Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebay_
újonc
Üdv. mindenki.
Gondoltam irok mert elég sok rossz és hibás tapasztalat van itt.
A regisztrációval kapcsolatban.
1. Alapból Angol bankban kell lennie az ebay felhasználónak tehát átcseszés nem lehet.
Itt bankártyát nyitni ugyancsak nehéz mert Angol jogsi kell hozzá hogy ne gagyi bankkártyát kapj.
Az Angol jogsin pedig cím van tehát ott már megfogják az embert ha csal.
2. BT vonalas telefon is kell a regisztrációhoz, amin felhívnak hogy te vagy az aki vagy.
3. a paypal regisztrációnál küldenek 2* 0,xx és megint 0,xx összeget a kártyádra és azt vissza kell igazolni a paypalnak hogy korrekt legyen.
4.a paypal miután felregisztráltad magad még 3 szor lecsekkol hogy te vagy-e a teljes ellenörzésig és addig írja hogy nem ellenőrzött a cím.
5. az első eladásomnál 4-en biddeltek egy 50£-os telefonra úgy hogy nem volt 1 azaz 1 feddback-em sem.
Tehát felesleges egy csomo embernek okoskodnia hogy így meg úgy atcsesznek, mert nekem egyből utalták a pénzt ez tapasztalat nem kitaláció meg stb.
6. azért vagyok egy picit mérges ebben a témában is, mert kb. egy hasonló típusú ember segitett kiköltözni, akinek fizettem a sok jó infóért és ''segítségért'' ráadásul és lövése sem volt semmiről.
7. mindamellett én is kezdő vagyok az ebay-ben DE EGY BIZTOS ITT ANGLIÁBAN mindent el lehet intézni neten keresztül.
8. az eladásnál ott van hogy mennyi a postai idő amíg átfut a cucc mindig meg kell adni.
itt 1 nap alatt kézbesítenek. MAGYARUL NEKEM UTALT A GYEREK A PAYPALRA ÉN ELKÜLDTEM A CUCCOT NEKI NÁLAVOLT MÁSNAP A TELO NÁLAM MEG A PÉNZ DE CSAK 1 HÉTTEL KESÖBB!!!!
Viszont itt jön a trükk a paypal 5-7 munkanap alatt utal tehát ha csaló vagy, akkor mielött a paypalról átérne a pénz megterhelhetik a kártyádat.
Tehát ugyancsak jól kivan találva.
8. ezt tényleg nem lehet átlátni MO-ról mert én is nehezen szoktam erre rá, de itt mindenki így nyomja.
9. Sajna hallottam hogy a kedves honfitársaink itt is próbálkoznak már a banki kiskapukkal mint kanadában is.
Itt is az lesz a vége hogy ha bemegy egy magyar bármelyik bankba, akkor semmivel nem lehet majd kártyát nyitni.
Ha valakinek kell info szóljon.
Mondom mégegyszer én is kezdő vagyok sajna olyan hírdetést adtam fel, amit nem lehet biddelni, mert nem eladható és kitiltottak.
De legalább már ezt is tudom.
Üdv. Mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest