- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sajog159
üzenetére
"Amit csináltam. Lemásoltam a C segédoszéopot 6-szor. A képletedben kitöröltem $ jelet az oszlopok másolása miatt. Ez így jó lesz?"
Jó. Csak legközelebb, mielőtt kérdezel, jó lenne letisztázni magadban, hogy mit is szeretnél, mert ha az elején tudtam volna, hogy ez lesz a vége, lehet, hogy makrót írtam volna...
(remélem következőre megint nem azzal jössz, hogy pl. "Bocs, kissé módosítottam., jelszógenerátor lesz"...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- LED világítás a lakásban
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Diablo IV
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50