Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #35800 üzenetére
A BlueStacks egy (mobil) Android emulátor.
Feltelepíted a PC-re, elindítod és tudsz telepíteni app-okat alá a GooglePlay-ről és rajta keresztül futtatni azokat.
Így pl. a DIGI Online HU-t is. (Amíg meg nem csinálják a magyar Windows-os appot.)[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
Win10 app azért késik, mert érezhetően csökkenne a GDP a munkahelyi tévézésnek köszönhetően :-)
-
buktar
csendes tag
A Digi Online használható Chromecast -tel?
[ Szerkesztve ]
-
Nagymelák
senior tag
Valaki tud választ adni arra hogy miért tűnik el a műsorújság időnként? Kaon NA1410HD-n?
-
bb71
őstag
válasz unravel #35797 üzenetére
És mit is mondtál a telefonos ÜSZ-nek, amivel jobb belátásra bírtad őket, hogy legyen lehetőséged a weben hozzáadni a szerződésed? Nekem sincs még számlám és így nem tudom reggelni a szsz-ot, de a telóban az ÜSZ elhajtott, hogy várjak 2-3 hónapot mire megjön a számla a sorszámmal
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #35798 üzenetére
Windows Phone (meg későbbi WM 10) verziót is dobhatnának.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dh66e
veterán
válasz d.véderjoe #35812 üzenetére
Win8.1 alatt simán be tudok lépni.Regeltél az online szolgáltatásra?
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz d.véderjoe #35812 üzenetére
Ezt a jelszót?
Ügyfélkapun a bejelentkezés után, hozz létre DIGI online jelszavaidat az Ügyfélkapu/Ügyintézés/DIGI Online/Új jelszó menüpontban.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz d.véderjoe #35815 üzenetére
Megoldódott?
... mert, valóban van egy kis bugja a BlueStacks-nek.
A speciális karaktereket (ALT Gr + valami) rosszul emulálja. Ezért az ilyen karaktereket tartalmazó jelszavakat be kell gépelni egy Notepad-be (Jegyzetfüzet) és bemásolni (CTRL+C - CTRL+V) a jelszó mezőbe.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz d.véderjoe #35817 üzenetére
OK!
-
törölt tag
Egy kis infó a DIGI Online-ról. (Kár, hogy nem egzakt mérés, de ahhoz nem volt időm, hogy mindent feljegyezzek.)
... mert, tegnap ingyenes és korlátlan nap volt a nagy kék mobilszolgáltatónál.
Javarészt a DIGI Online-t nézegettem, abban is HQ/HD adásokat. Kb. 4-5 órát - nem mértem az időt - "néztem" így TV-t/pontosabban, ment a DIGI Online mobil kapcsolattal. Tegnap 3,33 GByte-ot használtam el.
Ja! ... és csak 7,2 Mbps kapcsolatom van, de szinte hiba nélkül, folyamatosan mentek a streamek.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Valaki nézte már rendes nagy LED tévén a DO-t? Milyen a képe a kábelhez képest?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz trec12 #35821 üzenetére
Miracast-al átdobott DIGI Online-t néztem már 40"-os LG SmartTV-n. Ami nem teljesen olyan, mintha egy direkt app dolgozná fel a streamet, mert belejátszik a Miracast (WiFi direct) átvitel esetleges minőségromlása is.
... de:
A HD egész jó csak kicsit elmennek a részletek, kontúrok kiszálkásodnak. A HQ elfogadható, olyan TV SD minőség (A régi analóg PAL felbontásnak felel meg a képe. Egyébként, olyan is.)
MQ - még épp tűrhető, nincsenek kontúrok. LQ - már olyan mint egy impresszionista festmény, kontúr semmi.... de nem csoda, az alacsonyabb minőségfokozatokon már nem csak a tömörítés a gond, hanem a kapott (LQ, MQ HQ, HD) és a nézett felbontás közötti óriási felskálázási különbség is.
Egyébként ezekkel a felbontásokkal jönnek a streamek:
- LQ (320x180);
- MQ (640x480);
- HQ (720x576) vagy HD (1280x720) -
zsolt501
nagyúr
válasz trec12 #35821 üzenetére
Én kb. olyannak látom nagy tv-re kirakva a képminőséget, mint ha a műholdas digi képét látnám, semmivel sem jobb sem rosszabb, ha láttad már a műholdas digi képét akkor tudod mihez hasonlítani.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok. Telekomtol valtanek.
Connax modullal tudom hasznalni ,vagy nem kartyas belteri van? -
sarkan
aktív tag
-
veterán
válasz zsolt501 #35828 üzenetére
Nem pont ehhez kapcsolódik csak eszembe jutott: A múlt héten volt alkalmam összehasonlítani a műholdas és a kábeles digit egy helyen, egy tévén. Konkrétan az Eurosport HD-t. Baromi nagy különbség van a kábel javára!
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
zsolt501
nagyúr
válasz sityupityu #35835 üzenetére
Bizony, ez mindig is így volt, de ez betudható annak is, hogy a műholdon korlátozottabb a sávszélesség illetve az hogy kisebb helyen kell hozzávetőleg ugyan annyi adót továbbítani.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz M_AND_Ms #35837 üzenetére
Ha pontosan akarunk fogalmazni akkor igen, DE létezik nem egy olyan tv adó ami minőségben megegyezik a műholdassal, mert ugye a jel onnan érkezik, de a sávszélesség probléma inkább anyagi okokra vezetném vissza, mert relatíve elég drága a műholdas műsorsugárzás vagyis a műholdon TP-t bérelni (transzponder) ami bizony borsos tud lenni.
Vannak olyan műsorszolgáltatók akik maguk oldják meg a jel feladását akár igen magas sávszélességgel, és ezt a jelet kapják a kábel és egyéb szolgáltatók, ez idehaza kevés tv társaság teheti meg, jelenleg a legnagyobb sávszélességgel műholdon lévő tv adó az állami tv-k ők ugyan azzal a sávszélességgel mennek a műholdra mint kábelre.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
válasz sarkan #35834 üzenetére
a CI+ CAM-al nézve szebbek a HD adások mint a beltérikkel.
A magyarázat egyszerű..jobb a tv tunere. Ezt én is megtapasztaltam Samsung H6500-nál digi tányéros esetében. Kollégámnál az volt kértünk Ci+ CAM-ot és látható volt a különbség még számomra is. Nekik meg főleg.Realme GT Master Edition
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #35841 üzenetére
Ez kábelen is így van....
Az Lg saját digitális tunere szebb képet ad mint a Kaon HD Boxon át érkező kép..
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
M4 EPG zseniális még mindig. Mert aszerint ma és holnap is játszunk a Görögök ellen. Hihetetlen, hogy a csatorna indulása óta képtelen a Digi ezt a csatornát kezelni normálisan, sokszor használhatatlan programozasra emiatt.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest