Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem veszített vele sokat.

-
Kassadin
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Na jó, a hatalmas kinyilatkoztatás kicsit erősre sikeredett. Maradjunk annyiban, hogy az oroszon nevelkedett mai felnőttek nem fognak már nyelvet tanulni a robotolás után, az iskolai angol tanítás meg igen hullámzó minőségben érhető el... Mondjuk, aki megakar tanulni idegen nyelvet, az megtanul, nem keres kifogásokat. De azért nem minden fekete és fehér.

-
Kassadin
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nem láttam a filmet, és nem is alkottam róla véleményt pont emiatt. Nem kell tőle semmi komolyat várni, és akkor nem is kell szörnyülködni, hogy mi ez a trágya.

Integra: Belemehetnénk ebbe részletesen, de mivel ez nem az a topik, talán mégsem tenném. Legyen annyi elég, hogy ennél azért kicsit árnyaltabb a dolog, persze egyszerűbb hatalmas kinyilatkoztatásokat tenni.
-
Kassadin
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi?

Kaptárban Mila Jovovich szerepel, Avengersben meg Scarlett Johansson. -
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Magyarok többsége se különb.
-
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Oké, de ők legalább értik az angolt.
#48114: Biztos hatalmas tábora van azoknak a filmeknek odaát. Világos volt elsőre is, megnyugodhatsz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Kiöregedett színésznek mindent el kell vállalnia, ha nem akar éhen halni.

-
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Mostanság lehet, de a Kutyaszorítóban nagyon jó. Kill Bill 1 & 2 szintén.

-
Kassadin
addikt
Gran Torino
Imádom, még mindig.

-
Kassadin
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Most végeztem vele én is. Mást nem is tudok hozzáfűzni.
SPOILER
Az apja volt a beépített ember, ettől több csavart ne várj a filmben. Amikor mondták, hogy 2 rendőr is korrupt, akkor már sejtettem, hogy az egyik Mike lesz, a másik meg Dante. Szóval kiszámítható a film, engem csak az apja lepett meg.
-
Kassadin
addikt
Batman Begins
Tökéletes. 8,5/10
-
Kassadin
addikt
válasz
üzenetére
Az angolul a Hot Fuzz.

zolynet: Én csak ezekkel tudok szolgálni. Nekem a Bad Teacher meg a Horrible Bosses és fajtársai nem vígjátékok. Zombiland-en meg Haláli hullák hajnalán rengeteget lehet nevetni (szerintem). A másodikon főleg, mivel alapból parodizálja a horror filmeket. Tessék megnézni mindegyiket sorban, amit nem láttál, nem kell itt nekem finnyáskodni.
Elhajlási engedély meg ráér... -
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére

-
Kassadin
addikt
Buta és gyarló emberek vagyunk mi itt rajtad kívül mind. Írj jó filmeket.
"Igen. Az Ink tényleg nagyszerű film. Sajnos az itt fórumozó közösség inkább az egyszerűbben emészthető, kevés gondolkodást igénylő, esetenként gagyi filmeket részesíti előnyben."
Ez sem feltétlen igaz. Másrészt neked nem feladatod eldönteni, hogy kinek mi jön be, és mi nem, s az gagyi vagy sem. A film pedig nem valós eseményeken alapul. Ahogy a filmek többsége sem. Az Avatar sem.

-
Kassadin
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Kicsit túlreagálod a dolgot szerintem. Természetesen te döntöd el, hogy mi tetszik neked, számodra mi hordoz értéket és mi nem. Ezért a dologért már én is megkaptam a magamét, hogy pl. az Avatart-t semmire sem tartom. Túl kell lépni ezen, szerintem meg az a jó, ha frontálisan ütköznek az érvek/ellenérvek, kulturált keretek között, s talán tanulunk egymástól egy másik szemléletmódot is.
rt06-al meg ne vitázzál.

-
Kassadin
addikt
válasz
Jhonny06
üzenetére
Igen, így van. De én konkrétan rajtuk nőttem fel. Meg persze Seagal papán. Én elfogadom, ha neked nem tetszik. Mondjuk szvsz te vagy itt a topikban leginkább az az ember, aki a drámákért rajong, szóval ez valahol érthető is.

"A 3. részben már tolószékben fogják nyomni. Röhejes."

-
Kassadin
addikt
The Grey
Nagyon jó film, nagyon jó eltalált zenei aláfestéssel. Mindenki nézze meg, aki eddig még nem tette.Most már értem, hogy Tibi miért adott erre 8 pontot. Én sem adnék rá kevesebbet. 8/10.
koxx: Ezt a Bosszúállókat mindenki dicsérte itt eddig, csak nem lehet véletlen. Megyek, aztán valamikor megnézem moziban(ami nálam nagy szó).

-
Kassadin
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Not bad.

gyuromoj: Dettó.
-
Kassadin
addikt
Sherlock Holmes: A Game of Shadows
Ez jó volt, tetszett. Noomi Rapace(L) meg egy jó nő.
7/10 -
Kassadin
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Feliratosnak örülnék a legjobban, nyelvtanulás miatt. Csak az baj, hogy moziban sem jellemző ám a felirat, és akkor a "minden szinkronizálva van, csak olvasnia ne kelljen a kedves nézőnek" tv adásokról nem is beszélek. Kivétel ez alól a bbc.
Integra: Oké, jogos végül is. Arról nem is beszélve, hogy néha milyen félrefordítások vannak a magyar feliratban.
-
Kassadin
addikt
A filmeket ti honnan szoktátok beszerezni? Ismerek egy ilyen online nézős weboldalt, de a minőség legtöbbször kritikán aluli. Vagy inkább moziban filmeztek?
#46908: Teljes mértékben. Mármint, ha mindenkinek csak ncore fiókja van, akkor azt hiszem, hogy megvagyok lőve rendesen, mert nekem olyanom nincsen.
-
Kassadin
addikt
Van valami mostanság, amit érdemes megnézni?
Jhonny06: Rálesek. Köszi.
-
Kassadin
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Mármint amit jobbnak tartasz, azok betegebbek, vagy csak szimplán jobban adják át a világvége hangulatot?
A The Road szvsz eléggé nyomasztó film lett. A The Book of Eli meg inkább az akcióról szól. Most így hirtelen ez a két film ugrott be, biztos rengeteg létezik még.
mephi666: Az mekkora film, tényleg.
Régebben mindig is ajánlottam. -
Kassadin
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Amennyi vizet fröcskölnek az élienek, elképzelhető.
monstre: "Megan Fox meg az a másik kacsaszájú mi a f***nak kellett a Transformersbe?"
Mit fogsz te ezért még kapni.Immortals: Ma kezdtem el másodjára nézni, tegnap a felénél majdnem bealudtam, ma üde és friss voltam, talán ennek köszönhető, hogy ma teljes hosszát végigélvezhettem ásítás nélkül. Nincsen benne sok akció, pedig a 300 után ezt vártam volna el. Próbáltak belecsempészni mindenből egy kicsit (dráma, bosszúállás, dúl a lámur, akció), nos ez a veszte ennek a filmnek szerintem. Mickey Rourke lehetne az egyedüli gyöngyszem, sajnos ő sem tudja jobbá tenni ezt a filmet. 4,5/10
-
Kassadin
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Nem kell magyarázni, csak valami kis infót lehetne adni azért. Fantázia résszel egyetértek teljes mértékben, pont emiatt dumálunk erről a filmről is ennyit. Amúgy nem mondanám, hogy veszít az értékéből a film, mert megtudjuk, hogy kinyomta meg a piros gombot. A The Day After c. filmben már az elején elmondják számtalanszor, ettől függetlenül, nekem tetszett.
-
Kassadin
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Végre valaki, akivel meg lehet beszélni.
SPOILER
Kik dobták le az atomot vajon? (oké, mutattak egy ázsiai fazont, de említik az amerikai akcentust is a filmben, szóval ez teljes képzavar) Mit vizsgáltak a laborban? Mi lett a csajszival?
monstre: Ha nem láttad, akkor fölösleges okoskodni. Ő sem arra értette szerintem.
-
Kassadin
addikt
The Divide
Félelmetesen jó lett, és pár kérdés megválaszolatlan marad számomra. Bennem mély nyomott hagyott, 8/10.
-
Kassadin
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Tehát egyszer megnézed, szép volt, ennyi. Hogyan lehetséges, hogy már több éve láttam a Bad Boys-t és a mai napig emlékszem belőle a poénokra? Látod, pontosan ez a különbség aközött, hogy ad neked-e valamit a film vagy nem.
Huma: Nekem nem adott semmit, és akció létére, khm, abban se bővelkedett, szóval azért annak is van valami alapja. A tojást nem a gyárban gyártják?

bok92: Természetesen. Horrorban számomra a Zombieland és a Shaun of the Dead a csúcs. Mást így hirtelen nem tudok, majd írnak a srácok, ha tudnak.
-
Kassadin
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Minden filmtől/könyvtől/stb. elvárom, hogy adjon nekem valami élményt, ne fapofával nézzem/olvassam végig. Nevetést, félelmet, szórakozást, izgalmat, bármit. És ha ezen felül még van mondanivalója is, akkor már nyert ügye van nálam. Amiből mindkettő hiányzik, azokat nem tudom hova rakni és nem is szoktam ajánlani senkinek se.
Huma: Az Avatar szent és sérthetetlen számodra, vagy miért nem lehet kritikát megfogalmazni a filmmel kapcsolatban?
-
Kassadin
addikt
-
-
Kassadin
addikt
monstre: Csillagközi Invázió, V mint Vérbosszú, Csúcshatás, Source Code, Marvel képregények megfilmesítve(
), The Adjustment Bureau, District 9, így hirtelen ezeket néztem ki az első 2 oldalról. 
Miért nem tudod felfogni azt, hogy vannak olyanok, akiknek nem tetszik?
Moziban biztos baromi jól nézett ki, megnézed egyszer aztán cső, mint a TF filmek, amik látványorgiával operálnak, értéket nem közvetít, akármennyire is azt akarod beállítani, hogy az Avatar a non plus ultra. Én sem picsogok állandóan, hogy a Gran Torino rajtam kívül senkinek se tetszik igazán. Ez van, mindenkinek más jön be. -
Kassadin
addikt
-
Kassadin
addikt
válasz
Integra
üzenetére
"hogy te meg tipikus bepenészedett negatív magyar vagy, ahogy a túlnyomó többség is, mint ami annyira jellemző erre a népre"
A kilátástalanság belőled is kihoz(hat)ná.
Amúgy szvsz rétisün nem írt semmi sértőt, szimplán csak az igazságot, ami az amerikai filmek többségére vonatkozóan megállja a helyét. Jaj, most én is bepenészedett magyar lettem.

Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- S22 ultra 512/12
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)