Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekem eleve nem voltak komoly elvárásaim a filmmel kapcsolatban, így nem is csalódtam miután megnéztem. Nem lett jó film. Egyszer nézős, hamar felejtős.
Mondjuk amikor káromkodott azért bennem is megmozdult valami.

Spoiler!
Szerintem ott hibázták el a filmet hogy valami nagyot akartak alkotni és ezért túl sok mindent zsúfoltak bele ami nem állt össze egy egésszé hanem egy katyvasz lett.
Dráma, humor, összetört lelkek. Mindegyik elég felszínesen volt jelen filmben és nem tudta bevonni a nézőt a mesevilágba.
Szerintem sokkal jobb lett volna ha inkább egy dologra koncentrálnak. Nem kellett volna ennyi drámai szál bele. Kisfiú+anyja szelleme, elcseszett tinilány, összetört szívű boszorkány, lelkisérült vámpír és a családi tragédiái, a szellemlátó dada akit eldobtak a szülei. Az ember azt sem tudja hova kapja a fejét. Emiatt jelentéktelenné válnak.
A humor pedig nem lett az igazi. Egyrészt nem is illett ennyi dráma mellé ez a stílus másrészt legtöbbször szimplán nem is volt vicces.Ellenpéldaként tudom ajánlani a Távkapcsot ahol szerintem remek humor van jelen és sokkal megrázóbb drámai történet. Minden téren köröket ver erre a filmre.
-
Huma
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez tipikusan egy olyan film amiben vétek hibát keresni.
Nekem amúgy elég vicces volt mikor többször is megemlítik a filmben a SZTEREÓ zenét mint valami csúcstechnológiát. 1971-es film.

Nekem bejött azaz elborult világkép amit a film képvisel. Az ízes angol beszéd is dobott rajta. Ráadásul még van egy remek témája is a filmnek amit pedzeget (szabad akarat).
Így utólag látva, 40 év távlatából érdekes látni, hogy egyesek hogy képzelték el a jövőt akkoriban.
Beleolvastam a tartalmába a filmnek:
"Iona Aylesbury, nem tud megkülönböztetni egy boltot egy baltától, nyolcéves fia, Orlando a kisnyulának a nevét mázolja a falra, hogy felhívja magára a figyelmet, míg a srác meleg keresztapja, Stephen, félholtra verve fekszik a kórházban."WTF

(#50102) bagyulajuve:
Én a régi űrhajós filmeket bírom ahol a vezérlőtelem húszezer villogó kapcsolóból állt és a szuperszámítógép papírszalagon nyomta ki az infót. Természetesen az űrhajón kötelező volt mindenkinek garbóban lennie.
-
Huma
addikt
Megnéztem a Clockwork Orange-t. Érdekes film volt.
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Brutális. 8:55-nél olyan mintha a gombok legóból lennének amiket lefújtak ezüstszínűre.
-
Huma
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
Dark City várólistán van nálam már jó ideje. Itt porosodik valahol a gépemen.
(#49866) koxx:
Nekem a Donnie Darkó nagyon bejön. Mármint a film.
A szárnyas fejvadászról nem tudok nyilatkozni. Egyszer belenéztem, de gagyinak tűnt ezért nem néztem végig. Ha gyerekkoromban láttam volna akkor lehet hogy nekem is alapmű lenne, nem tudom.(#49868) spammer:
2001 Űrodüsszeiát én sem tudtam végignézni. Én már az első negyed óra után feladtam a küzdelmet. Törvényben kellene megtiltani, hogy egy film ennyire unalmas legyen.(#49869) adalbert1:
A Clockwork Orange nekem is felkeltette az érdeklődésemet. Biztos hogy meg fogom nézni. -
Huma
addikt
Érdekes összeállítás. [link]
-
Huma
addikt
Van valami újabb, tűrhető vígjáték?
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem kell ahhoz forgatókönyv, hogy az ilyesmi kiderüljön. Csomó készülő filmről lehet tudni egy rakás dolgot.
Pl xy lányát elrabolják oroszországi nyaralása során és a bősz apa utána ered a bősz bandának, stb, stb. -
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Tudom hogy ott fog játszódni. Csak kíváncsi vagyok, hogy a filmben hogy és miért kerül oda Bruce. Ráadásul egy szellemvárosba.
-
Huma
addikt
Bruce a Die Hard 5-ben mit keres Pripyatban? Hogy kerül oda és miért? Erről nincs valami infó?
-
Huma
addikt
Barátnő hatására megnéztük a Éjsötét árnyékot. Én alapból nem számítottam túl jó filmre, de még ezt az elvárást is sikerült alulmúlniuk.
Én szívem szerint Men in Black 3-at néztem volna. Az biztos sokkal jobb. -
Huma
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az a film számomra kellemes meglepetés volt. Sokkal rosszabbra számítottam. Annak ellenére sikerült újat mutatni, hogy ez a testcserélős történetet már vagy ezer filmben eljátszották.
-
-
Huma
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Ja. Moziztunk egyet.

(#48301) Tibiajax:
Csak az utolsóban és csak kicsit?!
SPOILER!Amúgy pl az atomrobbanás sem követte a fizika törvényeit, ha már kötekedni akarok.
(#48310) Inarus:
Hát volt olyan, hogy én hülyeséget írtam?
Amúgy ez a film többszörösen lepipálta az előzmény filmeket. Számítottam rá, hogy látványos lesz, de arra nem, hogy ennyi humor lesz benne. A vasember filmekből hozhatták át ezt a stílust.
-
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
SPOILER!
Pl az íjász fazon soha el nem fogyó nyílvesszői. (Na jó, a végére csak elfogy.)
A félelmetes sereg a repülő kukacaival és repülő robogóival. Az egész hadviselés amit folytattak már a földön is elavult, de egy nálunk sokkal fejlettebb faj mégis használja? Egy anyahajóval akarták elfoglalni az egész földet? Mit csináltak volna ha végső megoldásként bekapnak egy borzasztó primitív atomot? Ja semmit. Mit ahogy az ki is derült.
De elég ha azt nézzük, hogy az Asgardi is elméletileg egy fejlett civilizáció Thor mégis egy szál pöröllyel harcol.
Ilyen logikai bakikra gondoltam. De ezek nagyrésze a képregény mivoltából fakad, nem a film hibája.
Ja és ha már említed Hulkot. Ez viszont a film hibája. Egyszer csak magyarázat nélkül kezesbáránnyá változott. Tudom, hogy képregényben is így történt, csak ott volt előzménye is. -
Huma
addikt
Megnéztem ma az Avengers-t. Tetszett. Természetesen rengeteg logikai baki volt benne, de hát egy képregényadaptációtól mást nem is nagyon várhat az ember. Viszont ha ettől eltekintünk akkor fantasztikus volt a film. Látványos, mozgalmas. Jól eltalált karakterek.
Viszont egyvalami nem tetszett. Valahogy Lokit nem lehetett komolyan venni. Hiába ölt meg pár embert és keverte a sz@rt, mégis olyan lúzeres volt a karaktere.
Ami külön díjat érdemel az a humor ami végig jelen volt a filmben. Egyszerűen minden, utóbbi időben általam nézett vígjátékot simán bealázott. (Bad Teacher, Kalandférgek 3, Másnaposok 2, Förtelmes főnökök, stb.)
Azért elég nagy égés a mostani vígjátékok számára, hogy egy akció/sci-fi/fantasy filmben sokkal jobb poénok vannak. Nem azok az unalomig ismert, erőltetett poénok amik a mostani vígjátékokra jellemzőek.Számomra egyértelműen az utóbbi évek egyik legjobb filmje.
-
Huma
addikt
Majdnem eltaláltam.

A Halálsoron eszembe sem jutott. Pedig biztos az lett volna az egyik tippem.
A remény rabjai sem rossz.Az Állj mellém! nem is rémlik. Mindenképp megnézem.
A félelem kórháza sem ismerős. -
Huma
addikt
Megnéztem. Tetszett.
Ezt is le akartam fikázni, de sajnos nem találtam fogást rajta.
Tényleg jó film. -
Huma
addikt
-
Huma
addikt
"Szerinted mi az a film amiben nincs logikai bukfenc?"
Rengeteg ilyen van. Pl Avatar, Watchmen

De most tényleg. Sok olyan film van amiben nincs baki. Legalábbis nem olyan ami ennyire szemet szúró."Élvezetes lehet veled filmet nézni."
Tényleg az. Nem szoktam film közben pofázni. Azt meghagyom a végére...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Huma
addikt
Végignéztem a filmet. Sajnos több logikai bukfenc is van benne. Még mindig azt mondom, hogy nem ártana néha egy értelmesebb emberrel is átolvastatni a forgatókönyvet.

Már alapból szerintem nem volt reális ahogy az ahogy megvalósították/magyarázták a dolgot.
SPOILER!
Pl hogy mikor megváltozott valami akkor a főszereplőnek kettős emlékei lettek viszont az összes többi ember emlékei kitörlődtek az alternatív időről. Ez eléggé értelmetlen.Amúgy ha ezektől eltekintek akkor nem volt olyan rossz film.
De amúgy nem kedvelem az ilyen időutazásos/manipulációs filmeket mert általában mindig elcseszik őket. Lásd pl a Terminátor 1-2. Az is egész jó film, de az időutazásos része teljes kudarc.
-
Huma
addikt
Hmm.
SPOILER!
Tűzoltó barátunk már rögtön a legelején lehagy egy robbanást. Remélem több baki nem lesz.

-
Huma
addikt
Na mindjárt nekilátok a Frequency-nek. Hamarost részletes beszámolót teszek közzé.
Olvasása díjköteles lesz.
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Kíváncsi vagyok vajon megdönti e az Avatar 2,782 milliárd dolláros rekordját.
(#47664) orichalcos:
Akkor ezek szerint nem olyan jó film mint az Avatar.
-
Huma
addikt
Na ha ennyien ajánlják akkor biztosan megnézem.

-
Huma
addikt
A Frequency című film jó?
-
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
"Írj jó filmeket."
Ez aztán a visszavágás. A csinálj jobbat ha tudsz egy módosult formája.

Képzeld, tudnék jó filmet írni, de nem fogok. Remélem nem kell elmagyaráznom, hogy miért mert teljesen egyértelmű.
"neked nem feladatod eldönteni, hogy kinek mi jön be, és mi nem, s az gagyi vagy sem"
Valóban nem feladatom eldönteni, de én ilyet nem is állítottam. Azt viszont képes vagyok felismerni ha egy film gagyi. És ez a film az.
Egy okos ember is tudja magáról, hogy okosabb mint a vele szemben álló buta ember. A buta ember viszont nem képes értelmezni az erre utaló jeleket.
Így van ez ezzel a filmmel is. Én látom, hogy rossz és van aki ezt nem látja. -
Huma
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
"a mozik többsége fikció és te ezzel nagy általánosságban nem bírsz megbírkózni"
Persze. A Watchmennel és az Avatarral sem vagyok képes megbirkózni. Utálom őket mert összezavarják a buta kis fejecskémet.

Vagy inkább a The Grey egy ócska film csak te ezt sajnálatos módon nem látod mert elvarázsolt téged a szép táj meg a dráma, de egy film nem csak pár dologból áll. Ha te átsiklasz a többi dolog fölött akkor sok mindenről lemaradsz.
Sajnos ebben a filmben a többi dolog orbitális baromság volt.A farkasok szuper intelligensek, szuper agresszívek, szuper bátrak, szuper hangosak és szuper teleportáló képességük van. Ez biztos megtörtént esetet dolgoz fel.

Az baj ezzel az egésszel, hogy itt is ajnározzátok ezt a filmet és az olyan embereket jól megtévesztetitek akik szeretnének este egy jó filmet megnézni. E helyet mit kap?Egy ilyen totális agyhalált. Gondolom a rendezőnek farkasfóbiája van és a legnagyobb rémálmát szerette volna filmre vinni.
(#47519) Tibiajax:
Most beszólogatunk Humának estet tartasz?
Bocs, hogy van ízlésem és nem tetszenek a The Greyhez hasonló gagyi filmek.(#47525) mflex:
Igen. Az Ink tényleg nagyszerű film. Sajnos az itt fórumozó közösség inkább az egyszerűbben emészthető, kevés gondolkodást igénylő, esetenként gagyi filmeket részesíti előnyben.
(#47526) Viszlát:
Ez egyáltalán nem nagy szám. Rengeteg állat képes erre. -
Huma
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Abból is lehet izgalmas sztorit kerekíteni. Gondolom már láttál más katasztrófás, túlélős filmet. Azok is megvoltak farkasok nélkül.
Remélem a Prometheus című filmben nem farkasok lesznek az ellenségek. Keményebbek és intelligensebbek mint az alienek.

Csak azt tudnám, hogy Liam Neeson mit keresett egy ilyen B kategóriás filmben.
-
Huma
addikt
válasz
leslieke
üzenetére
Végig odafigyeltem és baromság az egész film. Valszeg a forgatókönyvíró csak mesekönyvben találkozott a "gonosz" farkassal.
Az az igazság, hogy még csak különösképp ismernie sem kell az embernek a farkasokat, hogy azonnal átlássa, hogy mekkora ökörségek vannak a filmben. Baki baki hátán.
Ha kihagyták volna a filmből a farkasokat akkor még talán jó is lehetett volna.
-
Huma
addikt
Megnéztem a The Grey-t. Kár volt. Nem tudom mire vélni a 7.1-es imdb-s értékelést.
Azért a készítők eldönthették volna, hogy fantasyt akarnak csinálni vagy pedig egy valamennyire reális filmet. Gondolom a filmben történtek után 50 évvel már a farkasok uralták a világot.Hihetetlenül bárgyú egy film volt. Jaj, jönnek a farkasok és mindenkit megesznek. Hát persze.
Asszem erre mondják, hogy kár volt a sávszélért. Aki teheti kerülje el a filmet.A zene jó volt, de már ellőtték egy másik filmnél ami ennél százszor jobb volt.
-
Huma
addikt
Megnéztem a Kung Fu Panda 2-t. Sokkal jobb lett mint amire számítottam. Az első részt kenterbe veri.
-
Huma
addikt
Megnéztem a The Divide-t. Nekem tetszett.
Mondjuk az ügyvédtől felforrt az agyvizem. Nagyon idegesítő volt. -
Huma
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
Az emberek jelentős része nem tud angolul és nem szeret olvasni. Se könyvet se feliratot. Valamint a szinkronszínészeknek is kell a munka. Kb ennyi.
Én rengeteg filmet néztem felirattal és tapasztaltam, hogy elvonja az ember figyelmét az olvasás. Pedig elég jól és gyorsan olvasok.
Pl ha 2 sec elolvasni a mondatot akkor 2 másodpercig kevesebb figyelmet tudok fordítani a filmre. Nem látok minden rezdülést mert a szereplők és a környezet helyett a feliratra öszpontosítok.
Persze nem jelentős a dolog. Csak ha valami nehezebben észrevehető jelenetnél történik épp akkor lehet, hogy átsiklik felette az ember. -
Huma
addikt
Nehogy azt higgyétek, hogy megcáfoltatok. Egyelőre visszavonulok.

Én most a Legyek urára pályázok, de először könyvben fogom elolvasni. Aztán megnézem filmen is. Persze csak ha a könyv tetszett.
-
Huma
addikt
Szóval beismeritek, hogy a régi filmek xarok?

-
Huma
addikt
Ezt mondtad a múltkor is. Nem tom melyik terem lehet. Nekem szerencsém volt, még nem futottam össze azzal a teremmel.

Én a Corvin mozival voltam így. Beültem hátulra aztán tök kicsi volt a vászon.
Az biztos, hogy a Westendben jók a termek. Elég sokszor voltam már ott és még sosem kellett csalódnom.
-
Huma
addikt
Megnéztem a Young Adult-ot. Tényleg nem vígjáték, de a nőn azért tudtam nevetni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudtam sajnálni. Azt kapta amit megérdemelt. -
Huma
addikt
A The Road és a The Mist is nagyon jó film. A The Book of Eli sehol sincs hozzájuk képest szerintem.
A The Road nagyon nyomasztó hangulatú film és ami külön tetszett benne az az, hogy nem próbálták megmagyarázni, hogy miért omlott össze a civilizáció. Sokkal jobb mintha kitaláltak volna valami erőltetett ökörséget.A The Mist pedig tökéletesen bemutatja, hogy az emberek miként klikkesednek egy-egy karizmatikusabb ember miatt és fordulnak a saját társai ellen. Már már érdekesebb volt ezt a folyamatot végignézni mint a szörnyek támadásait.
-
-
Huma
addikt
válasz
Integra
üzenetére
[moderálva]
Megnéztem a The Bothersome Man-t. A végét nem teljesen értettem.
Most a Donnie Darko-t tervezem újranézni. Csak nem tudom, hogy a rendezői változatot vagy a simát nézzem. Úgy olvastam, hogy a rendezőiben csak 20 perc felesleges rész van. Van aki már látta mindkét verziót?[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Huma
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Cicás brutál mese pszihóknak: [link]
A Felidae-t pedig már be is szereztem. Majd bnővel együtt megnézem. Úgyis valami mesét akart nézni a múltkor.

-
Huma
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Én láttam már. Egyedülálló a maga nemében. Mindenképp érdemes megnézni.
Mikor gyerekkoromban megnéztem akkor elég nagy hatással volt rám. Lehet, köszönhetően annak hogy a rajzfilmekben nem szokott meghalni senki ebben viszont halomra ölnek mindenkit.
No meg eléggé realisztikusra is sikeredett az ábrázolás egy rajzfilmhez képest.
-
Huma
addikt
válasz
Archanon
üzenetére
Szerintem is jó volt. Sok embernek azzal volt baja, hogy milyen jó misztikusnak indul aztán...
A többi spoiler lenne. Sajnos rengeteg olyan ember van akinek 0 a képzelőereje.Az ilyeneknek valók az olyan mindent szájbarágós, bugyuta filmek mint pl. az Inception. Bezzeg az Avatar! (Meg sem kérdem Viszlátot, hogy ezt a jellegű poént eddig hányszor sütöttem el)
(#46253) Tibiajax:
Most hogy dagi lett, már nem tetszik? -
Huma
addikt
Intouchables: Én is ajánlottam ezt a filmet. Látom mindenkinek tetszik.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy az én ízlésem az alappont amiből mindenki másé kiindul.
-
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
"Ez nem bíróság, ez az én szubjektív véleményem"
Látod, ez a probléma. Szubjektívan ítélsz. Én igyekszem az objektivitásra törekedni.
"Azóta sem tudom mi alapján minősítesz kollektíve másokat, de ezzel nagyon rossz úton jársz."
Gondolom ismered a "Nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél." mondást. Hidd el, hogy van alapja annak amit írtam.
Amúgy ha már referenciákat követelsz tőlem akkor egy kérdés. Hol van a tiéd?
Miből gondolod, hogy alkalmas vagy arra, hogy eldöntsd, helyén kezelem a dolgokat vagy sem. És honnan veszed, hogy az általad nagyra becsült személy alkalmas rá? -
Huma
addikt
Megnéztem a The Change up-ot.
Kellemes csalódás volt. Az ilyen testcserés filmek nagyon elcsépeltek. Ennek ellenére a 2/3-ig nagyon szórakoztató volt. Utána viszont elaposodott. -
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
"És ezt ki mondja? te?"
Bizony én!

"nagyjából az utolsó ember vagy akiről mindez elmondható."
Gondolom erre bizonyítékod is van nem csak rágalmazol.

(#45968) Viszlát:
Az emberek nagyrésze fél a magasban. Ez természetes. Ha tudod kontrollálni akkor nincs semmi baj. -
Huma
addikt
válasz
littlelion21
üzenetére
Nem. Én az emberek többségével szemben a helyén kezelem a dolgokat.
-
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
"Az Avatar szent és sérthetetlen számodra, vagy miért nem lehet kritikát megfogalmazni a filmmel kapcsolatban?"
Ezt nem tom honnan vetted. Felőlem lehet kritizálni. Csak kissé már unalmas, hogy mindenki ugyanazzal a sablon szöveggel jön:
"Az Avatar túl egyszerű és nincs semmi mondanivalója"
Természetesen sokszor olyanok mondják ezt akiknek szent meggyőződésük, hogy a tojást gyárban gyártják.(#45959) Viszlát:
Miért félsz a magasban? Mi volt a kiváltó ok? -
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Ezzel majdnem egyet is tudok érteni.
Csak azt felejted ki a képletből, hogy rengeteg pozitív tanítást hordoz a film. Ami fontos lehet egy felnövekvő generációnak. Szóval akár tanmesének sem utolsó.
Pl:
-bátorság
-együttérzés
-erkölcsösség
-bemutatja, hogy a kapzsiság rossz
-rávilágít arra, hogy néha egy közember is sokat tehet az igazságért
-stbEzeket a dolgokat hogy-hogy senki sem veszi észre?
Jó hogy nem egy nagy durranás sztoriügyileg, de azért távolról sem a legalja és van mondanivalója. -
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
De nem, de nem, de nem! Tetszett és kész!

Amúgy mi nem tetszett benne?
"Mi a szomorú a Gran Torinóban?"
Szerintem egyértelmű, hogy mi. Nem akarom leírni mert spoiler lenne.(#45948) Viszlát:
Lehet nem fogod elhinni, de ezt figyeltem meg. Amíg nem kezdték el vetíteni az Inceptiont addig tök jó filmnek tartották az Avatart. Miután megnézték az I-t rögtön mindenki áradozni kezdett róla, hogy milyen bonyolult és összetett, mégis érthető és hogy az Avatar egy faék egyszerűségű film mellette.
Hozzáteszem, hogy olyan emberek szerint volt érthető a film akikből a 2x2 helyes megoldását sem nézném ki.ui: Ha már Kassadin ámokfutást emleget. Mi lelt téged, hogy minden káromkodást jelentesz a modkerben? Ha én most beírom ide, hogy a kutyafáját akkor engem is jelentesz?
-
Huma
addikt
válasz
Kassadin
üzenetére
Én elfogadom. Teljes mértékben. Nem erről van szó. Inkább arról a képmutatásról, hogy amíg a mozikban ment addig mindenki (70%) odáig volt érte és áradozott róla.
Majd mikor kijött az Inception, hirtelen mindenki műkritikussá lépett elő és már szégyen lett bevallani ha az Avatar tetszett. Annak ellenére, hogy az Inception sztorija több sebből vérzett mint az Avataré.
Vicces film lett ez az Inception. Az egyszeri emberrel könnyen el tudta hitetni, hogy ő most mennyire okos mert megértett egy ilyen "bonyolult" filmet aminek a tükrében az Avatar csupán egy gyerekmese.A Gran Torino nem tudom hogy kerül ide. Én még negatív kritikát nem olvastam róla. Szerintem is jó film.
(#45938) monstre:
Asszem fentebb megválaszoltam a lényeget. Az Avatart divat lett fikázni. Mindenki a kulturális felsőbbrendűségét akarja fitogtatni vele.(#45939) Tibiajax:
Nem, nem komoly.Az Avatar egy középszerű sztorival rendelkező rendkívül látványos film.
Csupán arra próbálok rávilágítani, hogy egyáltalán nem az az összetákolt, B kategóriás film amit egyesek megpróbálnak elhitetni.
Tény hogy a sztorija egy kliséhalmaz. Viszont a halmaz jó és összeillő elemekből épül fel.(#45941) monstre :
Nem akarok spoilerkedni, de szerintem ha nem akarsz szomorkodni, inkább ne nézd meg.
Inkább a Wristcutters-t nézd meg. -
Huma
addikt
válasz
üzenetére
"Avatart már láttam, és nem jött be Húú mit kapok majd ezért"
Semmit. Csak én kampányolok itt mellette. Mióta divat lett fikázni és mindenki filmkritikus lett (az Inception után [amiről már párszor kifejtettem a véleményem]) azóta senki sem áll ki a film mellett.
(#45935) rétisün: Nem láttad? Pedig érdemes megnézni. Jó film.
-
Huma
addikt
válasz
Tibiajax
üzenetére
''tisztában vagyok vele, h ízlésvilágom átlagosnál valaminél jobban mondható"
Fő a szerénység!

Amúgy én pl tudom hogy az ízlésem az átlagosnál sokkal jobb.

Más:
Ezen a Titanic SUPER 3D-n behaltam.
Megnéztem a Csizmás a kandúrt. Nekem annyira nem tetszett. Mondjuk Jancsi és Juliska adta.

-
Huma
addikt
Azon gondolkodtam az imént, hogy Danny McBride a legtöbbször miért seggf*jet alakít?
Persze lehet csak én fogom ki ez irányú filmjeit. De most kapásból három film jut az eszembe amiben ilyen figurát alakít. Plusz ugye a sorozata amiben aztán főleg kitesz magáért.
Mondjuk valahogy passzol hozzá a szerep.
-
Huma
addikt
Ki szereti a kockás hasat?

Az új hófehérkés filmet meg kéne nézni.
Majd véleményezze valaki ha már látta. -
Huma
addikt
The Heartbreak Kid. Voltak benne nagyon jó poénok. Összességében nem volt rossz.
Ford Fairlane kalandjai. Újranéztem. Remekmű.

-
Huma
addikt
Érdemes megnézni. Kiemelkedik az átlagos sci-fik közül. A karakterek és a párbeszédek nagyon jól el vannak találva valamint nem hemzseg azoktól a hibáktól amiktől a legtöbb film. Nevezetesen, hogy sokszor teljesen illogikusan és a karakterek jelleméhez képest idegen módon cselekednek a szereplők.
-
Huma
addikt
Belenéztem még régebben, de nekem sem jött be. Nagyon gagyi összhatása volt a filmnek.
Bár én a Star Trekket is gagyinak tartom. Firefly megvolt már?(#45321) orichalcos: Animében láttam már hasonlót.
Én még igazán jó japán filmet nem láttam. Valami borzadály milyen rossz filmeket képesek készíteni. Inkább maradjanak az animéknél. Abban nagyon jók.
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)