Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirosvilamos
tag
Köszönöm mindkettőtöknek !!
Igaz, a Digi-t december 1-el kérem meg, a T meg csak 6-án jár le, de majd megoldják
[ Szerkesztve ]
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
Varszegig
veterán
válasz Mentolka #36345 üzenetére
500/200-as nethez, ha nem kapsz wifis eszközt a digitől, nem akármilyen router jó, nézz körül a Milyen routert topicban!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
veterán
Port.hu-n még mindig nincs fenn a digi sport 3. Röhej.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Paoloo
tag
válasz Nano09 #36357 üzenetére
Nekem amikor bekötötték a netet + tv-t,telefonon keresztül regisztrálni kellett az ont-ot. Amikor a szerelő véletlenül rossz számot ütött be a telefonjába,nem fogadták el,tehát gondolom egy akármilyen készüléket nem lehet csak úgy regisztrálni,csak amit ők nyilvántartanak.
Nem vagyok szakértő,uh lehet nem szakszerűen írtam le a dolgot. -
klepto
addikt
Sziasztok!
A Digi órája nálam még mindig a nyári időszámítást mutatja.
Másnál is van ilyen hiba, vagy ez egyedi?
Érdemes bejelenteni, vagy várjak türelemmel?
A műsorok egyébként az időt leszámítva pontosan vannak kiírva.
Próbáltam a tv-n átállítani az időt manuálisra, ekkor borult az EPG, de a csúszás nem változott…
Boxot nem használok, DVB-C tv-n nézem a tv-t.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #36366 üzenetére
Miert digisport.hu oldalon van mar? Mert az a igazan rohej.
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
-
Bogyi007
veterán
-
-
sunc0
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is váltás készül T-estvérről DIGI-re. Már amint a hűségem engedi. Az lenne a kérdésem, hogy milyen STB javasoltok. Preferálnám a dvb-t2 és dvb-c kombósat, aminek van is 2 bemenete, hogy ne kelljen kábelt dugdosnom mindigtv és digi közt. Igényes menüje van médialejátszásban is ottvan a szeren. Természetesen felvételt is lehessen készíteni, illetve lan csatlakozás esetleg wlan legyen.
Amúgy ebben a témakörben az is érdekelne hogy a hálózati csatlakozás az a médialejátszáshoz használható csak? Mert engem speciell az is eléggé érdekelne, ha a készülék nem csak helyi eszközre, hanem pld hálózati eszközre/nas/megosztás tudna rögzíteni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
A Technisat combo SetTopBox-ai tudnak NAS-ra rögzíteni.
... de, elég húzós az áruk.
-
M_AND_Ms
veterán
Tapasztalatból mondom, hogy MindigTv-t hamar elfelejti az ember a Digi mellett. Mi az, ami ott van a Diginél meg nincs?
Médialejátszónak meg vegyél egy dedikált lejátszót! - a boxoké tényleg egy trágya
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
trec12
addikt
-
sunc0
csendes tag
válasz br.rak #36382 üzenetére
Azért is akarok t2-t, mert a jövő szabványa az lesz. Ne kelljen már cserélni a dobozt 1-2 év múlva. Én amúgy ezt az amiko 8840est néztem, annak van olyan lehetősége, hogy 2db dvb-t2/c. Csak azt érdemes lenne tudni, hogy melyiket is kapnám? Vagy én állítom össze? Nem teljesen tiszta. DVB-T azért kell, mert még egy darabig kitart a T-elehóm hűség. És igen. Sopron felé igen sok osztrák csatorna is bejön, amit szívesen néznék, ha már bejönnek. Az elsődleges szempont az lenne, hogy 2 független bemenete legyen, t2/c és digi-re alkalmas legyen (persze filmcsatornák nélkül), Az csak opcionális, hogy hálózatra is tudjon rögzíteni. Eddig dvb tuner kártyával oldottam meg pc-n a tv rögzítést. Kiváltanám ezt a funkcót is a boxxal. De elkerülném azt, hogy hálózaton keresztül kapirgáljam le a felvételt a dobozról (már ha ez lehetséges), vagy hogy a külső hdd-t állandóan gépre kelljen kötnöm. Ezért is lenne praktikus, ha valami hálózati helyre rögzítene, és onnan lehetne zúzni boxxal, pcvel, telefon/tablettel.
Azzal persze egyetértek, hogy minek mindigtv, ha van digi. De még nincs
-
MadMancs
veterán
Na ma reggel hívott DIGI iroda cam ügyben. Kb fél óra múlva ott is voltam. Hát már nem volt. Kaptak kemény 3db ot. Boxra akart rábeszélni de az meg nekem nem kell. Nem viszik túlzásba az eszközkészletet. :/
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zichie
senior tag
"És igen. Sopron felé igen sok osztrák csatorna is bejön, amit szívesen néznék, ha már bejönnek."
Az osztrákok használnak már dvb-t2 -őt is, ami miatt előnyös lehet a dvb-t2 képesség. A jó öreg dvb-t még mpeg2 sd és kódolatlan. A dvb-t2 már mpeg4 és sok a HD csatorna, de ez a SimpliTV szolgáltatás része, ahol minden csatorna irdeto rendszerban kódolt. Az előfizetés úgy tudom, hogy osztrák lakcímhez kötött. A kártya párosított a SimpliTV-s stb-vel, de talán van már CI+ irdeto modul + kártya lehetőség is.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
" Sopron felé igen sok osztrák csatorna is bejön, amit szívesen néznék, ha már bejönne"
Jah, így már érthető. Mert csak a mindeges tartalékhoz elég, ha adott esetben átdugod a kábelt, szerintem. Nálam is így van - két éve nem dugdostam semmit sem át.
-
Flashget
félisten
válasz Magnat #36388 üzenetére
Régen Kispesten volt a Hunyadi a Simon lksz és annak hálózata meg volt a Wekerle.
Előbbi kettőn az EMKTV indította be a modemes netet, de botrányos sebesség mellett...régebbi fórumokon írták, hogy a betárcsázós net sebességét sem érte el hétvégén. Vagy egyszerűen túlterheltség miatt nem is működött.
Wekerlén is volt egy ottani szolgáltató aztán megszűnt.Realme GT Master Edition
-
br.rak
őstag
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #36392 üzenetére
Ha hümmögsz ha nem tavaly nyáron a Digi az elmüre mutogatott a megnövekedett légkondi használatra. Ez egy idő után megjavult, azrán idén nyár végén megint előjött..ilyenkor biza jól jön a Mindigtv. De legjobban a DO app jönne samsung tv-.re.
Tavalyig nálam sem volt semmi gond vele.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #36394 üzenetére
Nálam ilyen nem volt. Vagy épp nyaraltam...
De aláírhatjuk, hogy az eredeti problémafelvetésnél ennyi MindigTv-re váltás esetén is megoldható egy kábel átdugdosás. Ez nem igazán igényli a kétbemenetes boxot.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz Bogyi007 #36373 üzenetére
Nálunk szintén volt, amíg a digi netet használtam. És még most is van Dorogon. Korábban EMKTV volt, tehát nem átvett terület.
(#36392) M_AND_Ms A tévé nálunk is üzembiztosan jön mindig. Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy elment volna az adás, de még adás hiba sem szokott lenni (kockásodás, akadozás stb).
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Paal
csendes tag
válasz M_AND_Ms #36343 üzenetére
Na azért legyünk korrektek a T-vel szemben is.
Saját szitum: Digi elérhető nálunk, de csak modemes internettel (4 és 8Mbit/s-es csomagok a 100Mbit/s-es áron!), így én a Digitől veszem a TV-t, T-től pedig van egy 30Mbit/s-es net+hangom - ~3700-ért, amennyi felárat megér nekem a nagyobb sávszél. Ez már valami speciális árként jön ki a T-nél..Azt írod: "A Ténél adnak routert tele korlátozással."
Milyen korlátozással? Okostévén, 2 laptopon saját tartalmat Seviio-val megosztva, okostelefonokkal, minden működik, amit egy átlag user akar.. (Biztos tudsz mondani dolgokat, de légyszi olyat írj, amire tömegigény van!)
A régebbi laptopomon a winyó lefagy ha a 30Mbit-et ráengedem az ncore-on letöltésnél, így ha nagyobb sávszélem lenne, akkor sem tudnék gyorsabban letölteni, így ezzel a roterrel/sávszéllel boldog vagyok. Az újabb laptop már megbirkózik a sávszéllel, de az hogy a full HD-ben letöltött film 25 vagy 10 perc alatt jön le, azt már leszarom. Persze ettől még örülnék a 100Mbit/s-nek, de ez ma még számomra nem alapigény..IPTV: Húgoméknál ez van. Azért az nem rossz, hogy egy eszközzel párhuzamosan 3 adást tud rögzíteni. Sorozatfelvétel, felvétel akár mobilról is indítható - ezt hiányolom is a Diginél. Azért egy átlagos felhasználónak az, hogy a segge alá teszik ezeket a funkciókat, az hasznos, mert sokan már a "köss rá egy külső winchestert"-nél elakadnak (milyet vegyek, milyen tárhely, külső tápos vagy nem, stb. - és ezek még a hozzábbértő kérdések, a kevésbé hozzáértő, az kérdezi, hogy az mi..).
Az ő TVGO-ját használom néha, DigiOnline-nál szomorúan tapasztaltam, hogy vagy elő kellene fizetnem erre a fos netre vagy a számomra teljesen szükségtelen extra mobilinteret kellene megvennem. T-nél ez a TV előfizetéshez van kötve, Digi miért szívat duplán?"A fenti plusz tételek, mind egyediek, egyszer kell csak beruházni rájuk - persze, némi saját "szakértelem" szükséges, de pl. egy router beüzemelését egy barát is megoldja. A box sem bonyolultabb, mint anno egy videomagnó. A tévéről nem is beszélve."
Router ha elromlik veszek egy újat - rendben, nem nagy tétel, de egy dupla/tripla tuneres box már húzósabb, ha elromlik, abból venni még egyet.. - inkább fizetnék havonta 5-800Ft-ot és vállalja ezt a DigiMielőtt félreértés lenne, boldog vagyok a Digi TV szolgáltatásával és ha nálam is elérhető lenne a jó hálózatuk, akkor tőlük venném a netet is, de:
- miért nem lehet tőlük routert venni/bérelni?
- miért nem segítenek abban hogy, hogyan kell biztonságosan beállítani a routert? - sztem ez nem evidens ma egy átlagos ügyfélnek
- ha az ügyfélnek igénye van párhuzamos felvétel lehetőségre, akkor a Digi ez miért nem teszi lehetővé az ő eszközükkel?
Sokan még nem "okosodtak" fel ezekhez és fizetnének, ha készre kapnák.
Kíváncsi vagyok, hány Digi TV előfizető nézi csak az analóg csatornákat, mert nem is tudja, hogy van digitális jel is, ráadásul kódolatlanul..Bocs a negatív hozzászólásért, de már régóta tele van a bögyöm a modemes nettel és most a DigiOnline miatt már kikívánkozott ez a néhány mondat.. Plusz jó lenne, ha a DigiSportokra vennének extra tartalmat, mert teljesen kiürült a jó tartalom. BL miatt meg gyorsan szerezzék be a Sport2HD-t!
-
unravel
őstag
van digisport3 a port.hu-n
¯\_(ツ)_/¯
-
M_AND_Ms
veterán
Mivel, a tés router a felhasználó által korlátozottan, nem teljeskörű adminnal érhető el, ezért adódik, hogy több szabvány hálózati szolgáltatás nem, vagy csak körülményesen plusz eszközzel (mégiscsak egy saját routerrel) érhető el. A belső hálózattal nincs különösebb baj, de kívülről már gondok lehetnek. Jó példa erre, hogy elvették a publikus ip-ket. Így aki kívülről akarja elérni a hálózatán belüli szolgáltatásait gondban lehet. Ma már sokan használnak ilyeneket.
Érdemes a T fórumjait olvasgatni.
A tévénél is ott bonyolódik a helyzet, ha egynél több Hd képes tévével néznének Hd adást. Ezt a Té a legtöbb helyen nem tudja szolgáltatni.Félre ne érts, nem kardoskodok egyik mellett se, de ezek tények.
(Megjegyzem, nekem Digi és Té tévéelőfizetésem is van, párhuzamosan. Ismerem mind a kettőt)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest