Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raga
senior tag
Üdv!
Digikábel DVB-C vételére alkalmas Set Top Box-ot szeretnék vásárolni.
Az itt korábban belinkelt termék elfogyott már jóideje a honlap szerint.
Ha tudnátok linkelnétek be párat, aki ért is hozzá.
Minél olcsóbban szeretném megúszni. -
veterán
-
pjen
félisten
válasz sityupityu #35308 üzenetére
Nekem van egy Lb szériás Lg tévém Pvr es.HDD re hibátlanul felvesz,igaz megformázza és csak Ô játsza le.Van két 16Gb penem egyikre sem vesz fel.
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #35312 üzenetére
Még a D széria esetében (2011-2012) jobbára csak USB 2-es penek voltak kaphatók.
A samsung tv csak olyanra volt hajlandó felvételt készíteni ami tudta a 10MB/sec írást. Amelyik ezt az értéket nem érte el az a tesztnél kiköpte, hogy alkalmatlan. Sokaknak volt olyan csak ami 5MB/sec-et tudott írás oldalon.
Az egyik legjobb ilyen a Kingston DT400 (abból nekem egy 8GB-os van) a mai napig jó de már csak apró dolgokra használom, mint a flashelés vagy 1-2 avi, zene lejátszása.
Amióta már USB 3-as penek vannak az írással nem lenne gond van egyébbel, mert a H szériáig a samu csak USB 2-es aljzatokat pakolt be így néha meg kompatibilis hibákra hivatkozik. UHD tévékbe már ment USB 3-as is.Realme GT Master Edition
-
veterán
válasz Flashget #35314 üzenetére
Emlékszem, hogy abban az időben volt is erről egy összefoglaló a samu tévé topicban. Az én egyik 8Gb-os pendrive-om meg is volt/van említve mint kivétel. A büdös életbe nem tudott 7,5 Mb/sec feletti írást mégis működött a tévével.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
bb71
őstag
válasz sityupityu #35315 üzenetére
Off: az én pendrive-om win 8 alatt 28Mb/s tud, mégsem megy a Samuval...
On:
Minden rendben, meghegesztették az üvegkábelt ahol kellett, és működik minden.
1. TV legközelebb a routerhez: 0 bithibarány 99-100% jelerősség
2. TV jóval távolabb a routertől: 0-1 bithibarány 98-99% jelerősség
3. TV legtávolabb a routertől: 0-1 bithibarány 88-99% jelerősség
4. TV CRT -
Huha81
tag
Köszi a válaszokat. Van egy 128-as Kingston USB3-as pendrive-om erre a célra. Gondoltam is, hogy először letesztelem azzal. Ne zúgjon nekem egy vinyó, ha nem muszáj
Még pár nap és megjön a gép, akkor majd kiderül.Ha lesz rajta hálózati csati, akkor rádugom a hálózatra és letesztelem nas-sal is. Az lenne a legjobb. Szegénykém úgy is mindig duruzsol
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Tegnap voltak a telefont bekötni,de meg mindig nem hasznalhato. Annyit mondtak a szerelök,hogy regisztralni kell majd es valami 24 orat emlegettek meg,en pedig tul almos voltam kerdezösködni.
Nem tudjatok veletlen mit kell most csinalni?Give me your cum,bull!
-
veterán
válasz Dexar007 #35318 üzenetére
Anno amikor az invitel-től eljöttünk kb fél napig nem volt telefon. Mindent a digi intézett, még az invitel lemondását is. Nekem nem kellett sehol sem regisztrálnom, egyszer csak lett vonal és kész. Lehet, hogy most már máshogy van.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Dexar007
veterán
Ertem,köszönöm.
Akkor lehet ugy ertettek,hogy ,,24 ora mire regisztraljak". Kicsit komas voltam,mert mindig akkor jönnek bekötni amikor alszok.Give me your cum,bull!
-
veterán
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok!
Mostanában rendelnék Tv szolgáltatást a diginél,a kérdésem a következő lenne. A beltériek bérlése havonta mennyibe kerül?Vagy jobban járok ha 3 hónap alatt megveszem tőlük?
Köszönöm.
-
bb71
őstag
Kicsit off:
UPC-ről jöttünk Digi-re, a UPC betett valami pluszt a 3-as oszto talán -7-es kimeneti ágába, amelyről egy CRT TV-re megy a koax kábel - és ott emiatt analóg csatornák vannak.
Kérdésem, hogy kellhet az oda most is? Tudom láma a kérdés, de egy ilyen osztón mik a -3.5 meg a -7 jelű kimenet közötti különbség?
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz Nagymelák #35326 üzenetére
300Ft havonta beltérik bérleti díja. Amúgy a digi.hu oldalon minden fent van.
Megvenni nem érdemes, mert szerintem a 300Ft elég alacsony ár, főleg úgy, hogyha elromlik azonnal cserélik. Míg ha megveszed a garancia idő után, ami szerintem 1 év saját költségen javíttatatod.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Gondolom dB van a számok után írva. Az a csillapítást jelöli. Minél kisebb az érték (előjelhelyesen), annál jobban csillapít. (Vagyis alacsonyabb lesz a jelszint.) Ha csak az egyik kimenetére van dugva kábel, akkor természetesen értelmetlen a használata, hacsak nem hosszabbítónak van használva.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
bb71
őstag
válasz Watt25 #35329 üzenetére
Közben kicsit olvasgattam, és most látom, hogy létezik osztó és leágazó típus ezekből... arra gondoltam, hogy mivel a legtávolabbi tévén a jelminőség kicsit kisebb a többihez képes két megoldás jöhet szóba kútfőből:
1. Azt a bizonyos tv-t TAP kimenetére kötöm a 3-as osztónak
2. Már a bejövetelnél nem két -3.5 kimenetű osztót hagyok ott, ahogy most van, hanem egy 2-es leágazót, és a TAP-járól megy fel a padlásra a forrás jel.Jó irányban gondolkozom?
-
Tonyk
veterán
"64Gb alatt a Tv k sem szeretik a pent.Annyiért már kap HDD t."
Ezt most így kijelentetted, de én meg azt mondom, hogy mindhárom tv-mben 64 GB alatti pendrive van és röhögve rögzítenek rá. 8, 16, 32GB-osak....
"Van két 16Gb penem egyikre sem vesz fel. "
Gondolom azért mert nem mennek át a sebességteszten. Samsungnál viszont nagyon egyszerűen át lehet verni a tv-t. A lassúságuk miatt elutasított pendriveokra is tökéletesen, döcc nélkül vesz fel utána.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
pjen
félisten
-
Flashget
félisten
válasz Ed McLeves #35340 üzenetére
Ez engem is érdekelne, ha nem a szerviz menüben való matatást jelenti.
Realme GT Master Edition
-
Tonyk
veterán
"Samun kívü,vannak más Tv k is"
Pont te mondtad, hogy : "64Gb alatt a Tv k sem szeretik a pent" . Akkor most én mondom, hogy LG-n kívül vannak más tv-k is ...
(#35340) Ed McLeves ; (#35341) Flashget
Berakod a pendrive-ot, megformázod vele. Ha azt mondja, hogy nem jó, gépre dugod és átírod a CONTENTS/.PVRPfmChkLog fájlban a legelső karaktert 1-re (31h)
vagy
Letöltöd ezt és kicseréled a CONTENT/.PVRPfmChkLog -ot a letöltöttre. (Ez a sajátom, én csináltam, 3tv-n működik)
vagy
A harmadik megoldás, hogy letöltöd a Samsung USB adjustert (feltöltöttem ide), és kattintgatsz.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
tigerjoco
tag
Hali!
Olyan problémám akadt a a digivel, hogy vettem egy okostévét, viszont nem tudok vele digitális csatornát fogni, csak analógot. Kábeles tv előfizetésem van, kipróbáltam már automatikus és manuális kereséssel is de egyiknél se talált csatornát. Két Set Top Boxal is kipróbáltam régebben, azok se találtak semmit. A digiben se tudtak rá magyarázatot adni. Nektek van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs