Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz Brian_GT #12600 üzenetére
Bár incredimail nincs benne, de támpontnak jó lehet:
http://digi.hu/levelezo_kliensek_beallitasai
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Mogcaa
aktív tag
hali nem tudom jó helyen kérdezem-e de eddig ez tünt jó topicnak
a következő a bajom: a gép, vagy valami folyamatosan eldobja a pppoe kapcsolatot, nem tudok letölteni kb semmit ami 20 megánál nagyobb pl romot telóhoz stb. mert megszakad kb 30 percenként, vagy amikor kedve van általában nem veszem észre h. mikor mert a rooter újracsinálja a kapcsolatot, de nagyon zavaró a szolgáltató azt mondta hogy nálam lehet a hiba, sebességem jó szokott lenni.
ez mitől lehet? vírus vagy rossz driver ? nincs ötletem...
-
Brian_GT
őstag
válasz McLaca #12601 üzenetére
Rohadt életbe...már bocs )
Köszi mindenkinek aki segített.
Tudjátok mi volt a rossz??smtp.digikabel.hu a kimenő az ok.
Speciálisban beállítottam mindent rendesen...gmail kér ssl vackot is minden be is volt jelölve stb...portok is a gmail által megadott volt minden.
Erre rámegyek a digi oldalán a helpre ott mondom meglesek egy outlook beállítást.
Ő ugyebár ott a digi rendes saját mailfiókjára állítja és van egy rész ahol ő is megy a speciálisba állítgatni a portokat.
Nézem...ssl ki van véve pipa mindenhonnan..mondom gmailnak ez nem fog tetszeni.
Bejövőt beálítottam ahogy a gmail kéri ssl-el és a saját portját és szerintem ott volt a gond auto ő a kimenőre is az ssl-t rárakta más porttal. Beállítottam és megy.
Isten áldja meg a sok beállításos vackotKöszi mindenkinek még1x
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mogcaa #12608 üzenetére
Lehet driver gond attól hogy valamennyire működik., de lehet hardveres gond is a hálókártyával. A Telefonod viszont lehet nem is tud akkora sebességgel letölteni ahol már szakadna a kapcsolat. Ki kellene próbálni egy másik géppel is.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Mogcaa
aktív tag
válasz sfdrakex #12610 üzenetére
hát a gép az zsír új szóval remélem nem hardveres :S futtatok egy nodot víruskeresésre
valami driver keresőt tudsz ami megmondta pontosan mi kell hozzá ? de van az alaplaphoz cd-m azt is megpróbálom.
ja és teló tölt annyival mint a gép de szerintem nem a sebesség miatt lehet mert rapidshare stb. ről szedek amik alapból kb 100-300 kb/s et engednek csak.
volt itt másik gép csak már nem emlékszem biztosan hogy azzal is volt e baj de szerintem igen :s meg van itt egy másik rooter kölcsönbe de azzal is megszakad :S
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mogcaa #12615 üzenetére
Ha torrent nem megy, akkor is szakadozik a gépen a net? Vírusírtót ha kilövöd akkor se javul meg? Ugyan arra a vinyóra töltesz amiről az OS is fut? Ha korlátozod a le/feltöltési sebességet akkor is gond van?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
vOrOn
tag
válasz Mogcaa #12619 üzenetére
Az nem bontja magától a kapcsolatot, főleg nem időzített időközönként.
Mond csak, ugye nem telepítettél és futtattál net/registry optimalizáló, puceráló programokat?
Torrentnél hagytál kábé 8-10%-nyi szabad sávot mind a felfelé, mind a lefelé irányuló csatornán?
Gépedet megnézted Live CD/Flashről (Dr. Web vagy Kaspersky), hogy tuti tiszta-e?
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
80/25-ös Digi netem van.
Szükségem volna egy új router-re, mert a régi bedöglött.Ez a TP-Link 841N, N-es wifi-vel ki tudná szolgálni ezt a sebességet, úgy értem, a 80mbit-et le tudná adni a gép fele?
Erről lenne szó: edigital tp link 841n
bár ez csak sima n. 841nd-hez képest mi a különbség? egyiken az antenna levehető, másikon pedig nem talán... (detachable)
Mert most a tartalék vezetékes router-em, ami jó régi, max 10 megát ad le és fel is
Az 5 év gari szimpatikus, nem kell semmi extra ficsőr, csak valahol írták, hogy a Digi-s nettel nem megy jól ez a masina, remélem nem igaz. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
taktib
csendes tag
Üdv !! Segítséget(infót) kérnék valakitől!!! Digi modemre (ZTE kábel modem) tudok accespoint-ot közvetlenül csatlakoztatni??TP-Link TL-WA801 ND ről lenne szó!! Köszönöm előre is a segítséget!!
-
EmThor
addikt
Elszaladtam egy 1043-as TP Link-ért, köszönöm a segítséget.
80/20-as net most a speedtest szerint 100/80 mbit (digi)
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
McLaca
őstag
válasz EmThor #12626 üzenetére
A D-betűre végződő típusjel valóban detachable-t jelent, szóval cserélhető antennát, más különbség nincs, ha a száma azonos, de szerintem 80Mbithez már a 1043-as TP-Link illik.
Egyszerre írtuk, közben láttam, megvetted a 1043-ast.
A speedtest szarul mér, főleg router mögül, szóval annak ne higgyj!
Torrenttel, vagy gyors FTP-vel mérj.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
-
Gyuree91
tag
Egyszerűen nem hiszem el 1 hónapja az utcánk környékén nem járt a DIGI. Örülök ha augusztusra elkezdik kihúzni az oszlopokra a kábelt...
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
metamo
csendes tag
Sziasztok, na megint megszivattak a T-home-nál szóval erősen szemezgetek a DIGI-vel, egy olyan kérdésem lenne, hogy a DIGI-nél lehet ip-címet változtatni? Pl. T-home nál elég bontanom a kapcsolatot majd újracsatlakozni és más ip-m van, ez DIGI-nél megoldható?
-
poli27
veterán
indul_a_google_internetszolgaltatasa 1 Gigabit / 1 Gigabit havi 70 dodoért, annyiért nekem is kellene
[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Hali.
Mi van akkor ha a letöltés hasit , de a böngészőben elmebaj kivárni mira megnyit valamit.Ezt egy pár napja csinálja.
Már volt új telepités /win7/ böngészőpróba /chrome , Firefox. És az eredmény ugyanaz!
Most próbáltam router nélkül is és semmi változás.
ötlet?Ui. tüzfal is ki lett kapcsolva:
Ezt az irást kb15sec alatt tette be.
Egy láma kérdés?
Ha a hálózati és megosztási központban a hálózat és az internet ikon között van a piros kereszt az a hiba még nálam van??
üdv[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz nagyfejü #12645 üzenetére
A fenti képet küldheted is nekik, mondd, hogy packetloss-od (csomagveszteség) van. Nálam is volt ilyen, kijöttek, a szekrényükben megcsinálták. Semmi extra.
Arra figyelj, hogy ha kihívod őket, fogják mondani, hogy ha mégis nálad a hiba az 5K-ba fog fájni. Így győzödje meg róla, hogy tényleg nem nálad.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
poli27
veterán
válasz nagyfejü #12645 üzenetére
Van routered? Ha igen az is csinálhatja,kösd ki és anélkül próbáld, ha nem és ugyanezt látod jelentsd be nekik, igen ezt mond hogy ping hiba van nagymértékben, és javítsák ki.
Most látom már írtad van router nélkül is csinálja, akkor jelentsd be mindenképpen !
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest