- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Viktor77 #108077 üzenetére
Én tök hülye vagyok,csak a paraszti eszem mondatja velem. Szolgàltatók módosítottak àszfn, törvény adta joguk.Nekem meg jogom van nem egyetérteni az egyoldalú módosításokkal. Egy demokràciàba lehetne pl olyat,h pertàrsasàgot alapítasz, mondjuk 50ezer dühös Digis(màs szolgàltatóknàl is lehetne). Beàldozol egy 1000ft rà, és elkezded a nem emelt szàmlàt utalni csak, bírósàg , pereskedés,tüntetés stb. Meg lehetne őket fin.atni,de tudom nem itt. Tehàt marad a topic síràs,a nem lehet mit tenni tagok aszisztàlàsàval
-
cof
veterán
válasz
Viktor77 #108077 üzenetére
Tőled is megkérdem, mit tegyünk, aminek értelme/haszna/látszatja is van?
Továbbra is fizetni a számlát mint a katonatiszt, és hűségezni.
Nyilván majd meg fogják kérdezni amikor lemondom a TV-t, hogy miért teszem, akkor ott is el fogom mondani ugyanezt, hogy a bitrátákat fosásig tömörítették az árat meg majd a duplájára emelték. Elér majd az illetékeshez a hangom? Nem valószínű, de azért látszódni fog, hogy valami nem stimmel ha mondja vissza az ember a szolgáltatást mert nem elégedett.
-
-
ricogsm
őstag
válasz
Viktor77 #105732 üzenetére
oké nem tudom miért nem ment feljebb..
Valami gebasz lehetett vele?
ugyanaz a kábel ugyanaz minden és szépen hasít most ezzel AX5400 al.
Nyilván ha tudta volna a 900 at akkor nem cserélem le.
Most megint néztem a sebességet délután mostanában már nem megy fel 900 -ra .
500Mbps körül mozog. nem töltök le semmit stb. -
adika4444
addikt
válasz
Viktor77 #104601 üzenetére
Lehet nem adta még le a szerelő a munkalapot. Hívd fel az ÜFSZ-t vagy várj egy újabb reggelt, talán holnapra már rendeződik.
Bridged módban futó ONT-ra nem lehet rácsatlakozni, az teljesen normális. Illetve nekem a ZTE F668-ra sikerül, ha adok magamnak egy IP-t a 192.168.1.0/24-ből és rákötöm a LAN1-re, de az user/digi páros nem enged be.
-
consono
nagyúr
válasz
Viktor77 #86789 üzenetére
De, sajnos lehet, hogy igen. Minden nagyobb játékmegjelenéskor minden szolgáltatónál meglátszik a forgalmon a felugrás, láttam diagrammokat. Most valószínűleg a CP volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban... Simán lehet, hogy van 1-2 hálózati eszköz, ami nem bírja és amiatt van minden probléma, csak nem találják melyikek.
-
-
picur220
veterán
válasz
Viktor77 #10023 üzenetére
Ez szép és jó, csak ez mindig ilyen?! Mert ha igen, és nem szakadozik a cucc, nem szórakoznak velem, akkor már mentem is át...
Meg ez most úgy jön, mint egy sima kábelnet, hogy bedugom, és van netem, vagy felhasználónév/jelszó kell? (Még régen az ADSL-nél a PPPoE-nél kellett név/jelszó) Mert pl ebből nem egyértelmű:
kábeltelevíziós hálózaton elérhető szélessávú internet szolgáltatás.
Most is ilyen van, csak a UPC-é. Itt a koaxkábel megy egy modembe, abból ki egy Ethernet, (az be a routerbe) és az megy a gépbe. -
csudri
őstag
válasz
Viktor77 #9424 üzenetére
Közben elgondolkoztam és mivel nem a routert fogom piszkálni, hanem a gépet, így elvileg mennie kell simán. Csak mi van, ha áramszünet van és kifingik a router? Csak visszaírom a router menüjében a user/pw-t és kész?
sfdrakex: Láttam közben szerkesztetted a hsz-t.
Szóval routeren keresztül semmi nem megy, se asztali, se laptop (kábelről beszélek, wifizni meg sem próbáltuk még). Router nélkül meg az asztalin, de a laptop nem, ezért gondoltam, hogy a mac-kel lehet valami, de azt mondjátok, hogy az nem, úgyhogy ott valszeg csak az a gond, hogy nincs beállítva a pppoe. -
-
Sz.Gergo0
csendes tag
válasz
Viktor77 #8775 üzenetére
Okés! Köszi szépen!
Nem vagyok értetlen sem pedig ideges.
Tudom, hogy miért fizetek és milyen ellenszolgáltatást kaphatok érte! Nem várok én semmit ingyen a digitől, ne sajnálom a pénzt erre mert pont nem izgat.
Egyszerűen csak tájékozódni akartam, hogy mik a lehetőségeim.A hangsúly azon volt, hogy pár napig nagyon gyors volt és ezt nem értettem, hogy mitől lehet..de megválaszoltad a tesztidőszakkal, most már ezt is tudom!
Ezek szerint elméletileg lehetséges lenne a gyorsabb net...csak tesztelték és ideiglenes dolog volt nem véletlenül hívják tesztnek.ha ezzel kezdik az irodán akkor megértem elsőre is mert nem vagyok répa csak nem bírom ha csomónak néznek.
Neked köszi még egyszer !
Üdv.: Gergő
-
Sz.Gergo0
csendes tag
válasz
Viktor77 #8772 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Teljesen érthető amit írsz! Nem az az 50 kilobájt érdekel mert az tényleg nem dob rajta annyit, hogy megérje durrogni érte. A bosszantó az, hogy pont tegnap töltöttem egy ftp letöltő oldalról egy 6,5 Gb-os cuccot ami átlag 4 megabittel jött és kb 20-30 perc alatt lejött csak úgy süvített...
de ugyan ez volt a helyzet bármelyik másik letöltési formával függetlenül attól, hogy honnan szedtem legyen az torrent (persze seedelték is sokan) vagy ftp vagy bármi ...mindenhonnan jött mint az állat és akkor néztem meg a speed testet (ami 25Mb-ot írt),, hogy mi a fene van ezzel, hogy ilyen gyors lett megint ilyen sok idő után, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy akkor mégis csak képes ennyivel jönni, ellenben a 450-500 kilobájttal amire azt modták nekem, hogy max ennyivel tud jönni a net típusa miatt..
Ez előtt 3 évig nem volt ilyen és 450-nel vánszorgott most meg pár napig megbolondul és 4 Megabájt? Annyira örültem a sebességnek hogy "visszatért" még printscreen-t is nyomtam így hirtelen Ma például már nem áll fent ez a jelenség. Csak 3 napi volt ilyen állat a net most meg megint szívhatok vagy mi?Összefoglalva:
-a net bekötésekor - gyors a letöltés...minden süti!
-3 évig - lassú a letöltés (450kilobájt)
-most meg a héten 3 napig - gyors a net (speed test 20-25megabájt)-(letöltés 4-5Megabájt)
-ma már megint lassú. (speed test 3,4 4megabájt)-(letöltés 450kilobájt)Erről mit gondolsz?
Üdv.: Gergő -
brd
nagyúr
válasz
Viktor77 #8748 üzenetére
Komolyan mondom, nem is értem, hogy lett ez az egyik legelterjedtebb kliens.
Kicsi, keveset fogyaszt, teszi a dolgát, és nem zavarja meg az egyszerűbb felhasználókat bonyolult kérdésekkel (
). Igen, vannak hibái, mert ezt is balf*sz programozók készítik (tisztelet a kivételnek!), vagy a koordinálásuk az, de ezeket elvileg javítják. Mint a legtöbb programnál, ha nincs direkt valami nyűgöd vele, vagy nem hiányzik olyan funkció, ami csak újabb verzióban található meg, akkor egy régebbit érdemes használni. Én pl. 1.8-at használok már jó ideje.
ArchElf: A szálak számát felesleges, mert az XP SP2 óta létező korlát nem erre vonatkozik, hanem az ún. half-open állapotú kapcsolatokra (ez röviden a TCP kapcsolatok kialakulás közbeni egyik állapota). Ezek számát viszont külön lehet állítani a µTorrent-ben, az Advanced alatt, net.max_halfopen néven fut a beállítás. Mivel az XP-s korlát ezekre 10, úgy 8-cat érdemes beállítani (más program is nyithasson vele együtt kapcsolatokat), ha ilyen OS-en fut a µTorrent. Vista óta ez asszem' 20 lett, így lehet emelni mondjuk 16-ra.
-
sysrq
őstag
válasz
Viktor77 #8751 üzenetére
Szerintem nem fejlődik visszafele, egy nagyon jól használható kliens program, egy ismert oldal támogatja, de nem teszi kötelezővé, van más alternatíva is. A te favorizált programoddal sokan visszaéltek (mert lehetett) ez egy dolog, tiltják, ennyi.
A számozott kérdésekre McLaca már válaszolt, de a négyest kiegészíteném nem hogy a letöltés helyét adhatod meg hanem azt is hova töltse le, ha letöltődött hova helyezze át, figyeli ha címkét adtál neki akkor létrehoz egy mappát a címke nevével. )praktikus, ha beraksz négy filmet, két sorozatot, egy játékot akkor mikor végez lesz három mappa szépen szortírozva.Lassú voltam.
-
ArchElf
addikt
válasz
Viktor77 #8751 üzenetére
amúgy van bittorrent topic is, nem kellene ezt teleszemetelni...
A sebesség az azóta átállított titkosítási szabályok miatt esik (eshet), nálam pl kötelezőre van rakva a titkosítás, mégis jön lefele az anyag 4 MB-et, és felfele 2-vel, ha van elég seed/peer. Persze ez tracker és csomagfüggő. Amúgy a szimután szálak számát is érdemes (erősen) korlátozni XP(SP2+) alatt az SP2-ben bevezetett hálózatkezelési korlátozások miatt.
1) Ezt nem igazán értem... A torrent kliensek nem úgy vannak elkészítve, mint pl az edonkey kliensek, ahol be tudod állítani, hogy az első csomagot szedje le kötelezően (leelenőrizendő, mint szedtél le). Amúgy a fájl-nézet tab-on meg tudod nézni melyik fájlok jöttek le (még a százalékos letöltöttség is látszik fájlonként, sőt rendezni is lehet az alapján). A beállítások között meg lehet adni, hogy a nem teljes fájlokhoz adjon hozzá valami plusz kiterjesztést (azt hiszem a .!ut az alapbeállítás), így fájlböngészőben is látszik, mi jött már teljesen le, és mi nem.
2) Szintén a file-nézet tabon bármelyik fájlt ki tudod venni a csomagból, csak a prioritást át kell rakni az alap "normal"-ról "do not download"-ra.
3) Erre most hirtelen nem tudok mit mondani - amúgy nekem ez a fícsör még nem kellett soha.
4) uT-ben is megadhatod, hova szeretnél alapból tölteni (sőt megadhatsz Temp mappát is, ahol a még nem teljesen letöltött csomagok vannak - a letöltés befejezése után a uT átpakolja őket a letöltöttekre beállított könyvtárba), de letöltésnél választhatsz az eddig használt mappák közül is (csak be kell állítani, hogy kérdezzen rá). Sőt van Import könyvtár is, ahonnan fel tud szedni új .torrent fájlokat (bár kicsit bugos, mert az kétszer véletlenül feltöltött azonos nevű torrent-fájlok letöltését nem lehet egyszerűen törölni, mert azonnal újraindítja őket).
5) uT-ben több féle státusz van. Ezek közül azok amelyek már befelyezték a letöltést hiba vagy elkészültség miatt (download + seed policy) már nem mozgathatók fel vagy le (értelmetlen). Amúgy ha nem a sorrend alapján rendezel, akkor csak a sorrend mező számai alapján látod, hogy valamit feljebb, vagy lejjebb mozgattál (a nem rendezhető bejegyzések rendező mezőjében azt hiszem * van). Plusz mivel a le- és feltöltések külön vannak kezelve a kettőben levő elemek együttes rendezésének sincs sok értelme...AE
-
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #8751 üzenetére
... és számomra a nem beszámozott 6. pont a leglényegesebb.
1. miért kéne a jobb gombos menüben felkínálnia, ha más módszerrel is elérhető?
2. uTorrentnél ugyanez: leállítod a torrentet. A fájllistában jobb gombos menüben kihagyásra állítod a fájlt. Törlöd a fájlt. Újraindítod a torrentet, ellenőrzés után már az adott fájl nélkül fut. Valóban némileg több kattintást igényel, de ez eléggé rétegigény, én magam is egyetlen egyszer használtam az elmúlt 4 évben.
3. véleményem szerint ez az adat abszolút irreleváns, de ki lehet rakni uTorrentben, hogy a pack teljes mérete mennyi, és hogy mennyi van letöltve belőle, szóval lényegében ez ugyanaz.
4. uTorrentben egy alapértelmezett mappa van, de a korábban kézzel megadott mappák szépen a görgetőgombbal visszagörgethetők. Én is 3-4-féle mappába töltök, amibe a 80%-ot, az az alapértelmezett, a többi meg 2-3 görgetésre elérhető.
5. itt nem te vagy a béna, tényleg nem működik. De én nem is használtam soha...
Youtube letöltőnek Firefox + Download Helper, http letöltőnek ReGet. Ezeket régóta ismerem, beváltak. A BitComet pedig továbbra is erőforrás pazarló. Számomra a fenti alternatív lehetőségek miatt továbbra sem meggyőző a használata.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #8748 üzenetére
Nekem ez a 2.0.4-essel is sikerül... És nem nagyon futtatok most új torrentet, 1-2 kapcsolódás van a legtöbbnél, és némelyik éven túli.
Amúgy mi bajod a uTorrenttel? Kicsi, és kevés a gépigénye. Mi az az extra igény, amit csak a bitcomet tud (ami borzalmasan fogta a gépemet...)?Üdv!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Viktor77 #8186 üzenetére
AKkor én megpróbálok egy értelmes indokot mondeni,hogy a TOP net miért nem szinkronos. Start:20/10 Base 40/20 (ha jól tudom) ezzel szemben a Top 80/25....
Szóval illene azt is szinkronba hozni,persze itt kéne a legnagyobb sávszélet befektetni. Valószinű ezért nem fogják.... Illetve hagyni kellett volna 50/25-re és akkor megvan a szinkron -
bambano
titán
válasz
Viktor77 #7841 üzenetére
"mert a drága T és társai lefizették akit kellett.": amiről ugye tudjuk, hogy marhaság. az engedélyeket a feltételek teljesülése esetén ki kell adni, nincs mérlegelési jogkör.
akinél nincs ez vagy az, az egyrészt azért szív, mert nem jó helyen lakik, másrészt azért, mert ótvaros (volt) a médiatörvény.
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #7597 üzenetére
Jobb az óvatosság!
(Legalábbis "olcsóbb", mint egy új router, vagy táp
). De én befejeztem, sok lesz az off...
De hogy ON is legyen: aki használ levelezőprogit, az SMTP hitelesítéshez tudja használni a sima PPPoE felhasználónevét/jelszavát is, vagy csak a digis e-mailcímét és jelszavát?
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #7595 üzenetére
Pont a fogyasztás miatt nem kéne, az a napi 8-12 órányi üresjárás (feltételezem, hogy ahol router van, ott a net is sokat megy, tehát csak éjjel megy a router üresen) 4-6Wh-s fogyasztással még 2kWh sincs havonta (100Ft), tehát ez senkit nem vág földhöz. Viszont a hónapokig, évekig tartó bekapcsolva tartás és az emiatt állandósult magasabb működési hőmérséklet kicsinálja a kondenzátorokat, akár tetszik, akár nem. Ezernyi Dialcom ADSL modem, tűzforró D-Link 360R ADSL modem (ezek dokumentáltak is), és router, ill. ezek tápjai (elsősorban a kapcsolóüzeműek) mentek már ettől tönkre, de ide sorolhatjuk a nehezen vállalható minőségű ATX tápokat is (vargánya és társa, acorp és egyéb ipari hulladék). Csak ezért kardoskodok mellette. Engem személy szerint a LED-ek is zavarnak, de nem az én szobámban van a router, szóval az itt nem számít. Viszont a tv a LED-je miatt főkapcsolóval van kilőve, ráadásul az készenlétben még fél Wh-t se fogyasztana. Persze lehet jönni a "nálam is folyamatosan megy, mégis jó évek óta" mókával, de az nem determinálja, hogy több millió másikkal is így lesz.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Viktor77 #7593 üzenetére
Kényelmi szempontból valóban nem. Műszakiból meg de. Ahogy az ATX tápegységeket is (amikből több ezer gyenge minőségű szállt már el az említett kondikiszáradás miatt). Gondolom, a nyomtatót se kell kikapcsolni, amikor nem használjuk, és a rádiót, meg az mp3 játékost is elég csak lehalkítani.
Végülis a lámpákat is kényelmesebb felkapcsolva hagyni.
Ámbár gyakori jelenség a routert passzióból ki nem kapcsolóknál, hogy a mobiljukat viszont éjszakára kötelezően kinyomják. Azt vajon miért?Nem kötekedem, csak a dolog logikájára próbálok rájönni.
Üdv!
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
Viktor77 #7261 üzenetére
erről jut eszembe, egy volt kollégám a családi házában a bejárati ajtó felett a falra csavarozta fel a wifi routerét (kb 2.20 magasan, ahol a netkábel kintről bejön), dupla antennával beszórja neki a két lakószintet, meg a kertet. Na ő tuti, hogy a beüzemelés óta nem kapcsolta ki és mai napig ketyeg neki a cucc
-
SipiBcs
őstag
válasz
Viktor77 #5408 üzenetére
Semennyit!
A kedvesem munkahelye fizeti az ADSL-t. De le szeretnék válni róla. Ha visszaadom a telefont az invitelnek, plusz lemondom a T-kábeles TV-t, akkor pénzben ugyanott vagyok a digis tv + net + ip telefonnal. (ha jól olvastam kapok még 200 perc helyi hívást is grátiszként)
A munkához ott lesz az ADSL, nekem meg a csemetémnek marad az 5x erősebb diginet.
-
Wallz
tag
válasz
Viktor77 #4878 üzenetére
Azt hogy ez a fórum erre való. Intézkedni fogok nem csak ide írni,de ide is írok..
Illetve már intézkedtem.. Egyébként régebben láttam sok fórumot ahol naponta beírták milyen a net ha nagyon rossz volt és TŐlük független okból volt az. Mert én úgy vélem,hogy tőlem független ok. De értem amit írsz.. rendben van nem írom annyiszor. -
TeeJay
félisten
válasz
Viktor77 #4497 üzenetére
aha én meg inkább maradok drága és szar ADSL-nél de nem kell nyomorognom 40-50négyzetméteren...
na melyik a jobb?
majd ha nálam a falu legvégén lesz DIGILAN akkor mondjátok majd hogy hú de király meg nem létezik jobb, de amíg cask azt a pár panelt érte el addig ne beszéljünk már itt országos lefedettségről...
oké? -
FNZ
őstag
válasz
Viktor77 #4383 üzenetére
tegnap csináltam ping statisztikát routerrel és nélküle, hogyha ma sem müxik a net rendesen, akkor elküldöm nekik emilen hibabejelentés címén.
úgy látszik másnál is probléma volt és bejelentette. takeszolhattak valamit mert most már 1-2 ms a válasz és 177-ből NULLA a csomagvesztés és lehet ismét rendesen netezni
!
tényleg náluk volt a hiba (ezt én is biztosra vettem).
végül is 72 óra alatt megoldódott a probléma.pedig direkt hazacipeltem a céges laptopot, de így már feleslegesen nézem meg a szomszéd vonalát.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
Viktor77 #3790 üzenetére
Nem találtam más szót arra, aki ezért szerződik le egy céghez. Felénk másra használják.
Aki görcsösen ragaszkodik ilyen apróságokhoz... ahelyett, hogy töltögetne, böngészne, játszana, kommunikálna, kihasználná az internet adta lehetőségeket. Nem ő sebességet akar mérni kizárólag a digi oldaláról... Nyilván azért fontos neki, hogy onnan mérje a tesztjét, mert torrentezni is onnan fog.
Valljuk be nem csak bennem fogalmazódott meg ez a jelző, csak más kerülgeti a forró kását.
Részemről téma kivesézve.
-
Jag
senior tag
válasz
Viktor77 #3780 üzenetére
Talán azért, mert szinte 0 munkával több fokot nőne a megítélése egy cégnek, ha nem a beleszarok módszert követnék...
Nem egész 3 perc alatt raktam fel a speed minit a honlapomra - pedig nem értek hozzá -, amit kis igényességgel olyanra formálja egy hozzáértő, amilyenre nem szégyelli....
De végül is igazad van, nekik nem kell fejlődni, nem kellenek új technikák, maradjanak a tekerős telefonnál, az is jó volt 100 éve, gondolom neked sincs hightech mobilod....
Miért ragadtok le egy kérdésen? Nem csak a kinézete, az egész mechanizmus ócska.
Már leírtam. Sok féle böngésző, letöltésvezérlő mind másképp mér, ráadásul tallózgastás, vicc.És ez csak egy apró része a dolognak, az egész cég ilyen.
Egyébként meg megbántottam szegény szeretett Digiteket, hogy így nekem estek? Bele vagytok szerelmesedve, vagy mi?
Nézzetek már meg egy-két értelmes szolgáltatót, milyen megoldásokat használnak erre. -
BullZeye
veterán
válasz
Viktor77 #2402 üzenetére
franc nem tom szerkeszteni....másik érdekes dolog....Du Meter 7.6 MB/s sebességet ír...pedig "csak" 3.6 MB/s sebességgel tölt le utorrent....persze ezek most router nélkül, routerrel pont a felét produkálja 3.6MB/s nek :\ 2 gép ment miközben mértem, lehet most kikapcsolom húgom gépét megnézem úgy is...de ez nem normálius dolog nem?
itt a routerem, Trendnet 432BRP (B1) emulátora...így meglehet nézni milyen beállításokat lehet állítani
megjegyzem, a chelloról tértem át, és csak a netes elérés részét állítottam, ppoe vagy mire....meg jelszó+fhnév
szerk. meg is néztem, router vissza, csak az én gépem legyen bent, minden mást kihúztam, így is csak 18000/12500 nem vágom....routerre 54Mbps van írva...de ez csak wireless részére vonatkozik, húgomnak ha másolok hálózatom 10megával simán megy....wifi meg 2 megával....de mint írtam most nem wifiről beszélek :\
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest