Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Aktív témák
-
Taken
Eddig nem volt hozzá szerencsém de a 2-es rész trailere után muszáj volt megnéznem.
Nem akarok róla hosszan írni biztos látta már rajtam kívül mindenki szóval csak annyit hogy nagyon bejött a film. Az elején várni kell kb 30 percet mire elkezdődik az akció de utánna fél másodpercet se gondoltam másra.
8,5/10-et adnék rá a pontoznék.SPOILER
Volt valami amit azért nem értettem. A film közepe fele bemegy az albánokhoz annak a francia elháritós arcnak a névjegyét használva. Ezek után angolul kezd beszélni. Franciául hihetőbb lett volna szerintem. -
válasz
littlelion21
üzenetére
Kosz megmentetted a napom.

-
Lenne egy kerdesem azokhoz akik valaha is lattak a Dirty Dancing cimu filmet.
Tegnap volt a tv-ben es a vegen van egy mondat ami mintha regebben nem igy hangzott volna.
Az utolso tanc vegen amikor mennek kifele a csaj apja megallitja Johnnyt es ezt mondja neki:
Tudom hogy nem te ejtetted teherbe Pennyt.
En teljesen ugy emlekszem ezt volt a szoveg regebben:
Tudom hogy nem te csinaltad fel Pennyt.
Szoval ez zavar engem most legjobban igy delelott 10kor. -
A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Szerintem nagyon rossz lett.
Az első két rész még egész jó volt ahogy emlékszem de ebben 1-2 jeleneten kívül semmi értékelhetőt nem láttam.
Nem biztos hogy okos ötlet lenne egy 4. rész ezek után... -
válasz
hoffman_
üzenetére
Nyilván nem lehet komolyan venni csak mondtam hogy vicces hogy a végén a szülő még meg is dicséri a gyereket ezért.
Bár ez is mindegyik ilyen filmben igy van szóval nem szabad meglepődni.Szerintem csak átlagos volt. Én semmi olyat nem láttam benne ami más ilyen filmben ne lett volna már.
-
Project X
Teljesen átlagos amerikai bulizós film. Ennyi meztelen csajjal bármilyen filmet el lehetne adni.
Egyszer meg lehet nézni de szerintem nem ad többet mint bármelyik másik ilyen. (Talán kicsivel több jó nő van benne mint az átlagban)
Azért az vicces hogy egy ilyen buli után a szülő komolyabb lecseszés helyett megkérdezi hogy hányan voltak a bulin
-
The Hunger Games
Alapjában véve nem lett volna rossz film az ötlet szerintem jó. egészen addig közepesen jó volt amig el nem kezdődött a viadal. Onnantól kb 5 percenként néztem mikor lesz már vége. Kapasból lenne szerintem 30 perc amit ki lehetne dobni belőle és inkább a harcokra vagy a rendszer működésének bemutatására használni. Például érdekelt volna kicsit jobban a kinti világ a meccs közben mert erről a támogatószerzésről nem volt sok szó. A harcoknál szépen rángatták a kamerát keveset lehetett látni belőle.
5/10-et talán megér de hosszú volt és unalmas. -
Immortals
Ez egészen rossz volt. Pár harcjelenet egész jó volt de a film 10%-át tették ki maximum az összes többin el lehetett aludni. 4/10Underworld: Awakening
Szintén nem nagy szám de azért jobb valamivel. Sok látványos akció szinte végig az megy. Többet nem lehet várni egy ilyen filmtől. Vagyis lehet de nem érdemes. Az eddigi részek sem jöttek be annyira ez sem volt kivétel. Gondolom lesz folytatás is már alig várom. 6/10 -
Moneyball
Nem rossz film egyszer érdemes megnézni szvsz. Nem nagyon szeretem a baseballt és ha már azt nézek akkor inkább Major League. Ha pedig valós eseményekre alapozó film és sport akkor Rememer the Titans. Azért ez a pénzes adok veszek része érdekes volt illetve Brad Pitt -et jó színésznek tartom.
Nekem egy 6,5/10-et megér. -
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Ez nagyon jó volt. Sajnos csak szinkronos verzióban játszották a közelben szóval angolul még pótolni kell de így is jó volt.
Az elsó rész is tetszett ez pedig egészen hasonló volt hozzá. Ezt kicsit jobbnak érzem most de lehet csak azért mert friss az élmény.
Megfelelő mértékű humor és akció keveréke. Az akcióknál a lassitott jeleneteket nagyon jól eltalálták szerintem.
Mycroft karaktere nem tetszett annyira bár nem a színész hibája volt egyszerűen nem igazán jutott szerephez vagy lehetőséghez.
Két órás a film de egyik jelenetnél sem unatkoztam mindegyik kellett a filmbe.
8,5/10-et nálam megér teljesen biztosan újranézős film. -
Warrior
Ez tényleg jó. Nem számítottam sokra de bőven többet kaptam mint amit vártam. 8/10-et megérdemel szvsz. -
Hostel: Part III
Egészen gyenge lett. Emlékeim szerint az első rész még nem volt olyan rossz de ezt leforgatni nem sok értelme volt szerintem. A helyszínt nem szabadott volna Amerikába áttenni.
A talán meglepőnek szánt fordulat egészen szar és a gyilkolós részek se jók.
3,5/10-et talán megér mert az alapötlet szerintem még mindig jó csak minden mást szarul csinálnak. -
Killer Elite
Nem lett ez olyan jó bár tény hogy lehetett volna rosszabb is. Nincs bajom Statham féle akciókkal néha jó megnézni egyet de ettől kicsit többet vártam. Semmi különös nincs benne és a végére még unalmas is lesz szerintem.
5,5/10 -
Harry Brown
Nem rossz film egyszer érdemes megnézni szerintem.
7/10 -
Drive
Gondoltam én is megnézem magamnak mert mindenhol olvastam hogy az év filmje és hogy szuper lett. Ezzel nem tudok vitába szállni egyet kell értenem ez a film az egyik legjobb amit az évben leforgattak. A szövegkönyv ugyan nagyjából ráfér 2 A4es oldalra de a hangulata nagyon jó szvsz. Zene is egészen jó választás.
Megér egy 8/10et. -
The Rum Diary
Westend feliratos ami nem rossz. Ami kevésbé jó dolog az a közönség aki még ott volt de túl lehet lépni rajta nem ezen múlik.
Maga a film nem tetszett annyira mint a Félelem és reszketés Las Vegas-ban de szerintem nem lett rossz. A környezet és a karakterek kifejezetten tetszettek. Johnny Depp is jó de szerintem nem csak ő viszi ezt a filmet. A csaj is aranyos. Ami nem annyira jött be az a történet ami szintén fontos lett volna. Ennek a könyv verzióját nem olvastam még de szerintem el fogom ezt is hátha ott jobban kifejtik a történéseket.
Szerintem 7/10et megér a film. Szerintem később még újranézem majd főleg a könyv elolvasása után.
Azt hiszem veszek is egy üveg rumot mert milyen háztartás az ahol nincs rum?
-
Rise of the Planet of the Apes
Jobb lett mint amilyet vártam. Nem igazán az én világom a film de szerintem egészen jól megcsinálták. Egyszer meg lehetett nézni. 7/10 -
The Hangover Part II
Nem nagyon emlékszem az első részre szóval nem tudom összehasonlítani de ez nem volt rossz. Érdemes megnézni szvsz egyszer vannak benne poénok itt ott főleg a film után a képek tetszettek. Nem vártam tőle sokat így nem is csalódtam.
6/10 -
Cowboys & Aliens
Ez egy egészen szar film. Gondoltam hogy az lesz de nem ennyire. Tényleg nézhetetlen kategória szvsz. -
-
30 Minutes or Less
Egynek jó volt. Néha még nevettem is rajta. Szerintem egyszer meg lehet nézni bár el tudtam volna viselni több ütős poént.
6/10 -
Kill the Irishman
Gondoltam megnézem én is mert irtatok itt róla jókat. Valóban jó film bőven megér legalább egy megtekintést szvsz.
8/10 -
Conan the Barbarian 2011
Inkább anélkül alkotok véleményt róla hogy a régihez hasonlítananám az túl nagy kedvenc ahhoz.
Volt benne úgy 20-30 perc ami jónak nevezhető szvsz. Kifejezetten tetszett hogy minden egyes kardcsapás után 1,5 vér fröccsen szét. A vége szerintem rettentően szarra sikeredett ott már nagyon vártam hogy befejezzék.
Szerintem egy 4/10et azért megér mert vannak szarabb filmek ennél de szvsz időpocsékolás megnézni. -
Captain America: The First Avenger
Nem volt ez annyira rossz. Eléggé bejöttek ezek az akciós részek. Egyetlen baj az volt hogy kb 20-30 percet tettek ki a 2 órás filmből.
Az Iron Man sokkal jobb a Thor talán ugyanott van mint ez szvsz.
Az Avengerst is valószínűleg Robert Downey Jr. viszi majd el a hátán ami persze nem baj.
Ez megér egy 6/10-et mert volt pár percnyi jó rész. -
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Nem egészen ezt vártam a filmtől remélem könyvben azért ennél jobb. Nem mondom hogy szar volt de az elöző rész jobban tetszett. Könyvben csak a 4. részig jutottam anno talán most elolvasom hátha abban részletesebben kiderülnek a dolgok.
Megér egy 6,5/10-et. Az első részek még nagyon nem tetszettek de az utolsó 3-4 kifejezetten nézhető szvsz. -
The Mechanic
Annyira nem volt rossz de semmi maradandó nincs benne.
Egyszer meg lehet nézni. 5,5/10 -
MacGruber
Nagyon utalok filmet félbehagyni még akkor is ha szar de ezt 20 percig birtam. Szánalmasan szar kategória szvsz. 0/10 -
Horrible Bosses
Nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam bár volt pár gyengébb rész illetve poénnak szánt valami.
Mindent egybevetve egyszer meg lehet nézni és még nevetni is lehet rajta szvsz.
6,5/10 -
Final Destination 5
Kiváncsi vagyoök hány rész akarnak még ebből csinálni. Nem nagyon emlékszem a többi részre de ez nem tetszett. Igazából az egész filmben csak annyi lenne érdekes hogy hogyan halnak meg az emberek de szvsz ezek nem voltak túl jók. -
Take Me Home Tonight
Kérem vissza ezt másfél órát az életemből. Szvsz ez a film annyira nagy időpazarlás hogy az már fájdalmas. Ennek a főszereplő gyereknek volt valami sorozata már arról is azt gondolom hogy szerencsésebb lett volna nem leforgatni. Ez a film talán még rosszabb.
Nem vártam sokat de az bőven alul tudta múlni.
2,5/10 talán lényeg hogy szerintem szar. -
válasz
3.Aragorn
üzenetére
SPOILER
Én már régen láttam de én egy 3. féle befejezésre emlékszem. Szerencsére kevés maradt meg a filmből de a vége valami olyasmi volt hogy betmádták őket aztán a két csaj elmenekült a kifejlesztett szuper formulával a pasi meg ottmaradt aztán valami gránáttal nekiugrott a plexinek.
talán ez -
Your Highness
A trailer jó volt a film vacak lett szerintem. Nagyjából az összes poént (ami nem sok) láttam a trailerben is. Egészen nagy csalódás volt. 4/10 talán de abból is 3,5 a két csaj. -
Transformers: Dark of the Moon
Csak olyan mint az első két rész szerintem. A robotos harcok jók a többi kuka. Ez a főszereplő gyerek egyenesen idegesitő.
6/10 -
Source Code
Eddig nagyjából csak pozitív véleményt olvastam róla és valóban szerintem is nagyon jó lett. Egyszer ajánlott megnézni. 8/10 -
Kung Fu Panda 2
Nem volt rossz bár talán az első valamivel jobb. Gondolom lesz 3. rész is ami egyáltalán nem baj ha tudják hozni ezt a szintet. 7,5/10 -
X-Men: First Class
Nem rossz nem rossz de az imdb-s 8 pont szerintem kicsit sok rá. Egyszer biztosan meg lehet nézni de kicsit jobbat vártam ennél. 7/10 -
Fast Five
Nem rossz annyira de semmi kiemelkedő. A vége egyenesen rossz szvsz illetve nem lehet rá mondani hogy sok meglepetést tartogatna.
Ez a Dwayne Johnson jó nagy egy állat. Vin Diesel se kicsi de kb úgy nézett ki melette mint egy gyerek.
Egyszer talán meg lehet nézni de én a többi résszel is így voltam. Legalább a csajokat jól válogatták.
5,5/10 -
Middle Men
Nem volt ez rossz. Talán egyszer újra megnézem még. Alapjában nem volt semmi meglepő jó sok hasonló film van de szeretem ezeket szóval ez is bejött.
7/10 -
válasz
Psychonaut
üzenetére
SPOILER
Igen igen ezt értem csak azt nem hogy ez miért volt olyan fontos? Mert semmit nem bizonyít csak hogy leszakadt a gombja. Szerintem ha megtalálta volna a végén akkor sem ejtették volna ellene a vádat vagy ilyesmi. No mindegy ez részletkérdés a film értékéből nem von le.
Kifejezetten hasznos volt a végén az a jelenet amikor a nyomozó végigondolta hogy történhetett. Egész addig meg voltam győződve róla hogy a nő tette -
The Next Three Days
Sokan írták hogy ez egy jó film. Szerintem is az. Az eleje kicsit lassú volt szerintem ott párszor megállítottam de egész jó lett később. Talán megnézem újra egyszer. 7/10SPOILER
Ez a gombos dolog nekem nem igazán világos. Miért pörög mindenki azon a gombon? Mit bizonyít az?
Illetve az csak nekem nem egyértelmű hogy a nő e a gyilkos vagy sem?
-
Red Riding Hood
Nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam de csak akkor érdemes megnézni ha nincs semmi más. Semmi kiemelkedőt nem tudnék mondani belőle talán egy-két zene nem volt rossz. 4,5/10The Lincoln Lawyer
Ez nem volt rossz. A legvége nem tetszett annyira. Az utolsó 10 percet lehagyhatták volna. Matthew McConaughey nem rossz színész szerintem bár a másik ügyvédes filmje a A Time to Kill jobban tetszett. Egyszer meg lehet nézni. 6,5/10Unknown
Szintén a végével volt egy kis bajom egészen addig tetszett. Ezt is ajánlott megnézni egyszer de szerintem nem kiemelkedően jó. 6,5/10Nicolas Cage pedig szerintem jó színész (volt). Pár régebbi filmjét nagyon szeretem pl Con Air, The Rock, Face/Off és Gone in Sixty Seconds. Az elmúlt években viszont jópár szar filmben játszott. A Season of the Witch talán a jobban sikerültek közé tartozik még.
-
Kelly's heroes
Ugyan nem mai film már de gondoltam megnézem újra. Még mindig az egyik legjobb film amit valaha láttam. Egy felesleges másodperc nincs 2 óra alatt pedig már sokszor láttam. Nem kell nagyítóval keresni a szerethető karaktereket mint néhány mai filmben. Szóval szuper az egész bár gondolom ezt már más is észrevette
Oddball: Hi, man.
Big Joe: What are you doing?
Oddball: I'm drinking wine and eating cheese, and catching some rays, you know.
Big Joe: What's happening?
Oddball: Well, the tank's broke and they're trying to fix it.
Big Joe: Well, then, why the hell aren't you up there helping them?
Oddball: [chuckles] I only ride 'em, I don't know what makes 'em work.
Big Joe: Christ!
Oddball: Definitely an antisocial type. Woof, woof, woof! That's my other dog imitation.Oddball: Always with the negative waves Moriarty, always with the negative waves.
Aki nem látta gyorsan nézze.
-
From Paris with Love
Egész jó film ez egyszer simán nézhető. Sok lövöldözés van benne szóval pörög a film nincsenek nagyon üresjáratok amikor elunná magát az ember. Vagyis én nem untam meg.
7,5/10 -
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
Hosszú ez a film. Bár ez még nem lenne gond ha jó film lenne. Csak nem az. Talán egy picivel jobb mint a 3. rész de még mindig nem elég jó. Jack-en,Barbossan és Gibbs-en kívül mindenki nagyon nagyon kevés. Jópár szövegrész/jelenet van amit nyugodtan ki lehetett volna vágni belőle és helyette adni pár plussz percet Johnny srácnak úgyis az ő karaktere viszi ezt a sorozatot. Mondjuk itt még ő sem volt garancia de ez nem az ő hibája mert szarból nem lehet építeni.
Azért volt pár rész ami értékelhető de miért nem lehet jó alapanyagból jó filmet csinálni?
No mindegy majd a következő rész talán jobb lesz. Ez így a nagy moziélménnyel együtt is maximum csak egy 6/10-es. -
Hali!
Nem tud valaki olyan helyet ahol feliratosan vetítik a Karib tenger kalózai 4. részét?
Eredeti nyelven vetítik az Arénában de nekem feliratos kéne. -
Priest
Vártam ezt a filmet de sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Pedig nme akartam sokat de ez vacak volt. Az elején az a két perces rajzfilmszerű rész többet ért mint az egész film. Az ember azt hinné egy ilyen alapötletre nem lehet szar filmet csinálni.
4/10 -
Thor
Kicsit több akció nem ártott volna neki. Egyszer meg lehet nézni. 6/10
Erre a The Avengers filmre kiváncsi leszek. -
Limitless
Egész jó film megér egy 8/10-et. -
Tudom ez nem sorozat topic csak még egy bejegyzés ezzel kapcsolatban.
Game of Thrones úgy néz ki beindult így az 5. résszel. Szóval mégis érdemes nézni ezt a sorozatot szerintem jó lesz ez. -
I Am Number Four
A csaj jó a film már kevésbé de azért talán egyszer nézhető. 5/10Sucker Punch
Jobb volt ez mint amilyenre számítottam talán egyszer még megnézem újra majd. 7/10Ja és a Game of Thrones 4. része. Továbbra is unalmas de a végén már majdnem történt valami izgalmas.
-
Ennek a Game of Thrones sorozatnak késöbb lesz valami értelme? Én sajnos nem olvastam a könyvet így nem tudom mi a cselekmény de eddig mindenki azt mondta hogy ez nagyon nagyon jó lesz. Ehhez képest az első 3 részből eddig kb 20 perc érdekes/lényeges rész volt. Pedig igényes a látvány szerintem tehát pénz van mögötte de vajon hány rész kell ahhoz hogy torténjen is valami?
-
Faster
Nem vitték túlzásba ezt a filmet sem. Egyszer meg lehet nézni de senki ne várjon tőle sokat.
5/10SPOILER
Ez a Killer arc miért kellett bele? Ha az összes jelenetét kivágnák akkor se lenne rosszabb a film. Nem értem milyen szerepe volt. -
The Adventures of Ford Fairlane
Számomra még mindig az egyik legjobb. Ez a szinkron szuper. -
Season of the Witch
Az eleje nagyon jó szerintem a végét elcseszték de még az is nézhető. Az utazásos részt kicsit hosszabbra tolhatták volna az kifejezetten tetszett. Szerintem egyszer simán meg lehet nézni és ha a vége kicsit jobban sikerül akár még többször is megnézném.
Nicolas Cage se volt olyan rossz bár ide talán nem is kellett sokminden. Messze van ez is a régi filmjeitől de tőle most az se számít rossznak ha már nem egy ultraszar filmben szerepel.
6.5/10 -
Két régebbi film bepótolva.
Donnie Brasco
Ez a film nagyon tetszett. Főleg Al Pacino volt szuper de azért Johnny Depp is beletette a maga részét. Elképzelhető hogy valamikor még megnézem újra.
8/10Gangs of New York
Ez kicsit hosszú volt de azért végig lekötött. Színészek közül talán Daniel Day-Lewis volt a legjobb. Ami igazán jó a filmben szerintem az a diszlet a képi világ. Ez nagyon jó lett legalábbis nekem bejött. Elképzelhető hogy újranézném bár nme a sztori miatt. 7/10 -
Rango
Jobbra számítottam. Igazán kevés értékelhető poén van benne ezen a téren szerintem nagyon rossz. A sztorival nagy bajom nem volt bár az eleje kicsit unalmas lett de a végére keydett jobb lenni. A látvány és a képi világ az viszont nagyon szuper szerintem. Ezért 5,5/10 de egyszer nézős. -
The Adjustment Bureau
Nem egészen erre számítottam azt hittem ez valami akciós film lesz. Ennek ellenére is élvezhető volt bár alapjáraton nem kedvelem az ilyen filmeket. Nem mondom hogy újra megnézem majd de egyszer érdemes volt szerintem.
6,5/10 -
Blood and Bone
Egészen jó film bár nem tetszett annyira mint a Vitathatatlan. Legnagyobb negatívum szerintem hogy minden harc teljesen egyoldalú volt. A főszereplő arcnak persze keménynek kell lennie de nem lett volna gáz ha valaki meg bírja ütni.
Akar többször is nézhető persze nem a sztori miatt inkább a harcok érdekesek. 7/10 -
Drive Angry
Szegény Nicolas Cage-nek voltak már szebb napjai is. Ahelyett hogy ilyen vackokban játszik kikölcsönözhetne párat a régi jó filmjei közül. Volt pár értékelhető jelenet de ezt ennél sokkal jobbra meg lehetett volna csinálni. 4/10 talán ha a csajt is beleszámoljuk illetve pár zene is tetszett. -
Hall Pass
Ez most nagyon bejött. Sokkal rosszabb filmre számítottam de egészen sokszor sikerült nevetni rajta. Még az is lehet hogy később újra megnézem.
7,5/10 -
Spy Game
Most megy a Cool tv-n. Szerintem nagyon jó film Robert Redford szuper. Talán 10/10 is lehetne ha mindenképp pontozni akarnám de egyszerűen inkább csak azt mondom hogy jó. -
TRON: Legacy
Nem jött be ez a film kicsit unalmas volt szerintem. Volt pár jó jelenet amiért egyszer nézhető de nem hiszem hogy megnézném mégegyszer. 5/10 -
Battle: Los Angeles
Szerintem nem olyan rossz ez bár nem vártam csodát tőle. Egynek bőven elmegy. 6,5/10 -
The Last of the Mohicans
Szerintem szuper még sokadjára is. A zene meg mégjobb.
Ez 10/10 bár nem szoktam ilyen értékelést adni szóval egyszerűen csak jó. -
Undisputed 3
Legalább olyan jó szerintem mint az eddigi részek de lehet kicsit jobb is. Remélem lesz 4. rész is.
7/10 -
Üvegtigris 3
Nem tetszett annyira mint az első kettő de azért nem volt rossz. Majd még megnézem valamikor újra de így elsőre a csaj fehérneműs képei maradtak csak meg.
Lehet hogy csak túl sokat vártam a filmtől de 7/10. -
Death Race 2
Mivel már az első rész sem tetszett meglepődtem volna ha a második mégis. Nem csalódtam a filmben.
5/10Due Date
Néha nevetni is lehetett de szvsz egyszer nézhető film csupán.
5,5/10 -
válasz
mrkonzol
üzenetére
Nem biztos hogy ez az de a leírás alapján akár ez is lehet
Dead Silence
Nem olyan rossz film emlékeim szerint.Easy A
Nem vártam sokat de még annál is kevesebbet kaptam. 3,5/10
Egészen kevés értékelhető rész szvsz néhány jobb poén a többi kuka. -
Takers
Rosszabbat vártam de egyszer simán nézhető. 6/10 -
The Men Who Stare at Goats
jót illetve rosszat is hallottam róla szóval meg kellett néznem végre. Sokkal többet vártam de egyszer nézhető volt. A trailer anno nagyon tetszett de nagyjából minden jó rész benne is volt a filmből. Lehetett volna ez sokkal jobb is alapanyag volt hozzá.
A Boston zenéje miatt mondjuk 5.5/10-et megérdemel. -
Blow
Ez eddig kimaradt de kár lett volna ha sosem nézem meg. Nagyon tetszett a film.
8,5/10 -
Megamind
Nagyonis felejthető alkotás szvsz. 4,5/10
-
21
Ez egészen bejött. A sztori a szokásos semmi meglepő de azért nekem tetszett. Még a csaj is aranyos volt benne.
Érdemes lehet megnézni egyszer. -
Death Race
4/10
Többet is ki lehetett volna hozni ebből szvsz.
-
The Town
Ben Affleck előző filmje is nagyon bejött és ez is hasonlóan jó lett szvsz.
8/10 -
Despicable Me
Nem rossz jobb mint az átlag rajzfilmek. 6.5/10.
Bár leginkább a kis sárga izék dobják fel a filmet szvsz.Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
Az eleje jó aztán egyre unalmasabb lesz. Talán majd a második része. 5/10 -
Tud valaki olyan mozit pesten ahol a Harry Potter 7-et angolul felirattal játszák majd?
Aki tud ilyet légyszi írja meg nekem.
Köszi előre is! -
The Social Network
6,5/10. Rosszabb filmre számítottam de annyira nem szörnyű.
Tényleg nincs benne nagy meglepetés de nagyjából a film elkezdése elött lehetett tudni mi lesz benne.
Egyszer talán megéri megnézni ha valakit érdekel ez a facebook téma vagy ha éppen nem játszanak jobbat a moziban. -
Wall Street: Money Never Sleeps
Az első részt kifejezetten szerettem anno ezért megnéztem. Nem rossz de a végét lehetett volna kicsit másképp bár ez sem volt kimondottan rossz csak a szokásos.
Ezt a Transformers gyereket egyébként se bírom. Bezzeg ha Charlie Sheen 20 évvel fiatalabb lenne és kevesebbet piálna simán eljátszotta volna.
6,5/10-et megér talán. -
Inception
Ez tényleg jó film biztosan megnézem még párszor. 9/10Red
Teteszett ez is szvsz bőven a nézhető kategória még újra is lehet nézni. 7/10Machete
Ezt meg egyenesen imádom. Pont ilyet vártam. 8/10 -
Jonah Hex
Sokkal többet vártam jó nagy csalódás ez a film.
5/10 -
Resident Evil: Afterlife
Komolyan egyre kevésbé értem ezt a sorozatot. Nekem ugyan már az első rész sem tetszett de azóta egyre szarabb. Szóval gyenge kezdés után erős visszaesés.
A 3. részből csak annyira emlékszem hogy valami sivatagos helyen játszódott talán ez meg mintha arra épített volna részben.
No mind1 majd az 5 részben mindent tisztáznak.
10/4 mert néha lövöldöztek. -
Solomon Kane
Valahol olvastam róla hogy rossz de végül mégiscsak megnéztem. Szerencsére megnéztem. Nagyon bejött a film ez nálam 10/7,5-es.
Szerintem érdemes megnézni. -
Toy Story 3
6/10. Nem volt olyan rossz egyszer meg lehet nézni.The Wolfman
7,5/10.
Ez most egészen tetszett pedig alapesetben nem szeretem ezeket a farkasemberes filmeket. De ez jó. Tökéletes helyen forgatták egész hátborzongató környéknek sikerült. A színészek se rosszak és bár a sztori nem egetrengető attól nem is vártam sokat.
Egyszer jó volt. -
Knight and Day
5/10
Volt pár dolog amin hangosan felkacagtam bár ezek közül nem mindet szánták poénnak az alkotók érzésem szerint. Összességében ez azért egy elég vacak film. Egyszer le lehet tolni ha nincs más.
Tom Cruise azért jobb színész ennél hogy ilyet csináljon. Legalábbis régen jobb volt. -
Robin Hood
6/10
Egynek nem rossz de nálam a Kevin Costneres Robin Hood: Prince of Thieves a nyerő. Szvsz az sokkal jobb Robin Hood film mint ez.
Viszont ez sem volt rossz egyszer biztos nézhető. Max von Sydow pedig nagyon jó. Ennek a Mark Strongnak meg annyira gonosz feje van hogy őt már biztos csak gonosznak keresik a filmekbe.
Kicsit olyan volt a vége mintha folytatása is lehetne. -
Shrek Forever After
7/10
Általában nem szeretem az ilyen mese cuccokat de a shrek az jó. Mondjuk a 3 részt nem láttam de ez nem volt rossz. -
The Sorcerer's Apprentice
5/10. Ez a gyerek aki a főszerepet játszotta nagyon idegesitő arc határozottan ront a filmen legalább 2-3 pontot. A varázslópárbajos részek még nem rosszak szerintem azokat néha még élveztem is. De ilyen főszereplővel nem lehet jó filmet csinálni. Az összes jelenete kivétel nélkül hulladék. No persze lehet csak szerintem mert nem elképzelhetetlen hogy vannak rajongói a srácnak. Pedig talán lehetett volna ebből a sztoriból jó filmet csinálni. Csak azt a kiválasztott hülyeséget kellett volna kivenni belőle. -
SPOILER azoknak akik látták a Prince of Persia filmet
Ha már többek látták akkor beírom ide azt amit nme igazán értettem a filmben. Szóval a végén a csaj azt mondja hogy a feketeruhás fickó az egy örző aki áruló lett és azok mondtak el mindent a fögonosznak. Aztán 1 percel később mondja hogy az örzők titkos alagutakat építettek anno hogy könnyen eljussanak a homokhoz. De akkor a feketeruhás arcok ezt mérnem mondták el Kingsley úrnak? Miért hagyták hogy hetekig ásson szerencsétlen amikor kb 5 perc alatt oda lehet érni az alagutakon amikről ők nyilván tudtak hiszen örzők voltak ők is.
No csak ennyi amit nem értek
-
Prince of Persia: The Sands of Time
7/10 mert nem olyan rossz. Elég jó harcok voltak benne illetve sok volt benne az ilyen PoP-ra jellemző ugrok falramászok és falonfutok mozdulat. Egyedül az zavart hogy undoritóan jól alakul a vége. Persze lehetett sejteni mert nem túl bonyolult a sztori. Meg a szövegkönyv is fejlődhetett volna. A színészek se túl jók. No de azért volt benne jó is. -
Iron Man 2
7.5/10. Nem volt ez rossz de talán az első jobban tetszett. A végén a lövöldözős akciórész lehetett volna hosszabb is. Biztos lesz 3. rész is belőle. Legyen is mert ez jó.Tekken
2/10 de a 2-őt is csak amiatt a 10 másodperc miatt kapja amikor az egyik csaj táncol. Azt hiszem az a film csúcspontja és egyetlen értékelhető jelenete. Onnan kellett volna más irányba folytatni
.
Én nem vagyok Tekken rajongó sosem játszottam vele de nem tudom elképzelni hogy ez bárkinek is tetszene akár rajongó akár nem. -
Salt
6/10. Ha nem lehetne előre látni az egészet akkor egész jó lenne.Repo Men
Az alapötlet tetszett nagyon a film már nem annyira. 7/10 a vége miatt egyébként csak 6 lett volna. -
Road Trip: Beer Pong
3/10
Sok jó csaj kétszer annyi egész jó mell és nulla sztori. Szokásos sablon.
Nem mintha sokat vártam volna.Old School
9/10
Imádom ezt a filmet. Will Ferrell a szokásosat hozza sok ilyen jó alakitása van viszont Vince Vaughn is nagyon jó szvsz.
-
Cop Out
7/10
Párszor hangosan felkacagtam. Szvsz egészen jó. Lehet megnézem mégegyszer majd. -
The Losers
5/10.
Nem számítottam sokra igy csalódnom sem kellett. Volt pár jobb mozzanat de ennél több kell egy jó filmhez. -
The A-Team
8/10.
Vacakabbra számítottam de ez nem volt rossz. Nem kizárt hogy megnézem még többször is.
Nincs benne időhúzás csak akció ami egy akciófilmnél határozottan elönyös szvsz. A szotri se rossz. Nem bonyolult de szerintem böven jobb mint az átlag.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest