- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
(#49910) littlelion21

Beköltözök a moziba és minden nap megnézem kifulladásig![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
Magyar Zsolt interjú(hangmérnök)
Számomra érdekes volt, remélem másnak is tetszik majd
-
gyuromoj
veterán
Drive
1080pAztamindenit... ez ütött rendesen.

Egyszerűen nem tudok olyat mondani ami rossz lett volna. Zene szerintem a mai nap folyamán be lesz szerezve. Képi világ és maga az egész film úgy jó ahogy van. Engem teljesen magába szippantott a film, fel se tűnt ez a másfél óra. Ha nem fog nyerni semmi díjat nagyon szomorú leszek.
Szerintem elő fogom még venni párszor.10/10

-
gyuromoj
veterán
O Brother, Where Art Thou?
720pNem tudom hova tenni ezt a filmet. Elvileg Odusszeusz történetét dolgozza fel 1930-as évek Amerikájában. Mivel már régen láttam Odüsszeusz filmet, ezért csak pár dolog rémlett belőle itt. Egyszer simán meg lehet nézni, külön tetszik a film képi világa és maga a korszak is.
7/10
-
gyuromoj
veterán
Cowboys & Aliens EXTENDED
1080pEgynek jó volt. Táj gyönyörű volt. Sztori eléggé kiszámítható, az első fél óra után. A film végén lévő csata ami említésre méltó. Olivia Wilde pedig még mindig
(kár hogy a tüzes résznél nem igazán mutatnak semmit
)6/10
-
gyuromoj
veterán
Mission: Impossible - Ghost Protocol
1080pEz nagyon is korrekt lett. Első rész sokszor láttam, a 2-3-at pedig csak 1x-1x. Látvány nagyon a helyén volt, főleg Dubai (Burj Kalifa és a homokvihar) és Mumbai (autócsodák) és a csúcstechnika (hologrammos vászon a Kreml-ben, másnes használat, stb.) Főszereplő hölgy pedig nagyon szemrevaló volt, habár a bérgyilkos se volt rossz, kár hogy rövid volt a "catfight". Részemről ha ez a rész egy új trilógia kezdete, akkor várom a folytatást.
8/10
-
gyuromoj
veterán
This Means War Unrated
1080pMost ez is bejött csak úgy mint az előző film. Egyszer simán meg lehet nézni, csajjal pedig kötelező. Reese Witherspoon pedig bejövős. Tom Hardy meg remélem Bane-ként ütősebb lesz.
7/10
-
gyuromoj
veterán
The Sitter Unrated
1080pEz most bejött. Hiába volt végig kiszámítható és egy nagy kliséhalmaz.
7/10
-
gyuromoj
veterán
New Kids Turbo & Nitro
Pontozni nem érdemes, de nagyon beteg...

-
gyuromoj
veterán
Abraham Lincoln: The Vampirehunter Rated R trailer
popcorn-al tökéletes lesz
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Journey 2: The Mysterious Island
Első részt láttam, ezért gondoltam bepróbálom ezt is, habár szinte semmire nem emlékszem belőle. Sajnos végig kiszámítható volt és a vége alapján(amit már sejteni lehetett) és ha jól olvastam akkor borítékolható a harmadik rész.
Amit megemlítenék az a CGI(számomra korrekt volt) és talán Vanessa Hudgens jött be.
"Alfred" pedig ne szerepeljen ilyen filmekben és "Rock" is jobban tenné, ha dobná az ilyen stílusú filmeket és inkább a testhezállóbbakat vállalná be.5/10
(#48426) pohár
Ha erre gondolsz, akkor mindenképp nézd végig, mert szerintem nagyon jó kis film. "Gyerekkoromban" unokatesómmal mindig megnéztük, pár havonta egyszer VHS-en.

-
gyuromoj
veterán
Tiszta libabőr lettem a trailer végére. Must Have IMAX

-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
AVANGERS SPOILER ON!!!
THE AVENGERS ENDING CREDITS SCENE
AVANGERS SPOILER OFF!!!
Valaki majd mondja már el hogy mit is mondanak benne

-
gyuromoj
veterán
Gina Carano a Halálos iram 6-ban
Underworld Awakening
Egynek elment... Kate és a bőrrucija remélem még egy rész erejéig visszatér.(a vége alapján)
6/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
American Reunion
Ezt nagyon eltalálták. Régen nevettem ennyit egy filmen és nem csak én hanem az egész mozi. Stifler és Jim hozták magukat mint az előző részekben. Rajtuk kívül még Jim apja volt említésre méltó és persze a rengeteg eye-candy.
Minden forintot megért számomra. Ha kijön 1080p-ben, akkor eredeti nyelven is megnézem. A vége alapján egy esetleges folytatás benézhet, ha anyagilag sikeres lesz.10/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Ennyire nem vagyok otthon a képregények világában, de ha neki még felmenne, akkor Black Widow-nak(Johansson kisasszony méretei
) már biztos hogy kicsi lenne. 
De lehet a végére igazad lesz, ha nagyon nagy bajban lesznek az Avangerek, akkor lehet meglépik ezt. Április 26.-án kiderül minden.Update:
Dark Shadows poszter -
gyuromoj
veterán
Amire én tippeltem annak ilyen sárgás a ruhája, nagyon emlékeztet az X-Men: First Class-ból, Magneto ruhájára.
Peppert én se tartom akkor "hős"-nek, hogy ekkora hype-ot kapjon, meg amugy is szerepelt már a korábbi trailerekben szóval ebből kiindulva nem ő lesz az és a végén csak igazam lesz és az a "tag" lesz a gép hátuljában.
Majd a hozzáértők megmondják úgy is hogy mi a szitu, főleg ha kijön egy 1080p-s változat is.Update:
Most megnéztem és szerintem Hawk Eye van a gép hátuljában, mert rövid ujjúban van és látszik hogy van valami a hátán... akkor most már tényleg nem tudom hogy mi van. -
gyuromoj
veterán
Szerintem 1:14-nél amikor kinyílik a gép hátulja ott az lesz az új hős, de a rossz minőség miatt nem vagyok benne biztos.

-
gyuromoj
veterán
Sajnos én is így vagyok a régi részekkel.
Szerintem ez akarja majd bemutatni hogy igázták le az embereket a majmok, de ez egyelőre csak felvezetés volt. Nem tudom hogy a régi részekből kiderül-e hogy lettünk mi a rabszolgák. Egy folytatás mindenképpen készülhetne, mert eléggé úgy lett vége.
SPOILERHa jól emlékszem akkor valahol olvastam hogy alapból ennek a végén James Franco meghalt volna, de újraforgatták.SPOILER -
gyuromoj
veterán
Rise of the Planet of the Apes
1080pKorrekt film lett. CGI bejött. Caesar teljesen emberi volt. A vége pedig folytatásért kiállt, amit várok sok szeretettel.
8/10
-
gyuromoj
veterán
Skyline
1080pNagyon remélem hogy nem lesz folytatása... (végéből kiindulva)
Másfél óra pazarlás az életemből.
Megtekintése nem ajánlott.4/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Itt van szinkronnal.
Must Have...
Persze majd csak ENG dub+HUN sub nekem -
gyuromoj
veterán
Captain America: The First Avenger
1080pEzek a Marveles filmek nekem egyre jobban bejönnek. Ezzel sem volt másként. Jók voltak a helyszínek, kosztümök és a stílus. Evans eléggé jól kigyúrta magát a szerepért. Carter ügynök bejött. Stark jól játszott. Ezek után ide nekem a The Avangers filmet!

SPOILER ON
A végén Red Skull elteleportált Thor-ékhoz vagy mi lett vele. A kocka pedig gondolom Asgard-ból való és azt építi be magának Tony Stark a Vasember 2-ben?!
SPOILER OFF8/10
-
gyuromoj
veterán
Fright Night
1080pEz most bejött. Farrell és Tennant nagyon sokat dobtak a filmen. Eredetit nem láttam, de nem is fogom megnézni. Végig kiszámítható volt, de így is élveztem. Vegas pedig még mindig nagyon tetszik.
SPOILER ON
Külön tetszett az elején amikor a csajt szabadította ki a srác a szétégős effekt. Az se volt rossz amikor a srác anyja Jerrybe vágta a táblát. A végén amikor kiderült hogy Jerry ölte meg a fickó családját azon nem lepődtem meg. Csak azt nem értettem hogy mitől változott át mindig rusnya döggé?(talán az éhségtől) Érdekes volt az is hogy mindig éhes volt.
Viszont a végén amikor a kiscsajból kiszáll a démon(fekszik a fehér ruhában), akkor sokkal nagyobbnak tűnik melle, mint az egész filmben.
SPOILER OFF
Inkább ezt a filmet nézem meg, mint a Twillight-ot.
Leginkább True Blood-os vámpír lennék, az az univerzum bejön.8/10
-
gyuromoj
veterán
The Smurfs
1080pEgyszer simán meg lehet nézni, igazi családi mese, vicces-aranyos jelenetekkel. Gyerekként sokat néztem a rajzfilmet, de mára már nem sokra emlékszem belőle.
Ügyi-Fogyi pedig a Hős!6/10
2013-ban érkezik a folytatás.
-
gyuromoj
veterán
Conan the Barbarian
1080pAz eredetit nem láttam, de tervezem a pótlását. Ez "remake" ízig-vérig "B" film lett, a maga minden kliséjével. Volt benne harc, vér, pár poén, kamaty, egyszerű történet, stb. Azt adta amit vártam tőle. Egy esetleges folytatást még megnéznék.
6/10
-
gyuromoj
veterán
Kung Fu Panda 2
1080pLegalább annyira tetszett mint az első része. Po teljesen belopja magát az ember szívébe. A végéből ítélve jöhet a harmadik rész, bár remélem arra már nem kell 3 évet várni.
9/10
-
gyuromoj
veterán
Super 8
1080pTeljesen bejött a film. A történet nem valami nagy szám(E.T.+Cloverfield), de a kivitelezés és megvalósítás tetszett. A gyerekszínészek pedig nagyon jól hozták a szerepeiket. Elle Fanning pedig ígéretes karrier előtt áll. A stáblista alatt vetített "The Case" pedig pozitívum.
8/10
-
gyuromoj
veterán
The Hangover Part II
1080pAz itt olvasott kritikák után, nem sok reményt fűztem a filmhez. Sajnos tényleg nem egy nagy szám ez a rész. Az elsőt koppintja nagyon sok helyen és sajnos fele annyira sem vicces. A majmocska jó volt és persze a képek a végén.
Ha választanom kellene akkor a Vegas-i bulit vállalnám be tutira, ezt inkább nem.(pöcsös csajok,nyomor,meleg,stb...)7/10
-
gyuromoj
veterán
Arthur
1080pAz eredetit nem láttam, így nincs viszonyítási alapom, de ez most nem jött be. Volt pár kellemes rész a filmben, de a nagy része teljesen felejthető.
5/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Attack The Block
1080pAmióta láttam az előzetest, azóta vártam hogy megnézhessem. Nekem tetszett. Volt pár poénos rész, amin sikerült nevetnem.
A végén átraktam angolra a hangot és beletekergettem és meg kell hogy mondjam elég "szépen" beszélnek benne. A közeljövőben tervezek munka miatt a szigetországba menni, de ezek után(miket csináltak benne a srácok...) van bennem egy kis félsz.7/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Ez a folytatása: Banlieue 13 - Ultimatum
Nekem ez is tetszett.Cedar Rapids
1080pElőzetes alapján többet vártam. Sajnos nem kötött le egy percre sem, felesleges időpocsékolás volt a film. Csak akkor ajánlott ha nagyon nincs más.
3/10
-
gyuromoj
veterán
Horrible Bosses
1080pKicsivel többet vártam a filmtől, poénok terén. A főnökök nagyon jól hozták a szerepüket, sajnáltam hogy Farrel nem sokat volt benne. Aniston pedig ahogy korosodik egyre jobban néz ki. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
7/10
-
gyuromoj
veterán
Zookeeper
1080pTipikus Kevin James vígjáték. Elejétől kezdve tudni lehet hogy mi lesz a vége. Mivel az állatokat szeretem és persze Rosario Dawson-ért kicsit magasabb pontszámot adok rá.
6/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
The Divide elég jó kis filmnek ígérkezik, érdekes koncepcióval.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Nem tudom, én is így találtam.
A kép címe : 3 kemény(amúgy nem mindegy milyen néven van a gépemen
)
A vízjelről meg annyit hogy azon az oldalról mentettem le, még régebben.Más
I)Most láttam az Avangers előzetest, először szinkronnal utána 1080-ben és azt kell hogy mondjam, hogy nem kicsit lesz jó film a látottak alapján. Látvány első osztályú lesz, CGI pedig még lesz csiszolva. Scarlett kisasszony pedig...

Simán moziban nézős. TDKR mellé felvéve.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Először 10 pontot akartam adni, de féltem hogy akkor mi történt volna itt a fórumon.

Nem sok ilyen film van, ami ennyire megosztja az embereket. Talán az Avatar volt még ilyen.Kassadin: Valami hasonlótól tartottam én is.
-
gyuromoj
veterán
Az első részben Jazz-t kapta szét. Racsni ott volt a mostani részben is. A mentőkocsi, ilyen neonzöldes-sárgás.
Köszi Integra a kövezést, most esett le csak.

Legalább a Transformers-es listára felkerülök.Szerk.: Arra simán befizetnék én is. Főleg ha itthon is elérhető lesz a magyar felirat miatt, mert nem erősségem az angol még. Ha valahol látod felbukkanni, ne légy rest szólni.

Szerk2.: Köszönöm ezt a megtisztelő pozíciót.
Mission Completed! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
Remélem ezt nem komolyan kérdezted.

Transformerst csak és kizárólag eredeti nyelven szabad nézni.
Sajnos a Logitech X-230-am nem egy csúcsrendszer, de egyelőre kielégítő.
Amúgy legyen a Trilógiára egy 8 pont!
SPOILER
Amúgy a képregényben Shockwave nem állt át az Autobotok oldalára?
Ironhide-t nagyon sajnáltam, a többiekért nem kár. Csak mivel minden főgenya meghalt, nem tudom kit/mit lehetne behozni egy esetleges folytatásban?!SPOILER
Szerk.: Aranyhaj is megvolt, de utána kellett a hely és töröltem, de az biztos hogy BD50-ek között referencia szintű.
-
gyuromoj
veterán
Transformers: Dark of the Moon
BD50Kövezzetek meg, de nekem ez a rész is tetszett. Ezért is pihen mindegyik BD50 formában a HDD-men. Látvány első osztályú, igazi popcorn movie. Élveztem elejétől a végéig.
Esetleges folytatásban nem tudom kit tudnának behozni a vége miatt. Sajnáltam hogy Shockwave keveset szerepelt.9/10
-
gyuromoj
veterán
Take Me Home Tonight
1080pAmikor megláttam a legelső trailert azt hittem hogy hatalmas nagy vígjáték lesz, de sajnos csalódnom kellett. Volt pár poénosabb rész, de semmi extra.
6/10
-
gyuromoj
veterán
X-Men: First Class
1080pNekem az eddigi részek is tetszettek és ezzel se volt másként. Jó volt látni hogy miből lett a cserebogár. Wolverine pedig ütött!
8/10
-
gyuromoj
veterán
Fanboys
1080pNem vallom magam rajongónak, de nekem is bejönnek a Star Wars filmek, különösen a régiek. Egész korrekt kis roadmovie lett, ami burkoltan a barátságról szólt. A film végén pedig Kristen Bell a Leia hercegnős jelmezben eléggé bejövős volt.
7/10
Ennek örömére már kölcsönzöm is a 3 régi részt 1080p-ben.
Utána jöhetnek majd az új részek is.
-
gyuromoj
veterán
You Don't Mess with the Zohan Unrated
1080pTiszta hülyeség. Csípem Sandler filmjeit.
7/10
-
gyuromoj
veterán
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides
1080pNekem ez a rész is bejött. Nem annyira mint az alap trilógia részei, de kíváncsian várom a folytatást. Johnny Depp-nek nagyon jól áll ez a szerep.
Kíváncsi vagyok mi lett a "csuhással"

9/10
-
gyuromoj
veterán
Thor
1080pNagyon kellemes film volt. Nem ismertem eddig ezt a hőst, de ezek után már jobban érdekel Amerika Kapitány és az Avangersről ne is beszéljünk. Történet nekem teljesen bejött, volt pár poén, szép effektek, csak pár helyen nagyon sötét volt. Várom a folytatást.
8/10
R.I.P. Andy Whitfield

-
gyuromoj
veterán
Run Fatboy Run
720pSzokásos tucatfilm... pár poénnal.
6/10
-
gyuromoj
veterán
Ma moziztam egy kicsit, íme a termés:
Paul EXTENDED
1080pBejött. Az űrlény nagyon el lett találva stílusra. Lekötött végig.
8/10
Priest
1080pEz a filmje jobban tetszett Bettany-nak, mint a Légió. Keveseltem az akciót és hogy nem bontották ki jobban a vámpírok "kultúráját". A vége alapján talán egy DVD-re készülő folytatásnak örülnék. Egyszer simán meg lehet nézni.
6/10
Rango EXTENDED
1080pVolt pár fura rész benne, de szórakoztató volt végig.
8/10
+1 Star Wars fan

-
gyuromoj
veterán
Tucker & Dale vs Evil
1080pHogy ez a film mekkora állatság. Szinte végig röhögtem az egészet.
8/10
-
gyuromoj
veterán
Fast Five
1080pSPOILER LEHET
Ismét nem csalódtam a franchise-ban. Nálam ezek a filmek tökéletesek, úgy ahogy vannak.
Talán a Tokyo Drift marad el nálam, kicsivel. Jó volt látni a régi-új arcokat. Rock és Vin jól nyomták. A vége nem ütött akkorát, mert számítottam rá(széfcsere). Viszont hogy Letty-t vissza akarják hozni, az egy kicsit különös volt. Eva Mendes pedig még mindig gyönyörű.
Már alig várom a "Fast Six"-et, csak kár hogy 2013 még nagyon messze van.SPOILER VÉGE
10/10
Nyugodtan kövezzetek meg ezért a pontszámért, de vállalom magamat.
Remélem hoffman_ is hasonló véleményen lesz mint én.
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Magról kölcsönözhető a Fast Five BD50 HUN!

hoffman_ neked szól legfőképp, mert te is imádod ezt a "sorozatot"

-
gyuromoj
veterán
Your Highness Unrated
1080pAzt kaptam amit vártam. Egy eszméletlen nagy baromságot ami teljesen kikapcsolt. Mind a 2 női szereplő bejött, pár poénon még nevettem is.Külön tetszett hogy ezért voltak benne "trancsír" részek is.
8/10
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Sucker Punch Extended Cut
1080pMaga a film teljesen korrekt volt. A történet, helyszín, hangulat jól átjött. Effektek is a helyén voltak, csak a sok lassítástól már csömöröm lett a végére. Szerintem nem olyan egyszerű a film mint sokan gondolják. Elég mély a mondanivalója. Emésztenem kell egy kicsit az biztos.
Eyecandy faktor pedig 10/10 volt. Gyorsan elszállt a 2 óra.8/10
-
gyuromoj
veterán
Red Riding Hood Alternate Cut
1080pNagyon vegyes érzések vannak most bennem. Tetszettek hogy egyes történéseket átvettek a meséből(nagymamás monológ, kő a "farkas" hasába, piros köpeny,stb.) A farkas kilétére a nagymamát és a fekete hajú vagány srácot tippeltem volna, szóval kicsit meglepett a vége.
Maga a történet kellemes volt,hangulat és helyszín bejött, csak a farkas megjelenésével nem voltam kibékülve annyira.
Én szerintem simán bevállaltam volna hogy vérfarkas legyek, főleg hogy erősebb lett volna mint az elődje.
SPOILER LEHET
Az Alternate Cut annyit tett hozzá hogy volt egy lightos szeretkezés a hóban a piros köpenyen és hogy a csaj terhes lett az új farkastól?
SPOILER OFF
Amanda Seyfried pedig jó úton halad hogy "A" listás sztárocska legyen belőle és nem mellesleg kellemes látványt nyújt a képernyőn.7/10
-
gyuromoj
veterán
Morning Glory
1080pMutter kedvéért "kölcsönöztem" ki és néztem is meg vele.
Számomra mindenképp egyszer nézős lett, mutternak tetszett.
Volt benne pár jó rész, főleg amikor az időjóst szivatták.6/10
-
gyuromoj
veterán
Middle Men
1080pBejött mint általában az ilyen megtörtént eseményekről szóló filmek. Egy látszólag "hülye" ötletből, mekkora piac lett, ami mind a mai napig termeli a milliárdokat.
8/10
-
gyuromoj
veterán
Nem tudom volt-e már, de elég érdekes filmnek ígérkezik:
-
gyuromoj
veterán
Just Go with It
1080pBírom Sandler filmjeit. Ez is tetszett, de már az elején tudni lehetett hogy mi lesz a vége, ez kicsit elvett az élvezeti faktorból.Jobban tetszenek a csak vígjátékok a romantikus részek helyett.
A gyűrűvel csajozós trükk, külön tetszett.Valaki már próbálta?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt pár jó poén amiken nevettem, de semmi több. Aniston pedig korához képest(plasztikának hála
) még mindig jól tartja magát.6/10
-
gyuromoj
veterán
Néztem hogy magról már kölcsönözhető a Your Highness Unrated verzió mindenféle minőségben. Esetleg valaki látta már? Ha igen akkor egy kis vélemény jól esne.
Most néztem meg a Tucker & Dale vs. Evil film korhatáros előzetesét és hát ekkora állatságot nekem is látnom kell. Meg elég sok jót írtatok róla. Haláli hullák és Zombieland is tetszettek a maguk módján.
Mind a két filmet kölcsönzöm is kifele.
-
gyuromoj
veterán
Hall Pass Extended Cut
1080pElég vegyes értékeléseket olvastam itt a fórumon a filmről. Nagyon sok jelenetnél annyira hangosan nevettem, hogy sikerült felvernem pár családtagot is. A vége teljesen kiszámítható volt. Külön tetszett a stáblista utáni kis jelenet.
A bébiszitter kis csajt pedig... mint a lopott biciklit.
8/10
-
gyuromoj
veterán
Season of the Witch
1080pValamiért jobban bejött mint a Drive Angry. Nekem tetszenek az ilyen dark-fantasy filmek.
Egyszer simán nézhető, semmi extra.6/10
-
gyuromoj
veterán
Üdv újra mindenkinek!
1400 HSZ-el ezelőtt írtam ide utoljára és most újra itt vagyok.
Drive Angry
1080pNem tudom mit akartak ezzel a filmmel, de hogy nem sok értelme lett az biztos...Valamiért a Golyózápor című film jutott eszembe pár jelenetnél. Nem tudom miért vállal el ilyen szutyok filmeket Cage, mert régen nagyon sok jó filmje volt, az utóbbi pár évben pedig elindult a lejtőn. A filmben a kocsik voltak értékelhetőek és a kis csaj.
Mivel 3 kocsi volt ami tetszett meg a csaj ebből jön a pontozás:4/10
-
gyuromoj
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SJCAM SJ6 LEGEND akciókamera fullos szett 3 akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

) már biztos hogy kicsi lenne. 
I)