Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
Kassadin #43697 üzenetére
meglehet , ilyen gumicsöcsök rágtán
más dolog ezt ki kell emeljem Piranha 3DD komolyan a "sima" 3d is kaki volt mit akarnak még.?
(#43698) hoffman_
jaja fain lehetne még betűtípus is de az már nagy kérés a ph-tól.
én azért szembetalálom magam akarva-akaratlanul ilyenekkel megnézem a trailer-t és ha muris berakom ide.
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Psychonaut #43692 üzenetére
Na jó, azért nekem is van egy ingerküszöböm
A cápákkal még el vagyok, de cápa nélkül én se komálom a sz*rt
-
Volt már valaki annyira bátor, hogy megnézze?
már HD-ben is kint van [link]
-
F34R
nagyúr
lool twálájght
-
Huma
addikt
Hát igen. Ami egyeseknek a valóság az másoknak csak egy élethű stratégiai játék. Ha meg szorul a hurok akkor uzsgyi a páholyból valamilyen biztonságos országba ahol szívesen látják őt és azt a hatalmas vagyont amit összeharácsolt a zavarosban. De ez már kezd nagyon off lenni. Inkább beszélgessünk filmekről.
-
Huma
addikt
Ezt szomorúan hallom. Pedig a tavalyi trailer alapján nagy reményeket fűztem hozzá.
(#43680) rétisün: Én is tudom.
"A háborúkat a katonák vívják, de a politikusok és az üzletemberek nyerik meg."Nem emlékszem pontosan. Valahogy így hangzik:
"Egyszer érném meg, hogy a vezetők saját maguk vívják meg a háborúikat." -
Huma
addikt
(#43672) tween és (#43674) hoffman_:
Én biztos nem. Ugyanis 2 méter magas, színizom ember vagyok, valamint 120kg. Plusz nagymester krav magás. (Mint minden netes megmondóember)
A Kalandférgek 3-at látta már valaki? Van olyan jó mint az első két rész?
-
F34R
nagyúr
Seeking Justice
Cage tucatfilm már megint , a sztori is már elég unalmas eljátszották már egy párszor számomra csupán [6/10]
Underwolrd: Aweking
Kate Beckinsale popsiján kívül semmi számottevő nem volt nagyjából az előző részek színvonalát hozza . Megalol Lycan (érdekes teremtmények kb. mint egy Meztelen Csiga. )[6.5/10]
The Grey
Elsőre én többet vártam tőle , inkább a drámai vonal erőltett a befejezés meg megint nagyszerű.....[6/10]
-
t1
veterán
The Change Up
Igazi popcorn movie esti kikapcsolódásnak teljesen megfelelt volt benne 1-2 jó poén is. 5,5/10
-
Huma
addikt
Az jutott az eszembe, hogy milyen lenne már ha valaki meglépné azt amit a főszereplők a Jay és Néma Bob visszavágban?
Spolier!!!
Arra gondolok mikor a végén végigjárják Amerikát és mindenkit lezúznak aki fikázta a filmjüket.
Vajon mennyivel csökkenne a trollok aránya, ha fennállna a veszélye annak, hogy valaki a való életben is "számon kéri" rajta azt amit a neten írt?
Szerintem hamar átalakulna a netes kultúra. Legalábbis itt a film topicban csak dicséretek lennének és síri csönd.Bár pár éve hallottam hogy valakivel ez tényleg megtörtént.
-
Vertigo18
addikt
Ez most mi volt? Semmi nem derül ki benne, ráadásul nem is igazán izgalmas... Kár volt megnéznem...
4/10
-
Vertigo18
addikt
A Takent pl. kimondottan szerettem
Sajnos Én nem tehetem meg, hogy moziban nézzem a filmeket, az nekem óriási kiadás lenne...
Viszont, ha elfogadhatóra csökken az ára, akkor úgy negyed évente beszabadulok a Tescoba, és az előtte "máshonnan szerzett" filmeket, amik tetszettek, megveszem...
Ráadásul sokkal több indok szól nálam a mozi ellen, mint mellette...
-
Huma
addikt
válasz
Vertigo18 #43661 üzenetére
Ismerős. "Néha" én is találok rég elfelejtett dolgokat a vinyóim eldugott szegleteiben.
A linkelt filmmel kapcsolatban pedig: Nekem már a könyökömön jön ki az összes amcsi katonás és háborús film. A legtöbben túl sok a propaganda. Megfekszi a gyomromat.
Természetesen a Battleship kivétel. Ezt mindenképp mozis verzióban fogom megnézni. Méghozzá úgy hogy anyagi valómban leszek jelen a vetítőteremben.(#43662) pohár:
A Taken hasonlít rá. De gondolom ezzel nem mondtam újat a számodra. -
pohár
félisten
a Törvénytisztelő polgárhoz hasonló filmeket tudtok mondani? kifogytam teljesen az ötletekből és a filmekből
-
Vertigo18
addikt
Jah, lehet van benne valami. Igazság szerint, amint láttam ennek a trailerét, rögtön meg akartam nézni. Aztán vártam egy tűrhető minőségre. Amikor megjött, "megszereztem", aztán valahogy a vinyómon felejtődött a többi között, és a sok-sok filmnézés között elsiklottam felette.
Most meg amikor megláttam, egyből elindítottam. Attól tartok, ha most "megszerzem" a régebbi verziót, az is 2 évet fog pihizni a gépemen...
Most éppen EZ megy a másk monitoron...
-
Viszlát
addikt
válasz
littlelion21 #43649 üzenetére
Kedvet is kaptam hozzá, én sem láttam még eredeti nyelven.
-
Huma
addikt
Kár Walter Matthau-ért. Szimpatikus színész volt. A szomszéd nője mindig zöldebb című film és a második része is ott van a szeren. Annyira belém ivódott az a karakter, hogy sokszor nehezemre esik egy-egy filmben másképp látni őt.
Jack Lemmon és Walter Matthau a Furcsa párban nagyon hasonló karaktereket alakított. Tuti, hogy a szomszéd nőjéhez a Furcsa pár című film adta az ihletet. -
Vertigo18
addikt
Jó kis pörgős akció múvi, szerintem megérte a rá fordított időt.
SPOILER!
Bár, ahogy elhúzták a végét, ahogy hazaér Denzel, azt hittem lesz még valami csattanó...
7/10
-
Huma
addikt
válasz
littlelion21 #43649 üzenetére
Nem értem miért nem hagyták meg a bingót. Magyarul is értelmes és a poénnak is van így értelme.
Régen imádtam ezeket a filmeket. Mostanában viszont már nem jönnek be annyira. A világ változik és úgy tűnik én is vele együtt.(#43648) rt06:
A témához szóltam hozzá. A moderátor azért tiltott ki kettőnket mert megunta, hogy a mi vitáinkkal vesződjön. Részemről nem szeretném újrakezdeni és ezért megkérnélek, hogy te se tedd. Köszönöm!
(#43651) Vertigo18:
Jónak tűnik. Elolvastam a tartalmát. Kíváncsi vagyok milyen okból "térítenek" el egy metrót. -
-
BLeP_i
tag
Nézte már innen vki a Csupasz Pisztoly részeket eredeti hanggal? Mert láttam már őket jópárszor szinkronosan, de ha ad vmi pluszt a színészek saját beszéde, akkor megismételném.
-
Jhonny06
veterán
The Hunter (2011)
720pFantasztikus. Remek helyszínek, egyedülálló sztori; Willem Dafoe nagyon jó színész, sajnálom, hogy nem kap több szerepet. 8/10.
-
-
rt06
veterán
válasz
TazLeacher #43641 üzenetére
pedig az underworld szerintem kimondottans szekbeszogezos tortenet ^^
-
lanw
aktív tag
válasz
TazLeacher #43641 üzenetére
Ez a testcsere egy rakás sz@r.Már elnézést 1/10 !
Kár volt a hely érte!
-
TazLeacher
nagyúr
Underworld 4
A film a simán nézhető kategória, igazából a 12 egy tucat féle, de tényleg nézhető. Nem szögez a székbe, tudod, hogy mi várható, mi lesz a vége. Viszont: az általam eddig látott 3D-s filmek közül messze ez hozta a legnagyobb 3D-s élményt. Látszott, hogy ez a film erre készült, és nem a történetével akart hódítani, hanem azzal, hogy üt a 3D. És ez tényleg nagyon jó lett. Ezért megérte e jegy az árát, valahol itt kellene kezdődni annak, ha valaki 3D-ben gondolkodik.Paranormal Activity 3
Pont ugyan annyira szánalmasan vicces, mint a többi, kap egy 4/10-et. Már az első sem volt bef*sós, de így harmadszor már kimondottan vicces.Testcsere
A többiekkel ellentétben én annyira nem ájultam el tőle, így nálam egy 6/10, mert a mostani vígjátékoknál azért jobb. A totális sablonos testcserés sztori, és valahol a Segítség felnőttem keveréke. 1-2 jó poén volt benne, de a többsége már az első 10 perc után borítékolható volt. -
leslieke
Jómunkásember
A három testőr: érdekes feldolgozás volt. Kap egy 7/10-et.
-
pohár
félisten
-
Huma
addikt
Megnéztem a Hugo-t. Felemás érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban.
Egyrészt nagyon jó volt. A hangulata és a képi világa elsőosztályú.
Másrészt viszont a története már koránt sem ilyen jó. Ezt most nem fejtem ki mert nem akarok spoilerkedni.
Személy szerint a Szikraváros című filmet többre értékelem. Míg a Hugo számomra max 7 pont addig a Szikraváros legalább 8. -
tween
őstag
-
lanw
aktív tag
Melyik kérdem melyik beteg állat találta ki a motelt???? Főleg a 3. részt.Nem ép az tuti
-
troland26
őstag
The Change-Up Kategórián belül egy kicsit többet nyújtott mint az várható lett volna ,... bár nem sokkal , de tőlem egy 6/10 et megérdemel .
-
rétisün
veterán
vicc.....mindenből legyen több, nagyobb (6 méteres megafarkasember
) mint a korábbi részekben.
ennyi, többet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki.érdekesség: a megavérfarkast játszó színész a lost girl kanadai sorozatban is vérfarkast játszik.
és ha tényleg vérfarkas?
ja, pontszám....5/10
-
Huma
addikt
Megnéztem a Sanctumot. Nézhető, bár több hiányosság is volt benne. Ha valóban profi barlangász lett volna az ipse akkor pár dolgot azért másképp csinált volna.
Az imdb 5.7-es pontozása nem fedi a valóságot. Ennél sokkal rosszabb filmek kapnak jobb pontot. -
ch003067
addikt
The Watermen
6 / 10Szokásos C kategóriás horror film, unalom űzésnek jó.
De itt legalább nem halhatatlanok a gyilkosok. -
mondomén
őstag
The Change-Up
Hát ez nagyon jó volt, végig röhögtem az egészet. Szerencsére itt is akad egy mocskos szájú paraszt karakter, aki végig káromkodja a filmet.
A káromkodás vicces, ez tény! Én aszondom', kövesse eme példát minden vígjáték.
Amúgy én bírom Reynolds-ot, tényleg nem egy nagy színész, de abszolút szórakoztató figura. Például a Buried nagyon tetszett tőle. Azért abban jót játszott, pedig elég nagy volt a nyomás, ha úgy vesszük (hisz nem sok színész volt rajta kívül a filmben...).
Ezt meg nézzétek meg, simán jót fogtok szórakozni. -
vmi
tag
Chronicle 4/10
Többet vártam..ez a film is nagyon átlagos lett.
-
zolynet
veterán
Testcsere 9/10
Bejött a film egy az egybe!
Vígjáték kategben az egyik legjobb sztem.
Olivia Wilde meg hát na, 24/7ben kateg! -
BITBOYS
addikt
Drive
Majdnem beleszerettem a főszereplőbe, de véletlen bealudtam rajta
Ennyit ajnározni valakit..
A zenék nagyon rendben voltak, totál ellazított...innen a bealvás. -
Vertigo18
addikt
Ez meg mi a fene volt? Volt ebben egyáltalán valami? Én még mindig ülök itt, és azon gondolkodom, hátha elaludtam a PC előtt, és nem figyeltem oda! Ez nagyon sz@r volt! AJ Cook miatt jár a +1 pont...
4/10
-
izomhod
őstag
mintamókus
6.5/10 -
Integra
titán
harrelson is back, rampart trailer
elég jónak ígérkezik... -
DemonDani
addikt
Testcsere (The Change-Up)
Egész minőségi komédiát sikerült faragni, noha ez a huszadik testes lelkes csereberés vígjáték, talán ez lett a legjobb. Tényleg megnézős, akár még többször is, bár annyira nem jött át a főszereplők néhány cselekedete, szimplán hihetetlen hogy lehet valaki ekkora paraszt, SPOILER# Dave totál elfelejti a családját Mitch ként pl # de amúgy rendben volt, csak nagyon eltolódott a figyelem az egyik karakterre.
6/10legyen 7 -
bagyulajuve
addikt
Oldboy, Sympathy for Mr Vengeance, Lady Vengeance bosszútrilógia; az első a legjobb
Aktív témák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest