- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Aktív témák
-
törölt tag
Ómájgád Van Helsing még egyszer?
Meg arra az Oblivionra is kíváncsi leszek ám. -
chubii
senior tag
Egy kisebb, két termes moziról van szó a melletünk lévő utcában. Már vagy egy éve bezáratták, de még folynak a viták ez ügyben, és addig is kb 2 havonta csinálnak egyfajta mozihetet,amikor is telezsúfolnak 5 napot a legsikeresebb/legnépszerűbb filmekkel. Nem rossz dolog, mivel egész korrekt a kép és a hang ( a bezáratás előtt lett felújítva ),ahhoz képest,hogy nem egy CinemaCity. Plusz a jegy is olcsóbb. Ilyeneket lehet most megtekinteni,mint : Bosszúállók, 21 Jump Street, Cars 2 , Csatahajó, John Carter , Torrente 4., Életrevalók .
Igazából mindkét film előzményét/eit láttam, és tetszettek is, ezért fordultam Hozzátok. Valószínű a MiB lesz, nekem is afelé húz a szívem. Köszi a választ!leslieke : Köszi Neked is !
-
littlelion21
addikt
Pinhead a Hellraiser-ből.
-
pohár
félisten
-
dokee78
félisten
Meglett a film.
Forces spéciales -
Integra
titán
imádom, mert stark karakterében sok mindenben magamra ismerek és azonosak vagyunk (a gigantikus bankszámlát leszámítva
), a cinizmus, a beszólogatások, a céltudatosság, a hit, a soha fel nem adás, a nő ügyek és még sorolhatnám.. és a filmet jól csinálták meg ez sem utolsó
-
F34R
nagyúr
nah akkor kezdem
blood + boobs + bullshit ez a kombó nem megy le a torkomon (noha szeretem a szép nőket, a pucérságot ez messze menőleg alúlmúlja még az előző részt is )
lecsúszott szinészekkel , David Hasselhoff benyomják a baywatch poént újra (zenével is :S )
A piranha-k mint egy olcsó tescos gumibábúk. jesus christ thanks againaki kedveli a zssss-t ajánlott plecsnimet adom ( a sok borzalomért )
2/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
Beszéltem a fordítójával, most szerezte be a full HD változatot, de azt mondta hogy lassan halad vele, mert hallás után kell fordítania. Ha kijön egy normális angol felirat, akkor gyorsabban fog haladni vele.
Amúgy érdekes mert elérhető már a BD változat is, és abban sincs angol felirat.
-
NathanCullen
senior tag
Hamár sorozat, akkor Shameless - Szégyentelenek
-
rt06
veterán
en megneztem anelkul (bar a dvdrip hangja hagy nemi kivannivalot maga utan), es szamomra is kicsit csalodas volt a film
nem azert, mert szar, hanem mert sokkal, de sokkal tobbet is ki lehetett volna hozni belole
viszont a filmet ugy neztem, hogy vegig vigyorogtam valamint, akar mert olyan poen volt, akar azon, hogy uristen, ezek de hulyek - hiaba no, szeretem az ilyen, onmagukat nem komolyan vevo filmeket -
hoffman_
nagyúr
Jap. A 3-at direkt hagytam ki, mert szeretem, de közel se olyan jó, mint az 1-2-4, Stifler egyedül viszi a hátán. Szal ja, az akár skippelhető is, 1-2-4
mod: Hogy-hogy hogy?
Így
BITBOYS:
Amúgy sem tudnék olyat mondani szerintem, amit ne láttál volna, én itt amatőr vagyok
-
Archanon
őstag
Egyébként majdnem ugyanez elmondható a japánról is... csak.. na, érted, totál idegen a nyelv.
Múltkor a Részeges karatemester eredetijébe hallgattam bele, hát omg... egyszerűen nem tudtam értelmezni, hogy mikor milyen hangsúlyban beszélnek, hogyan gesztikulálnak, stb, annyira "idegbeteg" hangzású végig, és közben nagyon dallamos is. Fura... no persze a thai talán kicsit más, bár amit a fenti linkek egyikében hallottam.. eléggé hasonló.
Mindenesetre teszek egy próbát majd mindkét nyelvvel. Meglátom...
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Egy-kettő talán rémlik. Sajnos csak Comedy-n adottakat láttam, bár azért volt sok, most tervezem lehúzni egyben.
A baj csak az, hogy van most kb 60 filmcím bespájzolva, amit meg akarok nézni, és kb 10 sorozat. A bibi ott kezdődik, hogy se időm, se helyem, de a filmek darabja 15GB, a sorozatok meg kb 40-80 között mozognak.
-
enginev3.0
félisten
Szóval azt mondod, lesz egy rész, vagy is a következő, ami ennek a filmnek az előzménye lesz? Mintha az lenne az első rész, ez meg a második?
Kassadin@ akkor rosszul vagyok informálva, nem tudtam hova tenni a csajt, osztálytársam mondta, hogy a kaptárban volt, viszont akkor nem tudjuk meg, hogy miért mondta a budapestes szöveget
-
Integra
titán
majd egyszer megnézem magyarul is, ha úgy hozza, akkor lesz igazi viszonyítási alapom, de a hangsúlyt, főleg stark-nál.. nem hozza vissza, ez tuti.
ami viszont bosszantó, megkérdeztem, hogy miért nincsen angolul imax film, azt mondják, hogy csak így és egy kópiát kapnak, tehát már eleve magyar szinkronnal. egyszerűen nem kapunk angolt... -
hoffman_
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest