Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Köszi a válaszokat...most rápróbáltam megint ugyanolyan környezetben (Nexus 7 2013, Digi lan 100/100), érdekes módon egész jó... A Digi Sport 1 akadt meg egy alkalommal, ettől eltekintve pár perces teszt erejéig ok. - Miközben írtam ezt, megint megakadt párszor a Cool Sajnos a minőség is hagy maga után kívánnivalót, a Digi Sportok hd-ban még jók, de a többi adó elég necces, alacsony a bírálta és a felbontás is még hq-ban is... Csináltam egy-egy screenshotot a DO meg a saját streamemről, a Cool ugye a logó szerint hd, de van egy olyan érzésem, h le van skálázva sd-re, így a saját streamemben az sd Coolról csináltam:
Digi Online:
És kivágva egy részlet:
Ugyanez a saját streamemen:
Szerk: javítva, először ugyanazt tettem be két helyre...
Sajnos mozgó képnél még jobban kijön a difi.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Nálatok működik DO? Nálam semmit se tölt be egy csatornán se. HBO Go, MindigTV, Telenor MyTV rendben van tehát nem értem. Próbáltam Wi-Fi és mobilnet. Ugyanaz.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Magnat #36506 üzenetére
Köszi. Nálam továbbra is használhatatlan. Annyi változás van hogy most már elindul a lejátszás aztán 10-15 mperc múlva megakad, vagy kép megáll és hang megy tovább.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zsolt501
nagyúr
válasz MadMancs #36508 üzenetére
Nálam is akadozik, az okra nem jöttem rá, a kép megáll a hang megy tovább.
Valami nagyon nem stimmel, mert mikor megjelent a program nem volt gond, kb. 1 hete kezdett el így vacakolni előtte semmi probléma nem volt.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
MadMancs
veterán
válasz zsolt501 #36509 üzenetére
Igen akkor nekem is jó volt. Az elmúlt kb 2 hétben inkább HBO GO t használtam, ezért csak most tűnt fel hogy valami nem oké. De ezek szerint nem nálam van a gond. Köszi.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #36512 üzenetére
Elképzelhető, hogy maga a stream szerver rosszul van konfigurálva, de elképzelhető az is, hogy túlterhelt a szerver.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
apszi
őstag
válasz Flashget #36497 üzenetére
Most direkt belenéztem, jelenleg rendben van. A héten ment valamikor a Gunman, pl. ott tapasztaltam ezt. Igazából szülők szokták nézni, így nem tudom ez mennyire rendszeres, de akárhányszor láttam mindig ilyen volt, és mindig valamilyen nem túl régi mozifilm ment, persze ennek nem biztos, hogy van hozzá bármi köze is. Na mind1, köszi, hogy vetettél rá egy pillantást
[ Szerkesztve ]
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Kaon Na1600 box-nál meg lehet oldani valahogy, hogy USB-n saját filmet játszhassak le? Nem találtam egyelőre olyan programot, amivel pl. mkv fájlról TRP-re konvertálhatnám. (ha találnék, egyáltalán működne?) -
Flashget
félisten
Azért ne panaszkodjunk a Digire, mert fb-n látom a T és UPC reklámjait és a hozzá írt kommenteket.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
magyarázat a miértekre...
Realme GT Master Edition
-
rocket
nagyúr
válasz Flashget #36522 üzenetére
Mi a szokatlan legkori zavar? UFO-k jarjak az eget?
Viccesek ezek a kamu kifogasok, az meg szomoru, hogy a cegek ennyivel eltudnak intezni dolgokat, ahelyett, hogy az NMHH megvizsgalna az igazsag tartalmat.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
rocket
nagyúr
válasz M_AND_Ms #36525 üzenetére
Te hozzaszolasod megjobban eszt oszto, raadasul meg szemelyeskedessel is sikerult keverned, ugy hogy, zero hozzaertesrol tanuskodo tartalma van.
Tehat ha jol ertem szerinted rendben van egy ilyen parsoros, semmi tenyt nem kozlo nyilatkozat, nem csoda akkor, hogy azt csinalnak az elofizetokkel a szolgaltatok amit akarnak.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz rocket #36526 üzenetére
Egy közleményre csípőből rávágni, hogy hülyeség. Az mi?
Amúgy, senki se említette meg a személyedet. Egyszerűen a hozzászólásodat véleményeztem. Azt ami az általad kiadott véleményezés mögötti nem létező hozzáértésről és meg nem történt utánajárásról tanúskodik.
De ha itt nekem, két mondatban bizonyítod, hogy a légkörben rádióhullámok által átvitt jelre nincsenek hatással a légkörben uralkodó viszonyok, akkor én megkövetlek és nyílt színen elnézést kérek tőled.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
rocket
nagyúr
válasz M_AND_Ms #36527 üzenetére
Egy szoval nem irtam olyat, hogy nem lehetnek hatasssal a radiohullamokra a legkori viszonyok.
Amit irtam annak az a lenyege, semmi tenyt nem tartalmaz amit irtak indoknak, igy ez bizony hulyeseg.
Leirhattak volna mi az a szokatlan legkori viszony ami szerintuk a hibakat okozza, es akkor legalabb utana lehetne nezni, hogy valos-e az indokuk (jo esellyel akkor mashol is jelentkezne ilyen problema), de igy, hogy az allitas lenyege hianyzik csak ures magyarazkodasnak tunik.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
válasz rocket #36529 üzenetére
Ez olyan tipikus buta szöveg, mint pl. az, hogy "máig nem tudni, hogy mi történt Csernobilban..." Ha annyira érdekel, akkor utána lehet járni és le van írva kerek-perec, hogy mi történt.
Itt ugyanez a helyzet. A nézők 99%-át qrvára nem érdekli a pontos fizikai magyarázat, ezért nem is fognak egy közleményben ezzel foglalkozni, azonban ha téged érdekel, akkor fogod magad és utánajársz. De segítek.
Tessék.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
rocket
nagyúr
válasz Watt25 #36531 üzenetére
Ez nem szokatlan legkori zavar, mint amirol a Mindig TV kozlemenye szol, ez mindennapos dolog.
Engem se nagyon erdekel a pontos magyarazat, de a semmitmondo "szokatlan legkori zavarok" moge lehet bujni mas problemaval, mert a kutya nem vizsgalja, hogy valoban a legkori zavar okozza-e a hibakat az elofizetoknel.
Ennyi lett volna a lenyege annak amit irtam, erre jott aztan egy szemelyeskedo, a temaval nem foglalkozo hozzaszolasa az egyik "kedves" forumozonak[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz rocket #36532 üzenetére
Mint írtam, nem lehetett személyeskedő, mert semmi módon sem utaltam a személyedre. Mondatomban a főnév a "megnyilvánulás" (hozzászólás, vélemény, megnyilatkozás, kijelentés, stb) volt, amire ráaggattam néhány jelzőt. Te, személy szerint sehol sem voltál megemlítve.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
dh66e
veterán
Srácok!
Legyetek szívesek ne offoljátok szét a topikot.
Flasget
Topikgazda vagy! -
Simivok
senior tag
Hello
Nekem holnap kötik be családi házba a kábelTV-t, az a kérdésem hogy valószínűleg milyen HD boxot fogok kapni?Galaxy S23 256GB Cream
-
veterán
-
Flashget
félisten
Tegnap délelőtt!! a Digi Life-on volt egy kemény dokumentumfilm "Haláltábor Észak-Koreában" címmel(fedőnéven 14-es munkatábor) brutális dolgokat mondtak egykori fegyőrök meg egy srác aki ilyen táborban született, sosem látta mi van azon túl és sikerült megszöknie onnan. Akit érdekel a téma és esetleg nem látta még erősen ajánlott a megtekintése.
Realme GT Master Edition
-
Zlin50
senior tag
Az utóbbi időben azt figyeltem meg hogy M2 SD adásban amikor reklám van normális a kép amikor meg műsor van akkor széthúzódik. A másik dolog meg hogy M3 -on este elég sokszor azt jelzi a STB hogy nincs jel. Nappal nem láttam ezt , és semelyik másik csatornán sem. Újrahangoltam már ötvenszer oda vissza de semmi javulás. Tapasztalt már ilyesmit más is?
"HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Flashget
félisten
válasz M_AND_Ms #36543 üzenetére
gondolom a legnagyobb izgalmat az okozta törik vagy sem a tükör.
a doksi filmben elhangzottak a vörös kmerekkel volt egy szinten a tetteik kb. amit mondtak miket csináltak (az őr azt tett a fogollyal amit akart, akár meg is ölhette)..és akkor még nem létezett az ISIS sem.
Realme GT Master Edition
-
krobi1
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, h. digi kábeltévéhez bármilyen set top box jó lehet?
A TV nem tud felvenni ezt szeretném megoldani vele, esetleg más javaslat, ötletet is szívesen fogadok.
köszi, Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs