Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm!
Lehet, hogy változni fog a formátum, épp ezért lenne jó képlettel megoldani. Odáig eljutok, hogy a link elejét kicseréli, meg hozzáteszi a többit a beillesztett tartalomból, de a végéről a fölösleget nem tudom levágni "szépen".
="https://www.filmorias.com/ugras-a-videohoz/"&KÖZÉP($A$3;SZÖVEG.KERES("redirect";$A$3)+9;HOSSZ($A$3)-124)Függvénnyel meg tudom írni a sallangot, amire nincs szükség, csak nem tudom hozzáilleszteni, ezért vonok le 124-et, így az marad, ami kell (jobb lenne összehozni a "sallang" levágását képlettel)
=KÖZÉP($A$3;SZÖVEG.KERES("resz/";$A$3)+4;HOSSZ($A$3))
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50