- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mi lenne a "profibb" megoldás arra, hogy a SZUMHATÖBB kritériumait egy rejtett fülön tárolnám, ahol tetszőlegesen bővíthető / változtatható lenne. Most jelenleg így néz ki a képletem:
=SZUMHATÖBB(Forrás!C:C;Forrás!A:A;B3;Forrás!B:B;"<>VAGAS 2. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 3. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 4. GEP";Forrás!B:B;"<>VAGAS 5. GEP";Forrás!B:B;"<>FUVARKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>HULLADEK";Forrás!B:B;"<>ANYAGMOZGATAS";Forrás!B:B;"<>RAKLAP/ALATET";Forrás!B:B;"<>HASZNALATI DIJ";Forrás!B:B;"<>MEGMUNKALAS";Forrás!B:B;"<>INGATLAN";Forrás!B:B;"<>JEGYZŐKÖNYV";Forrás!B:B;"<>PERKOLTSEG";Forrás!B:B;"<>BERLETI DIJ AFA";Forrás!B:B;"<>DARABOLT ACÉL";Forrás!B:B;"<>U-ACEL*")*1000
Ha változik valami, akkor egyesével kell most bevinnem. Hivatkozhatok valahogyan rá, mint tömb? Azt kipróbáltam, hogy mint szöveg hivatkozok rá (tehát egymás alá beírtam őket és a képletet átírtam:
=SZUMHATÖBB(Forrás!C:C;Forrás!A:A;B3;Forrás!B:B;"<>Kizárt!A1"
, de az nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest