- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Pitterix
őstag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Jhonny06
veterán
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
törölt tag
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
mondomén
őstag
-
kisgyerek85
senior tag
-
bagyulajuve
addikt
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
troland26
őstag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
rt06
veterán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
-
blackydan
senior tag
-
mondomén
őstag
Végre nem ráz ki a hideg mikor nincs rajta a maszk
-
hoffman_
nagyúr
-
littlelion21
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
comic vine-n láttam én is régebben , ha nála van a 6 kő amit a kesztyűjén hord legyőzhetetlen.
valaki írta hogy Hulk legyőzhetetlen , ha kifárad visszaváltozik emberré ill. erős nyugtató lövedékkel nem jön elő egy darabig ekkor simán kivégezhető.
ha eltávolítanák Bruce-t akkor lenne elpusztíthatatlan. -
littlelion21
addikt
A könnyem is kicsordult a gyönyörűségtől, zabálom az ilyeneket.

Thor [2011]
A többi Marvel-adaptációhoz hasonló színvonalú, se íze-se bűze nyári blockbuster, mely kínosan vigyáz arra nehogy valami egyénisége legyen.
De hogy ehhez egy Kenneth Branagh kellett....szégyellje magát.55% - ha az Avangers-től is ennyit kapok, tuti visszakövetelem a jegy árát.
-
Tibiajax
nagyúr
jajj black widow kicsoda??..
csak egy hisztis picsa, üt meg rúgkapál. krva nagy természetfeletti hős...
mondjuk vasember odabasz..neki azért nem ugatnék be
Destroyer meg a Kiss-ből az egyik?

hawkeye meg egy szimpla ötvenes lerobbant alkesz...
hihetetlen egy csapatot hoztak akkoriban összenálam is Ironvacuumcleaner viszi a pálmát
ezt nem is látom -
pohár
félisten
-
Huma
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
meroly
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mephi666
nagyúr
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
-
zolynet
veterán
-
F34R
nagyúr
-
pohár
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
eeXaa
addikt
-
pohár
félisten
-
Kassadin
addikt
-
Torry
addikt
-
pohár
félisten
na látod, én is végignyerítettem a filmet
bár egy jelenetet hiányoltam belőle, ami viszont a trailerben benne volt, történetesen azt mikor Stifler kérdezte a bikinifelsőjüktől megfosztott csajoktól hogy merre futott aki ellopta, ezt kivágták 
de hátha jön a Blu-ray-jel az extended cut is
ezt a tapsolást én sose értettem, szerencsére Debrecenben nem volt hozzá még szerencsém
SPOILER
Stifler mama cumija után volt még más is? ugye nem?

meg Heather pasival is jól kezdte Stifler: ki ez a köcsög?

-
MmDorian
őstag
unalmas, erőltetett, egy-két poéntól eltekintve.
spoiler lehet!
volt a trailerbe, hogy a kiscsaj mondja Jimnek, hogy 'i want you to come so bad', magyar így hangzott: 'tökre jó lenne ha jönnél'...értem én hogy ez cask angolul jó igazán, de azért ennél valami ütősebbet is ki lehetett volna találni.
spoiler vége
azért lehet hogy angolul megér majd egy próbát, de azt majd csak a virágárustól fogom kölcsön venni.
jaigen, azért a pités vér bennem van. legutolsó jelent végén a zene, na ott elmosolyodtam.
-
Jhonny06
veterán
-
rt06
veterán
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
tween
őstag
-
RexpecT
addikt
-
pohár
félisten
-
ludsimon
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
persze, beszivok és olyankrol írok, hogy thor kockás kicsi hasa.. hagyjál már
xd
valahogy ott hagytam, a kis piszok meg kifigyelte aztán tolt párat ha már ott volt, gondolta
mod. na majd megkapja......... elmegyek hozzá aztán.. rendberakom pár órára...
(született gyilkosok intro. best ever) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jhonny06
veterán
-
hoffman_
nagyúr
Hugo itt van, már nem is kell szídelnem, és mire erre a pontra eljutok, addigra általában rég megnéztem a filmet. Ezzel úgy vagyok, hogy töröljem-e, vagy megnézzem. Nem igazán vonz. Az 50/50-et túlértékeltem egy picit, de azért jó volt, a Help még nincs meg, a Brad féle mozi király volt. Na, most hogy így tételesen soroltad, azért tényleg nem olyan rossz a helyzet, néztél filmeket is

-
hoffman_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
Huma
addikt
-
tween
őstag
-
tween
őstag
-
Huma
addikt
Ez eszembe sem jutott.
(#44122) Tibiajax:
Szerintem is elbaltázták azt a filmet. Sokkal több potenciál volt benne mint amit végül kihoztak belőle. Ebben a hozzászólásban írtam pár dolgot erről. Bár gondolom már olvastad
Persze ennek ellenére nem lett rossz. Csak lehetett volna sokkal jobb is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
Vertigo18
addikt
-
pohár
félisten
-
rt06
veterán
-
Huma
addikt
És gondolom ezek az alkatrészek lesznek azok amik felmondják majd a szolgálatot és veszélybe kerül az űrhajósok élete és a küldetés. De nem baj mert az amcsik hajcsatból és befőttes gumiból új hajtóművet ácsolnak MacGyver módjára majd az ügyeletes főhős bepróbálkozik egy olyan művelettel amire kb 0,0001% esély van, hogy bejön. A nézőközönség meg rághatja a lábujjkörmeit, hogy sikerül e megmentenie a világot.

Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Évekre előre elszipkázzák az adattárolókat az AI adatközpontok
- TCL LCD és LED TV-k
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

xd