Hirdetés

Aktív témák

• Tborka77

csendes tag

Sziasztok!

Bocs, csak egy kis történet a fiberről és a TVNetwork-ről! :(((

Ahol lakom X évvel ezelőtt jött egy alternatív szolgáltató TV+internet. Valami 2000 nevű és elcsábított néhány háztömbnyi lakót a fibertől, akik itt egyeduralkodónak számítanak. A szerződésünk szerint sem a TV sem pedig a net díját nem emelhetik 2 évig. 1 év után ez a szolgáltató eladta a hálózatát a TVNetwork-nek, akik természetesen egyből díjakat emeltek, de fél év alatt 3x. Arra hivatkozva, hogy bővítették a TV csatornák kínálatát! Mi köze ennek a net díjához????? És ki kérte őket, hogy mindenféle francia, spanyol és egyéb érthetetlen nyelvű csatornával bővítsenek????

A lényeg most jön! Idén január elejefelé elkezdett terjedni a pletyka battán, hogy a TVNetwork eladta a battai hálózatát (NA KINEK???) A fibernetnek!!! Akitől nagy nehezen sikerült megszabadulnia a város egy részének.... Hozzáteszem ez akkoriban kitörő öröm volt!

Miután semmilyen írásos és egyéb más értesítést nem kaptunk a váltásról(a pletyka meg csak pletyka), így február közepén valamilyen probléma miatt felhívtam a TVNetwork hibabejelentőjét, mire is ott közölték, hogy jan. 1-től már a fibernetet kell hívni! Én megkérdeztem, hogy "és erről ki és mikor értesített engem, mint előfizetőt???" mire ő flegmán "szórólapon értesítették a városban lakókat!!" Ezek után én is így fogom fizetni a számlát! Elszórok a szolgáltató irodájának közelében néhány ezrest és amikor jön a felszólítás, hogy fizessek, majd ugyan ezt mondom!!! :)
    Na erre felhívtam a fibert, persze pontosan ugyan az a minőség, hozzáállás, nemtörődömség fogadott, mint néhány évvel azelőtt!!! Ennek a véleményemnek hangot is adtam.... "Látom a szolgáltatásuk minősége ugyanolyan sz@r, mint néhány évvel ezelőtt!".
    Ezek már immunisak mindenre! Az arc meg sem lepődött a mondatomon, csak folytatta a kamut, hogy a kollégák már dolgoznak az ügyön...

Csak, hogy lássátok miről beszélek.

Még a váltás előtt, szombaton este 8-kor elszállt minden adás a tévéből, kb. fél óra türelmes várakozás után telefon fel, hibabejelentő tárcsáz(foglalt vagy fél órán keresztül), nagynehezen kicseng, üzenetrögzítő: "adjam meg a számom és kollégáik reggel visszahívnak..." - na erre varrjatok gombot! Ez persze csak egy eset a sok közül! Abban az időben a szolgáltatás kimaradása heti rendszerességgel történt...

Persze nálunk továbbra sincs alternatíva, talán a UPC jóárasított tányéros, de az meg kell a francnak! Minden szobába külön beltérei????

Persze mindenki biztos benne, hogy nem véletlenül van ez így felénk! Sok ember van fontos pozícióban, akinek jó tesz ez a helyzet anyagilag nagyon jót...

Üdv.

Tibi

Aktív témák