Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
14:45, A Kaptár 3D-t megnézem.

Majd írok.Szerencsére sikerült gyorsan letudnom a sulit/műhelyt, így odaérek rá.

-
diablo1984
veterán
válasz
Pulsar
üzenetére
amúgy durva megnézni a 6 részt egymás után! mondjuk az újabb részeknél törekedtek, hogy nem üssön el annyira a 20-30évvez előtti stílustól, de azért megvolt a minőségbeli eltérés!
spojler
a sith-ek bosszújában valamilyen szinten megértem, hogy Vedér nagy úr mitől nem csipázza a Jediket, mertha nekem is levágnák mindkét kezem és lábam, majd egy lávafolyó mellett hagynának a parton úgy, hogy meggyulladok, azért az már nálam is kiverné a biztosítékot!sp off
-
válasz
üzenetére
mert feltételezhető, hogy be van számozva, hogy első rész, második rész, stb... de nyilván nem
mindegy, csak olyan murisan hangzott a kérdés. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
részben igazad van. a megjelenés dátuma valóban nem sorrendben lett kiadva
Baljós árnyak 1999.
A klónok támadása 2002.
Sith-ek bosszúja 2005.
Egy új remény 1977
A Birodalom visszavág 1980.
A jedi visszatér 1983. -
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
a film készítési sorrendje a következő:
4-5-6-1-2-3de a cselekmény 1-2-3-4-5-6 sorrenden megy... kicsit fura, ha elkezdi az ember az új részekkel és a 20-30 éves részekkel fejezi be
...de nem azt mondom, hogy rossz lenne... mindig is hangulatosabbnak tartottam a régi részeket még akkor is, amikor semmi cgi-t nem alkalmaztak és itt-ott kicsit béna is mai szemmel a megvalósítás 
vannak szerintem cifrább sorozat is, ahol jobban kavarodik az időrend... pl a hannibal: (egyik kedvencünk)
készítési sorrend: bárányok hallgatnak, hannibal, vörös sárkány, hannibál ébredése...cselekmény szerint pedig:
hannibál ébredése, vörös sárkány, bárányok hallgatnak, hannibal
-
-
Nem fogadott hívás Jó kis horror, néha ilyen is kell...
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
igen...épp ma este
ezt az ótvar date night-ot kezdtük el megint, immáron harmadjára, de most már feladtam. annyira szar az a film, h nem igaz. sajnálom, mert vártam, ilyen jobbfajta, asszonypajtással együtt nézős filmnek tartottam, dehát ez kritikán aluli. nem is néztük végig. valami egy óránál, amikor akikhez betörnek, elkezdenek pofázni meg vitatkozni egymás között a semmiről, a vicceses szánalmas magyar szinkronnal megtetézve, kapcsoltam kifele
na mindegy
beraktam utánna inkább a fogd a pénzt és fuss-t -Adró azt sem láttam még-, hogy legalább nevessünk egy jót..
ezek az uj filmek egyre trébbek, sajnos ki kell mondani.
Két variáció áll fennt, általában. Vagy ultragagyi, ultragagyi szinkronnal, vagy nem gagyi, akarna szólni is valamiről, találnak hozzá jobb színészeket is, de akkor meg iszonyatosan könnyen átbillen a mérleg nyelve és átmegy unalmas, vontatottba.. lásd a multkor a brooklyn finestet, ami egy dögunalom, akárki akármit mond. pedig, elvileg, az is egy jobb film akarna lennija, aztán persze ott van még a jollyjoker harmadik szituácio, amikor egy cgi-al és tüzijátékkal teletüzdelt popcornmozira ülsz be, de az meg...
nehéz meglelni a jó filemt, legalábbis nekem mostmár egyre nehezebb
mostanában a 80-as, vagy inkább a 90-es évekbeli filmeket nézegetem, azok rendben voltak. volt története, volt egy eleje, volt egy közepe és egy vége, nem az volt, hogy elkezded nézni, és olvasod, olvasod, és csak kérdezed hogy most mi a fasz van, miről ugatnak ezek?... meg hogy, most akarod ezt egyáltalán nézni?
ott volt a multkor az élni és meghalni L.A-ben, szuper kis film volt, történetszállal, jó sráccal benne, a végén iszonyatoo álleeséssel, mai napig szivesen gondolok vissza rápersze, lehetek olyan is, mint integra, vagy sokan mások, hogy odaadással élvezek egy régi, kiöregedett akciósztár egy záróra előtti erőfeszítését, csak mert vicces meg jópofa
persze, jópofa volt, abszolut végignézhető, nem unalmas,pörgős, dehát..... : ) arra meg annyira nem gondolsz aztán vissza hetekkel..napokkal vissza sem úgy, hogy jajj..az milyen jó kis film volt. nem marad meg benned sem a zenéje, sem a története.. egyszeri game
..és, a visszajelzéseket elnézve, ugy látszik, ez lesz az egyik ütőkártyája mégis, a mai hálivúdnakna mindegy, elgondolkoztam kicsit
azért Megannal jo volt megint indítani a napot
de azért a kis kedvencem még mindig ez. itt, őt, bármikor. bárhányszor. -
törölt tag
helo!
megvan a 6 star wars és milyen sorrendbe kell megnézni?
-
Pitterix
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Azért talán javulok, ha nehezen is, de lemondok már sok gagyi filmről.
Többször használom a delete gombot, mint a play-t.Bár, ahogy Arnold2 "bácsi" is szokta, mondta néha kell egy kis agyrepesztőrettentő filmezés is.
Tényleg már próbáltál ilyen valami ultragagyit és végig is bírtad nézni? -
Tomics
addikt
Jó lesz a Resident Evil
Kíváncsi vagyok szkófild alakítására (Wentwhort Miller from Prison Break) 
-
ludsimon
veterán
Valaki megnézi ma éjfélkor A Kaptár 3D-t?
Esetleg a sugárban?
-
Tibiajax
nagyúr
retek klubbos, harmadik szinkronnal ment? mert az valami ordenéré ótvar . szegény sorozatot még gagyibbá teszi, mint amilyen.. a klasszikus, első szinkronokkal még nézhetőek volt
- -
Pitterix, Te mindig gondoskodsz rólam, hogy valoban kellemesebben induljon a napom
..és ez, müködik is

-
Pitterix
őstag
Tibi, hogy jól induljon a napod!
-
Olcsi
senior tag
Ciki vagy nem ciki: most megy a tv-ben a rendőrakadémia 3. Jót mulatok rajta, igazából imádom...

-
legiaap
félisten
Negyedik típusú találkozás: 8,5/10
Eszméletlen jó film. Mindvégig lekötött és most most sem tudom elhiggyem-e, amit láttam.
-
RexpecT
addikt
Végrehajtók: 8/10
Kellemes végig érdekes kis film, a vége kifejezetten tetszett
. -
szumoo
senior tag
Tekken: 3/10 Kár volt rászánni az időt...

Iron Man 2 : 7/10
Látványban jó volt, story néhol elég viccesre sikerült, lényegében nem volt rossz.
A stáblista utáni jelenet:
Most jutott eszembe, hogy lassan lehet menni moziba az Afterlife-ra
, csak még emberkét kell találnom, hogy ne együl menjek. 
-
PazsitZ
addikt
Tegnap és ma 2 elég hentelős filmet sikerült megnéznem.
Tegnap a Centurion volt, amiben elég durván tolták a csatákat, volt vér rendesen.Összességében nem volt egy rossz film. Nem igazán tudtam mire számítsak, viszont jól eltelt az a másfél óra. Nekem tetszett.
SPOILERféleség: Ezen túl a film végén lévő dolog is simán elképzelhető, hogy akár történhetett is ilyesmi a való életben.A mai pedig az Expendables volt.
Sokan lehúzták, de szerintem simán hozott egy rambo féle szintet. a szereplők miatt még talán többet is. Bár valamivel többet vártam volna, bár magam sem tudom pontosan megmagyarázni mit
.
[OFFCsak én érzem úgy, vagy ]Statham tényleg sokat szerepelt a többiekhez mérten?Viszont bármennyire élveztem, nem hiszem, hogy kellene ebből még 2. rész is.
-
BITBOYS
addikt
Ágyútöltelékek: Nem volt rossz, de sajnos nálam elmaradt a kívánt hatás. Egy 7-est viszont megérdemel így is a felhozatal miatt.
Azt sajnáltam, hogy Dolph Lundgren ilyen szerepet kapott.
Tömören ennyi.
-
RedWing
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Azaz! Amúgy a Őrült Stone avagy 2008, a patkány évére gondolsz
-
madgie
titán
Død snø (2009): hozta az elvárásaimat, azaz jó kis zsémúvi: semmitmondó sztori, fröcsögő vér, gagyi párbeszédek. Hatost érdemel, de a kis szőke norvég cicák miatt sima hetes

Blow (2001): huhh, gyerekek, ez viszont nagyot üt. Látszik, hogy a valóságon alapul, kurvajók benne a szerepek és nagyon jól játsszák a színészek. Depp anyja meg az apja zseniális, meg úgy az egész. Kilenc éves film, hogyhogy eddig nem láttam?

Nálam egy nagyon erős kilences. -
runner 125
nagyúr
Végrehajtók (Repo Man)
Krvára tetszett, végig lekötött, jó fordulatokkal, nekem bejövős storyval. Ajánlom!
-
RedWing
aktív tag
Könnyed esti vérfürdő (lesz): Übererőszakos lett a Shotgunos hobó előzetese
-
hemaka
nagyúr
Robin Hood: Nem volt rossz, de azért végig volt egy olyan furcsa érzésem, hogy eléggé húz a gladiátorra, főleg a harcoknál... De azért egy 7/10 jár neki.

Pénteken Step Up 3D moziban, hiába a lányok akaratának is engedni kell néha...

-
Zoo123
senior tag
válasz
ludsimon
üzenetére
A Mozi premiernap Magyarországon a csütörtöki nap, a Port.hu-n pedig szerdától-szerdáig tart a mozihét, de általában már kedden, legkésőbb szerdán fel szokták rakni a "következő heti" moziműsort.
Tehát nézd meg holnap, valószínűleg akkor már ki lesz rakva, hogy hol s mikor vetítik.
-
ludsimon
veterán
Ki nézi meg első nap (10.-én) A kaptárt 3D-ben?
Tegnap láttam a TV2-n a hogyan készültben, nagyon nagy, ezt kizárólag 3D-ben érdemes megnézni.
Nekem az első 3D-s filmem lesz, biztos hatalmas élmény lesz.Arról egyébként miért nem találok semmi infót, hogy melyik moziban, mikor lesz?

Szerdáig találtam mindenhol csak műsörfüzetet. -
mephi666
nagyúr
hétvégén megnéztük, de csalódtunk... sok "nyálverő" rész, kevés akció
teljesen megfordultak az arányok az első részhez viszonyítva... tony stark karaktere teljesen elment ilyen "elkényeztetett ripacs" irányba... aki viszont hozta a szintet: mickey rourke
ha ő nem lett volna benne, akkor 2/10-re értékelném... így 4/10 (2pont csak rourke miatt, a másik 2 meg az összes maradékra...) számunkra ez egy erőltetett, béna, 1-szer nézhető folytatás lett 
BAZ+!!!
jó értelemben... ekkora állatságot rég láttunk már, de kimondottan jól szórakoztunk... pár helyen a könnyeim is folytak... aki ezt kitalálta, szerintem simán mehetne a zárt osztályra
7.5/10ui: kicsit vicces, hogy ennél a 2 filmnél pont fordítva értékeltünk imdb-hez képest

-
Gyalog galopp
Nem mai film, de most próbáltam rávenni magam (kb harmadszor), hogy megnézzem, de nem sikerült végig. Ehhez a filmhez vagy nagyon be kell rúgni és úgy nézni vagy nem tudom
Biztos bennem a hiba. 5/10
A Brian élete viszont nagyon tetszett, többször is láttam.Go Fast
Pörgős francia akciófilm, (számomra) ismeretlen színészekkel. Nem egy Heat, de azért rendben volt. 7/10
-
Pitterix
őstag
Kicsit mintha lapos lenne...
Én vagyok "Rásszel Kró", aki mindenkit leROHAN(lovasok rohama a LOTR-ból)ok.6,5\10
-
diablo1984
veterán
The final(A vizsga): hát eléggé összeszedetlen volt a dolog, elképzelés jó volt, de valahogy furcsa volt, a kivitelezése nem százegyes. 6/10
-
pH érték
aktív tag
A filmvilág mindenit!
Valaki meg tudja mondani nékem, hogy az Expandables film mikor lesz itthon is megtekinthető a mozikban? Thx előre is -
Tibiajax
nagyúr
megnéztem ezt az omg-bak-ot.. hát...
nem egy ip-man
a srác tényleg jó benne, ügyes, voltak persze vicces meg előre látható vágások benne, a vége fele jól elverték, az tetszett. de egyébként, kb ennyi volt, delete nyilbán + a többi rész sem annyira.. -
janos666
nagyúr
In the Loop
6/10
Masszív egy anyag lett.Kár, hogy így rögtön a lentebb említett Operation: Endgame művészien komponált káromkodásai után már nem tudtak lenyűgözi a dumáikkal. Itt is volt pár cudar szöveg (amit próbáltam is megjegyezni magamnak
), de az Endgame-ben jobbak is voltak, itt inkább csak mérce nélkül locsolták mindenfelé a badarságokat.A főszereplők karakterei is furcsák voltak. Viccesnek elmondhatóak, és az abszurd képet is jól festették, csak épp teljesen hihetetlenek voltak, mintha katalógusból válogattak volna össze sablonkaraktereket, és meg sem próbálták volna összefésülni őket egy kis habarccsal, hogy megálljanak. Nem igazán lehetett látni a motivációkat a cselekedeteik mögött (kivéve a mellékszereplő "nagykukátyak" az alaptörténet körül), mint ha csak beküldték volna őket a képbe, és nem is improvizáltak, hanem mint mikor egy turista felüti a kalauzt, és veszedelmes akcentussal felolvas egy kiválasztott szöveget a példák közül, aztán epc-pec-kidőlhecc-cel kisakozza, hogy mi legyen a következő lépése a javaslatok közül.
Ez azon ritka filmek közé tartozik, amit többet ért volna szinkronizálva nézni, mert olyan gyorsan, és cifrán beszélnek benne (vagy egyszerűen sokat egyszerre), hogy közepes angoltudással esélytelen, de még a magyar feliratot is nehéz követni.
De ezt a "mögöttünk a szarvihar és ássuk a saját sírunk a pöcegödör mellett míg szétrobban a fejünk, mert mi nagy ászok vagyunk" hangulatot jól áthozta.
-
Pitterix
őstag
-
janos666
nagyúr
Operation: Endgame
5/10
Néhány szóvicc nagyon durván el lett hanyagolva a feliratban (mikor néztem, nekem rögtön beugrott több variáció is, ami visszaadott volna belőlük valamit), de összességében nagyon jó szitkozódód dumák voltak benne. A karakterek is jók, és a külső szemlélőkről vágott jeleneteket is jó ötletnek tartottam. (A női színészek is jól festenek.) Az alapstory is elég komoly egy vígjátéknak. Nyugodtan meg lehet nézni.
9
7/10
Sajnos nem tudom már, hogy mit várnék egy mesétől, ha most lennék kisgyermek, csak azért néztem meg, hogy az animációban gyönyörködjek, de még így is egész jól lekötött. (A logikai bakikat pedig nyilván nem fogom sorbaszedni egy mesénél, de legalább járt rajtuk az agyam közben.)Infestation
6/10
Erről is csak az jut eszembe, hogy sohasem lesz már semmi, ami nyomába ér a Horrorra akadva első részének, pedig lehet, hogy azt is csak a múlt szépíti már meg.
Minden esetre ez sem volt kifejezetten rossz. Végre nem zombikkal voltak tele az utcák, és néhány poénon hangosan is felröhögtem. (Itt ne szóvicceket, inkább "rejtett" utalásokat várjunk más filmekre vagy valós életbeli klisékre. Ezekből némelyik nagyot szól, mire leesik.)
A CGI nagyon vegyes. Voltak gyönyörű, és marha felületes effektek, de nem tudtam eldönteni, hogy az is épp poén akar-e lenni, mikor szarok az effektek, vagy félúton elfogyott a pénz...?
/// Technikailag meg EHH! Láttatok már ti BD lemezen 25fps PAL videót? Én még soha, azt hittem a HD már fixen 23,976 fps, de ezt nekem mégis 25 fps-re jelezte a lejátszó, és gondban voltam, hogy visszalassítsam-e 24 fps-re, mint a régi PAL DVD-ket, amiket NTSC-ről gyorsítottak fel az európai kiadáshoz, vagy netán eleve 25 fps-el forgatták, és így jó...? Mivel interlacet nem jelzett, mint egy rendes PAL-nál kéne, így inkább gyorsításra tippeltem, és lelassítottam.
-
legiaap
félisten
Párterápia: 8/10
Elég jól sikerült vígjáték lett. -
-
Gorneck
legenda
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Kezd sok lenni...amit tegnap néztem egész jó volt (The Legend Is Born IpMan.)...jobb volt, mint a kettő.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére

-
Paarthurnax
senior tag
A Salt elozeteset megneztem es az jutott eszembe, hogy mostanaban a filmekben miert effektezik szet az autos uldozeseket? Miert kell meg a farolashoz es a drifteleshez is CGI? Nemreg neztem meg nagy kedvencemet, a Ronin-t. Amit ott az Audival, majd kesobb a BMW-vel eloadnak a varosban az azota klasszikus.
...vagy mondhatnam a Bourne filmek autos uldozeseit is, pl. a Minivel. 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
A Salt-ot annyiban aláírom, hogy inkább Jason Bourne/John McClane legyen egyedül a fél világ ellen, és a film után meg is mutatkozott annyiban, miszerint is a sztorival elégedett voltam, de a körítés lehetett volna jobb is - fura érzés volt, többnyire fordítva van.
Karate kölyökkel tartom magam, sok sikert hozzá. Engem is meglepett, ha trailer tetszett, akkor szerintem nem fogsz csalódni. De majd kiderül

Nem is kell mindenben egyetérteni - én azért végre örülnék egy ütős mozinak Alien és/vagy Predator témában. Ha kell modellezzék bele Schwarzi arcát ebbe is, vagy tudomisén

És maximálisan elégedett vagyok a döntésemmel(a héten megnéztem egy Galaxy S-t is, nagyobb mint egy féltégla, élőben ijesztő)

-
legiaap
félisten
Kőkemény Minesota: 9/10
Nagyon jó film. Megható a története. -
Paarthurnax
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Angelina nekem sem tetszik mostanaban, de nemreg neztem meg a 2008-as Changeling filmet, amiben o az egyik foszereplo es Clint Eastwood rendezte a filmet. Nagyon tetszett.
Az IMDB-n is 8 pontot kapott.[link]
Ajanlom mindenkinek aki meg nem latta. A '20-as evek vegen jatszodik Los Angeles-ben es egy anyarol, egy sorozatgyilkosrol illetve a kor f@szfej rendoreirol szol.
-
diablo1984
veterán
válasz
brownus
üzenetére
salt ügynök nem érdekel,meg valahogy nem bírom elviselni azt a 20 kilós nőt a filmvásznon...
olyan mintha egy alien lenne, kiszabadult egy a MiB forgatásáról...jah, hát én is úgy vagyok vele, ha mellé raknának egy sonkás szendvicset, akkor inkább a szendvicset választanám, annyire girhes a nő, a keze is olyan pálcikaszerű valami és ő a kemény....valahogy anno még a tombraider-ben nézett is ki valahogy, de azóta már eltelt pár év, lefogyott, de a hamburgervirslik benntmaradtak a szájában....

-
brownus
veterán
válasz
hoffman_
üzenetére
salt ügynök nem érdekel,meg valahogy nem bírom elviselni azt a 20 kilós nőt a filmvásznon...
olyan mintha egy alien lenne, kiszabadult egy a MiB forgatásáról...a karate kölök, meg félig-meddig kényszerből jött mert a csajom gimis osztálytalálkozóra megy, nekem nincs kedvem otthon ülni. ami film még érdekelt volna azokat meg már láttam.
meg egy viccessel jól fogok szórakozni szerintem. a trailer tetszett egyébkénta predators nálam bejött, sztem a maximumot kihozták belőle. simán egy 8/10. (ebben a kategóriában) ha ezt a filmet az AvP filmek előtt forgatják le, talán azok is jobbak lettek volna.
de ebben nem értünk egyet ahogy látom
csak a dezsőt vetted meg, gut!

-
Zoo123
senior tag
Nem kifejezetten mozifilm - ezért is raktam OFF-ba- de mivel nagy valószínűséggel járnak ide FPS játékfanok is ezért engedtessék meg, nekem hogy linkeljek pár igényesen megcsinált Youtube videót:
Bizonyára mindenki látott már fps multiban aimbotot használó "csítert", de ezen besírtam.

Egy másik gyöngyszem, igazi hentelés. Time Crisis
Aki szereti a CoD-ot annak ez ütni fog: Modern Warfare 2 kicsit hosszú de nagyon jó!
Itt van még egy: Chrono TriggerÉrdemes megnézni Freddiew többi videóját is, van tehetség a srácban!

-
hoffman_
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Szerintem a Karate kölyök tök jó. Aranyos, nézhető, a kung-fu szempontjából néhol picit buta, de nem bántó. Összességében szívesen újranézném. Ez kicsit komolyabb hangvételű volt, mint Jackie átlagfilmjei (amiket megjegyzem imádok, de főleg a nagyon régieket, azok kincset érnek).
A kissrác meg, hát ja. Apja fia
8/10 nekem.Emelett megvolt Salt ügynök is. Pozitívan csalódtam, de hozzáteszem, hulladékot vártam, úgyhogy ehhez mérten csak, de ehhez mérten nagyon jót csalódtam
Egész jó lett, így visszagondolva, sztori nagyon tetszett, szerintem faszán csavargatták ide-oda. Megnézném mégegyszer, bár nem most. Egy 7,5/10 lazán mehet neki. (hozzáteszem, brutál másnaposan néztük az utolsó siófoki parti, hazavezetés és 4 sajtburger után, és végig róka kerülgetett, de ez nem befolyásolja a végeredményt
)Ja igen, és a Predators is megvolt, de elég ratyi lett. Maradt volna zongorázni, vagy a faluban, ez nem az ő filmje volt. Az egyhez képest elbújhat, semmi újdonság varázsa, még az AvP-k is elpicsázzák. - 5,5/10
adalbert1: Én ajánlom, szerintem megér egy misét, a Jackie filmek feelingje mérföldekre elkerüli ezt a filmet.
-
adalbert1
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok, de Jackie Chant már annyira gagyinak tartom a sok vigjáték szerepe miatt (hiába tud jól bunyózni, meg elképesztő dolgokat megcsinálni), hogy félek megnézni. Na meg így hogy a főszereplő is 12 szerintem még az eredetinél is vérszegényebb lesz...
-
S e t h
nagyúr
The Expendables
Rendkívül erőltetett , szájba adott dialógusok,valamint idősödő sztárok action hero szerepben tetszelegve, nekem nem jött be és bár a Szupercsapattól is többet vártam ,de akkor inkább már az a története miatt, mert az Expendables történetvezetése nagyon gagyi, mondhatni nulla, semmit nem kapunk amit korábban ne láttunk volna kismilliószor.
A csípőből történő lövöldözés vitte a pálmát, hiába na, Sly még 60 felett is kiválóan lő csípőből

Gary Danielst meg nem kellene erőltetni egy filmben sem, amit moziba szánnak.
4/10
-
Tibiajax
nagyúr
Next Friday
hd, szinkron
hát ez kurva jóóó volt most
péntek este, L.A, kis fü, jo kis gegek, ez kell ilyenkor nekem
immmmmádom
8/10 -
RexpecT
addikt
Robin Hood 2010 7,5/10 (néztem volna tovább még szívesen)
8 Mile 8,5/10 (ezt is néztem volna még
)
Oceans Eleven 7/10
Oceans Twelve 6/10
Oceans Thirteen 7/10
Karate Kid 2010 6/10
The Expandables 8,5/10
Book of Eli 7,5/10
The A-Team 7/10 -
janos666
nagyúr
Végül is igen. Mikor már beszéltek is róla azt követően, hogy láttuk, rendszeresen olvassa esténként, nem volt nehéz tippelgetni.
Egy műszaki szakkönyv önmagában nem váltja meg a világot. Nincs olyan, hogy mérnöki nagylexikon, amiből újra lehetne építeni a világot egy apokalipszis után, ahhoz egy komplett könyvtár kéne (és sok más), de ők egy bizonyos könyvet kerestek.
Egy regény pedig idővel kicsit unalmassá válik, még ha nincs is más könyv vagy TV/rádió/stb a földön. A bibliát viszont "áhítattal" kell forgatni, nem izgulni rajta, hogy mi lesz a vége.
)(#23998) gyuromoj - És arra is figyeltél, hogy olyat csinál-e, amit vak ember nem tehet meg? Mert nekem inkább ezek ugrottak be, mikor megmutatták a kiszürkült szemét. (Nézd! [Sírok] Tűnjünk el!, stb.)
-
janos666
nagyúr
Mindkettőtöknek kösz. (Ja igen, nem animációs, csak sima.)
(#23996) Zoo123 - Kár, hogy ezeket már láttam, és rohadtul nem hiányzik újranézni.

(Bár a Knowing még filmileg is elég jó volt, de azért mégsem többször nézős.)(#23995) brownus - A Sunshine-t utáltam. De erről beugrott a Pandorum!
(Nekem valamiért a Boyle filmek fele nagyon bejön -Trainspotting ; 28 Days-, a másik fele -Sunshine ; Slumdog- nagyon nem.)
Apocalipto - Na, ezt úgysem néztem meg annak idején. Ennek ürügyén jó lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mindegy, csak olyan murisan hangzott a kérdés. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kíváncsi vagyok szkófild alakítására (Wentwhort Miller from Prison Break)