Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#117978) tomsolo


tomsolo
őstag

Tyű, lepergett a Zero Escape: The Nonary Games második részén (Virtue's Las Reward) is a záró credit (9+9+pár befejezés van).

Ugye ebben ténylegesen két játék van - így nem is volt sok érte az a 6-7k - és lényegében kapcsolódnak is valamenyire egymáshoz. Az első rész sokkal könnyebb volt, és talán kezelhetőbb is, (noha 2D-s móka végig) a többágú sztori is kezelhetőbb volt talán végeredményben ezért is tetszett jobban. Tény, hogy bár ebben is van nagycsavar (sok csavar) a sztoriban annyi nincs mint a második részben. A rejtvények is jópofák voltak, nem is kellett annyit kavarászni, pixelt vadászni. (Na jó azért kellett itt is.)

A második rész viszont brutális. Mondjuk a 3D ártott neki - 3DS grafika - bár vannak kézzel rajzolt elemek azért így is kevés az a pár 4-5 póz amit vágnak duma közben a karakterek. A rejtvények itt sokkal nyakatekertebbek lettek, voltak idegesítőek is szép számmal de voltak nagyon kellemesek és ötletesek is.

A 3D nézgelődés a szobábkban marha idegesítő viszont mivel nem 3D.

A sztori bár szerintem igencsak eltér az eredetii 999 játékvonaltól azért próbál ráilleszkedni. A története meg olyan, hogy amíg az 1-ben volt kb 3 csavar itt az utolsó félórában csak az uccsó szálon szerintem meg van vagy 10, és akkora mindfuck, hogy olyat még nem láttál. Az egyik alternatív sikertelen befejezés is nagyon bejött.

A japán szinkron is jó volt mindkettőben - talán a másodikban az öreg szivar idegesített meg volt pár bgm ami miatt le kellett vennem a hangjukat.

Elég komor darab viszont mindkettő, az 1-ben volt kb 3-4 beszólás ami ült a kettőben is próbálkoztak de az nem jött át.

Renegeteget gondolkodtam rajta rámenjek-e salekor, le is torrenteztem és majdnem végig toltam az első részt mire eldöntöttem ez kell nekem. Tény, hogy a grafika mai szemmel vállalhatalan mint írtam konzolos(handheld portok) de lényegében nem sokat számít ez ha jó játék és ezek jók, mármint ha szeretnél a szobából szabadulós játékok (felülmúlhatalan) öregapjával játszani.

Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.