- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nem tudom hogy benne volt-e a filmben, mert már a link sem érhető el...
Szóval lehet mind a filmből mind a weboldalról lekapták... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lásd:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'chronic'@'localhost' (using password: NO) in /home/chronic/public_html/includes.php on line 35
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/chronic/public_html/includes.php on line 35
Sorry, we could not count the number of results: Access denied for user 'chronic'@'localhost' (using password: NO)Szóval passz.

-
gordonfreemN
addikt
Ah, lejárt a szerkesztés...
Meg tudjátok mondani, hogy mennyi a diák kedvezmény?
Integra: igen-igen, az-az. háháá, mekora volt. Na azzal azért már tényleg érzékeltetni lehet a különbséget

-
Integra
titán
az ősi kosztümösre? powww, kaboowww, smaccck, baaaamm

minden részt láttam a sky-on anno
-
Integra
titán
én megnéztem a trailereket. mindig úgy vagyok vele hogy lelövik a poént és minden jelentős rész benne van, és utólag visszagondolva valóban voltak a trailerben részek amik fontosak, csak nem állt össze a kép sehogy sem. a filmben meg azonnal. igazából egyszer muszáj trailert nézni. és a trailer készítőknek sem lehet könnyű, egyszerre figyelmet felkelteni de nem spoilerezni.. amúgy nem spoilereztek el benne alapvetően sokat.
vannak olyan részek benne, annyira komoly a cgi, a látvány, a tájak.. számomra az avatar szürke ehhez képest, pedig abban is voltak gyönyörű részek, de ez valamiért sokkal reálisabb.. az operatőri meló jól tükrözi az egész film hangulatát. -
Integra
titán
tudsz rajta filózni mert lesznek kérdések, de mivel biztosra veszem, hogy lesz folytatása, sok mindenre választ is fogunk majd kapni. úgy kb 2 év múlva?

-
rt06
veterán
a peldad akkor allna meg magat, ha integra nyelvtanar lenne, de amennyire tudom, nem az, igy pl egy fodrasz semmit nem kerhet rajta szamon, mig a nyelvtudas manapsag szerintem mindenkin szamonkerheto (diplomazottakon mindenkepp)
-
Integra
titán
én csak alázattal tanulok ez nem tehetség kérdése, hiszek magamban és a képességeimben. amíg más siránkozik és önsajnál, addig én előre tekintek és hajtok és nem érdekelnek a negatív emberek és ahogy próbálnak visszahúzni. ez kitartás, akaraterő, célok és hit kérdése.. ennyi a titok nyitja. ugyanúgy lehetnék mesterfodrász is ha akarnék. másképpen alakult, ilyen egyszerű.

-
mondomén
őstag
Azért Rock-on nem kell meglepődni, ahogy írták volt már jobb szerepe is.
Amúgy én is most néztem meg ezt a szigetest. Hát, inkább nem értékelném...
Amit imádtam, hogy benne volt Luis Guzmán. Hatalmas az a pali, háttal áll a kamerának én akkor is beszarok a röhögéstől.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vicces volt pedig, még ha nem is állt jól neki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A csajozási tippnél visítva röhögtem. XD
-
Huma
addikt
Az a film számomra kellemes meglepetés volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Annak ellenére sikerült újat mutatni, hogy ez a testcserélős történetet már vagy ezer filmben eljátszották.
-
pohár
félisten
a Shooter nagyon jó film, én úgy láttam másodjára hogy nem tudtam hogy egyszer már láttam

-
szajoco
csendes tag
Shooter. Nekem bejött. Bírom Wahlberg fejét, ahogy ráncolva értetlenkedik...
-
rétisün
veterán
tégla, szemtől-szemben (igaz, ez már régebbi, de jó)
-
F34R
nagyúr
kár hogy Bane egy puhapöcs benne , igaz hogy szedi a venomot de akkor is Batman mellett kis törpe

-
littlelion21
addikt
Jah, egy hasonló stílusban előadott SW-mókára én is vevő lennék.

-
littlelion21
addikt
Ott van az a leírásban: "a videó a Bioware készülő MMORPG-jét, a Star Wars: The Old Republic-ot népszerűsítő előzetes..."
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval lehet mind a filmből mind a weboldalról lekapták... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)