Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Kisbubuska
tag
válasz
GrandeP #5504 üzenetére
"Érdekes én bementem szóltam /emaileztem és másnapra megcsinálták jóra, azóta is így van..... "
Ez Gödöllőn volt ? Azt kétlem. Nálam már tavaly December óta rossz, azóta nagyon-nagyon sokszor betelefonáltam, sokszor voltam bent személyesen is, és ennek ellenére nem csinálnak semmit, arra sem képesek ezek a szemetek hogy felhívják az embert. Nagyon mocskos egy banda. Pont tegnap találkoztam a lépcsőházban egy rubicom-os kollégával. Beszélgettem vele, érdekes módon náluk a 8 megabit az 8 megabit és nem 1 megabit. Mondta is, hogy nagyon sok fibernetes átment már hozzájuk. Én csak annyit kivánok a fibernetnek, hogy olyan sokan menjenek át tőlük máshová, hogy legyenek kénytelenek kivonulni Gödöllőről. És az is biztos hogy Én Gödöllőn mindenhol és mindenkinek reklámozni fogom, hogy milyen mocskos és hazug banda ez a fibernet.
-
egle
tag
válasz
GrandeP #5504 üzenetére
Leírom mégegyszer érthetően, csak hogy azok is értsék akiknek problémájuk van a szövegértéssel.
Szóval.Február 2.-ik napján felhívtam őket hogy megint szar a net, felvettek egy szervízlapot, és közölte a csajszi hogy 3 napon belül meg lesz oldva. Rendben gondoltam, meglátjuk. Természetesen 3 nap múlva nem történt semmi.
Minden egyes alkalommal felvettek szervízlapot, és közölték hogy márpedig mostmár meg lesz oldva. Egyetlen egyszer jöttek ki szerelők, de ők közölték hogy fogalmuk nincs ez miért van. És részükről ennyi volt. (?!!?)Ezeken a napokon hívtam őket újra, hogy ugyan legyenek szívesek már megcsinálni.
Február 9,12,15,18,21,24,27
Március 4,10,13,17,20,25,28
Április 10,13,17,22,25,28
Május 3,12,15,18,22,25,29
Június 4,8,12Ezek után tényleg azt gondolod, hogy nem teszek semmit az ügyben?
Június 12 óta nem hívom őket mert mint látható nagy ívben leszarják az egészet.
Na ezért anyázom őket!
Remélem mostmár érthető.
De ha tudsz jobb ötletet hogy kihez forduljak nyugodtan írd meg.Az FTP-m meg letöltés közben fogja magát és megszakad, kb. minden tizedik percben. Commander is szakad, és most használok egy direkt FTP klienst, de az is szakad. Nem értem miért.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Google Chrome
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest