyári magyar világító billentyűzet szép állapot
- Sony FE 35mm f/2.8 ZA Zeiss Sonnar T
- i5-10400+RTX2070SUPER+G.SKILL 16GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 KIT+SSD 970 EVO NVMe M.2 250GB stb
- 2főnek 2 éjszakás Hotel Európa Fit Hévízbe utalvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest