- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Meglestem a safe house-t. Egész jó kis akciós krimi. 7.5/10
Szintén nézés alá került a John Carter. Engem szórakoztatott. Látszik, hogy van mögötte tartalom. 7.5/10 -
gordonfreemN
addikt
Megnéztük a prometheus-t. Legjobb hely, 8-as sor, 20-21-es szék
.
SPOILER!!!
Máris két érdekesség:
[link] Ez benne volt a filmben?
[link]Ekkora volt a mostani szerepében is kedves space-jockey?
Vegyes érzelmekkel távoztam a moziból, de semmiképp sem csalódottan.
Ami nem tetszett-> kukacok az arcos teremben és az octopus méretű csápos a csajból meg a massza a "vázákból". Szerintem ezek a legnehezebben beilleszthetők az univerzumba.
A trailer alatt hallható, kicsit elborzasztó zenét hiányoltam a filmből.
Nekem a 3D nem jött be annyira, barátnőmnek viszont nagyon (pont fordítva vártuk)
Minden más tetszett.
Én valójában NEM úgy készültem a mozira, hogy ez egy előzményfilm, mégis úgy érzem, teljes mértékben azt kaptam. Ezt úgy értem, hogy lényegét tekintve maradt az univerzum az ami, a műfaj változott kicsit (nem annyira psziho mint a 79-es, de ezt nézzük el neki, az aliens sem épp ugyanaz a borzalmas horror).
Viszont tény, hogy az izgalomfaktor a film alatt az előző értékelhető részek töredéke, mert itt a felfedezés kap hangsúlyt, a sci-fi.
Ha az első rész mondjuk sci-fi horror, akkor ez csak sci-fi thriller. Szerintem.
A végére totál nem kellett volna ez az úrutazó és a csápos harc, bár drámainak hatott, de mégis bugyuta, mert a csápos, mint említettem, nehezen illeszthető. Aztán a kikelő valami, az egy fejletlen óriás xenomorph-e vagy valami újabb szar, azt a jóég tudja. Igazából a filmben annyi féle idegen élőlény szalad össze 90 percben, hogy a végén emiatt volt kesze-kusza érzésem. Ezeket a szálakat jó lenne, ha egy következő filmben mihamarabb elvarrnák. Az űrutazó és az android karaktere nagyon tetszett.
Nekem valahogy egyértelmű volt a filmben, hogy az első jelenet a földön játszódik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. 8.5/10
A filmet ajánlom. Mindenkinek.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ah, lejárt a szerkesztés...
Meg tudjátok mondani, hogy mennyi a diák kedvezmény?
Integra: igen-igen, az-az. háháá, mekora volt. Na azzal azért már tényleg érzékeltetni lehet a különbséget

-
gordonfreemN
addikt
Prometheusra foglaltam 2 jegyet a 8-as sor 21/20-as helyekre. Az úgy jó lesz? Mert nem voltunk még IMAX 3D-n

(#49948) Integra : emlékszel a Batman és Robin sorozatra

-
gordonfreemN
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Mindenesetre a beszámolód utáni élménymegjegyzések engem most meggyőztek.
Amúgy a trailerekkel te hogy voltál? Nézted őket folyamatosan megjelenésükkör és ezek után is lenyűgözött a film, vagy mint én, kivártad a meglepetést?
Most szombaton/vasárnap/hétfőn mentem volna vetítésre, de csak a széleken vannak helyek... -
gordonfreemN
addikt
Safe (2012) Nekem nagyon tetszett. Sok akció...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Ezzel kapcsolatban szerencsésnek érzem magam én is, mert nekem eddig egyszer szóltak, akkor hajnal 1-kor még üvöltött a zene szó szerint amit bírt (persze nem 500W...)
Mondjuk legfelül lakom.
Az biztos, hogy a beton elemek piszok jól "viszik" a hangot....

#49151 babferi : rendkívül érdekes szerintem, bár ez amiatt lehet, mert túl akarják misztifikálni. Ami szerintem egy kicsit vagy ront, vagy javít az élményen, általában nem szokott sikerülni.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
babferi
üzenetére
"Kezdenem a latvanyvilaggal , nos arra panasz nem lehet , pazar. Bar ezzel a reszevel 2 problema van . Ha valaki latta az osszes elozetes trailert akkor latta szinte az osszes komolyabb vizualis jelenetet ."
Hála az égnek, én még a legelső trailert láttam, ami a "legkevesebbet" mondja/sejteti.
Majd az általad említett probléma már sokszoros tapasztalása miatt, hagytam a francba a többit, egészen mostanáig kibírtam, innen meg már nincs sok szerencsére.
Szerintem ez lehet az, ami nagyon le tudja húzni a film élményét, hiszen már minden lényeget látsz a bemutatókban. Még így sem tudtam magam teljesen megvédeni, mert a "patkó" hajó katasztrófája igen mély nyomot hagyott volna, ha mondjuk még a borítón sem az szerepel, de még a csapból is az folyt.
Lehet, ha te sem látod a bemutatókat, akkor a 7 helyett 8-9 is lehetett volna az értékelésed.
Amúgy részemről, és szerintem a többiekéről is nagyon köszönjük a beszámolót!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Nem ide való, de én is hozzáfűznék valamit.
Egyet is értek meg nagyon nem is.
Egyrészt, ha te alapnak gondolod, hogy bárki aki x egyéniség + (mondjuk legyen) fodrász, akkor a fodrász is elvárhatná tőled, hogy te bárkit meg tudj nyírni.
Arra szeretnék neked rávilágítani, hogy mindenkinek máshoz van tehetsége.
Ha neked a nyelvhez, akkor annak örülök, de ezt nem illik fitogtatni, pláne nem így.
Másrészt, nem elvárható, de nagyon hasznos tud lenni manapság, az angol nyelvtudás.
(nem vettem személyes sértésnek, jómagam 2 nyelven is elboldogulok)
-
gordonfreemN
addikt
The Intouchables - Életrevalók valóban lenyűgöző, egészen megszólított a történet.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
vzsryl
üzenetére
SPOILER
Hangsúlyozom, nem a szerepével van baj (nem is baj, inkább csak nekem volt furcsa), hanem azzal, hogy a csöcsét rángatja egy fiatal srácnak, hogy úgy kell csajozni.
Szóval egyik pillanatban jófej, aggódó apuka szerepet tölt be, aztán macsót próbál adni. Nekem a két stílus így hirtelen nem nagyon fért össze*, de ettől függetlenül megbékéltem vele. Mosolyogni mosolyogtam rajta ettől függetlenül, csak szerintem ciki.
*(de ha már ki kellene elemezni, inkább lenne részemről a rendező bakija)
De a filmet majd megnézem, nem emlékszem, hogy láttam volna.mondomén: a fickót (Luis Guzmán) meglátva én is elröhögtem magam egy párszor...
A linked meg...
-
gordonfreemN
addikt
SPOILER
Hát izé. Az ilyen karakterű embernek ez szerintem ciki. Mármint az, hogy egy családi filmben a csöcsét rángatja. Schwarzenegger sem rángatta a csöcsét az ikrek-ben. Vagy a fene tudja. Inkább csak ilyen a pop szakma
En amúgy akkor röhögtem nagyot, amikor 1000$-ért keresnek hajót, a kapitány meg, hogy felkapja a fejét

-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
"Jó hülye volt, aki feltette a vidit. Nem a kamerára, a szálvádőre. Azt is mosolyogva."
ezt nem értem, miért volt ezért hülye?
-
gordonfreemN
addikt
Váá de várom máár! Nem hozunk össze egy ph!-s találkát a bemutatón? Szerintem jó sokan ott lennénk.
basaharc502:te én csak mediamarktban egy 3D TV-n láttam 3D-t egyszer, de az elég ütős volt. A cím apollo18. Igazából nem azzal fogott meg, hogy majd fel lehetett bukni a sziklákban, hanem olyan érzésem volt a rögzítési technikával kapcsolatban, mintha a valódi anyagok lenének ott a TV-ben/előtt.Hu még valami: mostanában sokat mondogattam, hogy vagy 10 éve nem láttam jó vígjátékot. Megtört a jég. Change up nevezetű film. Olyan jó lett sztem a szinkron, hogy a szövegeken behaltam tegnap hajnalba, nagyon nevettem.
-
gordonfreemN
addikt
Tudnátok valami bourne-höz hasonló (igényes, de nem uszály annyira pörgős) akciófilmet ajánlani? Lehet régebbi is, 2004-ig mondjuk bezárólag

-
gordonfreemN
addikt
Hali. Shelter. Lattatok mar? Alapvetoen nagyon tetszett a film, csak a vegefele elvesztem a misztikumokban. Ajanlom minden misztikus kedvelonek. Esetleg ha valaki nagyon megertette volna a filmet, megtenne, hogy egy pm -ben vazolja a film misztikumat? Ki volt a mama, miert elt vagy 140 evig, miert szolt bele a pap abba, amit ok ott csinaltak, mit csinaltak, h jott kepbe a papnak a ket lanya, mit csinaltak a pappal es miert? Aztan miert volt szorosabb a kapcsolat Adam a toloszekes es a pap kozott? Miert es kik es mit csinaltak Adammal, miutan hitet vesztette? A pszichologusno apja fole miert hajolt a pap eredeti alakjaban? Es ehhez kepest mondjuk a rocker aldozata miert nem latta a papot, mikozben meghalt? Mit csinalt a mamo az oreg szakallas faszival? Hogyan letezhetett a pap eredeti formajaban? Mit csinal Adam/pap agyanal a sotet alak? Es vegul, mire volt jo az, amit a pap csinalt (a lelkekkel)?
Lehet hosszu ido utan ez az a film, amit megegyszer meg kellene meznem?
-
gordonfreemN
addikt
Éppen most lett meg. Apollo 18. Vélemény?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Nyáron (julius) Németországban egy media markt-ban egy kiállított TV-n láttam egy bemutatót, de a cím sajnos elveszett a süllyesztőben és nem találom. Holdra szálltak benne és amit ott találtak, arra nem számítottak, feltételezem, idegeneket. Ha valakinek lenne használható ötlete, köszönöm szépen! -
gordonfreemN
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nos a videó kitűnő, a játék elsőre elég gagyinak tűnik. Olyan DX7-es...
Köszönöm a segítséget, figyelmetlen voltam, hirtelen azt hittem, ez valami sorozatszerű és már megörültem.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok! Egy játék keresgélése közben akadtam a youtube-on az alábbi videóra és társaira: [link]
Valaki aki képben van a dologgal kapcsolatban, az lenne kedves elmagyarázni, hogy ez sorozat-e, létezik-e magyar hanggal, torrentről tölthető-e vagy csak youtube-on nézhető meg?
Úgy általában minden érdekelne ezzel kapcsolatban
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.