Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Froclee
őstag
Donnie Darko
He? Ez nekem kicsit sok. Holnap nekivetem magam a 2. résznek.
-
legiaap
félisten
Régóta szerettem volna megnézni a Vasembert. Ma megtettem. Nem csalódtam benne.
Ezek a Marvel filmek nagyon jók. Látványos, izgalmas a sztori. 8/10-es osztályzatot megérdemel.
Remélem a második rész is ilyen jó lesz.
-
hoffman_
nagyúr
Basszus, tényleg nagyon durván hódít itt a Book of Eli - én lepontoztam anno, mindenki 3-4 pontal jobbat ad, és kapott 10/10-et is, hoppá
Nekem is tetszett, de én éreztem rajta rengeteg ellentmondást, és volt pár gagyi-hatás is szerintem. Volt, hogy jobban, volt hogy kevésbé tetszett. Mindenesetre Denzel.Szerintem ha megnézitek a filmet csiszolódnak azok a darabos vonások, vannak olyan képsorok, ahol egyszerűen leesett az állam a padlóra - a Prince of Persiában szerintem megtalálták a lány legszebb arcát

Amúyg bajban vagyok, mert beteg vagyok, de moziba kellene ma menni, és nem tudom mi legyen. Az összes jó film el lett sütve, és a haverok a Túl jó nő a csajom-at pécézték ki, ami hát nem is tudom, nem egy csúcsfilm
Itt punnyadok betegen, de nem nagybetűs filmért lehet, hogy nem mennék el. Nincs már semmi a mozikban... -
tween
őstag
The wolfman : barátosném első mondata:"de bóvli ez a farkas"
kérdésem felé:"jobb lenne ha az egész farkas cgi lenne?" válasz:"igazad van,így jó..."
spájszer
mikor átváltozik a székben lekötözve azt hittem betartja a szavát és végighenteli a népet,de kevés doktorbácsit küld a másvilágra...jó tudom az meg kifejezetten sok lenne ha mindenkit kinyírt volna,de ennél azért többet...
összességében tetszett 7/10 -
Eagle16
addikt
The Book of Eli
Az eleje tényleg hasonlít a The Road-ra, de aztán mozgalmasabb lesz a történet, a másik filmhez képest ez kőkemény akciófilm
Tényleg megéri megnézni, engem nagyon lekötött, még úgy is, hogy a nem jelölt itteni spoileres kommentek miatt már tudtam a csattanót a végén...8/10 -
Jhonny06
veterán
Book of Eli
Az eleje kicsit a The Road-ra emlékeztetett, ami nagyon nem jött be, aztán a közepe-vége felé egyszerűen átvált a középszerűből egy zseniális filmre. Nehéz leírni, de olyan fordulatot vesz a történet, hogy csak néztem, kevés film ért el ilyen hatást nálam, de erre tényleg csak egy szó van: zseniális. Kicsit közhelyes, de ezt látni kell.
Nézzétek meg, ez most bizony 10/10.
-
hoffman_
nagyúr
Hű a kutya mindenit, nem is hittem volna, hogy a Book of Eli ennyire bejön nektek, kapja össze-vissza a 7/10 és 9/10-et.
Én most néztem a Prince of Persiát - sajnos nem volt angolul egy moziban sem, de még csak original version sem
De végülis magyarral is élvezhető volt. A film maga pedig nagyon-nagyon tetszett. Jake nagyon király figura, az adaptáció pedig nagyon jól sikerült, menet közben is látszik egyébként, hogy játékból van, vágás/kamermozgás/effektek. Nekem annyira tetszett, hogy bizony egy kerek 9/10 könnyű szerrel adható a mesének
Remélem igaz a hír, és nem csak egy darabos lesz a franchise.És ha már itt tartunk, az én Megan Fox-om
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(annyira mégsem, mert sok filmje van, de engem ebben fogott meg, itt viszont valami lélegzetelállító szerintem) -
legiaap
félisten
Alice Csodaországban:
Na ez egy retek, értékelhetetlen film.
Több sort nem is érdemel. -
frame>24
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Néztem ennek trailerét én is, és hát hadd legyek ortó pofátlan nagyképű, de az a tapasztalat, hogy genetikával foglalkozók számára nehéz ilyen jellegű jó sci-fit csinálni. (tudom:
) 
De azért ezt megnézem majd. A hibrid lány lába érdekes fizikai-anatómiai kérdéseket vet fel.

-
Tibiajax
nagyúr
francba. már azt hittem, ezt a filmet mutatod...
én már azt várom nagyon -
legiaap
félisten
Most néztem meg a Töréscímű filmet. Nem nagyon szeretem az ilyen bűnügyi filmeket, de ezt nagyon eltalálták. Izgalmas volt végig. 8/10-et érdemel nálam.
-
tween
őstag
ezt látta már valaki?vélemény?
-
tween
őstag
válasz
legiaap
üzenetére
Spájszer!
addig folynak a tesztek,míg akad egy házaspár,aki nem nyomja meg a gombot,de!a vicc az az egészben,hogy ha ez bekövetkezik,újabb tesztek jönnek...
meglátásom szerint egy "felsőbb" hatalom játszadozik velünk(biztos unatkozik),mi vagyunk a sakk bábuk,a Föld a tábla,a "félarc(kud-arc) a csicska...ennyi 
íme beszéltem...
Spájszer!
-
igen, egy oakley inmate
-
The Book of Eli
Sokkal vacakabb filmet vártam szóval ez most 7/10. Nem mondom hogy nagyon jó volt de messze jobb volt mint amilyenre számítottam. Később még újranézem de most 7-et simán megérdemel.legiaap:
SPOILERÉn sem sokat értettem belőle csak annyit hogy van a doboz és ha megnyomod akkor meghal egy ember. (vagyis pontosan pont akkor öli meg elvileg az elöző aki megnyomta a feleségét bár ez nem teljesen tiszta)
meg még annyi hogy valami felsőbb hatalom így teszteli az embereket és azt várja hogy legyenek olyanok akik nem nyomják meg.
ha ennél többet kellett volna érteni belőle akkor én sem értem
-
legiaap
félisten
Akkor ezek szerint mindenki értette a Doboz című filmet...

-
Tibiajax
nagyúr
ha ez a hír nem kamu, és igaz, csak annyit tudok mondani én is: hajrá Kevin & co!
-
Pitterix
őstag
-
Integra
titán

-
Érdekes hangulatú film, de kicsit többet vártam tőle, néhol eléggé vontatott. Az a pár kaszabolós jelenet azért rendben volt. Tetszett, hogy D.W. oakley cuccokban mászkált.
6,5/10 -
legiaap
félisten
Most néztem meg a Doboz című filmet.
Aki látta az elmondaná miről szólt?
Nagyon nem értem, főleg a végét...
-
adequate_cou
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Ja és ami még lényeg, hogy több száz éven ível át a sztori, jóval több történés van benne mint a Gyűrűk Urában(amit ugyebár megelőzve az Alapítvány választották az évszázad SciFi/Fantasy regényciklusának), szóval egy 5-6 résznyi anyag minimum benne van a regényfolyamban.
-
brownus
veterán
válasz
adequate_cou
üzenetére
hát, akkor pár rendező kiesett

de igazad van, a kettőnek meg kell lennie a filmben
-
adequate_cou
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Alapítványba inkább a karakterek belső vívódása, a generációkon átívelő következményei tetteiknek és az elődeikhez viszonyított sajátos önkritikájuk a lényeg a hihetetlenül komplex és általam legnagyszerűbbnek tartott sztori és rengeteg twist/cliffhanger mellett, a látványt le is szarnám, az Alapítvány amúgy is egy kietlen, sivár bolygón játszódik nagyrészt, vagy egy űrhajóban és csak nagyon néha más planétákon.
-
brownus
veterán
válasz
adequate_cou
üzenetére
azért a látvány rendben van a regényben, lehetne mit a vászonra vinni
camerontól ott van az avatar, mondjuk ide nem kéne ennyi szín
vagy pl. a bladerunner scott-ol meg dick-töl -
brownus
veterán
válasz
adequate_cou
üzenetére
C. Nolan, Cameron, R. Scott
Tarsem Singh, Baz Luhrmann, David Twohy
hozzájuk mit szólsz?
tarsemtől jön ez: immortals képek
(#22051) BITBOYS, jaja, még esetleg r.scott

a t2, meg egy alien(s) után -
carrot
tag
-
BITBOYS
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
Kinek a kezébe adnád, hogy eleget tegyen az elvárásoknak?
-
BITBOYS
addikt
válasz
adequate_cou
üzenetére
brownus biztosan vágta volna...
Öreg alatt James Cameront értem. Legalább is én így gondolom. -
BITBOYS
addikt
válasz
carrot
üzenetére
Hidegen hagy, hogy szerepel vagy sem a filmben. A lényeg, hogy én benne legyek

Meg amúgy is irónikus posztnak szántam.
Nekem az első rész nagyon tetszett, a második annyira nem jött be. Az se igazán érdekel, hogy lesz-e következő rész. Lassan kezdem azt érezni, hogy csak a cgi, über grafika, illetve sztárparádé a lényeg egy filmben.
Barna: Totál igazat adok, az öreg kezébe kellene adni a jogot, hogy megrendezze. Valószínúleg letennénk az arcunkat a végeredményen.
Jah, megnéztem a titánok harcát. Nem rossz, egész jól elszórakoztam rajta.
-
tween
őstag
-
brownus
veterán
ez is fasza lesz: a cube rendezőjének új sci-fije

-
brownus
veterán

-
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
a book of eli? ez nem depis, nem úgy mint a road,
nem akarsz a film megnézése után meghalni
-
Arnold2
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Mi megnéztük, rögtön a megjelenés napján. Igaz nem HD, de egy közepes DVD minőségben egész tüchtig volt.
A film nem volt rossz. Magát a doktort alakító színész nekem nagyon bejött. Jól játszotta a megfáradt ám az újításokra szomjas doktort szerintem. A 3 fiatalnak meg nem volt igazán nagy mozgástere. Az elején félős tinik, utána meg seggből szájba.
A végét szerintem egy kicsit elkapkodták. Egy olyan 15 perc szerintünk még belefért volna. De így sem volt rossz. Kíváncsian várom/juk a "folytatást".
Akit érdekel az ilyesmi nyugodtan ajánlom. Nem fog tőle seggre esni, az biztos, de mivel viszonylag eredeti ötlet, ez itt Európában megér egy misét.
Ajánlott társsal nézni, hogy a film után "szakértve" ki tudjátok beszélni a biológiai oldalát
-
bagyulajuve
addikt
hát ha olyan mint a road, akkor kihagyom, nagyon nem jött be
-
joshua7
veterán
Nagyon tetszett, ismertem a sztorit, mégis a sírás kerülgettem párszor. 9/10
Ez meg egy 87-es japán változat, amit gyermekként láttam. Ezt meg sem merem nézni újra, mert tuti sírás lenne a vége.
Abszolút 10/10. -
tween
őstag
Monty Python : Life of Brian (1979): még gyerekkoromban láttam utoljára(rég volt
),de még most is beszarás! 9/10 
-
tween
őstag
The book of Eli: nagyon jó,nagyon szép,tökéletes befejezéssel!! 9/10
-
Eagle16
addikt
Shutter Island
Nem rossz, nem rossz, de azért letettem volna a hajam, ha beleraknak egy dupla csavart...7/10
The Road
Ez nagyon érdekes volt. Többször nem nézném meg, de nem azért mert rossz film, egyszerűen csak elég volt egyszer...elég szomorú...
7/10 -
janos666
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
SPOILER
A film gyenge? Kell attól több, ahogy Cage karaktere (akit szerintem kitűnően alakított) egy széthullás szélén táncoló; kokainfüggő; korrupt; magánéletében és munkájában is megcsömörlött, de a sajátos torz becsületkódexükhöz még igazodó rendőrként süllyed egyre mélyebbre a saját mocskába, majd komédiaszámba menően vágja ki magát mindenből, egy ügyesen elnyújtott happyend felé törve?
Én nagyon élveztem a film moderáltan komor hangulatát, amit elvétve visszafogottan poénos jelenetek tarkítottak. Nem volt túl esemény-gazdag, de komolyabb holtpontok nélkül haladt előre a cselekmény, és voltak kisebb fordulatok, apróbb mellékszálak.
Imádtam például a hüllős flasheket, ahogy az istennek nem vette észre magát, hogy csak ő látja, de azért megúszta méltatás nélkül. És erősen megragadt bennem a "Lődd le újra! A lelke még táncol!" duma. Azon szakadtam.
Számomra nagyon jó kis kombója ez a realista narkós-; és öntörvényű, korrupt zsarufilmeknek.
Egyedül a legelső, vízbeugrós jelenet az, amit egyáltalán nem tudtam hova tenni. Azt hittem téves döntés volt így megindokolni, miért sánta, és mi terelte a narkó felé. De a film végére ez a jelenet is értelmet nyert. (És nem arra gondolok, mikor összefut azzal, akit kimentett, inkább arra, mikor egyenruhában ül a végén, és beszédet tart a felettese. Akkor állt bennem igazán össze a jelleme.) -
eastsider
nagyúr
The insider
húú eszméletlen jó ez is!
nagy színészek, hatalmas játékkal... minden percét élveztem.. végig feszült a film, de mégis...
9/10 -
janos666
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hú. Alapvetően nem izgat a tisztán horror műfaj (max a sci-fi horoor, ha tényleg van benne sci-fi töltet is), de ez most nekem is kell 1080p-ben.
Sőt, nem is, moziban akarom látni, és röhögni, ahogy páran progresszíven hánynak. 
-
brownus
veterán
ez a book of eli kibaszott jó film, imádom az ilyen filmeket.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
1080p-ben kérem
-
Integra
titán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
há'b+......
-
The Human Centipede - Emberi 100lábú
..pppppffffff...
már valaki ajánlotta a trailerét talán egy hónapja. -
eastsider
nagyúr
Shutter Island
9/10 simán.. mostanában látott legjobb film
ezt szeretem.. nem kellenek feltétlen mindig fordulatok.. így kell csinálni
SP
de amúgy durva volt a vége...
ugye mondta Rachel a barlangba, hogy ráfogják fogni, hogy "bolond", vele is ezt tették, aztán mikor felmegy a világítótoronyba még neki is szurkoltam...arra gondoltam miért nem lövi egyből fejbe mindkettőt... de egyre jobban elbizonytalanodtam.. most akkor WTF?!
ez a jó.. nem a lejátszott film 
leonardo meg k**vajó színész! egyre jobban bebizonyosodik..
egy avatar sehol sincs egy ilyen filmhez képest
-
Seventh Moon- Egy rakat xar a Blair Witch rendezőjétől. 4/10
-
BITBOYS
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mi volt benne erőltetett? Szerintem más problémák voltak a filmmel.
Szpojler hegyek!
Kár volt egy profi boxolóval megmérkőztetni a stílust, nálam már ez furcsán jött le.
De még ez sem a lényeg....Yip Man odaszól Hung Jan Nam mesternek, hogy a boxoló legyőzéséhez üsse a bicepszét, ez majdnem bejött....erre mikor Yip Man küzd a boxolóval ezt a lehetőséget nem használja ki csak a legvégén. Addig meg szarrá verik szerencsétlent, mint vándámot a véres sportban...pfff. Egy ember aki rommá vert az első részben 10 profi, feketeöves karatést...mindegy is. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
elsőre nekem se jött be a jelenet. de azért én azt mondom, vigyázzunk ezzel a szánalmas-jelződobálásokkal.. nagyon nem lehet másba belekötni, max ezért tűnhetett fel ez, vagy ezért tűnhet ki. kérdés felmerül, ha mégis időszerűen adva van, hogy a kis bruszli -a kronologia szerint- színre lépjen, hogyan oldottad volna meg?.. lehett volna mondjuk egy szerény utcai sétálgatás a mesternek, ahol is felfedez egy pár kiskölköt épp szétverő még egy kiskölyköt.. vagy lehett volna, hogy a Mester ellátogat a film végén még egy este egy barátjához, aki egy különös kissrácra hívja fel a figyelmét.. a kissrác az udvaron ütvág egy fát, az orrát meg hetykén megböki.. '..Ő bruce. Bruce Lee..'
Jobb lett volna, mint a filmbeli megoldás? -
Cola111
aktív tag
Face off 10/8
-
janos666
nagyúr
válasz
eastsider
üzenetére
Ez szerintem azon kevés filmek egyike, ami ténylegesen kamatozik a magas bitrátából, és mindenképp megéri mellőzni az újrakódolásokat.
Nincs rajta a szokásos film grain effekt. Úgy látszik, hogy amit nem rendereltek, hanem kamerákkal vettek tekercsre, ott is sikerült minimálisra szorítani a film-szemcsésséget, illetve az utómunkák során nem hogy tovább gyűrték volna neki a perlin noise-t, de inkább kerülték a zajosodást.
Szoktam is szidni a rendezőt, aki még direkt erősíti a szemcsésedést és a zajt, "mert attól olyan mozis lesz", mondjuk az erősen CGI-os jelenet is. De itt ezért pirospont, a Blu-Ray képe a legélesebb, amit eddig a monitoromon láttam filmektől. Utoljára talán a Knowing-nál éreztem hasonlót, de ott azért voltak keményen maszatolós postprocessek is (a HDR+bloom+blurr kombó is úgy ment, mint ha éhen halnánk nélküle), szóval ez messze túllő rajta.Bár kijelző is kell azért hozzá, hogy kiadja magát, ahogy egy normális video renderer sem árt. Én is csak azóta látom, hogy az EVR is csinál valami hülyeséget a képpel, mióta madVR-t használok (spline64 chroma resize-vel, mert ugye az 1080p-s Blu-Ray-nél is, a színek kisebb felbontásban vannak, mint a fényerő, és a bilinear-tól azért sokkal élesebb hatást kelt a lanczos vagy spline resize; utóbbinál mérsékelt a ringing hatás is; csak zabelja az erőforrást, de a mai GPU-k megbirkóznak vele ekkora felbontásokon).
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(szerintem)

Itt punnyadok betegen, de nem nagybetűs filmért lehet, hogy nem mennék el. Nincs már semmi a mozikban...

De végülis magyarral is élvezhető volt. A film maga pedig nagyon-nagyon tetszett. Jake nagyon király figura, az adaptáció pedig nagyon jól sikerült, menet közben is látszik egyébként, hogy játékból van, vágás/kamermozgás/effektek. Nekem annyira tetszett, hogy bizony egy kerek 9/10 könnyű szerrel adható a mesének ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)