Hirdetés
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
törölt tag
Itt írtam róla, de spoileres.
A film nagyon jó, nagyon tetszett. Az egész film szomorú, vannak benne megható és magával ragadó jelenetek is, végig összeszorult a szívem. Cruz néni is jól játszik benne és a többi szereplőnek is megvan a maga története.
Valahogy úgy hozták össze ezt a filmet, hogy simán el tudod képzelni, hogy van ilyen a való életben és ez tényleg megtörténhet valahol, valamikor.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
spammer
veterán
Nem rossz lista, még ha a sorrenddel nem is mindenki ért egyet (bár szerintem nehéz is sorrendet felállítani). Meglepő, hogy a Star Wars nincs a listában, mert azért mégis alapmű
Amúgy a Blade Runner a mai napig megállja a helyét szerintem, mármint látványban, mert a történet egyértelműen alapmű.
Donnie Darko meg szintén nagy kedvenc
A Sztalkert viszont nem ismerem, lehet érdemes lenne valamikor megnézni?
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
pohár
félisten
annyi mintha rémlene a történetből, hogy Bruce fia összebalhézik a ruszkikkal valami helyi klubban, aztán... kiköt ott ahol ki kell neki
oric... kisegíteném 1-2 zsepivel
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
szokásos formádat hozod megint, ez már csak fun, viszont a legutolsóban igen, tényleg van igazad kicsit. az nekem is picit szájhúzás volt, miért is tudtak Hulkkal szót érteni a végére, addig meg leromobolt mindent és mindenkit
de mindeeegy, ki nem szarja le, a csapat tagja ő is a történet szerint, valahogy muszáj volt neki megértenie a Captain utasításait -
adalbert1
veterán
Nekem még a Kedvencek temetője is tetszett annak idején, illetve a Ragyogásra is nagyon kíváncsi vagyok, regényben tetszett.
Dirty Rotten Scoundrels (A riviéra vadorzói): igazából az tetszett leginkább, hogy ez a film nem akar többnek látszani, mint ami, csak szórakoztatni, az pedig többé-kevésbé sikerül neki. Steve Martin átlag filmjeinél szerintem jobb, Michael Caine pedig nagyon jól hozza a karakterét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igen erre. Ez az új változat, van ennek egy régi változata is:
Live-Die-Respawn
-
Kassadin
addikt
Buta és gyarló emberek vagyunk mi itt rajtad kívül mind. Írj jó filmeket.
"Igen. Az Ink tényleg nagyszerű film. Sajnos az itt fórumozó közösség inkább az egyszerűbben emészthető, kevés gondolkodást igénylő, esetenként gagyi filmeket részesíti előnyben."
Ez sem feltétlen igaz. Másrészt neked nem feladatod eldönteni, hogy kinek mi jön be, és mi nem, s az gagyi vagy sem. A film pedig nem valós eseményeken alapul. Ahogy a filmek többsége sem. Az Avatar sem.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Remélem a Prometheus című filmben nem farkasok lesznek az ellenségek. Keményebbek és intelligensebbek mint az alienek.
Ezen feküdtem.
Nekem is kicsit erős volt a farkasok IQ-ja, mérete és mennyisége.
SPOILER!!!
A végén a falkavezér jó, hogy nem képen törölte kesztyűvel hősünket a párbajra híváskor. Lehet, hogy benne is lesz az extended editionben.
SPOILER!!!Things that try to look like things often do look more like things than things
-
leslieke
Jómunkásember
Gondolom a filmben történtek után 50 évvel már a farkasok uralták a világot.
A film nem erről szól, hanem arról, hogy a farkasok azért támadnak, mert a vadászterületüket védik, ez el is hangzik a filmben. De gondolom te akkor mentél ki pop-cornért, amikor ez a jelenet volt.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
-
Tibiajax
nagyúr
igen igen igen........ igen
most sok igazságot mondasz, valoban ez van. nehéz téma ez.. azt gondolom, abba mindenki egyetért velem, hogy a régi magyar szinkronok -mind a hangválasztásokban, mind a megvalósításukban- csodálatosak voltak, a világ legjobbjának tartották. Ez volt, kb '98 - 2000-ig bezáróan..
Azóta, egyrészt a kercsatornák és tematikus csatornák indulásának, másrészt a sok sok régi művész eltávozásának 'köszönhetően' értéktelen tucattermékké vált ez a munka. Technikailag olyan kurva jól meg tudják csinálni, sokcsatornás kristálytiszta hang, az eredeti szájmozgással halálprecízen együttélő magyar hang, de maga a hangorgánuma, a játéka, na meg a fordítás is sokszor, kommersz és unalmas
érdekes látni sok sok régi amcsi filmnél, rengetegszer van olyan, h látunk még szájmozgást, szinkron meg nincs alatta, vagy fordítva.. de akkor is, az egy művészet volt még azoknak, akik csinálták.
A remény rabjait, Forrest-et, a die hard-okat, a csupaszt pisztolyokat, a van aki forrón szereti-t meg ki tudja hány filmet még milyen lenne elképzelni a magyar hangok nélkül..a régi időkben jó volt magyarul nézni amerikai filmeket, ma már kifejezetten kínos. és nem is akarok.
-
madgie
titán
Egy Avatar-nál nem gond a felirat, az annyira sekélyes f*s, hogy nyóc másodpercre is olvashat az ember, akkor sem marad ki semmi értékelhető dologból... maximum ugye a CG hegyek
Na jó, troll off: nehéz eldönteni a dolgot. Vagy felirat és lemaradsz olyanokról, amit csak másodszori végignézésre szúrsz ki (maximum), vagy kénytelen vagy az egész film hangulatát, hangzását és mondanivalóját agyoncsapni a szinkronnal (nem minden esetben persze, Torrente örök kivétel, de sok-sok olyan film van, ami csak eredetiben élvezhető)
-
hoffman_
nagyúr
Ez az Avengers kövület tényleg inkább vicces volt, mint jó, de ettől még nem szarok. Most néztem, nem rég írtam, az Alien első részét, 33 éves, és nagyon durván jó volt. Ugyanez igaz a TRON első részére is. Ha elkezdenénk sorolni, vége se lenne... A régi filmek nem sz*rok.
orichalcos&pohár:
Megnézzük hát, várható is volt, hogy lesz benne Letty. De én ennek már akkor se örülök, pedig bele vagyok buzulva a szériába. Sok lesz. A Fast Five epic lezárás volt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Westend-Mammut-Aréna. Csak itt voltam eddig moziban pesten azalatt az 5év alatt amióta itt lakom. Ezek bőven jók nekem.
Mondjuk szívesen kipróbálnám aréna vip-termeit is. AZok milyenek srácok. volt ott már valaki?
(#46768) pohár
Persze lehet akár jó is. Nem akarlak lebeszélni róla Isten ments. Az Avatar meg ha jól tudom szinte végig 3d kamerákkal lett forgatva. Viszont nem IMAX kamerákkal forgatták az egészet azt tudom.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
ezt mondom: normál esetben a rendezői változat tesz a film értékéhez... eddig nem találkoztam még olyannal, aminél azt mondtam volna, hogy "felesleges volt a plusz x perc" ...inkább hiányérzetem szokott lenni, ha egy bővített változat után megnézem a mozisat
mai film: blue velvet
láttam már jópár lynch filmet, de ez eddig kimaradt... nem akartam elkapkodni a megnézését, mert elronthatta volna az élményt, most pedig elég friss vagyok hozzá, elmeállapotom is rendben és "kirakósozhatnékom" is van lynch-et imádom ilyen szempontból, mert a filmjei elég rendesen képesek hatni rám: hónapok/évek elteltével is ott motoszkálnak a fejemben... nagyon ritka az ilyen... és nem csak az "agyalós" filmjei ilyenek, mert a straight story is azonnal kedvencem lett"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
ez a "rendezői változatban 20perc felesleges rész van" dolog elég érdekes... mert mit tekinthetünk feleslegesnek? megnéznek 2 epizódot a barátok közt-ből a szereplők és ezt mutatják? ...mert ha nem így van, szvsz már nem lehet felesleg... ennyi erővel a watchmen-re is lehetne mondani, hogy "50 perc felesleg van az ultimate-ben a moziváltozathoz képest" ...érdekes ez és nekem speciel felkeltette az érdeklődésem, mert mostanában akartam én is újranézni a donnie darko-t, de eddig nem hallottam director's cut-ról... úgy érzem, hogy nem lesz felesleges az a 20perc
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Realradical
őstag
Így felnőtt fejjel nekem már nem volt annyira élvezhető, de kiskoromban nagyon tetszett emlékszem.
Amit nagyon egyedi az a detektíves horrormese macskákkal: [link]
Nagyon rövid ideig kivehető volt a tékákból, de aztán betiltották és az összes példány eltűnt.
Nálam a Felidae 10/10-es mai napigThings that try to look like things often do look more like things than things
-
-
littlelion21
addikt
Csak hogy értsd: az erősen szubjektív, önmagáról alkotott ilyetén vélemény nem sokat ér.
Mindenki meg van arról győződve hogy az ő ízlése jó vagy jobb az átlagosnál (itt is 1-2 titán).
Ahogy az Emmerich, Bay-rajongó is. Pont ezért komolytalan az egész.
Majd ha a saját szememmel látom/tapasztalom hogy megfelelően kezeled helyén a dolgokat, vagy egy általam nagyrabecsült személy állítja ezt (akár innen a topic-ból), akkor esetleg elhiszem, de nem azért mert azt mondod magadról.bizonyíték...rágalmazás...lol.
Ez nem bíróság, ez az én szubjektív véleményem, ami itt az elmúlt hónapokban kialakult, többek között az ilyen vélemények (és egyéb vergődéseid, amit inkább meg sem keresek) hatására:
"Ez a film azoknak lett kitalálva akik nulla IQ-s akciófilmeken szocializálódtak. Miután megnézik elönti az az érzés őket, hogy most valami nagyon bonyolult filmet láttak, de ők milyen okosak mert egyből mindent megértettek." (az Inception-ről)
Azóta sem tudom mi alapján minősítesz kollektíve másokat, de ezzel nagyon rossz úton jársz.Elnézést a hosszú off-ért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De észreveszik, csak már annyira elcsépelt ez a téma, hogy nem izgat sok embert.
A Tintinben például kinek tűnt fel a kapitány viselkedése, az, hogy milyen ember valójában? Én ezért nem tudtam csak szenvedve végignézni.
Viszlát: én inkább nem mondom meg, mi tetszett benne (De úgy egyébként meg nem tetszett a film )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, nem követtem figyelemmel mindig a topicot, főleg az elmúlt másfél évben.
Értem amit mondasz, tudnék is reagálni, de azt hiszem a mélylélektani társadalomkritikámmal szétoffolnám a topicotAz tény, hogy az elmúlt másfél évhez képest esett a topic színvonala, még azt is megkockáztatom, hogy esetleg nem mindenki a megfelelő módon fogalmazza meg a mondanivalóját, vagy tényleg kritikát kellene írni, vagy esetleg kicsit részletesebben a véleményét. (Én is írtam ma 2 mondtatot a Tintinre, azóta rá is jöttem miért nem tetszett, míg más odáig volt érte)
De az Avatar 2 éve sem tetszett, és most sem, szóval én nem változtattam meg a véleményem, főleg nem az Inception óta. De egyébként meg minden elismerésem Cameronnak, hogy ezt a filmet és amilyen minőségben összehozta. Nem B kategóriás, nem tudom mondott-e vki ilyet?
Viszont tény, hogy van, amikor egy ZS kategóriás film is tud szórakoztató lenni
Viszont az Inception meg sokkal jobban tetszett, sztorira is, és élveztem az egészet, a szinteket
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Csak azt nem értem, mi alapján kapcsolod össze a két dolgot? Mert ha ez tényleg így van és igaz, hogy az Inception megnézése/megértése ad alapot nagy mennyiségű néző számára az Avatar kritizálásához, az annyira gáz, hogy szóra sem érdemes. De egyszerűen nem látom, mi alapján lehetne ilyen megállapítást tenni (kivéve ha belefutottál egy-két ilyen értelmiségibe és általánosítottál).
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Kassadin
addikt
Amikor kijött, megnéztem itthon, akkor is már egy darab [moderálva]-nak tartottam, szóval akkor megnyugodtam és megnyugodhatsz, én a maradék 30%-ba tartozom.
Szerk: Mi a szomorú a Gran Torinóban?
Az Inception és Avataros ámokfutásodhoz inkább már nem is írok semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
monstre: Csillagközi Invázió, V mint Vérbosszú, Csúcshatás, Source Code, Marvel képregények megfilmesítve(), The Adjustment Bureau, District 9, így hirtelen ezeket néztem ki az első 2 oldalról.
Miért nem tudod felfogni azt, hogy vannak olyanok, akiknek nem tetszik? Moziban biztos baromi jól nézett ki, megnézed egyszer aztán cső, mint a TF filmek, amik látványorgiával operálnak, értéket nem közvetít, akármennyire is azt akarod beállítani, hogy az Avatar a non plus ultra. Én sem picsogok állandóan, hogy a Gran Torino rajtam kívül senkinek se tetszik igazán. Ez van, mindenkinek más jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
most én vagyok, nyugi. jah, Slynak eléggé rendben volt a felsőteste, a fotozásos rész fasza volt. Ugy igazából ez is volt benne olyan jópofa, egy kis vicces figurát játszott, aki mindenről szól csak épp a nyers testi erőről nem, erre jött a modell-es rész, aztán odabaszott kicsit mindenkinek -
MODERÁTOR
A másik oka az lehet, hogy jóval 90 után született. Szerintem meg sok szempontból visszafejlődött.
De veled nem állok le vitázni, nem érek rá egész este a gép előtt ülniszerk: de összességében valahogy mégis jobbnak érzek néhány alkotást, nem is emlékszem mikor láttam utoljára jó filmet az utóbbi 2-3 év terméséből belefutottam ilyen Drive, Hugo és egyéb csodaalkotásokba, kicsit elvette a kedvem és inkább sorozatot nézek vagy vmi régi, többször látott filmet
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Pedig sokszor a 90 előtt készült filmek sokkal jobbak. Nincs szükség erre a csilivili 3D-re meg egyéb szarságokra, egy 200m usd-s költségvetés sem garantálja a sikert.
A teljesség igénye nélkül:[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
sasa134
addikt
Valaki (vagy többen ha jól rémlik) itt is hüledeztek róla... Más meg lehúzta.
Nem nagyon szoktam adni az ilyesmikre, főleg a "hivatalos" filmkritikákat nem szeretem...Mindegy, én általában amúgy úgy vettem észre, szigorúbban pontozok mint az itteni emberek java.
A lényegen nem változtat, a film szar.Avanti Roma
-
-
pohár
félisten
-
pakfong
tag
Olyat nem csináltál még, hogy csakúgy nekiugrassz egy filmnek mindenféle előismeret nélkül? Mert szerintem így van varázsa egy filmnek, főleg ha még jó is.
Tegnap a Femme Fatale-t néztem így, amikor megjelent megvolt feliratosan, de nem vitt rá a lélek, hogy megnézzem. Nem is baj, most idősebb fejjel egész tűrhető film volt, fiatalabban nem biztos, hogy tetszett volna. Szerintem 7/10-es.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
pohár
félisten
hát a Torrente 1 az valami förtelem volt... a 2. rész jobb volt egy fokkal, a 3. része volt a legjobb, de igen, többet nevettem ezeken a filmeket, mint a 3 Torrentén együttvéve
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest