- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Titánok haragja másnéven -The attack of the Slo-Mo-Maghma-Monstah-10/2
Hulladék a javából. Mondjuk egy Asylum gyártmánynak jó lenne...szerk:
DemiSPOILER
De most komolyan ezzel a teljesítménnyel a főgonoszt ott hagyhatták volna ahol van. Max 100 évente arrébb települ a falu pár mérfölddel...
DemiSPOILER -
Realradical
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
SPOILER
Melyik könyv ez? Én a Steve Perry / Bischoff szériáról beszélek. Ott ír is egy Alien "ősbolygóról" ahonnan elhoznak egy túlméretezett ős-királynőt.@antikomcsi
Hja az időbeliséget megérné összehasonlítani a könyvekkel... Voltak mondjuk olyan utalások ahol már az 1700-as években is írásos feljegyzéseket találtak a predátorokról. Mondjuk az alienekről fura lenne valóban, lévén, hogy akkor már akkor elpusztult volna a bolygó.
SPOILER -
Realradical
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
SPOILER
AvP könyvekben több helyen írják, hogy a Weyland Yutani cég készül az Alienek és főleg a Predatorok ellen. (sőt igazából ez a cég értelme, a többi csak az ehhez szükséges tőke beszerzéséről szól) Ha az erre vonatkozó kutatási infó is elérhető az androidnak akkor máris van értelme a beszélgetésnek.
SPOILER -
Realradical
őstag
Prometheus 10/7
Nekem tetszett, a mozijegy árát simán megérte. A fönt spoilerezett következetlenségek többsége mögé szerintem lehetne elméletet tenni sok helyen. -
Realradical
őstag
Bad Ass
Nem pontozom, a felénél kilőttem. Nézhetetlen.
Sajnálom, mert a Machete király volt. -
Realradical
őstag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Panelban fölfelé nem gáz. Én földszinti vagyok 10+ éve és még nem pereltek be. Volt egy csendes fél éves időszakom, de akkor volt egy hajszálvékony repedés az ablakon és féltem, hogy a zene (black/thrash/folk metal) kiviszi az üveget.

Azóta megcseréltem... -
Realradical
őstag
Mi a filmkezdés után 5 perccel bevánszorgók közé tartozunk. Az ok egyszerű: nőkkel megyünk. Iszonyat, az ember haja égnek áll mire betereled őket a moziba.
Éhezők viadalán mondjuk megbűnhődtem. Ült mellettem egy falusi csajszi, mellette a pasija. Amit végig hallgattam 2 percenként:
-Úristen!!
-Ez a lány ugye???
-Meg fogja ölni.
-Jaj ne!Közben időnként a szeme elé kapta a kezét és közben néha felsikkantott.
-
Realradical
őstag
Iron Sky 10/7 (+1, mert űrnácik éérted) -> 8
Jó lett. Látszik sok helyen az alacsony költségvetés, de nekem nagyon tetszett a sok blődség mellé tett mondanivaló. Sok a fricska az amcsik felé, ahogy néztem sírnak is fórumokon. (hehe)
A film vége és a cselekmény folyománya különösen jó volt szerintem.Reklám helye:
Azoknak akik szeretik az elvont dolgokat és a burkolt mondanivalót itt van pár amatőr animáció. Nálam 10/10-es főleg azért, mert amatőr alkotások.
Pig Farmer
Yellow Cake -
Realradical
őstag
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Nekem anno az alámondásos Star Wars movie-k sokat segítettek

Igazából a recept, hogy vegyél egy filmet/sorozatot amit szeretsz/kívülről tudsz aztán nézd még angolul is párszor magyar felirattal. Aztán később jöhet az angol felirat.
Bármi ami angolul beszél veled jó lehet. PC játék, Cartoon Network, könyv (pl. Kindle-el tudsz olvasni angol könyvet és ha nem tudsz egy szót ráállsz és lefordítja)
Semmiképp nem egy Félelem és reszketést ajánlanék, inkább vakami nyugis szlengtől mentes filmet. (ergó nem Blöff, Ravasz, Godfather) -
Realradical
őstag
John Carter 10/2
Gyenge nagyon, valahogy nincs dinamika a filmben, mesterkéltnek tűnik az egész.Pedig gyerekkorom egyik kedvenc könyvét dolgozta fel.
-
Realradical
őstag
A tegnapi termés:
Fargo 10/9
Óriási a film, sírtam némelyik jeleneten. Jó kis fekete humorral tömött profi színészi alakításokkal ellátott film.Azok a csodálatos férfiak, az ő repülő masináikkal
Nálam a filmnek nyert ügye van, gyerekkoromban rongyosra néztem videón. Akkor is, most nagyon tetszett. A film sikeresen eléri azt ami kevésnek sikerül, hogy minden korosztály talál magának mosolyogni valót. Az angol inas tipikusan brit kárörvendése egyszerűen fenomenális például
Elfogultságra hivatkozva nem adok pontot.This Means War
Rég szenvedtem ennyire. Hulladék, darálóba vele. Az asszonynak tetszett... -
Realradical
őstag
Sokadjára:
The Big Lebowski 10/10
A szinészi alakítás hibátlan, a figurák elborultak, Donny meg mindenbe beledumál. Legjobb punnyadós film. -
Realradical
őstag
Remélem a Prometheus című filmben nem farkasok lesznek az ellenségek. Keményebbek és intelligensebbek mint az alienek.

Ezen feküdtem.
Nekem is kicsit erős volt a farkasok IQ-ja, mérete és mennyisége.
SPOILER!!!
A végén a falkavezér jó, hogy nem képen törölte kesztyűvel hősünket a párbajra híváskor. Lehet, hogy benne is lesz az extended editionben.
SPOILER!!! -
Realradical
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Én úgy szoktam. Aki utána beolvas annak már lehet mondani, hogy vessen magára.
Csak, hogy ON is legyek, a film nagyot ütött. Nálam is 10/10. Néhány mostani vígjátéknál nagyobbat szólnak a poénok. (pl. Másnaposok 2)
Az akció meg olyan, mint mikor régen az RTL II előtt gyerekkoromban néztem németül a rajzfilmet. Ugyanaz a hangulat jön belőle, pedig azóta eltelt pár év.
-
Realradical
őstag
No offense. Értem, hogy ti vagytok a topic őshonos tagjai és épp élményeket cseréltek, de tényleg agyon kell spoilerezni a bosszúállókat jelzés nélkül?
-
Realradical
őstag
The Grey
Mi a sz@r volt ez? Abszurditás a köbön. Kérem vissza a két órát az életemből...
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
Így felnőtt fejjel nekem már nem volt annyira élvezhető, de kiskoromban nagyon tetszett emlékszem.
Amit nagyon egyedi az a detektíves horrormese macskákkal: [link]
Nagyon rövid ideig kivehető volt a tékákból, de aztán betiltották és az összes példány eltűnt.
Nálam a Felidae 10/10-es mai napig
-
Realradical
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Abból a 200-ból ugyanúgy csak 8 ment bele a filmbe!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Realradical
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tuti bölcsészek voltak.

-
Realradical
őstag
The Rum Diary 10/7
Félelem és reszketés Las Vegasban Light Edition. Johnny Deppnek ezt a figuráját egész este elnézném így azt kell mondjam jó volt. -
Realradical
őstag
We Need to Talk About Kevin 10/4
Izé... értem én mit akartak nekem elmondani, de nagyon vontatott az egész...Bourne Ultimatum 10/7
Szerintem a második rész a legjobb. Itt egy pár dolog már rá volt erőszakolva a történetre. Viszont jól szórakoztam rajta.No mindjárt jön a Rum diary

szerk: némi öncenzúra

-
Realradical
őstag
Én ezt várom nagyon mostanság.
A könyv nagyon jó, letehetetlen.
szerk: mondjuk a Battle Royale jobb, de ezt csak a beteg lelkivilágom mondatja

-
Realradical
őstag
Az egyikhez kreativitás, korszakalkotó ötletek és addig nem/alig létező technológia kellett, míg a másik filmhez pénz, technológia és a látványvilághoz, több helyről összelopkodott ötletek. A világ alapkoncepciója a World of Warcratból (Ashenvale) a harci gépek pedig a W40K-ból vannak koppintva.
Star Wars-al összehasonlítani nem nagyon lehet.
Ezen a ponton egyetértünk.A technikusok képességei előtt persze, le a kalappal ,hogy sikeresen megvalósították a látványvilágot a vásznon.
-
Realradical
őstag
Hugo 10/10
A képi világ beszippantott teljesen. A megvalósítás igényes, a történet pedig lassan bontakozik ki az ember előtt mint egy könyvből olvasott mese. Tetszett. -
Realradical
őstag
Tower heist 10/5 Félig alva elmegy. Nem vártam, hogy középszerű alakításokat fogok látni, mert jó a stáblista, de elég semmilyen volt az egész.
-
Realradical
őstag
Legend
Gyerekkorom nagy meséinek egyike. Majdnem olyan jó még így sok év után is, mint emlékeztem. Persze a Fantasztikus labirintust nem übereli. Nem pontozok, mert ott van a nosztalgiafaktor. A szinkron fájdalmasan rossz... -
Realradical
őstag
Nem én vótam a kekec, hanem Huma, ne nekem tessen címezni.

@Huma
SPOILER
Lehet a titkos éléskamrákon rágódtak egy párszáz évet. De persze itt részeletesebb magyarázatot igényelne a film. De ezt még ki lehetne mosni, egyszerűen nem volt szükséges a storyba a magyarázodás, így is kerek volt.
SPOILER@Vertigo18
Előbb-utóbb lesz valami csak olyan film amire azt mondja, nincs benne hiba.
-
Realradical
őstag
válasz
littlelion21
üzenetére
Inkább Kína, vagy India lesz az, mire ideérnek.
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
A legdurvább szinkronos élményem a Mortal Kombat "gyerecsakide" Scorpion csáklya volt

Egy jó ideje csak angolul nézek filmeket felirattal. Mostanra már zavar a magyar szinkron néhány kivételtől eltekintve.
szerk:
Hja megszokás az ilyen. Nekem a Blöff, Ravasz az amit magyarul szeretek igazán. Bár az angol sem rossz de a káromkodások frenetikusak amiket össze tudtak ütni a fordítók. -
Realradical
őstag
Immortals 10/5
Semmi extra. Filmélmény nulla, különösen a titánok kiábrándítóak.Puss in boots 10/7
Aranyos. Igazi nőetető. Kár volt ellőni az Immortalsért
-
-
Realradical
őstag
Moneyball 10/7, Brad Pitt mint mindig most is nagyot alakít. A story valahogy nem jött be pedig szeretem a baseballt.
-
Realradical
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Hja a másik két részt meg fogom nézni a héten. Épp most kérdeztem a haverokat ventrin mi a véleményük, állítólag velem van a baj

szerk: A halál para alakok és katasztrófáról egy Bruce Willises filmnek a címe nem ugrik be. Üzeneteket kap amiktől halálra rémül, állandóan szól a telefon stb. amíg rá nem jön miről szól az egész. Na az viszont jó volt.
-
Realradical
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
SPOILER
Knowing vs. Bourne
A. Alkesz papesz a kölkével rohangál mint a mérgezett egér aztán jól megsül.
B. Girnyó terminátor rohangál föl alá a nőjével, lemészárol/felrobbant mindent és megkapja a lányt.
Egyik se egy korszakalkotó mű, a Knowingon legalább lehetett gondolkozni. (ha nem is sokat). Azért kapott 1 ponttal többet, mert jobban szórakoztam rajta kb. ennyi van mögötte.
SPOILER -
Realradical
őstag
The Shawshank Redemption 10/10
Megérdemelt az IMDB-s helye. Morgan Freeman hangja pedig brilliáns, mint mindig.Fracture 10/8
Ryan Gosling nem tudta elrontani a filmet. Szerintem a "jelentőségteljes nézések mesterének" egyszerűen nem megy a mimika. Jó volt, tetszettek a golyópályák.
The Bourne Identity 10/6
Összegzés: Minden jó, ha jó a vége.Knowing 10/7
Eredeti a story, jó kis történet. Egy apróság zavart csak:
SPOILER
Ha nem jönnek rá semmire akkor is ugyanez lett volna a végkifejlet. Ergó: sok hűhó semmiért.
SPOILERVicky Cristina Barcelona
Nem pontozom. Miután megnéztem sírva rogytam le a sarokba a zuhany alatt. Sajna ezekkel a filmekkel lehet pontokat gyűjteni az asszonynál.
-
Realradical
őstag
In Time 10/4 Vonatott, kiszámítható és tele van Timberlake-kel.
-
Realradical
őstag
Beszéderkölcsi szabálysértés, ez van.
-
Realradical
őstag
V for Vendetta 10/10
Jó volt nagyon. Ráadásul pont jókor kapott el. Akinek tetszett annak ajánlom elolvasni az 1984-et és a Szép Új Világot. -
Realradical
őstag
Mr. Popper pingvinjei 10/6 (az alibim, hogy beteg az asszony ezért kellett megnézni
)
Nőneműeknek és gyerekeknek ajánlott. -
Realradical
őstag
A Négy Szobát régen imádtam tini fejjel. Mostanában újranéztem és nem volt akkora nagy szám, mint amire emlékeztem. Ez szerintem azért van ,mert más korban voltunk akkor. Ha jól emlékszem akkoriban jött be a South Park, stb. nem voltak még ilyen nagy blődségek. Akkor ez sokkal nagyobbat ütött. Könyörgöm, két évre rá még cenzúrázták a Carmageddont

A kedvencek temetőjét se nevezné manapság durva horrornak.@koxx
Hja nekem is kéne némi alkohol, hogy nekiüljek újra megnézni
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
válasz
mondomén
üzenetére
SPOILER
Azt nem tudom neki mi nem tetszett benne, de nekem annyiról szólt a film,: az ügyeletes terminátor fapofával agyonveri a maffiát. Közben játszik egy kölyökkel, meg csapja a szelet egy spinének. Majdnem meghal aztán mégsem. Megkoronázva mindezt, otthagyja a lóvét oszt elszáguld a lenyugvó napba, csak mer'.Ráadásul nekem a zenei világa sem a stílusom...

Mondjuk az én érzékenységem vetekszik egy gazdagon megmunkált fadarabéval. Lehet nem látok bele a szereplők "lelkébe", így megeshet, hogy egy metafizikailag magasabb szinten ez egy remek film csak számomra láthatatlan.
SPOILER -
Realradical
őstag
Homoki cápa lol!
Erről jut eszembe. Megvolt a Shark Night. Szerintem a film briliáns, kinek ne jutna eszébe -
SPOILER!
- begyűjteni cápákat, beléjük erősíteni kamerákat és emberekkel etetni őket, hogy a cápatámadások felvételeiből milliomos legyen?
SPOILER VÉGE
A színészi alakítások nagy átéléssel zajlanak. -Megöllek mer' leharaptad a karomat!!! - és már veti is bele magát a vízbe egy csáklyával az ügyeletes izomfiú!-Cápás blődség kategóriában 10/7.
Aki normális az kerülje el a filmet
-
Realradical
őstag
50/50 -tetszett, egy esti, meló utáni punnyadás mellé tökéletes, még épp emészthető mennyiségű mondanivalóval. 10/7
Bár, ha rákos manusos téma akkor inkább Breaking Bad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Realradical
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Sony Xperia XZ2 4/64GB ezüst/ 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)