Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Megjöttek a számláim. Az egyik 16k körül volt, majdnem eldobtam a mobilt, mikor a többi meg ilyen 8k körül. De aztán megnéztem és két havi volt. Még elemzem, hogy mi mennyi, és mi alapján számolnak. Úgy látom vonják a hűségkedvezményt is (igen, kötöttünk anno
), meg epack, szóval szerintem ez ennyi lesz, kevesebbre nem lehet kihozni.
Max ez az új csomag, hogy első 3 hónapban olcsóbb. -
nrg_52
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Fussal neki ahanyszor akarsz, nem kaptal szamlat (mindegy, hogy postas Jozsi keverte el, vagy nem allitottak ki), bejelentesi kotelezettseged van. De szivbol remelem, hogy neked lesz igazad, mert ha nem, akkor a szar a kepminoseg kezdetu siras-rivas utan kezdodik a szamlazassal kapcsolatos rinyaaradat, amit a hatam kozepere kivanok. Reszemrol lezartam.

-
NGA
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Az a helyzet, hogy ha pl nem kapsz áramszámlát, akkor is neked kell bemenni az ügyfélszolgálatra, vagy felhívni őket, hogy reklamálj. De ajánlott tértivevényes levélben is lehet. Ha nem fizetsz, kikapcsolják az áramot. A levélszekrénybe bedobott ajánlott levél kézbesítettnek minősül, függetlenül attól, hogy más kiszedi és eldobja.
-
válasz
Varszegig
üzenetére
Nem kell, csak általában az embereket zavarni szokták a felgyülemlő befizetetlen számlák, és ha a családi költségvetésben nincs bőséges tartalék, akkor ez később egyben akár nehézséget is okozhat. Tudom, félre kéne tenni az erre való összeget, csak pont ez a réteg aki könnyebben hozzányúl ahhoz is, ha túl sokáig nem követelik. Szóval van aki csak úgy nyugodt, ha minden időben be van fizetve.
-
Liso
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Nekem is ugyan így vannak a dátumok. Plusz áprilisban felhívtak, hogy lejárt a hűségem és másik csomagba kell átrakniuk mert infláció, háború stb. és 6000 forint helyett 7300 lesz a havidíjam. 29.én rákérdeztem, hogy ezzel mi a helyzet és azt mondta a srác, hogy erről a hívásról neki nincs semmi adata és még nem szükséges a váltás... több ügyfélszolgálatot hívtam már életem során, de ez az eddigi legrosszabb színvonalú.
-
M_AND_Ms
veterán
-
-
simpsonzoli
újonc
válasz
Varszegig
üzenetére
Kedves Varszegig!
Köszi a segítséget! Ha jól értem akkor a hardwer a HD homerun és a szoftver a Plex vagy a Live tv + DVR? Ezek ugye mind havi díjasok? Ezeket fel lehet telepíteni a Synology NAS-ra vagy hogyan rögzítem vele a felvételt a NAS-ra?
Nem próbáltad véletlenül a HD homerun-t a gyári Synology Video Station tv program felvevő részével?
Alapvetően az lenne a célom hogy a tv adásból tudjak úgy felvenni, hogy maga a felvett fájl valamilyen kiterjesztésű videó fájlként jelenjen meg a NASon. -
4Grider
félisten
-
válasz
Varszegig
üzenetére
Az adatvédelem kemény dolog és egyértelműen elvárható bármely cégtől amelyik adatokkal dolgozik, hogy odafigyeljen a személyes dolgokra. Pláne egy akkora ügyfélbázissal rendelkező cég esetében, mint a Digi. Reméljük tanulnak ebből, az is igaz, hogy egy picikét azért eltúlozták a büntetést szerintem. De pont azért nem szabadna amatőr hibákat véteniük, mert amúgy sem kedvencek a NER szemében. Erre még támadási felületet is adnak.
-
-
válasz
Varszegig
üzenetére
Nem vagyok jogi szakember, de értem amit mondasz és logikus is. Ott ahol a Digi önmagában is jelen van, nyílván azzal nem hagyja el a települést. De sok helyen csak Invitel van. Ott pedig szerintem jó ideig nem lesz újra Digi. Ráadásul sok olyan település is van, ahol Invitel és I-TV van, amik ugye mindkettő digis cég, viszont a Digi önmagában nincs jelen. Ezeken a helyeken sem lesz Digi önmagában.
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Ja! Érdekes, hogy még így is milyen kevesen ismerik, hogy nem csak a TV-k meg a Set Top Box-ok vannak, hanem léteznek XXI. századi megoldások is.

Pont most gyorsult fel az Android app EPG kezelése (ma frissült), olyan gyorsan betöltődik mint a szél. (A leírás szerint kb. 10x-es gyorsulás.)
DE! Azért az nagyon kell hozzá, hogy a DIGI kábelTV adásai kódolatlanok.

-
törölt tag
-
Nethooligan
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Persze, hogy nem találja, az ini fájl nem tartalmazza azt a frekvenciát, mert eddig nem volt ott semmi.
A TVMosaic - scanners - dvbc - transponders-ben az 5616.ini fájlt írd át erre és megtalálja azonnal. (Legalábbis nekem az 5616.ini a Digi)
[SATTYPE]
1=5616
2=DVB-C Hungary (DIGI TV)
3=HU
[DVB]
0=22
1=114500,v,6000,,QAM256
2=121500,v,6000,,QAM256
3=128500,v,6000,,QAM256
4=135500,v,6000,,QAM256
5=338000,v,6900,,QAM256
6=346000,v,6900,,QAM256
7=354000,v,6900,,QAM256
8=362000,v,6900,,QAM256
9=370000,v,6900,,QAM256
10=386000,v,6900,,QAM256
11=394000,v,6900,,QAM256
12=402000,v,6900,,QAM256
13=410000,v,6900,,QAM256
14=722000,v,6900,,QAM256
15=730000,v,6900,,QAM256
16=738000,v,6900,,QAM256
17=746000,v,6900,,QAM256
18=754000,v,6900,,QAM256
19=762000,v,6900,,QAM256
20=770000,v,6900,,QAM256
21=778000,v,6900,,QAM256
22=786000,v,6900,,QAM256 -
nfsu17
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
rengeteg régi "csomag" (nem csomag, de most nem jut eszembe jobb szó) van, amire már nem lehet kötni, de szolgáltatják.
digitel500 pl.
elég sokáig futnak ezek a csomagok párhuzamosan temérdek másik csomaggal.
csak ezekre már nem lehet kötni, de nem dobnak ki belőle rögtön, lehet majd csak évek múlva.
többen írták már, hogy tudnak-e okoscsomagot kötni (akkor még volt, most már nem így hívják, mint tudjuk) úgy, hogy tv+ezres net+digitel500.
Ezt azok kérdezték, akiknek jelenleg is van 500-as telójuk.
A válasz persze az volt, hogy nem tudnak kötni (mert az 500-as tel. már nem adható újaknak), de listaáron mehet egymás mellett a 3 szolgáltatás.
Nem mondták azt nekik, hogy bocs, de ki vagytok rúgva, nincs már digitel500.
Persze eljön majd az idő, hogy ez is megszűnik, de azok más szolgáltatóknál is évek kérdése.
És általában olyankor úgyis előjönnek egy még jobb csomaggal, szóval úgymond nem kár érte.Bár a digi megteheti, hogy offolja a usert saját kezdeményezésére, de szóljon, akivel ilyet tett az elmúlt időben.
400ft havi bukó még mindig jobb mint mínusz 5000. -
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Ha tudni akarod, nem láttam és nem használtam még digi optikát. Digit ismerem, mert voltam több évig műholdas előfizetőjük, de most még csak félig vagyok digis, ezért a saját rendszerüket nem ismerem. De, a telekomról beszéltünk előbb, arra próbáltam indokot találni, hogy mit miért csinálhatnak. Csak nem figyeltél
, hogy mit mire mondtam. -
-
válasz
Varszegig
üzenetére
Ez teljesen mindegy, mert ha jól tudom a törvény szövege azt írja elő, hogy a határozott idejű szerződés helyébe lépő határozatlan idejű szerződés azonos feltételeket kell tartalmazzon. Ergo ha megszűnik egy kedvezmény, már nem azonosak a feltételek, és törvényt sértenek.
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Szépen megy az XMLTV-vel a felvétel/sorozatfelvétel a TVMosaic-on. Folyamatosan veszi a sorozatot a rullírozott 2 napos EPG alapján.
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Régebben DIGI EPG-t használtam a DVBLogic-nál is. Ott nem volt gond a sorozatfelvétellel. Sokszor használtam, pl. 100-nál is több epizód felvételére és sosem volt elcsúszás, kimaradás.
Nemrég ill. a TVMosaic-nál álltam át XMLTV-re. Itt még nem próbáltam a sorozatfelvételt.
-
-
mpo
veterán
válasz
Varszegig
üzenetére
Szerencséd volt vagy értesz hozzá.
Ami linket írtam az előzőben, ott pár napja vettek ilyet és vissza kellett vinni, lötyögött az lcd a keretben.
A tévéim Samsungok a másfél éves monitorom LG, gyárilag szín kalibráltat választottam (csak azért írom, mert nem mindenáron Samsung).
De a hozzáértő szerint se tudja azt, amit külön-külön tud egy tévé és egy monitor, ha az elérhető maximumra gondolunk. -
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Nyilván abból adódik ez a probléma, hogy ha jól tudom 3 féle szolgáltatási technológia lett össze vonva...
Így igen lehet eltérés...Nálunk pl 30,50 votl elérhető, megszűnt a 30 maradt az 50 és megnyílt a 100, ami inkább 60 mint 100 technikai okok miatt (két ér párral menne, de elvileg nincs kiépítve/kapacitás).
Van benne némi márketing... de még 2018 év végéig folynak a fejlesztések, így lehet ott is változás.
"Abba meg már bele sem megyek, hogy a 30 Mbit 2018-ban nem szélessáv, hanem digitális kőkorszak."
Akkor belese menjünk abba, hogy van ahol a 30 is álom, mert 1,5,-8 a max lefelé. Akkor képzeld el milyen a fel...
(az meg más kérdés, hogy vannak akik betegesen ragaszkodnak a pár megához, mert "nekik nem kel több ők nem fognak többet fizetni" - ami egy baromság.
Amúgy a 30 mega kőkorszak, akkor mit mondasz amikor yt videón nézek videósokat, akik arra panaszkodnak, hogy pl Amerikában, "Úr Isten milyen rossz netek vannak, és a mién, ahhoz képest csúcs kategória"
- meg úgy általában. -
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
"Telekom szélessávú vezetékes hálózata" kifejezés elég vicces"
Mihez képest.
Más részt vagy rossz a T oldala, vagy baromi nagy fejlesztés van/lesz egy kis településen, értsd jelenleg 2000 mb/s opció is elérhető holott a városban még 100 mb/s- sincs. Szerintem ez nem valós infó.
De ha igen, az azt jelentené, hogy viszik/hozzák az optikát, a környéken őszre kell végezniük.
De kétlem, hogy egy kis településre, még ha komolyabb cégek is vannak oda vinnék az optikát...
Amúgy ahol nincs 30-as net ott az is nagy előre lépés (vagy csak mikró volt meg egyebek), de a T filozófiája szerint mindenhol elérni a maximumot. Tehát egy réz hálózatnál 100 mb/s-t.
A gond az, hogy jelenleg erre nincs meg a háttér, hiába van elméletileg 100-ra lehetőség, ha csak pl egy érpárt lehet bekötni... - Erre kiváncsi leszek jut-e ebből a fejlesztésből, vagy inkább vezetéket cserélnek.
"Problem solved, szélessáv kész."
Hát nem tudom, nálam ilyen durva eltérés sosem volt, de tény, hogy a "60"-at mér az már igen jó arány" felkiáltással volt a telefonos ügyintéző, ami ne vicceljünk már kategória...- Eleve két ér párról volt szó...
Vannak azért gondok T-nél nem arról van szó.
Csak, ha olyan helyre kötnek be, ahol alacsony/nincs, normális net, akkor az, nem hogy csökkenteni, hanem inkább növelni fogja az előfizetői számát a digivel szemben.
Ez matek, erre írtam, hogy nem biztos, hogy csökkenés adott a T-nél.
-
jaroslav
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Szerintem még hivatalosan nem jelentették be, de több helyen is írták belső információra hivatkozva.
Pl.: [link]És ezt erősíti az a tény, hogy a SPORT TV megvette a német bajnokság közvetítési jogát az elkövetkezendő időszakra. Ez viszont hivatalosan közzé tett információ.
A cikk arról is ír, hogy a következő évtől az M4 mellett a BL-t is viszi a Spíler (a második választás jogával).
Ezt még másutt nem láttam megerősíteni.
Ha így van az azért húzós lenne. -
-
lord_m
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Így ok. Valószínű akkor az lesz, hogy T-s lejárat előtt 1 héttel elindítjuk a Digis bekötést, számhordozással, így ha jól értem a telefon automatikusan megszűnik.
Ha meg már megy minden Digin, lemondjuk a T-s tévét.Egyelőre ezek a kérdések merültek föl, köszi mindenkinek.
-
Freezee
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
A sok sportcsatornáról volt szó és írtam hogy pl én szerintem ezek érdekesek. Engem nagyon érdekel még az NHL , AHL, moto gp, Angol bajnokság, stb de ezek ugye nem elérhetőek. Van akinek a tenisz jön be de valljuk be többen néznek angol bajnokságot, illetve néznének mint teniszt.Tehát jóval nézettebb többrétű lenne egy olyan csatorna ahol ezek a műsorok mennének.
Például ma egy sportműsor sincs a digipsort 1en csak ismétéls belga bajnokságról, Teniszről meg kosárlabda ismétlések. digisport2 csak ismétlés argentin és francia bajnokságból
Azért ez nem egy jó sportcsatorna műsorrendje. 
És az a baj hogy ezek a csatornák viszont tényleg jó minőségben sugároznak de nem tudják megtölteni őket tartalommal. És ez nem is fog változni sajnos az elkövetkező 2-3 évben
dethroner: majd megnézem nálam kalibrált Sony Tv-van. A samsungon nem nézem meg az erősen túl van "nyomva" szerintem.
-
Flashget
félisten
válasz
Varszegig
üzenetére
Tudom csak, hogy az még nem aktuális. Az aktuális mellékletébe nincs meg nevezve miket pakolgat ezért hívom biankó szelvénynek.
Újabb jelentős szolgáltató válik meg a Discovery Networks csatornáitól
Mint megtudtuk, a Discovery Networks olyan középtávú keretszerződést kínál azon műsorterjesztőknek, akiknél most esedékes a hosszabbítás, mely ár és több egyéb feltétel tekintetében is felvállalhatatlan számukra. Forrásaink feltételezik, hogy amennyiben a médiaszolgáltató nem változtat árain és feltételein, úgy további jelentős, sőt akár a legjelentősebb műsorterjesztők kínálatából is kikerülhetnek a csatornáik, a jelenleg még érvényes, régebbi szerződések lejártakor.
-
Yoss
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Én is azt gondolom, hogy az erősítőt közvetlen a jelforráshoz kell tenni, mert ott még zavarmentes a jel. Az osztás csak azért okozhat gondot, mert az erősítő mellett van majdnem közvetlen két tv - illetve egy tv és egy PVR - és ha túl erős a jel, attól is szét tud esni a kép. Nálam ez volt, rámértem, lejjebb vettem az erősítést és helyre állt a kép. Viszont a második osztás előtt lesz még 25m kábel és után oszlik szét, plusz 15-20m kábelen. Ha ott gyenge lesz a jel, akkor nagyon nem húzhatom feljebb a szintet, mert akkor meg lent esik szét. Ezért gondoltam, hátha valaki tudja, hogy ilyen többszörös osztásnál hogy oszlanak el a jelszintek.
-
-
g0dl
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Mivel htpc így mindent lehet. Én nem csináltam de pl. tvheadend ( én ezt használom) esetében lehet külső epg-t beállítani. xmltv letölti,aztán azzal lehet dolgozni. Nem csináltam ilyet, mert nem volt rá szükségem, de biztos lehetséges. Hogy mennyi munka, az egy másik kérdés.Én egy-két nappal korábban szoktam egy-egy meccset beállítani, ahoz bőven jó, hogy tudom mikor lesz, és hol.
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
"Annyira nem létszükséglet a még nagyobb net, de ha már ezer forinttal olcsóbb lenne akkor miért ne. 5340ft lenne a mostani 6800 helyett. Szóval okés lenne."
- Megjegyzendő, hogy itt is mondták már, hogy egyes helyeken, ahol pl verseny van ott egyedibb árakkal dolgoznak, így meglehet, hogy bizony ott olcsóbb, mint a központi ár.
Amúgy továbbra is felhívnám a figyelmet, hogy nincs mindenhol digi, és telekom, hálózata olyan helyre is elérhet, ahol, akár sosem fog kijönni a digi, mert q***ra nem éri meg nekik,
De hallottam már olyant, is pl, hogy Balaton körül kis településen, akár falu is lehet, van optika kiépítve 120-as net, ott pl simán lehet most már ezres is, digi meg hírből sincs.
Ergo, nem kellene ilyen elfogultnak lenni, azért

Spec esetemben, nincs semmilyen rablánc, mert hűséggel olcsóbb 1. 2. a telekomnál jobb ajánlatot, lehetőséget úgy sem kapok(sem árban, sem szolgáltatásban), noha van más szolgáltató is a környéken, igaz kicsi. De a 80/8-as nettel sem rug labdába, a T 50/2,8 mb/s-es upja mellett. - Ebben az a vicces, hogy sok 120as nettel rendelkező T-s netjét übereli a nem rég váltott netem :lol: (azért nem mindet, mert sok 120-assal rendelkezőnek már 50 mb/s upja van)
Nem tudom ennek mi az oka, de ha optika lenne, és itt pár éven belül gibabit lenne, az nagyon durva lenne

-
jaroslav
aktív tag
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Persze, nincs ezzel gond. Tény, hogy ár/érték arányban még így is lekörözhetetlen a digi. Azért jelent ez nekem gondot igazából, mert eddig úgy terveztem, hogy újrakötöm a két éves hűségidőt és váltok a gigás netre. Így marad a jelenlegi net sebességem, mert annyiba fog kerülni, mintha váltottam volna. Ez van.
A kérdésem az lenne még, hogy amennyiben nem szüneteltetek semmilyen szolgáltatást, valamilyen idő elteltével lesz lehetőségem újra kedvezményesen igénybe venni az okos csomagot?
-
Freezee
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Szia,
Igen tud:
"Tuner type: Analog & Digital, Analog signal format system: NTSC, NTSC 3.58, NTSC 4.43, PAL, SECAM, Digital signal format system: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2"
Tehát felrakok valamilyen beltérit amiben van 1 tuner és ha az felvesz akkor a a TV saját tunerén tudom nézni a többiadást. Viszont akkor a TimeShift a TV-n csak akkor fog menni ha arra "felakasztok" egy Pendrive-ot.M_AND_Ms:
TV-m tudja lsd. feljebb.
Sajnos a sorozatfelvétel az egyik legfontosabb funkció lenne, mivel amit felvennék annak a kezdési időpontja változhat illetve van amikor elötte 1-2 nappal rakják be a műsor újságba nem tudom folyamatosan nézni mikor jelenik meg van amikor 1 hétig nem vagyok a TV közelébe viszont amikor odajutok szeretném ha meglenne.Ezek közül valamelyik például jó lenne?
Köszönöm
-
Freezee
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Igazából nem tud felvenni , legalábbis még nem kaptam választ arra hogyan lehet kulcsszavakkal rögzíteni adást. Lehet? A kép szebb de mit érek vele ha sohasem látom. Negyedét fizeted? mennyit fizettél az UPC-nél havi 25-29.000? Nekem a legmagasabb csomag 10.500 Ft volt a T-nél amiben a legnagyobb NET ( sajnos nem volt az igazi) és a legmagasabb Tv csomag volt. 1 Tv van és lesz egy jó darabig nem lesz külön TV-jük a gyerekeknek szóval nem számít hány TV-n lehet nézni. Áramfogyasztás nem számít annyi cucc van most az az évi 300Ft nem érdekel.
Ami viszont érdekes hogy 3000Ft kevesebbet fizettnénk a DIGI-ért de kell mellé kb 100.000 Ft-nyi egyéb kiegészítő hogy azt tudja amit a többi szolgáltató.( a TV-részről van szó) Tehát a DIGI jóval drágább ha Tv-zni is szeretne az ember. Ha csak a NET-et kellene összehasonlítani akkor viszont sokkal jobb mint a másik két szolgáltató és tényleg olcsóbb. Szóval nem értem a DIGI-t hogy pár ezer felárért miért nem adnak kész szolgáltatást a "lusta nem mérnök" usereknek is. Biztos sokan igénybe vennék. DVB-c technika özönvíz előtti? Ez nekem új...
De mint említettem inkább a megvalósítás érdekelne az hogy melyik miben jobb már kitárgyaltuk köszönöm. Tisztában vagyok azzal mi - miben jobb és nem véletlenül szerettem volna a DIGI-hez jönni mert a NET most fontos a munkámhoz. Emellé szeretném megoldani hogy tudjunk TV-zni.M_AND_Ms:
Nem értem az üzletpolitikájukat mert annyival nem olcsóbbak viszont. Ilyen jó gerinchálózatra nagyon sok jó szolgáltatást lehetne építeni és szinte mindenki váltana. Aki több szolgáltatást szeretne többet fizetne. Nekem például megérne + 1000-2000 Ft-ot hogy ne kelljen mindeféle egyéb eszközöket 100.000 Ft-ért megvennem és beállítgatnom. Hanem kijönnek beengedi a portás/feleség és mire hazaérek kész van minden.
Mert a NET itt jelenleg 50 -le és 2.4 fel. Ilyen feltöltés mellett nem tudok dolgozni sajnos
-
válasz
Varszegig
üzenetére
DE akkor az optikát kell elvezetni.
Freezee:
Nem akarlak megbántani, de mondtad, hogy TV előfizetésed is lesz? Vagy azt gondoltad, hogy a T ip-tvt ad, akkor itt is azt kapod? Ennyire nem buta egy Üfsz-s sem, hogy nem tudná, hogy a tv-t koaxon adják.
Ja és nem tudom ki kábelezett nálad, de egy ismerősöm házfelújításánál, a villanyszerelő tudta, hogy melyik szolgáltatók vannak a környéken, és annak megfelelően tervezte a vezetékezést (villany, koax, lan).
Ja és van kereső itt a fórumon, ha használod, akkor minden kérdésedre előre választ kapsz. -
-
bopeti98
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
Az RTL-nek van szerződéskötési kötelezettsége, nem a szolgáltatónak.
Tehát a szolgáltató bármikor mondhatja, hogy nem kéri, a lényeg csak annyi hogy az RTL-nek kötelezően lehetőséget kell adnia arra, hogy ha akar, akkor bármelyik szolgáltató megköthesse velük a szerződést. -
br.rak
őstag
-
törölt tag
válasz
Varszegig
üzenetére
... és cd930
"Van a DVBLogic, ez egy hónapig ingyenes, aztán 49 euro.
Van a TV Butler ami az USB-s tuner, ez 99 euro."A 99 €-ban már benne van a DVBLink TVSource licensz ára. (TV Butler USB stick + szoftver licensz.)
A szoftver amúgy szintén ingyen letölthető, csak egy hónap után kéri a kulcsot.Együtt érdemes venni, mert úgy olcsóbb.
A további, MUX-on kívüli felvételekhez/stream-ekhez (max. 7-hez) már csak további stick-ek kellene. Ezek ára 59 €.
(Persze ehhez annyi USB port kell a NAS-ba ahány sticket be akarunk dugni. Esetleg USB HUB, de ezt még nem próbáltam, hogy működne-e!?)A szállítási díj pluszban hozzá jön. Hollandiából szállítják kb. egy hét alatt.
-
cd930
senior tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Természetesen nem vitatom, hogy kifejezetten az ajánlásodra kezdtem fókuszálni erre a cuccra

Annyit szeretnék még róla tudni, hogy a költségek hogyan alakulnak. Talán tévesen, de úgy értelmeztem valakinek az üzenetét, hogy nemcsak megvenni kell a sticket, hanem próbaidő után később is van költsége.
Jó volna találni pár felhasználót, aki Digihez használja.
Nem annyira olcsó, hogy ne rágódjak rajta jópár hetet
-
trec12
addikt
válasz
Varszegig
üzenetére
Jaja az a baj, hogy pl. a Telekomnál nálunk is a némethez hasonló árak vannak. A fiztéseink átlagértéke meg kb a harmada az ottaninak.
MagentaEINS
MAGENTA1Jut eszembe a Digi - ha valaha lesz mobilja
- összepakolhatna egy ilyen all in one csomagot a rájuk jellemző "reális" magyar fizetésekhez arányosított áron. 
-
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), meg epack, szóval szerintem ez ennyi lesz, kevesebbre nem lehet kihozni.

, hogy mit mire mondtam.

- összepakolhatna egy ilyen all in one csomagot a rájuk jellemző "reális" magyar fizetésekhez arányosított áron.