- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
pohár
félisten
-
Rusher
őstag
-
leslieke
Jómunkásember
-
spammer
veterán
Űr-fantasy is lehetne, de az hülyén hangzik
Szerintem bőven beleillik a sci-fi kategóriába, még ha sok tudományos alapja nincs is... Manapság nagyon sok filmre ráhúzzák a sci-fi jelzőt, elég megnézni az imdb sci-fi kategóriát: MIB, Avengers, Transformers... hát ezeknek is annyi közük van a "klasszikus" értelemben vett sci-fi-hez, hogy semennyi..Űropera azt inkább a 2001, olyan dögunalmas is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rt06
veterán
-
kisgyerek85
senior tag
-
kisgyerek85
senior tag
-
pohár
félisten
-
Realradical
őstag
-
troland26
őstag
-
dokee78
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
-
antikomcsi
veterán
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
tween
őstag
-
Domxc
senior tag
-
rétisün
veterán
ezt is érdemes (?) megnézni
(bár mintha már lett volna
)(#49522) hoffman_: én láttam az egész filmet anno (munkaidőbe belefért
) az akciójeleneteket éneklős, majdhogynem musiceles részekkel váltogatják 
-
leslieke
Jómunkásember
-
hoffman_
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
-
Kassadin
addikt
-
törölt tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
törölt tag
-
Integra
titán
-
Zirowe
nagyúr
Engem a Thrawn trilógia, a két Sötét Birodalom, Sötét Birodalom 2 és a Birodalom bukása érdekelne filmen, ez pont két trilógiára való adag.
Viszont nem egy agyon cgizet szart kéne csinálni belőle, mint az előzmény trilógia (ami hiába látványos, de egyszerűen már hányingerem volt, hogy a legkisebb kavics meg a rohamosztagosok is cgi volt), hanem inkább nagy részben régi filmes trükkökkel (miniatűrök, stb), mind az eredeti.
-
bAtt001
addikt
-
Integra
titán
-
törölt tag
-
raczger
őstag
-
Solar_Wind
senior tag
-
Integra
titán
-
bAtt001
addikt
-
Integra
titán
-
bAtt001
addikt
-
Integra
titán
-
Realradical
őstag
Mi a filmkezdés után 5 perccel bevánszorgók közé tartozunk. Az ok egyszerű: nőkkel megyünk. Iszonyat, az ember haja égnek áll mire betereled őket a moziba.
Éhezők viadalán mondjuk megbűnhődtem. Ült mellettem egy falusi csajszi, mellette a pasija. Amit végig hallgattam 2 percenként:
-Úristen!!
-Ez a lány ugye???
-Meg fogja ölni.
-Jaj ne!Közben időnként a szeme elé kapta a kezét és közben néha felsikkantott.
-
Realradical
őstag
-
Jhonny06
veterán
-
Mr X
veterán
-
rétisün
veterán
-
pohár
félisten
-
rt06
veterán
-
rétisün
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
pohár
félisten
-
hoffman_
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
-
hoffman_
nagyúr
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
madgie
titán
-
littlelion21
addikt
áhh, vicc...
ott a véleményem az egészről 11:29-es elküldési idővel.
#48790: jaja
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
BITBOYS
addikt
-
atike
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
littlelion21
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
pohár
félisten
-
BITBOYS
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Manitou
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
-
Solar_Wind
senior tag
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
SPOILER
Hát izé. Az ilyen karakterű embernek ez szerintem ciki. Mármint az, hogy egy családi filmben a csöcsét rángatja. Schwarzenegger sem rángatta a csöcsét az ikrek-ben. Vagy a fene tudja. Inkább csak ilyen a pop szakma
En amúgy akkor röhögtem nagyot, amikor 1000$-ért keresnek hajót, a kapitány meg, hogy felkapja a fejét

-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
gordonfreemN
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gordonfreemN
addikt
Váá de várom máár! Nem hozunk össze egy ph!-s találkát a bemutatón? Szerintem jó sokan ott lennénk.
basaharc502:te én csak mediamarktban egy 3D TV-n láttam 3D-t egyszer, de az elég ütős volt. A cím apollo18. Igazából nem azzal fogott meg, hogy majd fel lehetett bukni a sziklákban, hanem olyan érzésem volt a rögzítési technikával kapcsolatban, mintha a valódi anyagok lenének ott a TV-ben/előtt.Hu még valami: mostanában sokat mondogattam, hogy vagy 10 éve nem láttam jó vígjátékot. Megtört a jég. Change up nevezetű film. Olyan jó lett sztem a szinkron, hogy a szövegeken behaltam tegnap hajnalba, nagyon nevettem.
-
BITBOYS
addikt
-
littlelion21
addikt
-
Realradical
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
mondomén
őstag
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
mondomén
őstag
Nézd meg mindenképp.
Gyanítom, hogy most bennem van a hiba.
Imdb-n elég jól áll és mégis csak egy kultuszfilmről van szó.@leslieke
Engem nagyon zavartak a színészek (Fordon kívül). Talán ha más embereket szednek össze a filmhez, akkor jobban tetszett volna. Például a Drive sem biztos, hogy ennyire bejött volna Gosling nélkül, sőt.
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem bőven beleillik a sci-fi kategóriába, még ha sok tudományos alapja nincs is... Manapság nagyon sok filmre ráhúzzák a sci-fi jelzőt, elég megnézni az imdb sci-fi kategóriát: MIB, Avengers, Transformers... hát ezeknek is annyi közük van a "klasszikus" értelemben vett sci-fi-hez, hogy semennyi..![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)